canım maaşalllah ne güzel yürüyorsun afferrim sana
bak bunların karşılığını bildirimde _ olarak aldın.yeni başlamanıza rağmen güzel işler çıkarttınız,çok tebrik ederim hepiciğinizi yeni çekirgeler
yap bakalım seninki nasıl olcak,içine lor ve maydonoz da koymayı unutma.böyle tuzlu kek gibi güzel oldu benimki yaaa,ben ilk kez beğendim bir ekmeğimi.ama delyninki kabarmadı,bakalım seninki kabaracak mı,afiyet olsun şimdiden
kızlar yaaa sabah 30-40 kişilerdeydik nerdeyse akşam olunca şu hale bakın pehh
neysem şu anda ayıptır söylemesi müthiş güzel bir yemek yedim
2 adet levrek filetoo vee yanında çok güzel haşlanmış karışık sebzelerr yedim azcıkk ve zeroooo
bu arada sebze karışımının içinde haşlanmış mısırlar da vardı bayılırım ama mecburen onları ayıkladım
2.5 litre falan da su içtim yani en az
1 maden suyu,bir miktar neskafe ve türk kahvesi,1 tane güllü yeşil çay
anaaa ben bugün hiç süt içmemişim hayret
Canlarım benim nöbet yavaştan sona yaklaşıyor,artık kapatayım ofisi kaçayım evcağazıma zira yorucu bir hafta oldu dinleneyim azıcık.
sabah görüşürüz,öpüyorum dukaniçelerim fıstıklarım beniimmmmmm
sally hindistan cevizimi o serbestmi??
sally hindistan cevizimi o serbestmi??
sally sana diorum tatlım kekin üstündeki hindistan ceviizi değilmi yasak değilmi
canım moralini bozmak istemem ama atakda sıvı kaybı oluyor genelde o kadar hızlı kilo vermenin nedeni o bende de aynısı oldu son günüm atakta ama vücuduma bakıyorum bi değişiklik yok yağ bazında sende varmı?
Olayim degilmi Gelinligimle söyle Kugu gibi olayimmmmBalayinda fistik gibi Günesleneyim
Birakmayin beni sakin elimden tutup yöneten birisi olmali beni yoksa birakirim korkunuzdan bi tek kacamak yapmadim (dün tansiyon sonucu bir cay kasigi helva disinda)
Hayatimda ilk kez bu kadar kararliyim ben
Bugün ben denerim bakalim ne olacak 200 derecdeden düsük pisiririm haber veririm size de
Ya kuzucuklarim su iciyorum iciyorum ama bu kabizlik öldürüyor beni bi haftadir
Kızlaaarrrr, iyi akşamlar
Ayıptır sölemesi birlikte dukan diyeti yaptığımız arkasdaşlara mangala geldik bu akşam. onlar tavuk pirzola diye tutturdular ama ben yağlı diye yemicem. ayrıca yine cheese cake yaptım eki eki :) ben size bişi sorcaktım, neden diyet kolanın ya da tatlandırıcının üst sınırı var? sağlıksız oluyo diye mi yoksa kilo vermeyi engelleyen bişisi mi var?
ayyy bu beni çok korkuttu valla(
hatunolar bikaç günlük aradan snra döndüm aranıza.durumlar fena değil.diyeti hiç bozmadım.baştan sona geçmişi okumakla meşgulüm...öpücükler
merhaba arkadaşlar..1. takımda boş yerimiz var..bol paylaşım yapabilecek dukan yapan çıtırları bekliyoruz
atakta 3. günümdeyim ve 2 kilo gitmiş şoktayım ,tartının pilli bitmiştir dedim pili değiştirdim aynı güzel rakamlar ...dün tam bir sırat köprüsünden geçtim kızlar arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gittim ve malum tabaklar karbonhidratla dolu karnım da acıktı yiyecek bişey de yok ,aç aç eve döndüm ama getirisi çok iyi oldu ....
Yahu bu yulaf kepeğiyle yulaf unu çok fark eder mi?? Ben yulaf kepeği bulamadım sizler hangi marketlerde buldunuz?? Bu arada ben istanbuldayım...
