Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladın sennnnn

inşallahhh aşıkk olursunnnnn

Yediklerini yazmayı unutmuşsun sanırım

Günaydın kızlar.

Perşembe günü 76.9 gösteriyordu tartım bugün 75.3 gösterdi

Dün protein günümdü yediklerimi de yazayım, pek düzenli yiyemiyorum ben ama sabah 2 yumurtalı jambonlu omlet yedim sadece peynirim falan bitmiş çünküm, öğlen de yemek yapamadım lor peynirine yumurta kırdım onu yedim, akşam 6 gibi 2 tane küçük alabalık yedim ızgarada, 4 tane kalamar yedim ama tavada pişmişti :/ bu kaçamak sayılıyor galiba ama sınırsız olanlardan da çok fazla yemediğim için bunun önemsiz olacağını düşündüm, kola zero yanında, sonra da alman pastası yaptım, onu yedim çayla.
Yumurtayı ilk defa abarttım galiba

Son düzenleme:
psikoloji msikoloji.. öyledir muhakkak kuzum benim.. ayakkabı da pek bi mantıklı.. kan testi sonucundan detaylıca haberdar et hemencecik madem bizi..

aha seni okudukça aslında isminin melis olduğundan fecii şüpheleniyorum.. senden bi tane daha var bende :))
bu arada kuzum tatilde tartıların tutarlılığı yok deyü yazdırmadım bu hafta.. yoksa veriyom.. nasıl vermeyeyim it gibi yüzüyorum, deve gibi yürüyorum, küs gibi yemiyorum (yasaklıları yani)

aha seni okudukça aslında isminin melis olduğundan fecii şüpheleniyorum.. senden bi tane daha var bende :))
bu arada kuzum tatilde tartıların tutarlılığı yok deyü yazdırmadım bu hafta.. yoksa veriyom.. nasıl vermeyeyim it gibi yüzüyorum, deve gibi yürüyorum, küs gibi yemiyorum (yasaklıları yani) [/QUOTE]

Bende seni Seda sanıştım kuzu muhabbetinee :)
Bende tatilde hiç tarılmadım. Yedim içtim bir daha içtim. Yerken hiç bozmadım. Koca tatilde kokoreç ve midye yemedim. Ama içtim. Bol tenis ve yüzme yaptım. Uykusuz kaldım sahilde uyudum. AMa döndüğümde koca 9 günde gide gide 400 gr. cık gitmiş. Gerçi dün 700 göndererek acısını çıkardım sanırım. Tatil durgunluğu yaşadım sanırım yada içtiğim galonlarca rakı etkiledi :)

Senin sonucu 4-5 gözle bekliyorum.

NoT: MEDESA da bakıyor bakıyor yazmıyorr. Pşttttt hatunnn. Hadi CALLEN zamanııı :)

ya bi de marketsel haberleri vermiyom epeydir.. ben şimdi buraya gelir gelmez büyük marketleri kıskaca aldım, yörsanın lor peynirini de güya ucuza buldum diye 2'şer 3'er aldım farklı zamanlarda..
sonracııma bilen bilir bu Akçay'ın sahilinde yörsan'ın mekanı mevcut.. Anam akşam yürürkene yan tarafına eklemlenmiş marketimsisine giriverdim.. 750 gr light yopurt 1.90 ve 500 gr lık lor peyniri 2,5 lira... pehhh dedim.. yavss dedim. tühh dedim..
neyse dönerken stok götürcem yanımda

Kilo veren herkesii tebrik ederim Bugün seyirin ikinci günündeyim kilom v58-57 arası gidip geliyor inş. en kısa sürede vereceğiz kilolarımızıı :)

Adama söle internetten sipariş kabul etsin :) Sevdim amcayııı...

Bana göre yediklerim az öglen protein yok aksam da az sanki..

ben de merak ediyom ben de :))
şimdi burada söylememem gereken bir sebeple tatile 2 gün ara verip istanbul'a gidip gelicem.. dünden beri de öğle ve akşam balık moduna
dönüyorum.. tam bir hafta deneyeyim bakayım, solungaçlarım çıkacak mı?!

Benimde kilom fazla oldugu dönemlerde ayni olurdu birde o kilo ile topuklu giyemezdim düz ayakkkabi giyerdim doktorum ondan olabilecegini arti ayaklarima fazla yüklendigim icin olur dedi zayiflayinca bu sikayetim yok cok sükür ama vucud su topladigi zamanda ayaklar sisiyor ondan da oluyor dikkat et bakalim ayaklarinda sislik varmi..?

Günaydin dukancanlar... ne zamandir takip edemiyorum forumu biraz önce unutmadan cevap yapayim derken dalmisim selamsiz sabahsiz foruma...

keyifler yerindedir insallah benim bu 3.günüm hic halim yok sürekli yorgunum uykum var havalar iki gündür bunaltici bir sicak vvucudum da su topladi gaz derseniz hat safada kilo vermem halen hizlanmadi durdu nasil kircam ben bunu...yumruk yapayim diyorum ama yiyemiyorum artik...

ah tatlım ben bu kavitasyondan ürktüm,dr la konuştum kesinlikle önermedi ,karaciğeri çok yorarsın dedi ,iki yıldır uygulamayı kaldırdım ben dedi ,aklım karıştı işte ...

Adama söle internetten sipariş kabul etsin :) Sevdim amcayııı...
der demez baktım hemen sitesinden batyilerine... bi ara telefonla fiyat sorayım diyorum ama toptancılarda bireysel satış kaldırıldı galiba.. hani öyle 6 lı 8 li paket falan alamayız gibi.. neyse bi bakınayımm yine de.. olmadı ben getiririim koliyle, paylaşırık :))

canım benim deneyim kırıntıcısı olduğum için hiç bişey diyemiyorum durumla ilgili ama genelde psikolojik çıktığı için aksilikler, lütfen karamsarlık etme e mi balcağızımm

Sagol güzelim motivasyon gerek eksi görmem gerek keyfim yerine gelsin...

Valla ben doğuştan şişko olduğum için kilomla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir de ben çekirge gibiyim. Deli gibi tenis oynuyorum. Zıplıyorum. koşuyorumm. Ayyy sağlık problemi falan istemiyorum ben hayatımda. Daha aşık olacağımmm..
Şişim falan yok şükür. Benim masaj sauna zamanım geldi belkide. Bu ara ev taşı tatile git yoruldum sanırım. Dinlenmek için tekrar tatile çıkmam lazımm :)

ben 10 dakikalık mesaj süre kısıtlaması yüzünden şeedemiyorum bir türlü.. face giller mesajla bana link verirlerse eklemekten bi hoş olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…