sıcaktan olur, tuzdan olur, fazla uyumaktan olur, az uyumaktan olur, çok ayakta kalmaktan olur, çok oturmaktan olur, fazla hazır-işlenmiş gıda tüketmekten (vücutta toksin birikir) olur. anlayacağın ödem herşeyden olur. bir tek fazla su, çay-bitki çayı, ayran içmekten olmaz. eğer çok zorladıysan lahana yapraklarını 5 dk. ya da maydanozu 1-2 dk. kaynatıp suyunu iç. o da olmadı 1 tane lasix al. geçer gider...
Marka tam hatirlamiyorum ama bende 0,1% süt kullaniyorum genelde netto dan aliyorum
Tuz dukanla hayatim dan cikti cimdik dahi atmiyorum gece calistim o gece oldu zaten uyku ne cok ne az orta evet oturarak calisiyorum ne cok bilgi bunlar sagolasin güzelim...
Tuz dukanla hayatim dan cikti cimdik dahi atmiyorum gece calistim o gece oldu zaten uyku ne cok ne az orta evet oturarak calisiyorum ne cok bilgi bunlar sagolasin güzelim...
aa netto da var mi hic görmedim:26:
sorma yaaa ak sakallı google dede gibiyim di mi şeker)))
Uzun zamandır giremedim ama artık güçlendirmedeyim...:))) geçen sene az bir kemik erimem vardı ama bu sene düzelme var.Callanetics ve her sabah içilen süt gün içinde yediğim peynir mutlaka bir kase yoğurt bunların faydasını görmeye başladım.B12 eksikliğim yüzünden et tüketmek gerekiyordu dukan sayesinde bunu bol bol yaptım...balık,sebze az yağ tahlillerim süper...
teşekkürler canım hemşeri sayılırız o zaman bizimkiler güzelyalıda rahat oluyor bana bir feribotla oradayım eskiden kadıköyden kalkıyordu süperdi şimdi kabataşa aldılar ne gerek varsa
teşekkürler dukancan arkadaşlarım
teşekkürler canım sana da bol şans
bende öyle anladım hatta sonra dedim değildir yoksa sünger bob mu dedim :))) neyseki sonunda anladım doğrsuunu
teşekkürler o dondurma var ya o dondurma öldüm bittim ona ya hala aklımda 3 kez yedim ben valla light ise herşeyi şekerde yoksa bence tamamen uygundur diyete iyice öğrenmek lazım içeriğini tam olarak
Canim ben napimmm 4 hafta olcak ayni kiloda 90 altina düsemedim...aglicammm
selam iyi dukanlar hanımlar:))
ben yine bişi sorucam:)) istanbul-maltepede oturuyorum. peynir konusunda marketler de yag oranı %2 nın altinda peynir bulamadim. en dusuk yorsan böreklik lor aldımdı. onun yag oranı da 2,2 .cok az yiyorum ama içim rahat degil. hatirliyosaniz gecenlerden yag oranı 1,7 olan sütden tuzsuz lor ettimdi .bana aldigim lordan daha az yagli geliyor ve beni ondanda az yememe nazaran daha cok tok tutuyor. siizin aldiigniz peynirin markasi yada yag oranlari kac oluyor. ne yapayim kararsiz kaldim.burda migros sok carrefour ve 1 2 market daha vra .gecen gun yalan demiyorum size marketleri tam 2 kez hepsini gezerek tekrar tekrar gezdim ama en sonunda migrostan yorsan lor aldim.
birazdan yine markete gidicem sizce ne yapayim umarim ben gitmeden siz cevap yazmiş olursunuz? gerci siz bişi demeden giidp peynir almayi düşünmüyorum dogrusu:))))
cevap bekliyorum es gecemyin beni yine heee
az daha unutyordumm.59.60 kgyum.dun tartildim.hedefe 2 kg kaldi insallah.ramazana kadar verirsem güçlendirmeye gecerim sanirim.iyi dukanlar....
Günaydın kızlar nasılsınız?
iyi tatiller kızlar....
selam iyi dukanlar hanımlar:))
ben yine bişi sorucam:)) istanbul-maltepede oturuyorum. peynir konusunda marketler de yag oranı %2 nın altinda peynir bulamadim. en dusuk yorsan böreklik lor aldımdı. onun yag oranı da 2,2 .cok az yiyorum ama içim rahat degil. hatirliyosaniz gecenlerden yag oranı 1,7 olan sütden tuzsuz lor ettimdi .bana aldigim lordan daha az yagli geliyor ve beni ondanda az yememe nazaran daha cok tok tutuyor. siizin aldiigniz peynirin markasi yada yag oranlari kac oluyor. ne yapayim kararsiz kaldim.burda migros sok carrefour ve 1 2 market daha vra .gecen gun yalan demiyorum size marketleri tam 2 kez hepsini gezerek tekrar tekrar gezdim ama en sonunda migrostan yorsan lor aldim.
birazdan yine markete gidicem sizce ne yapayim umarim ben gitmeden siz cevap yazmiş olursunuz? gerci siz bişi demeden giidp peynir almayi düşünmüyorum dogrusu:))))
cevap bekliyorum es gecemyin beni yine heee
az daha unutyordumm.59.60 kgyum.dun tartildim.hedefe 2 kg kaldi insallah.ramazana kadar verirsem güçlendirmeye gecerim sanirim.iyi dukanlar....
yahu ben bu güçlendirmeden korkuyorum. itiraf ediyorum korkuyorum. hedef kiloma 2 kilo kadarcık kaldı azıcık okuyayım daha bi bilgileneyim dedim. Korkarak okuduğumdan mı bilinmez anlamadım hiçbirşey. Ya kiloları geri alırsam diye korkmaktayım kendimi böyle çok seviyorum göbeğim hariçerimedi gitti pislik göbek hala vucuduma göre büyük. olsun ama küçülmeside güzel. Oturduğumda iki tane yanardağ olarak katlanmıyor. Karbonhidrat korkum var çok feci sanırım kafayı yemiş durumdayım.
günaydinlaaaaar
iyi tatiller minnosss
canimmmm ben istanbulda otursam söylerdimm ama bilmiyorumsimdi yine es gectiniz deme
ben daha yeni seyire basladim hem seyir hem güclendirmeden korkuyorumhep atakta kalamazmiyim:26:
ahaha korkma yahu.Onda karbonhidrat yok sonuçta ne diye korkuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?