Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sorma be güzelim, bazen hiç giyecek bişeyim kalmazdı, benim de göbek bölümünde bir simit maşallah, ince belden sonra korkunç bir görüntü vardı, kırk yılda bir denk gelir alır sonra uzun bir süre forma gibi olanlarla idare ederdim.
Olsun be güzelim, geç olsun da güç olmasın. En azından başladık ve bitirdik şu anda da acısını çıkarıyoruz

Evet, kıbristı, e tamam işte, gideceksin nasılsa, daha ne olsun be gülüm, hayırlı uğurlu olsun tekrar. Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

ben kendim evde peynir yapicam sanirim cünkü burada yagsiz peynir bulamiyorum cok daraldim hemp hindi füme yemekten

Lor peynir çok işimi görüyor benim tadını da beğeniyorsan tavsiye ederim evde de yapabilirsin.

Aynen öyle forma gibiydi eskiyene kadar aynı pantalonlar üstüme hep uzun tunikler bacaklarımın arası acırdı birbirine sürtmekten çıkaralım artık dimi acısını hak ettikkkk ..

Amin canım amin gideceğim hiç bakmayacağım arkama
Şakaya vuruyorum falan ama evlilik de korkutuyor beni normal mi olur mu böyle şeyler ?

Evlilik başka bişey be tatlım, korkman normal biraz. Sen bir de memleket değiştiriyorsun ama sevdiceğin orda nasılsa, tabii biraz endişe edersin ama gidince korkacak hiçbirşey olmadığını göreceksin :)) Güzel heyecanlar bunlar. Allah dileyen herkese kısmet etsin inşallah.

Zaten ben ailemden farklı bir şehirdeyim ama ne biliyim ev sorumluluğu sinirlenince telefonu kapatıp görmeme şansın yok ne biliyim biraz tedirgin oluyorum ama inşallah boşa çıkar hepsi.

Zaten ben ailemden farklı bir şehirdeyim ama ne biliyim ev sorumluluğu sinirlenince telefonu kapatıp görmeme şansın yok ne biliyim biraz tedirgin oluyorum ama inşallah boşa çıkar hepsi.

Korkma güzelim, korkma

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Evcilik gibi ikiniz beraber alacaksınız evinizin sorumluluğunu, ayy ne güzel şeyler bunlar. Az kalmış zaten, göreceksin yersiz endişe ettiğini ama bunlar da güzel heyecanlar be masalım. Oradan da yaz ama mutlaka

Ben de öyle diyorum evcilik işte bize göre daha

Canım internet bağlatmayalım zamanımız orada geçmesin diye düşünüyoruz ama karar da değiştirebiliriz burası çok iyi geliyor gerçekten ..

ay lütfen bi daha güzel, şirin, sempatik vs nitelikte olanlar hele de güçlendirme saltanatı sürenler benleennn buluşma talep etmesin
bi de kendi yetmemiş güpgüzel sarı sarı hatunlarla gelmiş..pes diyorum
şaka bi yana çok tatlısın kuzum

sizden sonra katıldım ya başka bi piknik tayfasına... yarın dukana başlıyor oradaki misafir kızcağız, lahana diyetiyle 12 kilo vermiş...
bayıldı dukan fikrine.. yarın kahvaltıya gelecek beraber dukan ekmeği keki işte ne bileyim tatlısı vs yapıcaz.. çömez yetiştiricem, KK'ya da gelecek
Kilolu birini gördüğünüzde siz de eğilip kulağına DUKAN diye fisildamak istiyor musunuz?
evet evet evettt :)) misyoner oldummm hahaytt..
Hahaha, evet canım anonsundan sonra baktım mesajına :)) Tanışmışsınız bakıyorum, bir sırt kontrolü yapsaydın nesliye ağlayan surat gülmeye geçtimi diye canlı canlı
ay ben de yalancı gibi oldum ama şiş idim bugün, sen bakarsın bu hafta içi buluştuğumuzda artık
ben kafa çatlaklarıyla ilgileniyorum kuzular
bilgisi olan varsa ihtiyaçı olan çok var ben dahil çevremde

ah işte tatlım ben kafa çatlaklarımı görmezden gelmek için döte başa sardım ya :) en iyi çare bu

