Tebrikler kızlaaaarrr!!!
Eki Görüntüle 454116
ellerine sağlık kuzummTebrikler kızlaaaarrr!!!
Eki Görüntüle 454116
Canlarım, dukanlarım, bitanelerim,
Hala tam iyi olamadım, başım da çok ağrıyor, öğleden sonra da gelemedim yanınıza. Ama sizinle olmak bana iyi geliyor.
Canlarım bu akşam annem,ben, teyzem ve kuzenim altın kızlar olarak kısa bir tura çıkıyoruz,(kuzenim aylar önce almıştı nereye gideceğimizi de dün öğrendim tam olarak, akçay, çanakkale, gökçeada turuymuş )
Bu yüzden sizden pazartesiye kadar ayrı kalacağım. Ödül öğünümü ve nişastalı hakkımı yemedim bu hafta, orada kullanacağım. Yanıma dukan keklerimi yulaf kepeğimi ve hindi füme mi alayım acıktıkça atıştırırım.
Hepinizi çok seviyorum bitanelerim, beni özleyin ama olur mu
Keninize iyi bakın, hepinizi teeek teeeek öpüyorum.
AhahahhahaSenin topukların da maşallahı varmış hahahah
Canım bmı şudur ki; vücut kitle indeksibiliyorsundur gerçi de.. Yani birim alanımıza düşen kilomuz hahah kg/m2 dir kendileri. Misal benimki 58.5 / (1.63 x 1.63)=22.02 kg/m2
Ve de seninkii 50.3 / (1.54 x 1.54)= 21.21
İyi yaaaBaya iyisin sen dostuumm heeyy!! Muhtemelen çizelgede boyunun birimini yanlış falan yazmışsın ama; 21 de gayet iyiii
heyyoooo :)) dely sağol canım ya, senin şu verdiğin emek bile bana gaz veriyo, harikasın.
Allah beni kahretmesinBabam kücüklügümden beri o aldi cayini icer bende o da kusburnu sandim
Ben sordum bugün Kadin bana dediki 200 dereceden itibaren kötü olur hani stevia yi 200 dereceden düsük kullanin dediondan mi acaba
Ayyy!! İnşallah bende de işe yaraarrr.. Bu geceden bi stok yapiim ben o zaman :) Soğuk falan hazırliyim.. Çok saol canım
Evet evet ondan olabilir. Çünkü tatlandırıcılar ne kadar pişirilmeye elverişli bile olsa, belli bir ısıdan sonra fena oluyo tatları.. Splenda da kimi zaman öyle oluyor bende.. Pek fark etmiyor yani aslında tatları sanırım :44: DoğrudurStevya belki biraz daha acıdır..
Olacaksııınnn
3 gün müüüüüüü??? Anaaammmm!!!Dellenmiş hihiih ay zararı olmasın :S Bi de hiç mi su içmicez kii :44: susuz olur mu yaa :44: :S
Beyaz günü haftada 1 gün yapsak yeter mi ki? Hindi de sayılır di mi? Dün almıştım da :) yoğurt ve sütü az tüketiyoruz di mi? Ay ben bi araştıriyim şunu bari tekrar hehe :)) Canım soruna cevap vermemişim. Kepek hakkımızı tabiki de kullanıcaz. O her daim silahımız :) Ama mesela ekmek olarak falan tüketmicez. Çünkü onlar da yumurtanın sarısı da oluyor ya.. Böyle şeylere dikkat edicez yani sanırım
Ben protein yaptıımm.. Ben de o da işe yaramadı
ama evet.. Denicem yani her şeyi.. Napalım.. :101:
Ah caanıımmmDüzel de geeell :)) Demek yine özlücez senii... Ama napalım.. Sen eğlen bi güzel, kendine gel.. Tatil.. Oooohhh Bi güzel hava at sahillerde
Çok öpüyorum canımİyi tatilleeeeerrrr
Olayim degilmi Gelinligimle söyle Kugu gibi olayimmmmBalayinda fistik gibi Günesleneyim
Birakmayin beni sakin elimden tutup yöneten birisi olmali beni yoksa birakirim korkunuzdan bi tek kacamak yapmadim (dün tansiyon sonucu bir cay kasigi helva disinda)
Hayatimda ilk kez bu kadar kararliyim ben
Bugün ben denerim bakalim ne olacak 200 derecdeden düsük pisiririm haber veririm size de
Ya kuzucuklarim su iciyorum iciyorum ama bu kabizlik öldürüyor beni bi haftadir
Sen nerelerdesiinn? Ben mi görmedim canım :44: Bildirim de yapmıyorsuuunn. Yoksa onu da mı ben görmediimm:44:
15 gündür yoktum. internet problemi... ama diyete devam tabi. özlemişim buraları dane yazık kilomda pek fazla değişiklik yok ama ölçülerim azıcık daha küçüldü.
