Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canımcım, teşekkür ederim, yok benim yanlış hatırlamalarım da meşhurdur da o nedenle direk kendimden şüphelendim

,
yoksa bademli mi yiceksin
oyy kuzum yaa senin hatrına yiyeceğim inanki hele bir onay çıksın da şu magnuma
sevginin dediği gibi biri a bi defadan bir şey olmaz ya da aaferiin derse direk kapıycam gözümü dalıcam magnuma
nerde kaldı bu kk ihtiyar heyeti fetvası acaba

sen uzun bi düre duraklama yaşadın ya kuzum bence şimdi reglyle birlikte hepsi gidiverdi

sen makarnayı falan kepekli mi yedin mormal mi?bnm hiç kepekli makarna yiyesim yoktaaa gerçi daha o günlere çok var ama yinede sormak istedim

Canım, ben kepekli makarna yemedim hiç, bulgur pilavı yedim tavuk şiş in yanında gelen, yağlı falan bişey hem de, henüz yapmadım. Bi de ben makarna sevmem zaten oldum olası, asla ödül öğünümü onun için harcamam örneğin, pilav da çok aramam. Ben pasta, börek, çörekçiyim.

Hadi bakalım canım, merakla bekliyorum.

Arkadaşlar nacizane fikrimi söyleyeceğim. Lütfen kimse alınıp kırılmasın. Güçlendirme menüleriniz süper ancak bu menülerin güçlendirme menüleri olduğunu bizler bilsek te aramıza yeni katılan arkadaşlar bilemez. Kötü örnek gibi olup kafaları karışır. Bunları yazarken konu kısmına güçlendirme yazarsanız hem arama yaparken ileride bizde faydalanırız hemde kimseye ekstra açıklama yapmaya gerek kalmaz. Ay ne olur alınmayın sadece benim fikrim bu. Kimse uygulamak zorunda değil...

bu ne ki
gerçi herneyse tabağıyla ancak 400gr eder gibi görünüyor tatlım

2 kaşık yulaf 1 yumurta 1 kaşık labneden yapılan mikrodalga tost ekmeği tarifi bu. Kare bırcama döktüm 4 e böldüm 2 tost çıktı kocaman. AYrıca tabagıda yemedimm :)

canlarımmm gunaydınnn bugunn 1.5 gunu bıtırdım dun gece sabah da bır yumurta uzerıne lıght beyaz peynır yagsız tavada pısırdıkden sonra uzerıne kepegımı dokup yedım bı bardakda lıght sut kahvaltımı yaptıkdan sonra dıyetten bır gun önce tartıldıgım ezcaneye gırdmm 68 olan kılom 65.50 gözlerıme ınanamadım hadı bunun 700 gr kıyafet farkına verdım olmaz o kadar ama kot vardı bugun elbıse var ayakkabım aynı ıdı :) atak surem 3 gundu -1,13 gr vercen demıstı bı sorunmu var? sonrasında 66 gun -8,67 demişti hergun tartılmak dogrumu ? yine sorularımı yönelttım sızın gıbı zaman gectıkce belkı yenı gelenlerede ben cevap verecem

E canım bu 400 gr olamaz, olsa olsa diğer yediklerinle birlikte henüz tahliye olamadığını gösterir.

gözün aydın asyacım. ben de bugün +1000. 2 gündür çok yürüdüm, çok geç yattım yoruldum v.b. ödem yaptım herhalde. bugün atarım ben onu bi şekil...

Günaydın can Dukanlaaarr!! Çıtırlar güzelleeerr...

Bodyrock.tv diye bişey var ya.. Forumda konusu var, bilmeyenler bakabilir.. Hehh.. İşte onun beginner'ını yapıyodum.. Dedim artık 1'den başliyim :S ama o 1 bile çokmuş ayol. Klavyeye yazı yazarken bile ellerimi kaldırmaya dermanım yok :S Zuzana mıdır nedir o kız delirmiş Şınavlar falan var bir sürü 1'de. Ben böyle kız şınavı derler ya, öyle çekiyorum güya.. ama bittim var ya bittiimm... Şınav çekiyosun, zıplıyosun ediyosun. Terler çenemden damladı yaa.. ama kollar için iyi olacak eminim :S Olmaması imkansız Kız kendisi yaparken de ölüyor yorgunluktan, ölüyorum falan diyo ama devam ediyo Yapmak zorundayım falan diyo kendi kendine :)) Tam motivasyon Benim yarım kadar zaten bi de kendisi o 4 set falan yapıyo sanırım ben 3'de bıraktım, onları da tam yapamadım onun kadar tabi.. Oturdum.. Oturduğum yerde terler akıyodu her yerimden hihiih Siliyorum.. Devam ediyo akmaya gidiciydim
Neyse ya... Bugün daha bi normal şeyler yaparım.. 1'den öncesi de vardır sanırım :)

