Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yemn ederm bak nasılsan öyle...hatta yuh dedim kendme:)) 7-8 ay snra bnde zayıfcık olcam:))

olması lazımyaaaa.. bende senı eklıyemıyorum sende de yok

canımcım bak bnmde faceim vardı kapatmıştım kendi kendimede söz verdm 78 olana kdr açmıycam diye.açmadımda.yeni face aldım.kızları ekledim bide en yakın 2-3 arkadaşımı...sende öyle yap bi biz olalım.bnde çok merak ettim seni:)

bu saatte daha önce hiç bu kadar üye görmemiştim,süpeer yaaa ama sayenizde raporumuz yazamadan çıkıcam artık sabaha kaldıı.bu arada var ya yine sırf sizin yüzünüzden nöbet iznimi kullanıp öğlen işe gelebilecekken öyle yapmayıp sabahtan gelicem mesaiye,aklım sizde kalıyor noluyor banaa yawww
kuzucuklar sizi öpüyorum,ben bi ex manitayla kuru kuru kahve höpürdetip eve geçicemm,iyi geceleerrrrrrrr

faceteki arkadaşlarım,şu anda daha dün yemekte çekildiğim bir resmi paylaşıyorum faceten
boydan değil profil ama yüzdeki küçülme bir fikir verir sanırsam :))))

Ya sen bizimle dalga mı geçiyosun ya kaç kilosun sen doğru söyle bakim yüzün ne kadar minnak, benim yüzüm tepsi gibi, zaten direk yüzden kilo alıyorum ve en son ordan veriyorum bütün fizik kurallarını alt ederek
ince uzun bir yüzüm olması için neler vermezdim varyaaaa çok uzun olmasın ama, kafamda azcık küçük olsun

Son düzenleme:

kestanem sekerim uye oldum face e gruba katılma isteği de yaptım, ama daha önce hiç kullanmamıştım face o yuzden acemiyim biraz :)

İyi geceler kızlar,

Bu face sardı sizi bakıyorum da :)) Ben de gördüm herkesi kestanem sayesinde, çok heyecanlandım sahiden, ama gerçekten herkes çok pozitif, aynen buradaki gibi. Ama hepiniz çıtırsınız yalnız :))

Size iyi sohbetler kızlar, ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere, hepinizi öpüyorum.

iyi akşamlar kk dukancıları
ne çok kaynatmak bu böyle hızınıza yetişemiyorum face sayfasına girdim de kendimi ekleyebildim mi bilemiyorum 3-4 kişiyi tanıyabildim o kadar henüz tam anlamıyla inceleyemedim alemsiniz valla
medesacım seni tanıdım güzelim sen bu güzellikteyken senin sünger daha çoook koşar peşinde elinde yelpazeyle :))

ben hala light peynir tüketiyorum ayrıca evde normal sütaş kaşar var arada bir onunla tost yapıyorum birde pınar light labne aldım ara sırada onu kullanıyorum ekmeğe sürüp üzerine bir parça jambonla soğuk sandviç oluyor ama onun dışında her gün düzenli olarak 40 gr yağlı peynir tüketmedim ama bende yarım yağlı ezine gibi birşey almayı düşünüyorum

geçmiş olsun canım hoşgeldin

herkese selaaam. Evet Kilo bildirimimi yapayım biraz gecikti biliyorum ama netimde sorun vardı yeni girebildim. Bu gecikmeden dolayı listeye eklenmemiş olabilirim ama bildirim yapmak konusunda kendimi sorumlu hissediyorum.
Başlangıç tarihi: 26.04.2012
Başlangıç kilo:66.6
Hedef Kilo: 53.0
Geçen Hafta: 56.4
Güncel kilo: 55.8 ( sonunda 55 leri gördüüüüm hedef 53 lere )

ayy pardon bebişim bu cahil kardeşini maruz gör ben oralara gelemedim henüz o zaman başarılar canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…