Günaydın canıımmm!! Aşkım bebeğğiimmmm hahahahakızlaaarrrr günaydıııın,
nöbetçiydim yaaa pööffff çok zor uyanıp anca işbaşı yapabildim
nasılsınız bakaşom bu sabah ? Size bişey itiraf edeyim mi sabah gözümü açar açmaz siz aklıma geldiniz,dün resimleri falan da gördüm ya böyle gözümde canlandınızsonra dedim kızım manyak mısın niye uyanır uyanmaz aklına geliyor,sevgilin değil ki onlar anaaaa dedimmm,kız çok bağlanmışım ben size
bu arada sabah 77.3 çıktım2 ileri 1 geri mehteran gibi oldum 2 haftadır durun bakalım nolcekkk :26:
ammaaa olsuuun dün akşam çoook güzel moral depoladım eski resimlerime baktıkça,onun için çok da mühim değil yani 2 kilo fazla eksik,sonuçta ben kendimi iyi hissediyorum o da yeter
ağzını hayıra ac kız. yerın kulagı vardır.HahahahahhaAy çok güldüm Kendime gülüyorum heee Çünkü iş yapmıyorum yaaa Bir dukancının anıları adlı kitabımda işten nasıl kovulduğumu anlatırım hahaha Kovulmadan istifa mı etsem ahahahha
Gitmeee!! Sana muhtacıııımmmm!!!
Küsmeeee! Sana muhtacııımmmHahahah Saol canım yaa Sen de mail falan göndeeerr :)) ben seni de görmek istiyoomm!!
HahahaEvet yaaa!! O çok komikti ahhaha
PuhahahhaSenin bu callan muhabbetine hastayım yaaa hahah
Ve de eveeett!! Herkes güzel be yaaSenin de gıdın mıdın yokmuş baaa Şimdi zaten hiç bir şeyin kalmamış
teşekkürrr ederimmmm.....tabikide gelirim sayfa adı ne???
HahahahahhaAy çok güldüm Kendime gülüyorum heee Çünkü iş yapmıyorum yaaa Bir dukancının anıları adlı kitabımda işten nasıl kovulduğumu anlatırım hahaha Kovulmadan istifa mı etsem ahahahha
Canım, yedek işimiz bile hazır ya, B planı
hayırlı olsun sünnetiniz oğlun kaç yaşında bizimkide sırada ama artık 6 dan önce olmaz diyorlar
Yemeklerin tadina bende bakiyorum ama dolu dolu kasyk degil azicin ucundan yani...korkma birsey olmaz ama pismis böreginde tadina bakma..
Allah oglunun damat oldugunuda göstersin insallah hayirli olsun..
Vudumun su tuttugu kesin iki gündür ayaklarim dan anliyorum ayaklarim sis sanki geriliyor dün bahcede oturduk terliklerimi cikarmistim giyemedim bir daha..Kizdilar hatda hem ayaklarin su topluyor bende elinden sise düsmüyor diye...dün acayip bunalticiydi hava napim zorla icmedimki su...
ya ekim hakkaten sende bi mail at bari fotonuda,,bizde seni görelim yaa..sen bana at,,ben facede yayınlarım
Vudumun su tuttugu kesin iki gündür ayaklarim dan anliyorum ayaklarim sis sanki geriliyor dün bahcede oturduk terliklerimi cikarmistim giyemedim bir daha..Kizdilar hatda hem ayaklarin su topluyor bende elinden sise düsmüyor diye...dün acayip bunalticiydi hava napim zorla icmedimki su...
ahhh ahh orda olmak ve kendine gülmek varmış
biz ekimle buluştuğumuzda çok güldük sana:)) pasif cimlastiğine güldüük:))
Biliyorum canım benim, evet herşeyimiz ortak, face mi girecek aramıza di mi ama
Pasif jimnastiğine ölüyorum zaten, dün akşam 1 saat yürüdükten sonra evde biraz da ondan yaptım
Ben de akşam biraz yaptım
o_ooOOO arada daha neler neler yapılabiliyor ama saymayayım şimdiben cogunuza ımrenıyorum bu konuda.. hem iş yapıp hemn nasıl sureklı buraya yazıyorsunuz. aklım almıyo. ben sadece okumaya fırsat buluyorum.
anaCanımmm yerim seni bennnn :))
Ve gerçekten herkes çok güzel, çok pozitif. Gönderirim canım, şu elbisemle bi resim çektiremedim ki :)) Boydan fotoğraf çektirme fobisi oluşmuş kilolardan dolayı, bu yüzden hiç yoktur boy fotom. İlk işe girerken istemişlerdi bak onu hatırladım şimdi,nedense o zaman boy fotoğrafı istiyorlardı
şahane fikir valla, görelim bir ya, yaşlıyım deyip duruyor ama benim yaşımda, ben de mi bi tuhaflık var ben hiç kendimi yaşlı olarak adlandıramıyorum.sayfa gizlendi suan aratmakla bulamazsın ama beni eklersen facede,ben seni sayfaya ekleyebilirim..facedeki mail adresimi özelden atıorum..
aynen yaaa bi aşağı indim geldimm abariiiiiii neler yazılmıss,,bende sabahtan beri burayı takip etmeye calısmaktan hiçbişi yapamadım walla
ya ekim hakkaten sende bi mail at bari fotonuda,,bizde seni görelim yaa..sen bana at,,ben facede yayınlarım
det ekimim yaa detOlmaaaaaaz, kızım sizin gibi çıtırların yanında beni görüp hayal kırıklığına uğratmam sizi.
amin dukanka, inşallah dualarımız sana faydalı olmuştur.Dualarınız için teşekkür ederim kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versin
-bahçivanın bembeyaz diye bir peyniri var. (sütaş süzme peynirin çakması) onun lightını yapmışlar. geçen hafta migrostan aldım. pek beğendim. tavsiye ederim.