3 günlük serbestlikten sonra (2+0 'a dönücem zırvası vesilesiyle) bugün ilk protein günüm.. 81 görmüştüm sabah.. 76 küsürden sonra şoktaydım haliyle.. ama şimdi iki galon su içmeme rağmen 79 gördüm.. bu ne oynaklık yahu!! çift tartıda tartılıyorum üstelik.. galiba korktuğum gibi olmamış, sadece şişlik var..

ben 1+1 e dönmek istersem, hemen bugün protein yarın sebze protein şeklinde mi devam etmeliyim yoksa birkaç gün atak mı yapmalıyım.. ne dersiniz?:26:

Çok tatlısın fıstığım yaa, hiç güleceğim yoktu Sen dukan yapıyorsun ya ondan iyi tatlı getirmemiş şekerim o, yoksa canın çekerdi

Kıro ama para onda işte tatlım, düzen bu

Allahtan adam gibi bişey getirmemiş. Malum pazartesi bugün. Bizde pazartesileri ya nohut çıkar ya kuru fasulye. Denizci adetiymiş. Allahtan etli de içinden tırtıklıyorum. Adam düzgün bişey getirseydi dalabilirdim kazara. Açım malum şuan 3 parça et yedim ve yogurt.
Ama bunun yanında yemek koyan bayanlar beni kenara çekip sen çok zayıfladın dediler. Ay dedim onun için diyorum nohut koyma etini ayır diyee. SOnunda biri farketti kilo verdiğmi . 10 kiloya yakın canım anlayın artıkkkk dimi ama....

ay ben de yalancı gibi oldum ama şiş idim bugün, sen bakarsın bu hafta içi buluştuğumuzda artık

ayy kızlar böle herkes birbiri ile ayrı ayrı gorusecegıne,bu hafta sonu cumrtesı mesela bi bulusma yapsakta herkes birbirini yakından tanısa daha ii olmaz mı? Ne dersiniz bu fikre arkadaslar? Eger olur derseniz,yer ve zmn belirleyelim.böle görüşelim sözleri lafta kalmasın artk yaa:2: :2:

bence 1+1 seklınde devam et

Kuzum bence 2 gün atak yap. Serbestlik sana yaramamış anlaşılan. Sonra hemen dönersin 1 + 1 e

:) arkadaslar ben sınawdan once dıyetı bıras bozmustum sımdı sınaw bıttı we 2 gun atak yapıorum :) bugun2. gunum

bu arada çarsamba tatıldeyım ne onerırsınız? guclendırme yapıcam benım bu dukan hepten bırbırıne gırdı ama bana gusel bı beslenme alıskanlıgı yarattı

bana hepsi uyar sevgim.. yalnız pazartesi dönmeyi düşünüyorum akçay'a.. bu hafta olursa seve seve gelirim.. Levo'yu da babaya satarım hem :))
bence 1+1 seklınde devam et
kuzu yani yarın sebze yap ve bişey olmamış gibi devam et diyorsun öyle mi??
Kuzum bence 2 gün atak yap. Serbestlik sana yaramamış anlaşılan. Sonra hemen dönersin 1 + 1 e
1 saat arayla, 100 gr daha düştüm.. yemedim içmedim z.çmadım :)
kararsız kaldım.. sabah yine bi en azından 77'li bişey görürsem sebzeyle devam edem.. üzeri çıkarsa dediğini yapam. olar mı??

(ha tabii 76 çıkarsam ne yaparım onu da bilmiyom,
çünkü şu 2+0 nasıl işliyor bilenimiz yok. ben de çabuk tırstım.. belki de böyledir bunun da seyri:44:

bakalım cnm kimseden ses seda yok suan pek :) ewt hıcbısı olmamıs gıbı dewam et ama bence yarın sebzeden deıl proteınden basla derim ben..bölece bugunun yol şişkinliğinide atmıs olursun..

