Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaaaalar

nasılsınız* ya kıslar takıp ettıgım kadarıyla reglı donemlerınde degısmeler oluormus hanı gecıkmeler falan keske sole 1 hfta gecıkse tam tatılıme denk gelıo :s

ahahahahahaa acca'yı da alalım ,o da sevgilisinin suratına dondurma yapıştıracaktı ki ayrıldılar.
hepimiz bulalım birer yakışıklı

çok yakışıklı olmasada olur...suratndan muhallebi yemicez ne de olsa

piştt bende warımmm,,benidee alınnn ama yaaaa :2: :2: walla kestanem suratından muhallebi yemicez belki ama azıcık eli yüzüde düzgün olsun yawww bu kdr kilo werdik çıtır oldukk,,yanımıza yakışsın dimiii

yok valla ben teşekkür ederim. sayende kendime yeni 2 kot aldım maviden, süper bir duyguydu :)
umarım levisten daha düşük değildir nöömaralör zira epey vermişim görünüyor

rica ederim ne demekkk..bu arada epey wermişsin gibi görünmüyordur,,çünkü epey wermişsin 11,7 kgdan bahsediorsun nerdeyse 2-3 yasındaki bi çocuk kdr kilo wermişsin daha bunun gibisi mi kalmışşşş

kuzuuuu doğumdan sonra olur elbet ama al bakalım o alletten,hiç de duymadım ne biçin isim kız o sineksavar gibi
bu arada kocacıkla düzelttiniz mi birazcık durumları,daha iyi misiniz
yaaa senin neşen keyfin yerinde olsun da millet farketmiş etmemiş buna takılma şimdi.
düşün ben senden çok daha zayıflen başladığım halde diyete,6.5 - 7 kilo verdiğimde bile kimse aaa zayıfladın mı falan demiyordu.hatta diyette olduğumu bilenler kaç kilo verdin dediğinde 7 dediğimde inanmaz inanmaz bakıyorlardı sanki yalan söylüyorum gibi.asıl 10 kilo itibariyle farkedilmeye başlandı canım.onun için üzülme azcık daha verdin mi iltifatlar başlar

kızlar köy sütü geldi. piştikten sonra kaymagını alip öle yogurt yapsam yagsiz yogurt olurmu sizce ? atak devresini kacamaklardan sonra kac gun yapmalıyız bişi sölemediniz

sen nezaman basladın bu dıyete???

manyakk iyi güldürdn bugün beni...keşke bn izmrdeyken görüşseydk senle...

eeee görüşseydik kuzuu.valla o kadar otelin adını soranlar yok izmire gelicem sizde kalayım diyenler vardı.bana özelden yazın müsait olunca vereyim web sitesini de adresi de dedim,gelin görün ki yazmamış o cadılar bana,kimdi onlar nerdesiniz hain tırtıllar hani gelecektiniz huhuuuuuu

fıstığım yaa sen istanbulda bu güzellik ve 34 beden pantolonla daha da bulamazsan koca ben ne diyeyim sana
bizim memleketin kızları güzel ne yazıkki ama onun da bana faydası yok,erkekleri de çok ağlıyor beee kızlarından daha güçsüzler iste erkeği güzel olan memleketlere göçeyim beennn şöyle delikanlı şehirlerine vur du mu ses gelsin,zırıldamasın

sen göztepede oturmuyonmu?yakındıkta keşke görüşseydik...ühüü şimdi aklıma mithatpaşa caddesindeki kumrucu geldi( ..bide ne yazıkki boyoz( diyetteyim ama ben! dün canım nası magnum badem istedi..byle kendimi onun çikolatasını ısırırken hayal ettim.snra geçti Allahtan

medesamm insanin yüzü deill,,bahtı güsel olsun cicimmm burdakilerinde hepsi ayrı entel dantelll,,amaç niyet farklı,,hayır gelmez gelir sandıgımız bitaneside Konyalıııı çıktı ömrümüü yediiii kıskanclıkları ileeee...o yüzden ben sizin oaralaramı gelsem acabaaa,,aglasa zırlasa höt desem sussaaa,,birazda ben egomu tatmin etsem artkkkk

maşallahahh kızlarr bidolu yazmışsınızzzz
gözlerim agrıdı okumaktan hepsini okuyamadımm bilee
medesaaaaa
dr. kontrolundeki sonuçlarr çok güzell helall kız sanaaa

ayy sorma yaa dün de ben benzinlikte 3 tane obur gördüm,üçü de almışlar eline birer magnum böyle nasıl gözümün içine baka baka yiyiyorlar yada bana öyle geliyor
benim de canım çekti ama yapacak bişey yok kuzum,dondurmasız yaz geçiriyorum reesmen

Walla benim okuldan arkadaşmış , daha doğrusu aynı yerde okumuşuz. Oğlan beni tanıyor ama ben çıkaramadım res,mlerden. Ortak bi arkadaş buluşuturuyor. Oğlan yeni gelmiş yurt dışından. Ailesi Yalov ada. Kendi İstanbulda yaşayacak ALLAHTAN. Ben öyle aynı yerde vıcık vıcık pek sevmemde. Haftadan haftaya gelir gideriz. Hem çok özleyelimki CALLen yapalım dimi :)
Buluşacaz inşallah yakında bu yıl falann :)

aa kızlar bişey sorcam şu gotukola denen şey nası bişey

O ne yaaa şeyi kolla gibi. Yada kutu kola gibii. Ay ne cahilim bennn

Ayyyy ağlayan erkek öğhttt sevmiyorurm ben öleee. Höt dedimi korkmam lazım yoksa dalga geçiyorumm ben kısa sürüyor o zamanda..

Ahh bide ben gece çıktığımda içmesem süper olacak..

