Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy medesaa msjını okurken tamm su içiodum agzımdan püskürttümm yaaa,,rezil rüswa oldummm yok anam yok emin ol kuma deiliz çünkü benimki sadece 3 yıldır burada we ztn baska nedenlerden dolayıda o olamaz ztn aynı kişi olsaydı emin ol kıskanclıklarından sana hayatı zindan etmiş olacagı için (şekil 1-A : BEN ) ondan emin ol böle aslan gibi adam fln diede bahsetmezdin ya kızlar Adanamın erkekleri için böle sözler duydum sizdennn ayyy pekk bi hosumaa gitti..memleketimide özledimm ztnn,,bayram geleydi artk bian önce yaww :2:

muhallebi yeme olayına güldüm, ona verilen yanıtlara daha da güldüm
medesa değil MAD_esa mübarek:)

sağol canımcım da farketmedim inan yani cidden düğmelerle filan oynadım tamam da ...
iyi geldi be

cok sewindimm cnmm,,darısı daha büyükkk eksilere

Ayyy benim annem de antepli. Bici bici yede künefeyede kebaba da bayılıurım bennn. Offff offf. Buzlukta 1 tane künefem var. Sabırla zamanını bekliyorum.

Eee callen le ilgili soru nerede benmi anlayamadım yoksa iyi niyetii :)
Evet ben bu gecee uçuştayım heraldeee. Beni callen yapmaya ikna ediyor sanırım bu olayy. Ay ayyy beni alan yaşadı.
Yaş kemale erince fazla hormon insanı böle yapıyor sanırım. Millet de yanlış anlayacak tanıyan var tanımayan var...

O dediğin gibi ağır yakışıklı adam birini bulursan ben kuma olmaya razıyım. Yok annem yok. Kalmamış kapmışlar hepsini.

Aaa benimde istanbulda konyalım vardı. Sonra şarkısı eşliğinde yol verdim. KONYALIMM YÜRÜÜÜÜÜ..

Beni,m oğlan endüstri mühendisiydi belki sizinki de odurrr. :)

selam kızlaarr, iyi haftalar hepinize...

ben bu sabah itibariyle 68.5 oldum yani -2500 şu anda seyir 2. gündeyim. yalnız seyir evresine geçmeme rağmen kilo verme hızım değişmedi gibi çok hızlı vermekten korkuyorum açıkçası sağlık açısından bi de oram buram sarkmasın diye. ama ilk 2 ay hızlı gidiyomuş sonra daha yavaşlıyomuş, 2 aydan bişi olmaz umarım. neyse aslında daha da garibi iştahım da çok kapandı. atağın ilk gününde 250 gr eti rahat rahat yerken şimdi 100 gr eti zor yiyorum. ayrıca malum tuvalet sorunum da var. henüz bi girişimde bulunmadım ama duphalac içicem bu gidişle gerçekte tatlı yemeyi kestiğimden beri iştahım acayip kapandı demek ki şeker açıyomuş iştahımı. artık tam yağlı yoğurttan yiyince falan midem kalkıyo. bu gidişle anorexia nevroza olucam

Kuzum, geç gördüm bunu, görünce okursun inşallah. Canım benim, dene bakalım ya inşallah sonuç alacaksın. Dışarda bol bol yürü, oksijeni içine çekerek, bi de bizi düşünerek. Beyaz günü medesa anlattı onu gördüm.

ne biliyonn ahahahahaa

Kız alemsin valla, muhallebi ha

:))) İyi bakalım, hayırlısı olsun canım benim. Seni hafızasından çıkaramamış baksana, nasıl güzel ve alımlı çıtırsan

Yaa, ben 3 gündür yoktum şu Callen muhabbeti ne bilmiyorum ama öldüm meraktan, bari ipucu verin hangi gün konuştunuz onlara bakayım, 55 sayfa var flu olan

şöyle düşünelim
bir dahaki yaaaazzz yazdık bu kenara
hoş geldin

Hoşbuldum canım benim. Haydi yaz yaz yaz bi kenara yaz bütün sözlerimi

Valla 38 bedene girmişsin süper, 36 da olursun ama o yeter artık, göremeyiz yoksa fıstığım.

Yaaa yukarda yazdım şu callen de ne

Şimdi de bu sümsüğü bıraktın işte, sıra ennn iyisinde inşallah.

bol buzlu bici bici ne yaawww,soğuk duş alıp kalori yakmak gibi bişey mi bıcı bıcı babında :26:

valla bende de bir tane 38 beden etek var,hani çoook önce bir arkadaşım hediye etmişti.fermuarı falan kapandı ama dardı.gerçi 1 ay geçti üstünden ben onu yine deneyeyim bakayım yaaa,ayyy ben de onu giycem işteee

hehehehehe geçen günde yazdığım bişeye prensinsevgilisi miydi biri yine suyu püskürtmüştü
kız valla bak benimkide tam 3 yıldır orda ve doğasu gereği o da yeterince kıskançtı.etek falan giysem direkt arıza çıkarır,pantolon giysem ona da arıza çıkarır,biyere gitsem arkadaşlarla daha buluşmadan kaçta döncen diye sormaya başlar....
bak kıllandım şimdi yawwww,hadi şöyle söyleyeyim o da benim gibi turizmciydi,seninki de o mu yoksa vayyyy anaammmmm
yyoook yoook ama yaaa o çok namuslu çocuktu allah var üstüme gül koklamamıştır,ahh ahhh hele bir de şu callen'ı o zamanlar keşfedeydim

yok benimli o değil.
ya off bunu nasıl yapcaz diye soracaktım,gerçi biliyorum internetten indircez falan filan da.
ben eve internet bağlatmadım,eee ofiste yapacak halim yok heralde.sizden duyduğum kadarıyla garip komik hareketler var,işyerime pek uygun olmaz sanırım

