Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Umut dünyası işte. Yakında terliklerimi kaynatıp içeceğim :)

herkese HAYIRLI CUMALAR
umarım herkesın keyfı yerındedır ve - lerdedir:)

1 hafta oldu dukana başlayalı
başlangıç:22.06.2012
başlangıç kg: 56
bu hafta :54.2

ama cok halsızımmmmmm (

love01,sağol canım burdan paylaştığın için.inşallah yakında biz de yanınızda olacağımız için yol gösterici oluyor.
bir de güçlendirmeye geçen pek çok arkadaş uğramaz oldu artık buralara,oysa ki deneyimlerine ihtiyacımız var.
sizler terketmeyin bari bizi de,biz de o level'a zıpladığımızda kafamızda soru işaretleri olmasın,yanlış bişey yapmayalım.
zaten ekim34 ve ekinsu da burda.sağolun paylaşımlarınız için

AY COK GÜZELMIS CANIM YA MUTLAKA DENEMELIYIM BU HAFTA SONU COK SAGOL

AYY CANIM YA BEN ALMANYADAYIM BI BAKAYIM BURADADA VAR MI ACABA ONDAN COK ISTEDIM SIMDI; BI ATLATSAYDIM SU OLAYI VARYA NASIL MUTLU OLUCAM
:44:
RAMAZANDA NASIL YAPICAZ NASIL EDICEZ ACABA COK MERAKLANIYORUM

sen yaparsin bende cirak olarak tekrarlarim....bacagina yapistim medesa birakmaaaaaaaam citir olana kadar

Yok o hesap öyle olmaz. Adı üstünde yüzde 45. Yeme onu sen. O zaten güzel değil böö. Sakın yeme onu cısss...

Yok cnm artık yeniyorum

Aminn

opsss 2 aydır ağzıma boşuna mı meyve sürmedim ben acaba, diye düşünmeye başladım

Valla benim sürem çok fazla ama 1 seneyi geçiyo resmen

Annemde hala geçen senenin sapları var. O sık sık içer. Bu senede kirazı yiyene işkence yaptı.Sapını ayrı çekirdeğini ayrı koyun diee. Hemen itinayla denenirrrr. :)

annende de ıse yaramıs olmalıkı busenede bırıktırecek. sor bakalım işe yaramıs mı kendısınde de. sende deneyınce paylas olurmu. tesadufmu gercekmı ogrenmıs oluruz.

sankı ben bunuda duymustum. hatta yıllar once yapmıstım zayıflatıyor dıye. ama içememiştim. iğrenç bir tadı var evet. soğan suyuda öyle.. nedense yararlı seylerın hep tatları ıgrenc. zararlı seylerde mmmm nefisss..

ayyy buna benzer bir ebru salli tarifi vardi bende limon biberiye sapi ve maydanozdu galiba 10 günlük kür bir bakim yazmistim bir yerlere:26:

aman sakın yeme onu, %45 demek 100 gr peynirin 45 gr ı yağdan oluşuyor demek yani senin 750 gr peynirin 750x45/100=337,5 gr ı yağ demek. vıcık vıcık ama anlayamadım nasıl o kadar yağlı beyaz peynir olduğuna, kars gravyerinde var ancak o kadar yağ. %45 olduğuna emin misin? açık peynirde yağ oranı yazıyor mu?

Yok cnm arkadaş şaka yapmıştı..BENde öyle algıladım zaten..Hepimiz birbirimize yardımcı olucaz ve oluyoruz da teşekkür ederim hepinize..

Yok cnm kesinlikle yemiyorum

Günaydın kızlar.

Dün diyetimin diyetini ödedim açlıkla
Öğleden sonra dışarıdaydım, kuzenimin kına gecesi vardı akşam, ee bebe de var tabi, koştur koştur öldüm bittim, yanıma buharda azcık pişirdiğim 2 tane kabak ve 1 havuç almıştım, onları kemirdim, azcık yoğurtta yiyebildim ama genel olarak aç kaldım yani
Amaaağğğğ yasak olan hiç birşeyi de yemedim gece vakti tam 3 saat trafikte sıkışıp kalmamıza rağmen hem de korkunç bir gündü yane, kamyon çarpmış gibi olduk

canım çok az yemişsin bence, kabaca bir kalori hesabı yapsak; yumurtalar 100 kal, kibrit kutusu peynir dediğin 30 gr eder ki en yağlısını düşünsen 100 kal, yoğurt 1 kase yesen 200 gr eder onun da tam yağlısı 160 kal, akşam da max. 200 gr et yemiş olsan o da 300 kal. toplayalım: 100+100+160+300=660 kal eder ki zayıflama diyetlerinin bile yarısı kadar. tabii halsizlik hissedersin ve canın her türlü tatlıyı çeker. vucudun açlık krizine girmiş durumda. naçizane fikrim biraz daha fazla yemen ve meyve işini biraz daha ertelemen olacak. zaten dukan diyetinin temel fikri doğru şeyleri yediğin sürece istediğin kadar yiyebiliyor olman. eğer yediklerini çok kısıtlarsan ve kendini aç bırakırsan diyet sürdürülebilir olmaz. ayrıca tatlı krizin geliyorsa tatlandırıcılarla yapabileceğin çok güzel tarifler de var.

