Ya EKİMCİM ben sana yazmadım ki zaten, dely ye yazmıştımsenin nie canın sıkılıyor yaf herneyse anladık senden gizli dert yanamıcaz maşalah hatunun gözler radar
Bu da çok komik gelmiştiburdan da gülmeden geçemicem
anladim canim . yesilcay kürü valla kitap ta yoktu sanirsam. dukan in güncellemesiydi. bütün gün yesil cay icin su yerine diyordu dukan. ben de gecen hafta öle yaptim yu da ictim tabii ki. ama sabahtan demledim 2 lt. koydum dolaba. aksama kadar onu ictim. dukan gece susadiginizda bile yesil cay icin diyordu o derece yani. bende cok cok ise yaradi.
canimm stevia en iyisi tabii ki burada almanya da . ama bilemiyorum biraz fazla atinca acimsi oluyor tadi. ben bir baska siteye de üyeyim abnehmen diye. alman dukancilara da sordum herkes sivi tatlandiric ile kullaniyor. sivi tatlandiriclarda pisince aciyor sanki ya da bana mi öyle geliyor bilmiyorum ama hala cözemedim su tatlandirici konusunu.
hibisküs narcicegi canim goggle dan arastirdim aynen benziyor resimde de.
hagebütte kusburnu demek. hatta aldi de hagebütte mit hibisküs tee var . ama ben daha almadim onu cünkü eczanelere soracagim önce. hibisküs otunu.
Tebrikler canım... Olacak olacak.. İnşallaahhh
kızlar vanılya aroması ve yağsız kakoyu nerden alıyorsunuz ve markası nedır. bende tatlı seyler yemek ıstıyorum artık. bugune kadar tatlı bısey yapmadım hıc. bende bı dukancı olarak yapayım artık dımı ama..
Sen nerelerdesiinn? Ben mi görmedim canım :44: Bildirim de yapmıyorsuuunn. Yoksa onu da mı ben görmediimm:44:kaya tuzu, tuzlukta kullandığımız rafine tuzların ham hali. arıtılmamış, öğütülmemiş falan... hani turşu yaparken kullanırlar ya, iri taneli bir tuz vardır. marketlerde turşu tuzu diye de bulabilirsin. zaten himalayalarda tuzla yokmuş. yani himalay tuzu tamamamen yalanmış. deniz tuzu, göl tuzu, tuzla tuzu farketmezmiş. rafine olmaması yeterliymiş.
Kedicikim :) Haftaya yazalım bunu olur mu.............
bu arada ben hedefimi iki kilo aşağıya çektim delycim. 57. yazınız plizzz
Ben de yapcaaamm!! İnşallah faydası olur. Yarın haberlerini bekliyoruuzz..ben bugun yaptım bunu ve 1 ltyi tamamen içtim..bakalım yarın tartılırım sabah herhangi bi etkisi olmusmu sölerim size..faydası olmaz isede soguk soguk ii geldi.
.......
Tebrikler kızlaaaarrr!!!
Eki Görüntüle 454116
Canlarım, dukanlarım, bitanelerim,
Hala tam iyi olamadım, başım da çok ağrıyor, öğleden sonra da gelemedim yanınıza. Ama sizinle olmak bana iyi geliyor.
Canlarım bu akşam annem,ben, teyzem ve kuzenim altın kızlar olarak kısa bir tura çıkıyoruz,(kuzenim aylar önce almıştı nereye gideceğimizi de dün öğrendim tam olarak, akçay, çanakkale, gökçeada turuymuş )
Bu yüzden sizden pazartesiye kadar ayrı kalacağım. Ödül öğünümü ve nişastalı hakkımı yemedim bu hafta, orada kullanacağım. Yanıma dukan keklerimi yulaf kepeğimi ve hindi füme mi alayım acıktıkça atıştırırım.
Hepinizi çok seviyorum bitanelerim, beni özleyin ama olur mu
Keninize iyi bakın, hepinizi teeek teeeek öpüyorum.
Tebrikler canıımmVe saol
Yapıcam canım.. ama orda sütü, yoğurdu, peyniri falan da az yemeye izin var galiba.. Tam emin olmadan yapmak istemedim.. Yanlış yaparsam da o yüzden başarılı olmazsa üzülmiyim diye.. Ama yapıcamYoksa balık yemeye devam :)) Ama balık bende pek işe yaramadı doğrusu :) Fark etmedi yani.
Boşuna korkmuşsun bak :) Sevindim.. Dikkat et kendine
Baaakkkİşte böyleee Evet ya çok tatlııı Bekliyoruz fotoo :)
Geçersin geçersiinnEn azından sebebini biliyorsun sen bak.. Kaçamakları unutacaksıınnn sonra gelsin 8'li kilolaaarr
ö_hömBoyun kaaaçç? :) Ona göre hesaplanıyo
boyum 1.54cm
bim de sayılırsa topuklularla 1.61-1.67 oluyor :)))
[sıze=2]tebrikler kızlaaaarrr!!!
