Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen de evde kaldıysan ohoooo Sen beğenmediğinden öyle oluyor :)) Allah gönlüne göre versin inşallah

Maşallah maşallah canım, gerçekten harika, çıtırım arı mayam benim.
Hahahaha, biz de yorum yapmaya geliriz kız, öyle tv den bakmak olur mu hiç. Annem de hiç kaçırmıyor, o da ekrandan bağlanır sana.

Kızlar kilo bildirim tablosuna ulaşamıyorum cuma günü yayınlanmadımı geçmişi taradım ama göremedim

Kızlar yaaa!! Ben regl de olmadım ya.. İçim sıkılıyor zaten.. Şişkoyum da.. Moralim bozuk.. Ben biraz çalışiyim bu aralar.. Zayıflayınca yine gelirim aranıza

Zayıflamış olmazsam bile, ataktan sonra gelirim güzeller Öpüyorum hepiciğinizi... Hee, hem Perşembe bildirim var.. Perşembe burdayım Bol eksiler herkeseee...:13:

Son düzenleme:

Canımm, gitme lütfen ya, :26erşembeye çok var, bizden uzakta daha mutlu olacaksan git ama, sen iyi ol yeter ki bağrımıza taş basar bekleriz ama gitmeee.

Canımm, gitme lütfen ya, :26erşembeye çok var, bizden uzakta daha mutlu olacaksan git ama, sen iyi ol yeter ki bağrımıza taş basar bekleriz ama gitmeee.
Çok saol canım Yok estağfurullah.. Sizden uzakta mutlu olmak ne demek Gitmiyorum bi yere.. Çok saol canıımmm Buralardayım.. Perşembe günü gelirim, alırım bildirimlerinizi.. Öptüüümmm Seviyorum sizii

Son düzenleme:

bnide çağrmayı unutma

Kiiiz senin gibi güzellik ile reyting rekorlari kirarlar

kuzuuuum şımartıyorsun beni aaaaaaa

evet evet,sporr şarttt.hem insan kendini dana enerjil hissediyormuş yahuu ,ohhh çalkalayalımmmm
sen sağol kuzum,somonları da sonra yersin.hem dene bakalım yaaa ben de merak ediyorum beyaz gün ve yumruğun etkisini doğrusu,inşallah güzel sonuç alırsın canım.offf bende regl olmadım,gerçi gecikti sayılmaz.ha bugün ha yarın ama bir an evvel olsa da h.sonuna kalmasa iyiydi

süpersin canım süperrrrr tebrik ediyorum canı gönülden ,bu arada bu droktorun uzmanlık alanı ne canım ben de gideyim de baktırayım şu yağlarımın oranına ben kas ve su kaybediyormuşum gibi geliyor

canım bu spor salonundaki spor hekimi.tam olarak uzmanlığını bilmiyorum,bir dahaki sefer öğreneyim bakiim
çoook çoook teşekkür ederim canım.bu testleri pek çok salonda yapıyorlar aslında.belki de bir spor salonunu arayıp rica edersen doktora kontrole girebilirsin diye düşünüyorum.diyetisyenler de genelde yapıyor bu ölçümü.öyle düşünme kas kaybetmiyorsundur bence.su ve yağ kaybediyorsundur.çünkü zaten vücutlar deli gibi yağ depolamış ve şu an atıyor onları.3.5 aydır 1 tek damla yağ kullanmadım.üstüne spor da yapınca iyi oldu.
yaaa kızlar asıl ben hiç kan değerlerime baktırmadım daha.işten güçten hiç bişeye fırsat bulamıyorum.
hangi doktora gitmeliyim yada hastaneye gidip kan tahlili mi yaptırcam dicem,ne dicem napcam ben yahuuu

Sen de evde kaldıysan ohoooo Sen beğenmediğinden öyle oluyor :)) Allah gönlüne göre versin inşallah

amin amin de bir an evvel versin artık.yaaa yok mu hiçbirinizin abisi dayısı amcası falan

heeee canlı bağlanın söyleyin,pek hamarattır bütün gün çalışır ordan sporuna gider ordan eve gider dukan ekmeği,dukan yemekleri yapar sonra buzluğa stoklar kocasını aç bırakmaz üstüne de callan yaparr ohhhh daha nolsun deyin ahahahaaa

kuzuuuummmm çok uzaklaşma ama bizden yaaaa özleriz seniii lütfeeeennnnnnnnn

kızlar köy sütü geldi. piştikten sonra kaymagını alip öle yogurt yapsam yagsiz yogurt olurmu sizce ? atak devresini kacamaklardan sonra kac gun yapmalıyız bişi sölemediniz

sen nezaman basladın bu dıyete???

