tebrikler canım ,vücudunda nasıl bir değişiklik var ,genelde nerelerin incelmiş ,ölçtün mü kendini ?
Zuzum sen bu hafta kilo veremedinmi. Neden ki. Çokmu kaçamak yaptın yoksa durdunmu. Ben ne zaman geçeceğim 70 li kilolara. Resmen psikolojik sınırım. Bir geçsem gerisi çabuk geçecek gibi geliyorr.
Ah bu benim alkol bağımlılığım :) olmasa daha çabuk geçecek ama yapamıyorum işte. Dün akşam da light bira içtim serin serin sahilde süper oldu. Güzel YALOVA m cennet gibi. Birde LEMAN KÜLTÜR açılmış. Zaten severdim İstanbulda. Yalovadaki başka bi güzel. Gelde içme dedim güneşi batırırkennn. Ahh bide aşık olsamm süper olacakk :)
Bu arada bu akşam aşık olma ihtimalimi sevdiğim adamla buluşacağım.İlk kez çıkacağız ve göreceğiz. Bir arkadaş bağladı arayı. Aynı okuldan aynıo sene mezunuz belkide tanırım resimden anlamadım ama O beni tanıyor hatırlıyorr. Tabi geçmiş zaman 15 sene geçti okul yıllarından. Bakalım ne olacak. Yarın da ofise geleceğim işlerim var yazarım size..
.
Bugün iştah sorunuma kafa yoruyorum. Gün içinde tükettiklerimi yazayım hele dedim. Midem mi küçüldü, yediklerimden mi sıkıldım? Sağlığım zarar görmesin de başka derdim yok.
Sabah: Nesli' nin poğaçası ve çay
Öğlen:yeşil çay, cola zero, meyveli yoğurt, türk kahvesi
akşam üzeri: pul biberli yoğurt
akşam: domates, 3 dilim jambon, cola zero, meyveli yoğurt
Yediklerini yazmayı unutmuşsun sanırım
psikoloji msikoloji.. öyledir muhakkak kuzum benim.. ayakkabı da pek bi mantıklı.. kan testi sonucundan detaylıca haberdar et hemencecik madem bizi..Süpersin tebrtik ederimmm
Çok teşekkürler.
Walla gitmedim doktora. Hayatımda gitmedimkii. Beyaz önlük giyerle bi onu bilirim. Birazda psikoloji,kmi ne. 2 gündür tabanlık kullanıyorum yada topuklu ayakkabı giyiyorum. Bu sabah da çok hızlı kalkmadım yataktan. 1 dk ayaklarımı diktim havaya. Kaanı dolaştıordım falan. Kalktım bişi yok. Çok şükür. Sanırım kan dolaşımından oldu ve ayakkabıdan. Tenis hocam da tenis ayakkabımı değişmemi söledi. Yarım numara büyük almalıymışım. Oynarken çok koştuğumuz için aynı numara beni kasmış olabilirmiş. Miş Muş mış.. Sadece bi kan testi vereceğim bugün . Bi ölçsünler bakem neyim varmış o kadar. Yaz günü topuklu giydirdiler ya bana da helal olsun diyorum ama dukanımdan vaz geçmem..
Zuzum sen bu hafta kilo veremedinmi. Neden ki. Çokmu kaçamak yaptın yoksa durdunmu. Ben ne zaman geçeceğim 70 li kilolara. Resmen psikolojik sınırım. Bir geçsem gerisi çabuk geçecek gibi geliyorr.
Ah bu benim alkol bağımlılığım :) olmasa daha çabuk geçecek ama yapamıyorum işte. Dün akşam da light bira içtim serin serin sahilde süper oldu. Güzel YALOVA m cennet gibi. Birde LEMAN KÜLTÜR açılmış. Zaten severdim İstanbulda. Yalovadaki başka bi güzel. Gelde içme dedim güneşi batırırkennn. Ahh bide aşık olsamm süper olacakk :)
Bu arada bu akşam aşık olma ihtimalimi sevdiğim adamla buluşacağım.İlk kez çıkacağız ve göreceğiz. Bir arkadaş bağladı arayı. Aynı okuldan aynıo sene mezunuz belkide tanırım resimden anlamadım ama O beni tanıyor hatırlıyorr. Tabi geçmiş zaman 15 sene geçti okul yıllarından. Bakalım ne olacak. Yarın da ofise geleceğim işlerim var yazarım size..