Üç beş günlüğüne memleketteki akrabalarımı görmeye gidiyorum.Baktım yine kekler börekler havada uçuşacak. Dedim; abartı hazırlık yapmayın. Oraya geldiğimde çok şaşıracaksınız. Eve yoğurttan başka stok yapmayın :)
Valizimi hazırlarken de ilk yulaf kepeğini koydum iyi mi. Bana bi haller oldu. Orda da önüme gelenin kafasını, Dukan da Dukan diye yiyip bitirmeyi düşünüyorum. Nasıl ama :)))) Hepinizi öptüm. Yol arkadaşlarım...

Son düzenleme:
Çok örnek var.. Seç beğen al :))

......
İnşallah evlilikten sonraki ilk aylarda da kilo almazsam tamamdır bu iş ..

Almazsın almazsın sen bu azimle Merak etme..

Canım kafana çok takıyor musun ?
Gerçekten çok etkiliyor kilo vermeni.
......
Yani.. İster istemez takıyorum tabi.. ama elimde değil ki işte.. Hep aklımda hep aklımda.. Bugün şunu yedim ne olacak, yine mi veremicem.. Ne yapiyim ne ediyim.. Ay kaldım böyle.. Bana mı gıcığı var bu Dukan'ın anlamadım ki Bu diyetle bile bu kadar verdim, Dukan yapmadan hiç veremicekmişim demek ben.. Her gün de tartılmıyorum, acayip moralim bozuluyo çünkü.. Öyle 'amaann takmıcam' deyince de olmuyo.. Canımın istediği hiç bişeyi yemiyip de kilo verememek çok uyuz bi durum.. Zaten yemedikçe moralim bozuluyo.. Bi de karşılığını alamayınca.. Ohooo..!!

.......
Amin canım amin gideceğim hiç bakmayacağım arkama
Şakaya vuruyorum falan ama evlilik de korkutuyor beni normal mi olur mu böyle şeyler ?
Normal tabi ki.. Başka bir şehirde yaşıyor olsan da.. Evlilik başka bir şey.. Yuvadan tamamen uçuyosun.. Aile cüzdanın oluyo, resmen :S :) Geçen gün bir iş için vukuatlı nüfus örneği istediler. Orda da işte ailendeki insanların doğum tarihi şu bu yazar.. Gittim aldım.. Sadece eşim ve ben :S ay bi garip geldiii.. Sanki annemlerden kopmuşum gibiii.. Ağlayasım geldi valla.. Bi yandan da ben aile kurmuşum yaa, diye dank etti bi daha kafama :) Bi tuhaf oldum.. Bana hala garip geliyor yani.. Korkman çok doğal.. ama çok da gerekli değil Ama onun heyecanı da başka güzel.. Ailenden ayrı yaşıyorsan, yine de benden çabuk alışacağın kesin.. Ben şurda 3 saatlik yola geldim, çok arıyorum onları.. Sorumluluktan falan da korkacak bişey yok.. Birbirinize destek olursanız, bi sorun olmaz.. Biraz alışma süresi olacak sadece.. Aynı şehirde olsak, sorumlulukmuş falanmış vız gelirdi bana..

Ben de öyle diyorum evcilik işte bize göre daha
Canım internet bağlatmayalım zamanımız orada geçmesin diye düşünüyoruz ama karar da değiştirebiliriz burası çok iyi geliyor gerçekten ..
Ve bizde de hala internet yok :)) Telefonların internetiyle idare ediyoruz Çok lazım olursa telefon modem olarak kullanılıyo.. Bİlgisayardan öyle bağlanıyoruz. Almayın almayın boşver :)) Ya da sınırlı alın.. Foruma girmeye yetsin yeter

bence atak yapma sendeki o kilo değil başka bir şey , 1+1 e devam et yarın SP yaparsın

bende katılmak isterim ama bu hafta sonu müsait değilim, siz buluşun ben resimlerinize bakarım bir sonraki buluşmaya katılırım artık hatta kahve dünyasına gider diet yoğurt dondurma yeriz, birde biz Nesliyle aynı semtte ,çocuklu ve evde olunca denk geldi işte görüşüverdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…