Günaydın kızanlaaaarr!!
Sabah 10 da falan geldim işe, geç kaldıımm Uyanamadım.. Hala baş ağrım var Puufff Kafamın sağ tarafını kesip atasım geliyo. Sabahtan beri 2 tane Majezik içtim. Migren ilacı içmek istemiyorum.. Onların da yan etkileri var ayda 1 tane falan iç dedi doktor da.. Dayansam keşke yani.. İçicem yine sanırım :S

1 saattir yazılanları okuyorum Akşam 6 da çıktım. 17 saatte yazdıklarınızı ben 1 saatte zor okudum yaa hahaha Akşam evde de mesai yapsam nee.. Çok zor oluyo böyle hihihih
Valla alıntılar yapcam ama uzadıkça uzucak :S :) Öğlene kadar yabildiğim kadar yazarım artık Ay görevim gibi hissediyorum napiyim hihihiih Kendi işimden çok daha zevkli olduğu kesin
Bu arada dün o nar çiçeği şeysinden yaptım. Biraz içtim. bugün de yanımda getirdim. Tadı sade yeşil çayla yapılandan çok daha güzel. Az da tatlandırıcı kattım içine.. ama baya az.. yetti yani.. bunun içinde de yeşil çay var ya.. Yeşil çay kürünü bunla yapsak olmaz mı kü yaa :44::44:
Yalnız işe yaradı mı derseniz size şöyle gülerekten bi cevap veririm kii bugün 59,9 çıktım hahahha +400 daha hahahah İşe yaramış evet.. Baya bi yaramış maşallah ahahha haha Hiç kaçamak falan yapmadım ve dün protein günümdü :) Dukanın kuralalrını hiçe sayan vücut!! Hiç bir adet öncesi +1.400 çıkmamıştım. Onu bırak +1000 de çıkmamıştım da :) Heralde bu bir anda hepsini vermem için bana şans yani Bir anda -3000 olcam 1400'ü sonradan gelen, 1600 de ektradan giden Ah nerdeee!! Kafayı yedi vücudum yazııkk.. Garibiiimm ama şişko görünmüyorum yani, aynı görünüyorum. sorun yok yani. Soranlara 58,5 kilo derim kardeşim ben. Ödemi kilodan mı saycaz peeehhh!!

Karrnım doydu cnm açlık hissetmedim hiç..ama üşüme ve halsizlik vardı.
Bu arada yulaf kepeğim bugün geldi sabah krep yaptım onunla..3 yemek kaşığı süt, 1 yumurta beyazı, çok az himalaya tuzu ,1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ..Krebin yarısını yiyebildim ancak .Geriye kalanını gün içinde yerim..

Evet kirazı baya bi ertelemem lazım

Sen atakdamı yedin bunları. Gerçi seyire bile uygun değil eğer ben yanlış biliyorsam senin diet dönemini. Kepek ekmeğide neee. Ekmek ne?? Yok öle bişeyyy

:)

Canımcımm ben emzirdigim için güçlendirmeden başladım
tahıllı ekmek yemek gerrek ama şuan evde kepek var be yedigimde zaten çok az
yulaf kepegim gelsin yemem bunuda

bir arkadaşımız kavitasyon ve mezoterapi hakkında bilgi istemişti.
mezoterapiyi bilmem ancak şu anda kavitasyon 5 seans yaptırdım ayrıca 5 seans radyofrenkans ve 5 seans da lenf drenaj (3 bölge için: göbek, basen ve iç bacak)
ilk gün kız bana söylediğiniz gibi diyete devam edip, çok da su içiyorsanız 5 seans sonunda 3-4cm incelirsiniz dedi.
ama doğrusu işe yaramadı şu ana kadar.
en son p.tesi 5. seansa gittiğimde bu durumu kendisine tekrarladım o zaman da bana kavitasyonda ancak 6.seanstan sonra etkilenme başlar dedi.
ee ben de şimdi 1 seans daha gideceğim ama bir numara olacağını sanmıyorum, bence boşuna para kaybı, başka birşey değil.
yine de sırf denemiş olmak adına 6.seansı aldım bakalım.

spor yapamadığım için çare olarak düşünmüştüm, üstelik kitapta da geçiyordu (2/0 lar için olan paragrafta, ben 1+1 yapıyorum seyri ama yine de bir etkisi olmadı bende)
5 seans power plate'im daha var belki o zaman en azından biraz sıkılaşırım. yoksa bu tip şeylerle kilo verilemeyeceğini öğrendim

20 seans gidenler filan varmış belk onlarda işe yarıyordur ama full paket almaları gerekir herhalde
zira sadece kavitasyon ve radyo frekans yaptırıyorsanız seans aralıkları 10 günden az olamıyor
2-3 günde bir seans yapabilmek içn lenf drenaj da almak gerekiyor.
ee kilo verdiysen toparlanması için de vakum terapi ve power plate filan.
çetrefilli işler yani (en azından bana öyle geliyor)

mezoterapi hakkında ise bir bilgim yok.

stresli düğün günlerinden sonra aranıza geri döndüm ,veee 70 kilo olarak,ama artık iyice halsiz bırakmaya başladı beni bu diyet ,görenler düğünde şok oldu ne oldu sana böyle diye senin bu kadar zayıflayabileceğini hiç düşünmemiştik dediler ,çeyreğin kalmış geriye dediler :) zayıf olmak hayatta herşey değilmiş onu anladım daha yeni evli olmama rağmen eşimle sorunlarım başladı tekrar( nişanlılık dönemimizde zaten sıkıntılıydı ,derdi veren rabbim dermenınıda verir besbelli

slm
sende yenisinn dimii
bişey sorucamm tadı nasıl krebin
yani yarısını yemenin sebebii hemen bitmesin diyemi

2. 2. kafayı yemiş PC sorunu yüzünden özür dileriz.. Mesaj bi daha gelmiş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…