AY kuzum girdim ama yinede kötü ya aksam size resim paylasim madem suanki halimden callen olayini bende deli gibi merak ediyorum ya fransiz kaldim konuya

ama hormon falan diyorlar bence böyle ask meskli spor olaylari

EE öküzcan o zaman gelseymiş ya o zaman.. 2001 mezunuyum ben 10 yaşında çocugum olurdu beklemeseydi. Bak şimdi çok kızdım onaa.

Walla güzelliğim tamamda çıtır olduğum sölenemezzz be canım. Ama önümüzdeki kasım olmayacağım hakkında söz veremeyeceğim kısmetse....

Gelelim callen olayına.

Callenist 1 saat süren bir çakma plates programı. Araştır yorumlarda göreceksin ne kadar başarılı olduğunu.

Orda bi pelvis hareketi var. Ben ne zaman yapsam benim bi taraflarımı dürtüyor o hareket. Buda benim çok hoşuma gidiyor. Ve bunu dile getirince bazı arkadaşlarımız çok eğlendiii :). Şİmdi geyik yapıyoruz kadınsal hormonlar dürtünce. Birde callen 2 kişi (boy frend ile) yapılınca ne olabileceğine dair hayaller falan konuştuk. Kısa ca budur callen geyiği canımmm..

giyelim Güzelim ya

ay cok güzel olucaz ama bacaklarim nasil olacak onu merak ediyorum sapik miyim neyim yafuu

aman allah korusun canım ne anoreksiyası iştaha dikkat et bu arada protein iştah kesiyor zaten bi kaç gün sonra iştah kalmayacağı yazıyor zaten kitapta ama bu da normal değil tabi sebzeyi falan artır bari yada eti azalt süt ürünlerine ağırlık ver dicem oda aynı şey gerçi ama bana da özellkle tavuktan ıyyy geldien sevdiğin şeyden bıkmak bu olsa gerek ne demişler :"en tatlı balın bile fazlası bıkkınlık verir" hesabı..pastırma yiyorum ben çemensiz tuzlu ama beyaz etten yada normal kırmızı etten sıkılanlariçin altentatif olabilir..

ya kızlar benim canım çok meyve istiyooooooo:44: kocişim şeftali almış dün kavun birde kokulusundan hemde tam mevsimi ne zaman dolabı açsam hem kokuyo hemde ye beni diyoo zor dayanıyom valla tanlandırıcı falan kesmiyo şeytana uycam o olcak ama sanırım bi kaç güne dayanamam yerimşimdiden özürlerimi bildiriyor yüksek affınızı istiyorum

kuzum şöyle ki,bu callen'da pelvis hareketleri falan varmış.bunu yapan arkadaşımız ipek de zevkten çıldırdığını ve gece tek başına kırmızı saten geceliklerini giyip zevkten sırıtarak sızıp kaldığını söyledi ,korkmadın dimiii
sonra bu durumun üstüne ben de 3 aydır sap olduğum için acep ben de mi acil callen'a başlasam diye düşündüm
ahanda bunun üzerine gelişen mevzular oldu.valla sayfaları hatırlamıyorum ama bir müsait zamanda bulursan geri dön oku,biz çok eğlendik
sen de callen yapıyor muydun kız

ister demle iaster kaynat istersen yemede yanında yatşaka bi tarafa kaynattım canım kaynamasu gerek biraz sonra süz iç ne var ki bunda ama içemiyosanda zorlama yani salla

Hey, çekirge ben geldim

Duyduğuma göre adını beğenmiyormuşsun, o zaman kendine sen isim bul, o olsun. Ben oynakbeyiyim sen de izci ol bari. Ya da kendi ismini kendin bul,

Bak baaaak, göz göre göre uyarı ha, aman canım yapma be, kocan meyve yemeyiversin evde, söyle bu akşam bitirsin hepsini.

medesamm bici bici,,Adana sıcaklarında serinlemek için yazın meshurrr soguk buzlu bi tatlısı..fotoları altta ekliorum senin içinn üstünde gördugun kalıp buzun,,özel kesme bıcagı ile kar haline getirilmişi..pudra sekeri ve gül suyuda ekledin miii ohhh misss..ayrıca dmk tüm konyalılar aynı imişş,,,aynen benimkide etek kısa der,,pantolon dar der,,seninki arkadaslarla cıkmana gece kacta gelıcen dıomus yıne ıyı benımkı dırek hayır olmaz kız basına der,,dmk hepsi bi örnek yetisio bunların bu arada benimki turizmci deil cnm,aynı kisi deil yani

ben bir yildir pilates yapiyorum (son 3 ay disinda) hic öyle seyler olmadi bana yanlis spor programi yapiyormusumda haberim yokmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…