Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen diyince hatırladım şimdi bak, ben de sizi gördüm rüyamda

yasena

kuzuuuuum sen goji beere bunlari nereden aliyorsun alamanyalarda bende gidip alayim ben bulamadim:26:

canim goji beere bütün reformhaus larda biomarkt larda sonracima alnatura da var.

canimmmsinn tesekkür ederim beybi buldum

heppin izi cok begendim cok sevindim .. akilli bidiklar sizi böyle birseyi iyi ki düsünmüssünüz

ama ben iyice kilitli oldugundan emin olana kadar paylasim yapmayacagim

sadece okuyacagim.. cünkü ben simla nin sayfasinda bile ikinci face adresi aldim öle konusuyoirum. cünkü herkesin bu diyeti yaptigimi bilmesini istemiyorumm

croiselle cok sagol canim hemen bugün gidip alayimda kurabiye yapayim kendime

dely cok sagol tatlim bunu elimde gezdirecegim bu sebepten veremedim sanirim seyir haftamda

selam canım arkidilerim faceden baktım sizlere ayy sizlere ne seçilmiş ne hoş hatunlarsınız

dukan sonrası bekleyin bizi avanak erkekler :)))

kızlar benim diyet iyi gidiyo elleinizden öperdeeeee

liste yapabildikmi biz bu hafta benmi kaçırdım baktım bi türlü bulamadım merak ettim bilen gören sayfasını bildirebilirmi şekerler bi istatistik yapıcamm

öpüldünüz canlar

Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle canım Sen bilirsin.. Zaten hala buralardayız..

croiselle cok sagol canim hemen bugün gidip alayimda kurabiye yapayim kendime
dely cok sagol tatlim bunu elimde gezdirecegim bu sebepten veremedim sanirim seyir haftamda
Çok abartmadığın, sınırları çok fazla aşmadığın sürece aslında o kadar etkilemez canım yaa! Ama bir de böyle dene tabii Belki seni daha çok etkiliyordur..

.....
liste yapabildikmi biz bu hafta benmi kaçırdım baktım bi türlü bulamadım merak ettim bilen gören sayfasını bildirebilirmi şekerler bi istatistik yapıcamm
öpüldünüz canlar

Evet eveeett! Sayfasını bilmiyorum amaa.. Dün akşam 17 falan civarıydı heralde saat. Benim sayfamdaki "cevaplarım"dan da bulabilirsin herhalde..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr ayyyy gelen giden bitmedi sabahtan beriii yaaa offfff,sizi yakalayamadım bugün yazmayın biraz bekleyin beni de okuyayım yazdıklarınızııı
ekiiimmm bizle resim paylaşmazsan küserim ben
küsmem küsmem şaka yaptım ama yollasana yahuuu

ben cogunuza ımrenıyorum bu konuda.. hem iş yapıp hemn nasıl sureklı buraya yazıyorsunuz. aklım almıyo. ben sadece okumaya fırsat buluyorum.

kız benim popoma pervaneler takılı ondan öyle uçuşuyorum yetişiyorum arı maya gibi ordan orayaa

yoook ben eski fotolarını görmedim,laptopa virüs kaçmış açmıyor uyuz hiç bişeyi ama vaktim kalırsa bugün başka makinadan başlanıp bakıcam.bu arada ben diyete başladığımda o gördüğün eski resimlerimden de şişmandım,neyseki boy var da çaktırmıyorum

Maşallah yüzünün güzelliği nasıl ortaya çıkmış di mi 15 kiloyu verince, zaten boy var endam var tüh tüh nazar değmesin.

bu arada doğalsan ve ru-sheimle ilgili bişeyler yazmışsınız gramaj olarak falan.ben tam anlamadım yani hangisini almak daha iyi diyorsunuz ? ben şimdi gurmenetten sipariş vereceğim de ona göre alayım.bu arada aromalarda 5 alana 1 bedavaymış da 5 tane ne alayım rom mu mesela
tahim aroması çıkmış bi de yeni :)

ben hep rusheim alıyordum. bu sefer doğalsan vardı markette onu aldım. rusheim i tercih ederim.

medesacım ben doğalsanınkini daha çok beğendim

benim en büyük pişmanlığım doğduğunda bilemedin 1 yaşına kadar yaptırmamaktır bencede iyi yapmışssınız

ödül yemeğimimi değiştirsem ne bayılırım ıspanaklı börek mozaik pasta birde yanına kısır ekle off offf

medesacım ben doğalsanınkini daha çok beğendim

benim en büyük pişmanlığım doğduğunda bilemedin 1 yaşına kadar yaptırmamaktır bencede iyi yapmışssınız

ödül yemeğimimi değiştirsem ne bayılırım ıspanaklı börek mozaik pasta birde yanına kısır ekle off offf

Valla herkes kendini şişman gördüğü için böyle oluyo demek bebek :)) Göbişini görmedim ama; bana göre süpersin şimdik :128:
Sen benim hangi fotoma baktın, de bakalım :)) Kıyafetimi falan söyle, ben anlarım heralde :44: :) Benim de göbeğim vaaarr, bacaklar kalııınnn... Ohooo!!
Yok canım 10 yaş da değil ama 25 yaş olsa çok iyi olur Çok değil -5 yılcık :) :107: Hala komufle ediyorum çünkü göbişiii..!! Evet.. Ah şu hormonlar.. Evlenilmicek de demek bu dünyada.. Puufff!! :)

Son düzenleme:

YAw hatun ne olmuşsun sen. Maşşalah valla. SÜnger Bob haklı peşine koşmakla.

Aaa kıskanırız ama. One öleee. olan var olmayan var. zaten yarışmayı kazananı kutlayan bile olmadı sitede 2 kişi dışında. KÜSTÜM ben hepinize...

Pksnmz 5 kg yarışını sen mi kazandın tebrikler bende ne oldu yarış diyordum

Dely şekerim ne şekermişsin öyle bayıldım düğünde şarkı söylerken ki pozlarına maşallah bu arada ne zaman evlendin ne biliyim çokta kilolu gelmedin bana

Tahin miiiiiiii Bayılırım tahineee :124::124:

kız ıyıce desıfrede olduk ıyımı..
......
Ayyy :18: Eveeetttt!!

.........zaten yarışmayı kazananı kutlayan bile olmadı sitede 2 kişi dışında. KÜSTÜM ben hepinize...
Kim o 2 kişiiii :44: Ben 200 gr'ın kalmışken bile tebrik etmiştim peşinen :)) Beni de sayıyon muuu?

......
Dely şekerim ne şekermişsin öyle bayıldım düğünde şarkı söylerken ki pozlarına maşallah bu arada ne zaman evlendin ne biliyim çokta kilolu gelmedin bana
Oyyyy Teşekkürler canıımmm Utandırdın benii..
Evlendikten sonra kilo aldım canım ben :S Evlenmeden önce 2 kilo falan almıştım, sonra da üstüne 8-9 kilo aldım 8-9 ayda :S 14 ay oldu evleneli :107::86: Şimdi düğündekinden 1 kilo falan daha azım. Ama 2 kilo daha az olmak istiyom.. Başaramıyom Çok fazla kilolu değilim doğrusu, haklısın ama.. Yine de var bişeyler Göbeğimi kamufle etmeden yaşamak istiyorum :)) Saol canım

kızlar yarın kpsss sınavına giricem zaten hiiç çalışmadım bari son 3 yılın sorularınaa bakıyim dedim onada bakamadım
şimdi kk yıda face de kapatıyorum izninizle :))) bari bugün bakıyım biraz
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…