bakalım, sonuçu merak ediyorum.ben bugun yaptım bunu ve 1 ltyi tamamen içtim..bakalım yarın tartılırım sabah herhangi bi etkisi olmusmu sölerim size..faydası olmaz isede soguk soguk ii geldi.
evet sanırım öle yapıcam.ztn hafta ortası bigün olmasını tavsıye etmıs Protein için.ee Cumada az bucuk ortası sayılır ztn :)
eline sağlık, zamanına iyilik olsunTebrikler kızlaaaarrr!!!
Eki Görüntüle 454116
ohh oh ohhhh keyfini çıkarCanlarım, dukanlarım, bitanelerim,
Hala tam iyi olamadım, başım da çok ağrıyor, öğleden sonra da gelemedim yanınıza. Ama sizinle olmak bana iyi geliyor.
Canlarım bu akşam annem,ben, teyzem ve kuzenim altın kızlar olarak kısa bir tura çıkıyoruz,(kuzenim aylar önce almıştı nereye gideceğimizi de dün öğrendim tam olarak, akçay, çanakkale, gökçeada turuymuş )
Bu yüzden sizden pazartesiye kadar ayrı kalacağım. Ödül öğünümü ve nişastalı hakkımı yemedim bu hafta, orada kullanacağım. Yanıma dukan keklerimi yulaf kepeğimi ve hindi füme mi alayım acıktıkça atıştırırım.
Hepinizi çok seviyorum bitanelerim, beni özleyin ama olur mu
Keninize iyi bakın, hepinizi teeek teeeek öpüyorum.
AhahahhahaSenin topukların da maşallahı varmış hahahah
Canım bmı şudur ki; vücut kitle indeksibiliyorsundur gerçi de.. Yani birim alanımıza düşen kilomuz hahah kg/m2 dir kendileri. Misal benimki 58.5 / (1.63 x 1.63)=22.02 kg/m2
Ve de seninkii 50.3 / (1.54 x 1.54)= 21.21
İyi yaaaBaya iyisin sen dostuumm heeyy!! Muhtemelen çizelgede boyunun birimini yanlış falan yazmışsın ama; 21 de gayet iyiii
yaa boşveeer tatlım genelde ne dediklerini. neymiş bim filan peHyaa benimki 26 çıktı huuuu
yaaaa kiloluymuşum ben gördünüz mü başıma geleniii anaaaa,dely yaa sen de 22'sin ne güzel işte normal bir insanmışsın,boşver şu takılan 1-2 kilocuğu.bak ben hala aşırı kiloluymuşum.vay anasını yahuuu,mendilimi verin ağlıcammm
sagol canim. aynen bu sekilde pisiriyorsun degil mi ? bence bizim buradaki dondurulmus ispanaklar ispanak degil
canim stevia maalesef fazla katinca aci oluyor tavsiye etmem yani
dely cim duraklamadamisin sende. yesilcay kürü yaptin mi? birde su an facebook da narcicegi olayi dönüyor onu gördünmü millet bir gece bir kilo ödem atmis. denemesi bedava.
yazik bana bende elin almanyasinda simdik narcicegi arayisina girdim. hibisküs müs burdaki adi. bakalim bende yapicam.
bu sekildeymis canim tarifi:
facebook dukan sayfasindan alintidir
EMEL MISRA
Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
Aktardan alacağımız kurutulmuş nar çiçeği 1 tutam yeşilçay, bir iki tane kuşburnu ile birlikte kupada ya da cezvede demlenir. cam bir sürahi soğuk su ile doldurulur ve içine bir iki dilim limon kabuğu ile birlikte atılır. demlenip ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı:)))))
Not: taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde ne varsa kendinize göre ayarlayın.
