Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gurmenette ve hammaddeler.comdan alabılırsın. guvenılır sıteler. hatta sımdıden kullanmak ıcın suttozu ve aromalarını bılem sıparıs edebılırsın tatlım..

Tam siparişimi veriyordum ki mesajını gördüm :) Aldım az önce. çok çok mutlu oldum. ve artık başlayacağım sonunda dukanaaaa :)

peynirleirn sutun ayranin alacagim herseyin yag oranina bakiyorum hepsi %2 fazla bende yanliş bişi almim diye sordum ne kadara kadar müsade var mesela. ben bimden 1.6 yag orani olan sutdenaldim.yagsız yogurdumlan sütü kestirip lor yapiyorum.lgercekten yagsiz oluyor.%2 yag orani gecmemeli dediginiz için. bakiyorum cok fazla ondan sorayim size istedim.evdeki yaptigim lordan da zaten cok az yiyorum .bende reglim yaklasti 1 2 gun vrar.sıskınlık basladı sanıırm . yulaf kepegi sorunumu cözdüm artik yuutuyorum kasıklan hoscaklaın....

arkadaşlar bende başlayacağım dukana ama lıght yoğurt bulamadım bir türlü. siz hangi marka kullanıyosunuz. artık bende burdayım

Haydaa! +200
Bu gidişle güçlendirmeye geçemicem ben. Mehter marşı gibi iki ileri bir geri...
Bu arada sinirden günaydın demeyi unutmuşum. Günaydın kızlar.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

ben bu sinirli yiyecekeri neden abartiyorum ki yaaaa dondurma yaptim neredeyse yarim kilosunu yedim (1 kg sütten yaptim)

benim de dondurma makinem henüz gelmedi tc... dan sipariş etmiştim ama saleplerimi aldım tatlandırıcımda var hazırım

Canim ben napimmm 4 hafta olcak ayni kiloda 90 altina düsemedim...aglicammm

aaa hadi yaa direnç göstermiş demek o noktada, beyaz gün ya da bikaç gün saf protein falan denedin mi? ben takıldığım için hem dukana uydum hem de kalori saydım 1100 kaloriyi geçmemeye çalıştım bu sabah 68.1 e düştüm. direnç noktalarını kırmak için biraz farklı bişiler yapmak gerekiyo sanırım.

yaa ben de o kadar uğraştım beceremedim dondurma yapmayı sonunda dün 1 top madodan diyabetik dondurma yiyiverdim

kızlar yarın sağ el bileğimden ameliyat olacağım, sanırım bi süre uğrayamam hepinize bol eksili günler diliyorum, görüşmek üzereee...

günaydınn canlar mutluu pazarrlarrrrrrr

cuma ve c.tesi sebze günü yapmıştımm mecburiyetten(

neyseki sabah + görmedim dünkü kilomla aynıyımm..

ama yarın yine de pro. yapıcamm cezaa bana:/

kızlar yarın sağ el bileğimden ameliyat olacağım, sanırım bi süre uğrayamam hepinize bol eksili günler diliyorum, görüşmek üzereee...

Çok geçmiş olsun tenarcım..
of hava da çok sıcak ya eridik valla he..

TENAR cok geçmiş olsun..

tatli krize girdim. dun gece saat 1 de sufle yptim 1tanesini yiyemedim bari keke döndüreyim dedim . mikro dalgam yoktu fırında oda cok güzel oldugu söylenemez.

sportmen kedi sende bugun benim gibi evde olanlrdansın sanıırm..hava sıcak nem ,kizim ecrinlen yalniz kaldik evde bugun. :))) birazdan belki yürüyüşe cıkarim.kac gundur cıkamıyorum zaten off yaaa... görüsmek üzere....

arkadaslar merhaba,
dün tesadüf eseri dukan diyeti kitabını gördüm forumlarda biraz araştırma yaptım ve aksam iş çıkısı alıp hemen okumaya basladım.anlatımı genel olarak güzel fakat ben seyir evresindeki süre ayarlamayı anlayamadım.kilo basına 1 hafta diyor ya acaba 2 kilo vermek istiyoruz mesela 2 hafta mı bu evreye devam etmek gerekiyor.anlayanlar bana bir açıklarsa cok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…