-ben bugüne kadar hep ru-sheim marka yulaf kepeği kullanmıştım. geçen hafta migrostan doğalsan aldım. rusheimden daha ince taneli. dolayısıyla 1 kaşığa daha fazla miktarda kepek geliyor. ayrıca, kepeği boşalttığım bir kabum var. ru-sheim marka o kabı tıka basa dolduruyorken, aynı gramajda doğalsan yarısında kaldı. ince taneli olduğu için biraz daha az yer kaplaması normaldir ama yarı yarıya olmasını pek aklım almadı. gramaj aynıysa bile 1 kaşığa gelen kepek miktarının fazla olması, kullanım ölçülerini değiştirebilir.
-bu havalarda ayranı artırmak iyi olur. hem sudan sıkılanlar için iyi hem de fena halde şişiriyor. yalnız hazır ayran yerine evde yapmayı tercih edin. hazırlarda kıvam artırıcı birşeyler var sanırım.
Günaydin Dukancanlar...
Dün 91:300 iken bu sabah 92:500 benim vucudum sapitmis durumda..Ya sabir ya sabir..
yaaaa var ya şimdi yükleyince daha dikkatli baktım resme,eski resimlerime bakarsanız anlayacaksınız sizde,şöyle ki eski resimlerde gıdığım çıkmasın diye var ya tavuskuşu mudur nedir onun gibi boyun havada çekilirdim resim yine de manyak gibi gıdık çıkardı,bu eklediğim resimdeki duruşumla deli gibi gıdık çıkması gerekir ama resmen gıdığım yok leennn anaaaaaaa
ya kızlar var ya resmen şu an kendi kendime motive oldum çünkü açıkçası fırsat olmadığından ben diyete başladığımdan beri belki de eski resimlerime bakıp kendimi karşılaştırmamıştım.
az önce size önce sonra yapiiim diye eski resimlerden indirdim birkaç tane,var yaaa cidden inanamadım yaaa resmen danacık gibiymişim,cık'ı da kibarlıktan söyledim bildiğiniz kurbanlıkmışım yaaaa
ciddi söylüyorum şoka girdim,ben kendime naapmışım yaaa diye sorguladım,inanılır g,b, değil ve şu an gördüğüm vücudum da inanılır gibi değilll
işte ondan her h.sonu kaçıyorum tatillere ki plajlar hatun görsün,insanlar sevaba girsinnn,ohhhh kaç gündür süren korkunç moddan çıktım artık + da görsem umurumda değilll süppperrrr hisssediyoruuuummmmm
bir de callen yapsaymışım vücudu iyice inceltirdim ama internet bağlatıp ona da başlıcam çok hırslandım yahuuu hedefimi de 60'a çekicem dermişimm bööö ,şımardımmmmmmmm
bu arada var ya bizim dukaniçelerin tamamı fıstık gibiymiş yaaaa,ciddeen ne kadar güzelmiş kızların hepiciği dee
ve herkes ne kadar güleryüzlü sıcakkanlı görünüyor yaaa,ciddeen burda neyse gerçektede öyleymiş harika yaaaa
zaten hep kilolu insanları sempatik ve sıcakkanlı bulmuşumdurrrr,resimlerini göremediklerimiz de eminim öylelerrr,yaaaa ben hepinizi tümünüzü,familyalarınızı bileeee çooook seviyoruuuum yaaaaa
hepimiz için herşey çoook güzel olsun inşallaaahhhhh
yalnız ben fena pozitif enerji yüklendim,nolcak şimdiii bilmiyoruuum.benim ex nöbetten almaya gelse de callen nasıl yapılıyor biraz çalışsak ahahahahahaaa
gunaydın kızlar.
ben bu sabah aynıyım. tık yok. ve ben 1 haftadır wc ye cıkamıyorum. form çaylarından ıcmeme ragmen. bu akşam artık ilaca basvuracagım gıbıme gelıyor..
Günaydın canım,
Evet gerçekten ıssız kalmış burası, sabahtan beri 2 sayfa olmamış hayret. Ben giremiyorum ofisten fransız kaldım tanışmalara :))
Günaydın canlaaarr!!