Ayy bu süper yaa.
O zaman ne yapıyoruzzz. Bizde adam akıllı ölçtürüyoruzzzz ve tablo yapıyoruzzz. Benim en kısa zamanda 18 olmam lazımm. Bu akşam CALLEN yapacağım tek başıma bile olsaaa. Bu gece kırmızıları giyerim artıkkk :)

Walla ben de geleceğimm. Topluca gidersek babam dalga geçmez belkiii

Aklın ben gibi CALLen de seninde :)

Kızlar kilo bildirim tablosuna ulaşamıyorum cuma günü yayınlanmadımı geçmişi taradım ama göremedim

Aramaa..

Eki Görüntüle 456588

Aslında hepimizin var abisi arkadaşıı. Birbirimize yardımcı olmamız lazım. Yeni bi topik açıp özellik falan mı yazsak. Beğenen olur belki ne bileyim KK ile evlen benimle :) gibi...

ahahahahahaa acca'yı da alalım ,o da sevgilisinin suratına dondurma yapıştıracaktı ki ayrıldılar.
hepimiz bulalım birer yakışıklı

Bulalım walla. Gerçi adam olsun ben kafasına kese kağıdı geçirmeye razıyım...

çok yakışıklı olmasada olur...suratndan muhallebi yemicez ne de olsa

Muhallebi yemem de dukanella olabilir :)

ne biliyonn ahahahahaa

:)

Aaa delirmişler işyerindekiler. 10 ki,loya yaklaşıyorum süzülmüşsün dio. Bilmiyorki o kiloyu verirsekn kaç mesaj yazdım burayaa kaç deneme ekmek yaptım. Ayıptır yaa emeğe saygııı

Walla arkadaşım. Burda her evreden insan var. Bölücülük yapmayalımmm lütfen :)

Adana ya gezi yapalım oz aman. Hep kebap yeriz fasıl yaparız. Hemde vurdumu otururuz esmer esemerr şöle noylu posluu. Ayyy canım çekti..

Teşekkürler canım tablo için

şöyle düşünelim
bir dahaki yaaaazzz yazdık bu kenara
hoş geldin

2 kilo bir bacaktan, 2 kilo öbür bacaktan, 3 kilo göbekten toplam 7 kilo gitmiş
7 kilo daha az taşıyorum her gün
Nasıl enerjik olmayayım
oyyyyy nasıl yani yaa
dukanka ne yaptığını bize de söylemelisin, üst erkek çocuğu gibi bende resmen altta hareket özürlülüğü var galiba.
sırrını paylaş bakiyim bi

ahahaha şu düğünde gerçekten de hep çıtırlar olacak demek ki

muhallebi yeme olayına güldüm, ona verilen yanıtlara daha da güldüm
medesa değil MAD_esa mübarek:)

sağol canımcım da farketmedim inan yani cidden düğmelerle filan oynadım tamam da ...
iyi geldi be

ipekcim yagmurluk kk.da editör bu arada ben Adanalıyım,,sadece 4 senedir İstanbuldayım,,ama ordanda birini bulamadıgıma göre sanırım beceriksiz olan benimmm bu arada kebap dedin yaramı dagladınnn,,yapmamalıydınn bunuuu,,oyyyy Adanada olsaydım suan ödül öğünümü kebap arkasınada tatlı niyetine söyleee bol buzlu Bici bici ile yapardım...yada Künefe ileee(annem Hataylı süper künefe yaparda )

Kizlaaaaaaar ben geldim yineeee

Ara ögünümü evde unuttum yaaa neyse cay icerim sekersiz bol bol

aksama 6 km yürüyüs arti pilatesime basliyorum tekrar 3 ay ara vermek zorunda kaldim baya bir kötüledi vücudum meret alisinca hep istiyo

hem dukan hem pilates Allaaaah tutmayin ben geliyorum.....

gecen motive edici olsun diye aldigim 38 beden mini etegin icine girince kalktim degistirdim 36 aldim astim bayramda onu giymeyi düsünüyorum

cok büyük planlarim var gelecekle ilgili Allahim nasip ederse

ya hikakten ben de callen yapmak istiyorum ama dalga geçmeyin valla bak bunu iyi niyetle soruyorum.epeydir merak ediyordum ama sormaya fırsat olmamıştı.sonra tam soracaktım ki callen & pelvis ilişkisi ortaya çıkınca şimdi sorarsam dalga geççeniz diye soramadım gerçi öte taraftan callen'ım da geldi tabi dur bakiiiim ex manitadan ayrılalı 3 ay olmuş yaniii
ben de yaptığım callen boşa gitmesin isterim,sağladığı her türlü nimetten faydalanmak isterim tabikiii
eeee sen bu gece yine sırıtarak sızarsın ahahahahaa
ya hah işte yaww adana erkeği falan iyi dedin,şöyle biraz maço olacak hööyytt dedi mi bi baktı mı hoplatacak seni.
gururlu olacak.ağır olacak.

love01 senden alıntı yapmıştım ama kaybolmuş burdan yaziiim.dediğin gibi kuzum ağlayan zırlayan değil adam gibi adam olacak.
haklısın istanbul'dakilerinde niyetleri çok farklı.kadının olduğu kadar erkeğin de namuslusu olmalı ama bu zamanda zor.
kız senin istanbuldaki konyalı kim acaba ?
benim de bu ağlak başlarda aşkıyla gözümü kör ettiği için bitidiğim 5 yıllık ilişkim de konyalıydı ve istanbul'da çalışıyor
kıs yoksam birbirimizin kuması mıyık len bizzz anaaammm
ama var ya adamın hasıydı,hay ben kafama edeyim.o aslan gibi adamı bu sümsük için bırakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…