eveeeeeet karşıyakalıyım kaf kaf kafneden olmasın hatta çok da güzel olur! bu arada eski sevgilinle ilgili deneyimlerin öyle hoşuma gidiyor ki benim salak askere gidecek şey diyorum belki düşünür anıları özler de geri dönme atağı yapar ben de süründürür süründürür suratına bakmam
Sağol cnm desteğin için kitap almadım ..Dün öylesine araştırırken rast geldim.Tamamen amatörümŞimdi peynirin yağ oranına baktım %45 750 gr peynir..100 gr yaklaşık %6 yağ düşüyor Yemiyim ben onu hiç Çökelek yiyim
rica ederim
yazan arkadaşlar var ama ben bazen yazıyorum galiba:)
zaten fikx gibi bir şey
sabah 1,5 ölçeğe denk ekmek, 1 adet haşlanmış yumurta ve peynir (ps de domates salatalık)
öğlen ya ton balığı ya hindi füme ya da tavuk döner ve yoğurt
arada 1 haşlanmış yumurta
akşam artık ne hazırladıysam (ama genelde çok geç yiyorum ve sebze gününde abartıyorum hem salata hem sebze yemeği+protein), yoğurt
akşamları illaki kek ya da poğaça filan yerim (bu hafta hariç)
diyetten bağımsız olarak zaten çok su tüketirdim ben çay da öyle
artı olarak haftada 1-2 defa süt, kola filan içiyorum, unutmazsam 1 ya da 2 fincan da yeşil çay
ö_höm kaşar ve meyve mi?
anam :18:iyi kilo verirsen haberim olsun
2 aydır ağzıma meyve namına bir çentik bişey koymadım :2:
migro sanal marketten de sipariş verebilirsin, doğalsan'ın yulaf kepeği 6.5 tl filandı
real de ru-sheim in var
stevya kullanıyorum ben bazı arkadaşlar çok konulunca acılaştırdığını söylüyor ancak galiba ben çok koymadım, şu anda memnunum lakin pahalı
bitince takita toz tatlandırıcı alacağım
r:
günaydın kızlarrrrr..
bugunde -600 gr verdiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm tey tey teyyyy
tickerımlan aynı oldum valla billa..
Ohhhhh . Sağdan soldannn, her yerinden gitsin kötü yağlarr...
hıııııımmmm gelelimm sabah kahvaltımaaa
1haşlama yumurta
1domates ve salatalık
kepek ekmeginden beyaz peynirli tost
şekersiz çayyyy
hıııııımmmm gelelimm sabah kahvaltımaaa
1haşlama yumurta
1domates ve salatalık
kepek ekmeginden beyaz peynirli tost
şekersiz çayyyy
Günaydın kızlar. Kahvaltıda Neslinin tarifini verdiği poğaçadan yaptım. Gayet güzel oldu. Öyle lezzetli geldi ki yanında domates salatalık filan yemeyi unuttum. :) Ama bu tarif iyi oldu. İki kaşık yulafla yaptım, hepsini tüketmek için. 4 küçük poğaça çıktı. Görkemli bir kahvaltı tabağı hazırlamak istediğim günler önce bu poğaçadan yapılacak. Yanına domates, salatalık, jambon, yumurta filan konarak da durum abartılabilir :)
O zaman hemen tarif tekrarı alalım zahmet olmazsa..
:)
Günaydın kızlar. Kahvaltıda Neslinin tarifini verdiği poğaçadan yaptım. Gayet güzel oldu. Öyle lezzetli geldi ki yanında domates salatalık filan yemeyi unuttum. :) Ama bu tarif iyi oldu. İki kaşık yulafla yaptım, hepsini tüketmek için. 4 küçük poğaça çıktı. Görkemli bir kahvaltı tabağı hazırlamak istediğim günler önce bu poğaçadan yapılacak. Yanına domates, salatalık, jambon, yumurta filan konarak da durum abartılabilir :)
ben bugun yaptım bunu ve 1 ltyi tamamen içtim..bakalım yarın tartılırım sabah herhangi bi etkisi olmusmu sölerim size..faydası olmaz isede soguk soguk ii geldi.
evet sanırım öle yapıcam.ztn hafta ortası bigün olmasını tavsıye etmıs Protein için.ee Cumada az bucuk ortası sayılır ztn :)
3 gün müdelycim canım benim yeşil çay kürü benim bildiğim kadarıyla kitapta yok yeni düzenlemeler ve güncellemelerde vardı 3 gün boyunca yeşil çay tüketin diyor ama su yerine de yeşil çay için dior hem ödem attırıcı hem de duraklama kırıcı diyo
bi de bende haftaya 4 gün saf protein ve cuma günü de beyaz gün yapacam son şans bunu deneyecem bi de(( yarın da şu nar çiçeği falan alıp onu deneyecem napalım tüm alternatifleri deneyecez ama haftaya protein yapmak çok zor geliyo beyaz gün zor bi de sadece yumurtanın beyazı, beyaz tavuk, balık yoğurt ve sütte fazla tüketilmeyecek ama anlamadığım kepek hakkımızı tüketecez mi acaba?