haydaa ! ya bende himalaya tuzu alcaktim tamda. kaya tuzu ne canim ya deniz tuzu ile ayni sey mi:26:
rom aroması ne olaki. sadece kahve koladamı kullanılıyor. ya tatlıya cok duskunlugum olmadıgı ıcın denemedım bugune kadar. ama kaçamak yapmamı engellesın diye yapayım barı. havam olur azcıksıplendayıda mı netten sıparıs edıyorsun..
canım ya benımkı kıyaslam degıl aslında. elbette hepımızın metobolızması aynı calısmıyor. ben sadece hanı kaçamagın alasını yaptımya yapmasaydım daha falz verırdım onun ıcın benzetme yaptım. ama onumuzdekı maclara bakacagız artıkın dımı ama. soyle 8 ile başlayanlara bı gecsem offff soylemesı bıle ayrı bı guzellll..
ya olabilir :26: ama mesela helva yapcagim zaman elbetteki ocak isisini bilemem yaninasi ayarlicam o zaman ya da sey yaparim helvayi yaptiktan sonra ilk isisi gectikten sonra atayim bende stevi dan belkim o zamna olur
ama firinda zaten 170 derecede pisiriyorum en fazla . kekleri filan ama yine de aciyo sanki ya da bana öle geliyo.
rica ederim baby
ic sen bisi olmaz bana olmadi sahsen
hemde sürekli ictim. yanimda filan tasidim yani bir yere giderken. hic bisi olmadi. ben belki üc günden fazla yaptim. ama su da ictim bazen.
ama iki gün oldu hic icmiyorum. belkim aliskanlik yapmistir vücudum dinlensin acik
sende dene bakalim canim .
ayy keskem bende evlenirken bbu diyeti kesfetseydim. 10 kilo versem fistik gibi olurdum. aman neyse artik simdi fistik olucam.
medesa cim takilma canim BMI yaa o da neymis hih
birde sanki boy uzadikca bence hesaplama da bir hata oluyo.. salla yaa. sen kendini süper görmüyormusun aynada. bence ölesin. hem boy uzun oldukca belli olmuyor o kadar bosverr
Kizlar ben simdi yavas yavas 2 Km ev yürüyüsümü ardindan 6 km Günlük yürüyüsümü yapicammmm sonrada mutfaga kapanip Medesacimin ekmeginden yapicam hadi bakalim en gec bu gece ve yarin görüsürüz Güzellerim Citirlarim
kızlar okudum okudum şimdi hepsini unuttum :)
Ekim iyi tatiller canım
Love perşembe yada cuma farketmez sadece her hafta aynı gün olmalı şartı bu dukanın canım, bende yarın tarılınca anlıyacağım bakalım güçlendirmenin 2. haftasını kaçla kapattığımı :)
Dely beyaz gün olarak okumadım kitapta ama saf protein perşembesi diye güçlendirmede okudum hatta not aldım unutmuyayım diye aklımdakileri yazıyım
* yumurtanın beyazı ile yulaf kepeğinden krep yapın
* yumurtanın beyazını yiyin eğer omlet yaparsanız 1 yumurta + 1 yumurta beyazı olsun
* somon, sardalya bir balık daha vardı unuttum bunların dışındaki balıkları tüketin
* derisiz tavuk göğüs tüketin
* yoğurt tüketmemeye çalışın onun yerine beyaz peynir yiyin diyordu eve gidince notlarıma bakarım yine canım
Kızlaaarrrr, iyi akşamlar
Ayıptır sölemesi birlikte dukan diyeti yaptığımız arkasdaşlara mangala geldik bu akşam. onlar tavuk pirzola diye tutturdular ama ben yağlı diye yemicem. ayrıca yine cheese cake yaptım eki eki :) ben size bişi sorcaktım, neden diyet kolanın ya da tatlandırıcının üst sınırı var? sağlıksız oluyo diye mi yoksa kilo vermeyi engelleyen bişisi mi var?
