ekim gel güzelim beraber yiyelim
Bravo canım, sen işin sırrını kapmışsın, ben de oldum olası korkarım iğneden
Teşekkür ederimharıkaaaaaaaaaaaa :)) brawoooooo :))
Günaydin Kizlar
ben dün gece medesa cim gibi kalktim aksam 12 de bi patlican almistim yariisni bugüne karniyarik yaptim tavuklu biber soganli, diger yarisinida cuma icin türlü yapip buzdolabina attim
bugün ise karniyarik ile geldim
Öglende herkes sandvicini yesin ben karniyarik yerim arkadas türk üz sonucta hih
3 haziran 2012: 57kilo
6 haziran: 56
8 haziran: 55,3
11 haziran: 55
12 haziran: 54,8
14 haziran: 53,5
17 haziran: 54,4
21 haziran: 53,8
22 haziran: 53
24 haziran: 53,8
25 haziran: 54,1
26 haziran: 52,1
27 haziran: 51,8
Ay arkadaslar ben dun 60.6 oldum diye mesaj yazmistim. Bu sabah bi baktim ki 59.8.. İnanamiyorum yaa. Hexefim 58 zaten cok az kaldi)
afferimmm kuzum,bak öyle yapınca çok rajat edecelsin.sonuçta tencereler kaynıyor az yapacağınıza biraz çok yapın atın buzluğa yiyin ondan sonrabu arada karnıyarıl normalde pek sevmem,kıymalı yemekler falan bana yağlı ve ağır gelir oldum olası,gerçi yine de yerdim ama tavuklusunu ben de bir müsait zamanda 8-9 kilo patlıcan alıp deneyeyim,şaka şakaaa 8-9 tane patlucanla olabilir ama
inşallah yaa.. ağzından bal damlıyo teşekkür ederim.ne yazık ki tatilde gelecekler su bile olsa geliyorlar.
olsun napalım gelince en azından daha az kilo ile devam edeceğim.
5 li rakamlar için tebrik ederim.darısı başıma. bir kaç hafta içinde bende size bu tür bir haber vereceğim inşallllah
inşallah yaa.. ağzından bal damlıyo teşekkür ederim.ne yazık ki tatilde gelecekler su bile olsa geliyorlar.
olsun napalım gelince en azından daha az kilo ile devam edeceğim.
5 li rakamlar için tebrik ederim.darısı başıma. bir kaç hafta içinde bende size bu tür bir haber vereceğim inşallllah
Teşekkür ederimharıkaaaaaaaaaaaa :)) brawoooooo :))
Aynı ben, ama benim 14 yıl olduve o zamandan beri ilk defa 58 i gördüm ben de.
Tebrikler, tabi ki hakettin.
14 yasinda cocugun mu var , masallah, Allah bagislasin, benimki daha yasini doldurmadi. Kac yasindasin canim erken mi anne oldun?
Bak medesam zaten bu gidişle beni bu işten atarlar, e seni de atarlar belkiben de B planımı hazırladım, dukan cafe açıcam, yemekleri sen yapacaksın ben de servis ve bulaşık işini üstlenicem, bu kadar hamarat ahçıyı nerden bulurum yoksa, nasıl plan
Canım, sanırım şu an buranın en yaşlısı benim, 24 yaşında doğum yaptım şimdi 38 yaşındayım, bir bastonum eksik sorma
Ben de burda sizin gibi çıtırlarla gençleşiyorum işte.
Amin canım, Allah senin kuzucuğunu da herkesin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla, mutlulukla büyüsün, yaşasınlar.:26:
Şu anda bizi izleyen ziyaretçiler var. Bu açıklama da onlara gitsin.
Dün yediğimi söyledğim şeyler size çok az gelmiş olabilir ben asla yapamam diyebilirsiniz.
Öyle yapmak zorunda değilsiniz zaten
Ben özellikle kilom eksilsin diye o kadar az yemiş değilim. Acıkmadığım için az yedim
Yoğurdu yulaf kepeğini yemek zorunda olduğum için yedim
Tavuğu da öylesine birşeyler yemiş olmak için yedim.
afferimmm kuzum,bak öyle yapınca çok rajat edecelsin.sonuçta tencereler kaynıyor az yapacağınıza biraz çok yapın atın buzluğa yiyin ondan sonrabu arada karnıyarıl normalde pek sevmem,kıymalı yemekler falan bana yağlı ve ağır gelir oldum olası,gerçi yine de yerdim ama tavuklusunu ben de bir müsait zamanda 8-9 kilo patlıcan alıp deneyeyim,şaka şakaaa 8-9 tane patlucanla olabilir ama
Bak medesam zaten bu gidişle beni bu işten atarlar, e seni de atarlar belkiben de B planımı hazırladım, dukan cafe açıcam, yemekleri sen yapacaksın ben de servis ve bulaşık işini üstlenicem, bu kadar hamarat ahçıyı nerden bulurum yoksa, nasıl plan
Süper, iyi tatiller canım
Canım, kusura bakma, karıştırmışım ben ama sen almışsın.
Ne güzel dua etmişsin öyle çok teşekkür ederim canım benim,inşallah hepimiz ömür boyu istediğimiz kiloda kalırız.
Canım, sanırım şu an buranın en yaşlısı benim, 24 yaşında doğum yaptım şimdi 38 yaşındayım, bir bastonum eksik sorma
Amin canım, Allah senin kuzucuğunu da herkesin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla, mutlulukla büyüsün, yaşasınlar.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?