.
ya bi de marketsel haberleri vermiyom epeydir.. ben şimdi buraya gelir gelmez büyük marketleri kıskaca aldım, yörsanın lor peynirini de güya ucuza buldum diye 2'şer 3'er aldım farklı zamanlarda..
sonracııma bilen bilir bu Akçay'ın sahilinde yörsan'ın mekanı mevcut.. Anam akşam yürürkene yan tarafına eklemlenmiş marketimsisine giriverdim.. 750 gr light yopurt 1.90 ve 500 gr lık lor peyniri 2,5 lira... pehhh dedim.. yavss dedim. tühh dedim..
neyse dönerken stok götürcem yanımda
Bugün iştah sorunuma kafa yoruyorum. Gün içinde tükettiklerimi yazayım hele dedim. Midem mi küçüldü, yediklerimden mi sıkıldım? Sağlığım zarar görmesin de başka derdim yok.
Sabah: Nesli' nin poğaçası ve çay
Öğlen:yeşil çay, cola zero, meyveli yoğurt, türk kahvesi
akşam üzeri: pul biberli yoğurt
akşam: domates, 3 dilim jambon, cola zero, meyveli yoğurt
Sadece sabahları kalkınca oluyor. Yada çok oturunca. Wc ye gidip gelene kadar geçiyor. Nette baktım protein fazlalığından olabilir diyor ama doktor çok düz yada çok topuklu giymekten de olur dedi. Bende de ikiside var arası yok mübarekk..
.
Kavitasyonu tek basina yapma mutlaka lenf drenaj desikleri sey de olaun kan dolasimini hizlandirir. Bnm esim de kavitasyona gidiyor kilo vermesi diyetine bagli ama kavi onu baya inceltti) soyle soyleyim gecen yil atletsiz ddugmeleri iliklenmeyen gomlekleri simdi atletle bile bir beden buyuk oluyor )) ben de basladim tavsiye ederim ))
der demez baktım hemen sitesinden batyilerine... bi ara telefonla fiyat sorayım diyorum ama toptancılarda bireysel satış kaldırıldı galiba.. hani öyle 6 lı 8 li paket falan alamayız gibi.. neyse bi bakınayımm yine de.. olmadı ben getiririim koliyle, paylaşırık :))Adama söle internetten sipariş kabul etsin :) Sevdim amcayııı...
Günaydin dukancanlar...ne zamandir takip edemiyorum forumu biraz önce unutmadan cevap yapayim derken dalmisim selamsiz sabahsiz foruma...
keyifler yerindedir insallah benim bu 3.günüm hic halim yok sürekli yorgunum uykum var havalar iki gündür bunaltici bir sicak vvucudum da su topladi gaz derseniz hat safada kilo vermem halen hizlanmadi durdu nasil kircam ben bunu...yumruk yapayim diyorum ama yiyemiyorum artik...
der demez baktım hemen sitesinden batyilerine... bi ara telefonla fiyat sorayım diyorum ama toptancılarda bireysel satış kaldırıldı galiba.. hani öyle 6 lı 8 li paket falan alamayız gibi.. neyse bi bakınayımm yine de.. olmadı ben getiririim koliyle, paylaşırık :))
canım benim deneyim kırıntıcısı olduğum için hiç bişey diyemiyorum durumla ilgili ama genelde psikolojik çıktığı için aksilikler, lütfen karamsarlık etme e mi balcağızımm
Benimde kilom fazla oldugu dönemlerde ayni olurdu birde o kilo ile topuklu giyemezdim düz ayakkkabi giyerdim doktorum ondan olabilecegini arti ayaklarima fazla yüklendigim icin olur dedi zayiflayinca bu sikayetim yok cok sükür ama vucud su topladigi zamanda ayaklar sisiyor ondan da oluyor dikkat et bakalim ayaklarinda sislik varmi..?
ben 10 dakikalık mesaj süre kısıtlaması yüzünden şeedemiyorum bir türlü.. face giller mesajla bana link verirlerse eklemekten bi hoş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?