Yalnız bırakmayız kimsecikleriiiEkimciiimm
Ay zaten valla bi face bi burasıYetişemez oldum, iş yapamaz oldum.. ay napıcam ben yaaa :S Sadece burasıyken bile zordu hayatım hahahaha Zaten 3-5 kişi dışında hala isimleri de öğrenemedim İnanır mısınız, kağıda yazdım önümde duruyo yaa hahahaha Ay patron yok bi kaç gündür, ama bugün gelecekmiş.. Yandım ben yandım Oturup duruyom yaa :S Yani kk'da çalışıp duruyom yaa Zaten işimi pek sevmem ben Keşke böyle bi işim olsaymış :))
Yazıklarınızı okuyamadım dünden berii.. Öyle demeyin yine akşamdan beri olmuş baya :) Şimdi okuyup geliyorum
canim yaaa bak buralrdayiz birakmayizzzDely cimmmm sağol canım benim, bırakmayın beni burda, kestanemin hesabıyla gördüm seni akşam, ne tatlısın öyle,ben de herkesi ezberleyemedim valla daha, listeyi önüme alıp bakıcam ilk fırsatta.
Akşam tanışana ekleyene kadar konuşuldu ama sonrası yok tabii :)) Olsun bakalım, ilk heyecan normal şimdi, ben de kaderime küsüp işime dönerim
asiksin bize medesa cimkızlaaarrrr günaydıııın,
nöbetçiydim yaaa pööffff çok zor uyanıp anca işbaşı yapabildim
nasılsınız bakaşom bu sabah ? Size bişey itiraf edeyim mi sabah gözümü açar açmaz siz aklıma geldiniz,dün resimleri falan da gördüm ya böyle gözümde canlandınızsonra dedim kızım manyak mısın niye uyanır uyanmaz aklına geliyor,sevgilin değil ki onlar anaaaa dedimmm,kız çok bağlanmışım ben size
bu arada sabah 77.3 çıktım2 ileri 1 geri mehteran gibi oldum 2 haftadır durun bakalım nolcekkk :26:
ammaaa olsuuun dün akşam çoook güzel moral depoladım eski resimlerime baktıkça,onun için çok da mühim değil yani 2 kilo fazla eksik,sonuçta ben kendimi iyi hissediyorum o da yeter
Hihihiihağzını hayıra ac kız. yerın kulagı vardır.
Canım valla benim de gözlerim yaşardı heeeyasenam...paketin geldi.ne kdr çok şey göndermişsin.gözlerim doldu yemin ederim.burda bütün kızların huzurunda sana çok çok çok teşekkür ediyorum...(kızlar yasena bana almanyadan gojiberry aromalar tatlandırıcı bitki çayları göndermişti o paket bugün elime ulaştı...)nası duygulandım anlatamam...
Canımmm yerim seni bennnn :))
Ve gerçekten herkes çok güzel, çok pozitif. Gönderirim canım, şu elbisemle bi resim çektiremedim ki :)) Boydan fotoğraf çektirme fobisi oluşmuş kilolardan dolayı, bu yüzden hiç yoktur boy fotom. İlk işe girerken istemişlerdi bak onu hatırladım şimdi,nedense o zaman boy fotoğrafı istiyorlardı
Hani ordan beeeOlmaaaaaaz, kızım sizin gibi çıtırların yanında beni görüp hayal kırıklığına uğratmam sizi.
Hayırlı olsun canım sünnetiniz :)) Endişelenmee... 1 günlük de artık Dukan seni affeder yaa!! Napalım :)kızlar bir de bugün benim bir sorunum var, benim protein günüm ama bugün eşimin kardeşi gelecek yemeğe, ispanya ya gidecek uzun bir süreliğine, ben de veda partisi şaapcam onun için kendi aramızda, börek pasta falan yapcam ama bunların tadına bakmam lazım yaparken, minnacık bakcam tabii ki ama bi sorun olmaz dimi? olursa boşuna protein yapmim bari yarın yapim? yarın da oğlum sünnet olcak gerçi benim için zor bi gün olcak belkim yarın boşlarım diyeti bilmiyorum :18::18::18::18:
Migros marka light peynirin de yağı %4,3 sanırım-bahçivanın bembeyaz diye bir peyniri var. (sütaş süzme peynirin çakması) onun lightını yapmışlar. geçen hafta migrostan aldım. pek beğendim. tavsiye ederim.........
Yarim buralarda değil artık ne yazık kii.. Umarım gelir...Yarimi göremedim ben buralarda ,gerçi çok sık giremiyorum bende ,bilen var mı
Hoşgeldiiinnn!!! Orda bi belge var. Herkesin nickleri yazıyorcanlarimmmm
.............canlarim bu arada face deki grubunuzdan yeni haberim oldu.. cok sevindim ama kim kim nasi taniycam ben yaa bi yaziverin nolurr
2. nin cevabını bilemicem :44:.. Bende 7 otlu çay aç karnına işe yarıyor gibi şimdilik çünkü.. ama limitler için bkz.Ustalarrrr ben caylak cekirge olarak bir iki sorum olacak size....
gecenlerde kestanesekerim ile konusurken sey gecti araqmizda sizde bir liste varmis günlük limitler olarak ben seyirde limit yok saniyodum kitabi aldim elime biryerde yanlis yapiyorsun sanirim diye orada gördüm elinde bulunan bi zahmet paylasabilirimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?