URIK ASIT
Normal Değerler :
Erkek : 2.5-8.0 mg/dL
Kadın : 1.5-6.0 mg/dL
Açıklama : Ürik asit, vücudun genetik yapı taşları olan DNA ve RNA nın yapısında bulunan purin adındaki maddelerin metabolizmasının son ürünüdür.
Artığı Durumlar : Diyetle fazla protein alımı, vücutta üretim artışı (malin hastalıklar, doku harabiyeti, açlık) ya da böbrek fonksiyon bozukluğu gibi bir nedenle vücuttan uzaklaştırılamaması durumlarında kanda ürik asit düzeyi yükselir. Yüksek düzeydeki ürik asidin kristaller halinde çeşitli dokularda biriktiği düşünülmektedir. Bu dokular özellikle eklem sıvıları ve böbreklerdir. Eklem sıvılarında ürik asit kristallerinin birikimiyle oluşan ağrılı hastalığa GUT hastalığı denilir. Böbreklerde oluşan birikim ise böbrek yetmezliği ve idrar yollarında taş hastalığına yol açar.
bakalım, sonuçu merak ediyorum.
1 haftadır banamısın demedim valla ne su ne yeşil çay işe yaramıyor
eline sağlık, zamanına iyilik olsun
ohh oh ohhhh keyfini çıkar
güle güle git güle güle gel inşalaah
bizi hatırla hep:) resim çek bol bol fırsat bulabilirsen, paylaşırsan biz de seninle oluruz belkim
iyi mi bilmem ama ben algıladığıma bakıyorum da körüm bazen.
canım seviyorum topuklu giymeyi
şu anda epey uzunum
Eki Görüntüle 454205 Eki Görüntüle 454204
dilediğimde uzayıp, dilediğimde kısalıyorum böylece
yaa boşveeer tatlım genelde ne dediklerini. neymiş bim filan peH
iyi hissediyorsam ha bim ha dia ha migros ha real bla bla bla
ben çıkıyorum artık, herkeslere iyi akşamlar dilerim.
kendinize iyi bakın lütfen.
hehehehehe şakacı şey seniii
sana da iyi akşamlar kuzum
canım benim öncelikle afiyet olsun bayılırım mangala
ayrıca tavuk pirzola da yiyebilirsin,kendini engelleme bu kadar da sonra çabuk bıkarsın.fakat tavuk marine edilmemiş olsun yani yağla falan sosta bekletilmemiş olsun ve derili tavuk yeme derilerini sıyır.zaten pirzolada deri de olmaz pek
diyet kola yada tatlandırıcı içeren içeceklerin de kilo verme de duraksamalara sebep olabileceği söyleniyor.yani bazı arkadaşlar fazla tatlandırıcı tükettikleri zaman kilo vermelerinin durduğunu söylüyorlar.bende de duraksama oluyor zaman zaman ama tatlandırıcıyla ilgili midir değil midir bilmiyorum.ama ciddi anlamda bir zararı olacağını düşünmüyorum.kuzu zaten günde 3 kutu zero 1 litre zero demek.yani koca 1 şişe zero neyine yetmiyor diiiimiii amaaa
ayyy bu beni çok korkuttu valla(
hatunolar bikaç günlük aradan snra döndüm aranıza.durumlar fena değil.diyeti hiç bozmadım.baştan sona geçmişi okumakla meşgulüm...öpücükler
merhabaaaa kızlar ben de geldim dün 1 ayım dolmuştu 8 buçuk kilo gitmiş kalktım bostanlıya attım kendimi sevinçten dayanamadım orada da koştum koştum sporumu yaptım
Medasaa bildiğim kadarıyla boyun uzundu senin bence kütle indexsi olayını kaale bile almabiz iri insanlarız! eminim şuan fıstık gibi duruyorsundur 7 li rakamlara düşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
çok sağol canım yaa. sadece kola diil de benim derdim et yerine cheese caketen fazla yesem diye bakıyorum ondan :) bi de günde 1 litre kolayı çok rahat içiyorum, bağımlıyım sanırımbi de üstüne tatlı yiyince ooo bi sürü tatlandırıcı oluyo. bundan sonra dikkat ediyim bari. bugünlük yiyiveriyim :) hadi kaçtım ben çağırıyolar beni öptüm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?