Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün iştah sorunuma kafa yoruyorum. Gün içinde tükettiklerimi yazayım hele dedim. Midem mi küçüldü, yediklerimden mi sıkıldım? Sağlığım zarar görmesin de başka derdim yok.

Sabah: Nesli' nin poğaçası ve çay
Öğlen:yeşil çay, cola zero, meyveli yoğurt, türk kahvesi
akşam üzeri: pul biberli yoğurt
akşam: domates, 3 dilim jambon, cola zero, meyveli yoğurt

Son düzenleme:

gerci ben orucluyken üsümüyorumda yaptihim diyetlerde isvec diyeti 5 günde 5 kilo diyeti onlarla cok kötü oluyrdum, dukanimda vücudum norml isida cok sükür ayy sanada Allah sabir versin ya insan o sicaklarda üsürken hastada olabilir belki :26:

BEnim ayağım çok üşümeye başladı patik var şuan ayağımda

buraya kadar pek bi onore edici idüü.. ancak.. ->

burdan itibaren haksız övgü aldığımı idrak edip kahroldum
zira benimki aha da buydu sempatikommmm

det:) yok yazmıycam diye bir şey
hem valal ben sayfayı kaydediyorum, sabah gelince oradan başlıyorum
tabii sonra da onca alıntı diyorum kendime (ama sık değil )
aman balım benimki çemkirmek, tatilde en ideal yazma saatlerim bu saatler needem mecbur yazıcimm
ama gündüzün gürül gürül akan muhabbetini öslüyom ben

bu arada kahramandukan dondurması yaptım, ilk deneme için gayet güzel oldu
epey yerim sandıydım ama 1 tatlı kaşığı yesem fazla vile geliyii (hay ben bu şartlanmanın... :))
birkaç çeşit daha deneyip kusursuzlaşınca paylaşıcam gramı gramına ve tekniği tekniğine

Son düzenleme:
merhabalar ben dukan diyetine henüz başladım atakta 4. gündeyim.. yalnız bugün öğrendim ki yaz programımda bi değişiklik olmuş ve bütün yaz kalacağım yerde dukan benim için çok imkansız ama pesetmek istemiyorum kilo verme işini gerçekten kafama taktım..sizlere de danışmak istediğim şudur ki dukanı uygulayabildiğim zamana kadar uygulayıp sonrasında bırakıp weight watchers gibi her yiyecekten yenilebilen başka bir diyete başlasam vücudum nasıl bir tepki verir böyle bir tecrübe yaşayanınız oldu mu acaba?

weight watchers mı o da ne hiç duymadım..bende 4.günüm ama seyire geçtim valla bana kalırsa bu durumda diyete hiç başlamamak iyi olur canım bu diyette biraz istikrar lazım ne bozmaya ne kaçamak yapmaya gelmiyor araya başka bir diyet sokcaksan metabollizma alt üst olmasın sonra ama yinede sen bilirsin daha kıdemlilere sormak lazım

Tam gaz devam cnm..Biraz ayaklarım üşüyo..Onun dışında bi problem yok..Bi de tam anlamıyla tuvalete çıksaydım ..Sabah tartıldığımda yarım kilo daha gitmiş.Tekrar tartılmadım.Senin ne alemde

üşümen kansızlıklamı alakalı canım yoksa diyettenmi kaynaklandı..bende de kabızlık var ama idare ediyom normalmiş yani..seyre geçtim bugün.

kkoras selam kimse yok sanırım gece gece:)naptın kilo verme durumun ne alemde

Tam gaz devam cnm..Biraz ayaklarım üşüyo..Onun dışında bi problem yok..Bi de tam anlamıyla tuvalete çıksaydım ..Sabah tartıldığımda yarım kilo daha gitmiş.Tekrar tartılmadım.Senin ne alemdeKAç kilosun bu arada ,kaç kilo verdin..

Son düzenleme:

ben 62 kiloydum ama tartı bu aralar 60,61 arası..ben kilo veremiyorum.tirodim alındı ama bu diyetten ümitliyim işallah bu kez veririm bi sürü diyet denedim..birde kilom çok fazla değil sadece 55 düşsem yeter yani seninkaçtı?

Hedefimsin resmen Boyun kaç cnm..:44:

weight watchers herşeyi yiyebildiğin ama yiyeceklerin besin değerlerine göre bi puanı olan bi diyet herkesin kilosuna yaşına boyuna günlük aktivitesine göre fln belli bi puan kotası oluyor vs... evet haklı olabilirsin ama şuan başlamış bulundum zaten herhalukarda metabolizmam bocalıcaksa acaba verebildiğim kadar versem ondan snra mı bocalasa evet ben de kıdemlilerden bir destek bekliyorum kafam çok karışık...

kalori sayma hesabına göre sanırım vala bilemicem tatlım bu saatte de kimse kalmadı dşe cevap yazdımdı sanırım ama bir bilgim yok bu konuda malesef

boyum 163 canım hedef 62 mi senin kilo kaç

Valla 62 de baya çıtır oluyorum..Olduğumdan daha az gösteriyorum öylede diyolar Boyum 165 kilom 92( şimdki)Evlendikten sonra 25 kilo aldım benÜstelik çocuğum yok nasıl aldım bende bilmiyorum 1,5 senede.İlla 36 bedene girmek değil benim diyetim 40 oldun 38 olsun ama yakışsın.Ne çok anlattım

anladım canım kilon çokmuş ama moralini bozma ben 5 kiloyu bile kafaya takan bi tipim allah göstermez iaşalah o günleri bende çocuk doğurmadım etmedim ama selülit tonla sinir olyorum en çok bacaktan ve basenden vermek istiyommm

Gazlı içecek içiyosan onu kes cnm..Ben baya kafayı taktım..Hayatımda en çok istediğim şey kilo vermek ama daha yeni bi diyete uymaya başladım..Sen çıtırsın maşallahBu arada yaşın kaç ben 26..

Gazlı içecek içiyosan onu kes cnm..Ben baya kafayı taktım..Hayatımda en çok istediğim şey kilo vermek ama daha yeni bi diyete uymaya başladım..Sen çıtırsın maşallahBu arada yaşın kaç ben 26..

yok canım ya ne kolayla ne gazozla işim olmaz sevmiyorum ama selülit çok işte(çıtır değilim ya şu basenler fazla yaşım 27 senin?

yok canım ya ne kolayla ne gazozla işim olmaz sevmiyorum ama selülit çok işte(çıtır değilim ya şu basenler fazla yaşım 27 senin?

yaşlarımızda yakınmış ..aynen bende bi sürü diyet yaptım bıraktım zaten hiç sevmem bu diyet miyet nefret yani ama bi versem korumaya razıyım hele yaz gelmişken herkes de bir heves

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…