ohh ohhellerine sağlık kuzumm
ekimmm ben akçay'dayımm.. aha özelden tel de yazıyom saa.. fırsatın olursa mutlaka ara görüşelim olma mıı?? :))
özendiğim 2 şey varKizlar ben simdi yavas yavas 2 Km ev yürüyüsümü ardindan 6 km Günlük yürüyüsümü yapicammmm sonrada mutfaga kapanip Medesacimin ekmeginden yapicam hadi bakalim en gec bu gece ve yarin görüsürüz Güzellerim Citirlarim
çok iyi, tebriklerBu da benim bildirimim :)
Başlangıç kilosu: 78
Geçen haftaki kilo: 69
Mevcut kilo: 67.2
Hedef kilo: 60
ayrıca bugün bir kaçamak yaptım hatta bayağı büyük bir kaçamak yaptım diyebiliriz(
ama 67.2 yim :)
ve söylemeden edemeyeceğim motivasyon süper ayrıca hepiniz harikasınızz =)
amaan yaa nerdesin sen hı?ayyy bu beni çok korkuttu valla(
hatunolar bikaç günlük aradan snra döndüm aranıza.durumlar fena değil.diyeti hiç bozmadım.baştan sona geçmişi okumakla meşgulüm...öpücükler
mikrodalga olayını bu diyette hiç başaramadım maalesef.bu arada ben microdalga kekini yaptım az önce ,resimdeki gibi kabarmadı ama bakalım tadı nasıl olcak,yarın bakıcam artık
ee ne takımıdır ki bumerhaba arkadaşlar..1. takımda boş yerimiz var..bol paylaşım yapabilecek dukan yapan çıtırları bekliyoruz
aferin sana yaaatakta 3. günümdeyim ve 2 kilo gitmiş şoktayım ,tartının pilli bitmiştir dedim pili değiştirdim aynı güzel rakamlar ...dün tam bir sırat köprüsünden geçtim kızlar arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gittim ve malum tabaklar karbonhidratla dolu karnım da acıktı yiyecek bişey de yok ,aç aç eve döndüm ama getirisi çok iyi oldu ....
kesinlikle farkediyor arkadaşımYahu bu yulaf kepeğiyle yulaf unu çok fark eder mi?? Ben yulaf kepeği bulamadım sizler hangi marketlerde buldunuz?? Bu arada ben istanbuldayım...
det:) yok yazmıycam diye bir şeyakşam yazı yazmıycam bi daha size
zira sabahtan yazılanlarla açıyonuz günü
ben monolog adamı mıyım lemmm
sebze gününde protein tüketmek zorundayız muhakkak. üstelik protein daha fazla olmalı (ben çok dikkat edemiyorum buna ama proteinsiz olmaz)tesekkür ederim yorumlrınız için..artik yulaf kepegi yemekten gina gelmişti.ekmek yaptigim zamn gun boyuncamı yicem yada nasil yapiyorsunuz ?tesekkür ederim. bu arada. sebze+ protein gününde yemek aralarinda aciktigmizda atiyorum domates yada salata yedik yaninda illa yogurt yada peynirmi olmali:)
heralde sen himalaya tuzundan bahsediyorsun dimi, benim dediyim tuz niyetine kullanilmiyo zaten coookk acii birsey yaaa böögghh
Merhaba kızlar, bende yeni başladım dukan diyetine, atak evresini geçtim başarıylaşindilik iyi gidiyor.83.60 kg ile başladım şu an 79.70 kg olarak devam ediyorum.her sabah düzenli tartılıyorum. hepimize başarılar
hayırlı olsun eyni tickerın.ticker 'ımı yeniledimmm. gerçi son 4 kilosunu dukanla verdim ama olsun...
kızlaaarrrreveeeeeet karşıyakalıyım kaf kaf kafneden olmasın hatta çok da güzel olur! bu arada eski sevgilinle ilgili deneyimlerin öyle hoşuma gidiyor ki benim salak askere gidecek şey diyorum belki düşünür anıları özler de geri dönme atağı yapar ben de süründürür süründürür suratına bakmam
opsss 2 aydır ağzıma boşuna mı meyve sürmedim ben acaba, diye düşünmeye başladımİyi geceler
Ben diyetin 2. günündeyim..Sabah 2 yumurta beyazı bir yumurta sarısı haşlaması kibrit kutusu kadar peynir yedim.Tatlandırıcılı çay içtim.AMa yumurta ya tuz ve baharat serptim..Öğlene biraz yoğurt akşama da yoğurtla marinelenmiş kendi suyunda pişirilmiş tavuk ve 1 çatal light ton balığı yedim yaklaık 1 litre su içtim.4 Kupa çay içtimYulaf kepeğini int sipariş verdim dün yarın gelir büyük ihtimal kargodaymış..Hpsi bradadan aldım doğalsn markası kargo ödemeden 6.59 tl ye
Ama halsizlik vardı bugün.Canım felaket kiraz ve karpuz istedi aşerdim resmenAma atak dönemim geçsin (4 gün sonra) kiraz yicem 1 kase Dukana bakarsam 1 sene yememem lazımmış Yemek yaptım eşime tadını tuzunu kontrol ederken bile yarım kaşık ağzıma aldım ve afedersiniz çıkardım tekrar peçeteye..Durmak yok yola devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?