Eki Görüntüle 454116 [/sıze]
Ayyy!! İnşallah bende de işe yaraarrr.. Bu geceden bi stok yapiim ben o zaman :) Soğuk falan hazırliyim.. Çok saol canım
anladim canim . yesilcay kürü valla kitap ta yoktu sanirsam. dukan in güncellemesiydi. bütün gün yesil cay icin su yerine diyordu dukan. ben de gecen hafta öle yaptim yu da ictim tabii ki. ama sabahtan demledim 2 lt. koydum dolaba. aksama kadar onu ictim. dukan gece susadiginizda bile yesil cay icin diyordu o derece yani. bende cok cok ise yaradi.
........
Evet evet ondan olabilir. Çünkü tatlandırıcılar ne kadar pişirilmeye elverişli bile olsa, belli bir ısıdan sonra fena oluyo tatları.. Splenda da kimi zaman öyle oluyor bende.. Pek fark etmiyor yani aslında tatları sanırım :44: DoğrudurAllah beni kahretmesinBabam kücüklügümden beri o aldi cayini icer bende o da kusburnu sandim
Ben sordum bugün Kadin bana dediki 200 dereceden itibaren kötü olur hani stevia yi 200 dereceden düsük kullanin dediondan mi acaba
Olacaksııınnninsallah delycim ya cok istiyorum artik kurtulmayi citir gelin olasim var
3 gün müüüüüüü??? Anaaammmm!!!delycim canım benim yeşil çay kürü benim bildiğim kadarıyla kitapta yok yeni düzenlemeler ve güncellemelerde vardı 3 gün boyunca yeşil çay tüketin diyor ama su yerine de yeşil çay için dior hem ödem attırıcı hem de duraklama kırıcı diyo
bi de bende haftaya 4 gün saf protein ve cuma günü de beyaz gün yapacam son şans bunu deneyecem bi de(( yarın da şu nar çiçeği falan alıp onu deneyecem napalım tüm alternatifleri deneyecez ama haftaya protein yapmak çok zor geliyo beyaz gün zor bi de sadece yumurtanın beyazı, beyaz tavuk, balık yoğurt ve sütte fazla tüketilmeyecek ama anlamadığım kepek hakkımızı tüketecez mi acaba?
ama evet.. Denicem yani her şeyi.. Napalım.. :101:Canlarım, dukanlarım, bitanelerim,
Hala tam iyi olamadım, başım da çok ağrıyor, öğleden sonra da gelemedim yanınıza. Ama sizinle olmak bana iyi geliyor.
Canlarım bu akşam annem,ben, teyzem ve kuzenim altın kızlar olarak kısa bir tura çıkıyoruz,(kuzenim aylar önce almıştı nereye gideceğimizi de dün öğrendim tam olarak, akçay, çanakkale, gökçeada turuymuş )
Bu yüzden sizden pazartesiye kadar ayrı kalacağım. Ödül öğünümü ve nişastalı hakkımı yemedim bu hafta, orada kullanacağım. Yanıma dukan keklerimi yulaf kepeğimi ve hindi füme mi alayım acıktıkça atıştırırım.
Hepinizi çok seviyorum bitanelerim, beni özleyin ama olur mu
Keninize iyi bakın, hepinizi teeek teeeek öpüyorum.
Kendine Dikkat et canimmm iyi eglenceleeeer
Ah caanıımmmDüzel de geeell :)) Demek yine özlücez senii... Ama napalım.. Sen eğlen bi güzel, kendine gel.. Tatil.. Oooohhh Bi güzel hava at sahillerde
Çok öpüyorum canımİyi tatilleeeeerrrr
Evet evet ondan olabilir. Çünkü tatlandırıcılar ne kadar pişirilmeye elverişli bile olsa, belli bir ısıdan sonra fena oluyo tatları.. Splenda da kimi zaman öyle oluyor bende.. Pek fark etmiyor yani aslında tatları sanırım :44: DoğrudurStevya belki biraz daha acıdır..
Olacaksııınnn
Evet evet ondan olabilir. Çünkü tatlandırıcılar ne kadar pişirilmeye elverişli bile olsa, belli bir ısıdan sonra fena oluyo tatları.. Splenda da kimi zaman öyle oluyor bende.. Pek fark etmiyor yani aslında tatları sanırım :44: DoğrudurStevya belki biraz daha acıdır..
Olacaksııınnn
Ahahahhahaö_höm
boyum 1.54cm
bim de sayılırsa topuklularla 1.61-1.63 oluyor
bmi bilmem ama dediğin gibi bir şey varsa üstüm 15 altım 25 gibi
teşekkürler , moral oldu[/QUOT
bmi beden kitle indeksi demek, boyuna göre kilo oranın falan, bak hesaplayıcısı da burda Vcut Kitle ndeksi (Body mass index, BMI) hesaplayc, imanlk, obezite hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe wallaha da zayıfsın sen :) bak yazmış bilim adamları :)
18.5'den düşük: düşük kilolu
18.5-23.9 arası: normal kilolu
24-29.9 arası: kilolu
30'dan yüksek: obez (aşırı kilolu)
40'dan yüksek: morbid obez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?