Merhaba, ben de 1haftadır Dukan diyeti yapıyorum. 3gün atak ve 1(sp)+1(ps) uyguluyorum. -2kg. oldu. Kitabın arka sayfalarında pratik egzersizler var. Cok faydasını görüyorum. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca dukan diyeti tarifleri adresinde enfes tarifler var. Tatlı, tuzlu, çorba...

hoşbuldulk canım benim ben çogunum bu aralar gerçi hangi ara değilim ki

rejim iyi gidiyor ama 75 görene kadar kimse aaaa ne kadar kilo verdin demiycek heralde 2 kilo alsam hekez farkeder 6 kilo verdim tık yok canım yaa

neyse spora başlıycam ama anca eylülde benim ev işe çok uzak koştur koştur gidip yemek bulaşık falan ugraşıom gerçi bunlar bahane ama eylülden sora işi evin yanına taşıyorum oğlumda okula başlıycak o zaman daha sistemli olucam inşalah gerçi o zaman vercek kilom kalmamış olur inşallah.

canım bide göbüşüm çok sarktı onun için eylülü beklemiycem ebru şallı karın savar aldım bu hafta hatta bugün başlıyım karnımdaki sarkıka elim girio artık düşün yani (doğumda oldu ama haa)
yakışıklı üyelere konusunda bol şanslar Çıtır Hatunnnn

Merhaba, ben de 1haftadır Dukan diyeti yapıyorum. 3gün atak ve 1(sp)+1(ps) uyguluyorum. -2kg. oldu. Kitabın arka sayfalarında pratik egzersizler var. Cok faydasını görüyorum. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca dukan diyeti tarifleri adresinde enfes tarifler var. Tatlı, tuzlu, çorba...

tebrikler şekerimmmm

hoşbuldulk canım benim ben çogunum bu aralar gerçi hangi ara değilim ki

rejim iyi gidiyor ama 75 görene kadar kimse aaaa ne kadar kilo verdin demiycek heralde 2 kilo alsam hekez farkeder 6 kilo verdim tık yok canım yaa

neyse spora başlıycam ama anca eylülde benim ev işe çok uzak koştur koştur gidip yemek bulaşık falan ugraşıom gerçi bunlar bahane ama eylülden sora işi evin yanına taşıyorum oğlumda okula başlıycak o zaman daha sistemli olucam inşalah gerçi o zaman vercek kilom kalmamış olur inşallah.

canım bide göbüşüm çok sarktı onun için eylülü beklemiycem ebru şallı karın savar aldım bu hafta hatta bugün başlıyım karnımdaki sarkıka elim girio artık düşün yani (doğumda oldu ama haa)
yakışıklı üyelere konusunda bol şanslar Çıtır Hatunnnn

tatlım evet sebzelerden dolayı güçlendirmede artıyormuş kilo, ee ben henüz yaşamadığım için o evreyi tabii cahil cahil konuşuyorum burdan :26:
bence sıkıntı yapma bir süre, düzene girsin, alışsın bünye. inşallah sabitleyecektir.

çok tşk ederimmm cnmm
yok valla ben teşekkür ederim. sayende kendime yeni 2 kot aldım maviden, süper bir duyguydu :)
umarım levisten daha düşük değildir nöömaralör zira epey vermişim görünüyor

böğğğğ
hiiç iyi gelmedi okuyunca

kızlar nasılsınız?bu sabah yoğurt karbonat yulaf kepeği yumurta ve lor peynrnden poğaça yaptm.süper oldu süperr:)) hatta 2 kaşık sınırımı aştm diyebilirm
harikasın!Allah o günleri banada göstersin inşallah...

afiyetler olsuun, şifa olsun
kestanem şekerim bu arada mesaj kutun dolmuş

1 HAFTADIR 69 a sabitlendim bugün tekrar atağa başladım bakalım işe yarayacakmı?
atak mı
tabii ki de yarar ama az mı çok mu orasını bilemiyorum.
epeydir benim p.tesi salı atakla geçiyor artık ama cıx 300-500 gr.
sen çok verirsin inşallah.

tebriklertabiiki de hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…