Bu arada croiselle Callan'ın bir süre sonra alt karnı da incelttiğini ve dümdüz yaptığını söyledi :)) Ben bu gazla günde 2 defa yaparım Callan Yok da tabi yani Yaparım yani 1 yeter hihihi ve sonra da dualarımı edicem kendisine Croiselle'e yani Callan'ın da ruhuna artık :S Oyyy!!

Yeni başlayan bütün arkadaşlara da kolay gelsin :)) Hoşgelmişler...

hadi gözün aydın... gider şekercim. bak ben 1 kg almışım 1 günde. su işte bir gidiyor bir geliyor. dolunay da vardı ya geçen hafta, ne ypacağını şaşırdı vücutlarımız.

kuzuuuum valla magnum güçlendirmede ödül olabilir,neden olmasın ki yoksa olamaz mı bence olmalııı

sen uzun bi düre duraklama yaşadın ya kuzum bence şimdi reglyle birlikte hepsi gidiverdi

dur bakalım kuzu yarın sabah anlayacağız bunu,anaaaaa bir de gerçekse var yaaa direkt güçlendirmeye uçucammm

şekerim parem,o kadın senin yarın kadarsa muhtemelen gözükmüyordur

hadi gözün aydın... gider şekercim. bak ben 1 kg almışım 1 günde. su işte bir gidiyor bir geliyor. dolunay da vardı ya geçen hafta, ne ypacağını şaşırdı vücutlarımız.

dolunaydan mı diyosun kızz

yahuu baksana zaten medesam güçlendirmede hız kazandı bizim bıdıklar,, bugün yarın geçersin sen de güçlendirmeye, hazırla kendini artık ) tartına güven .. gerçi seninki mehterangillerdenmiş ama ne derler bilirsin tartıya inanma tartısız da kalmaa
ebett.. daha sık görüşelim bence de biraz sonra güsell haberler paylaşıcam

Son düzenleme:

haklısın canım hiç düşünmedim ben hem ileride de bulmak isteyenler için kolaylık olur, bu arada tabağıda yemedim deyişine koptum :))

ben her gün tartıldım ama her sabah aç karnına tuvaletten sonra çamaşırla, ama dukan banada 3 gün atakta 1.1 kg verirsin demişti ben 2 kg civarı verdim

Attention please!
kuzularr pazartesi (yol+adet öncesi sendromu vb sebeplerle) gördüğüme inandığım 81 kilo gibi öküzsel rakamlar 2 günlük atak sonnası bu sabah 77 olarak insanileşmiştir.. desteeeniz ve alaaakanız için minnet eder, gözlerinizden öperim..

bugün kahvaltıya domates ve minnak bi kırmızı biber eşlik etti.. ama yine de günün geri kalanında proteinle devam ederek,
"sabaha 76 görür müyüm la yoksa!"
adlı deneyi icra edeceğimdir

ya bacaklardan neden gitmiyoooooor :)
hep üstten gidiyor benim kilolar, keşke birazda alttan gitseler ya
Sonra da alttan gidiyo, sonra da üstte göbek kalıyo ortada :S bıngıl bıngıl :S daha fazla basen ve karın harekeettiii yapcaaazz

......
Kizlar kilo tablolarini kayd ediyorum ben belki icinizde kayd etmek isteyen vardir 16 .hafta eksik sanirim bulamadim onu simdi ne zamandir ayni kilodayim diye bakinca paylasmak istedim...Bu hafta ben 91 görmek istemiyorum...
Ne güzel hazırlamışsın
Ben de 14 Haziranda 58,9 görmüşüm.. 1 ay oldu, hala o kiloyu göremedim :S Güya güçlendirmeme 1,9 kilo varmışmışş... Peheeeyyy!! Hatta sonraki hafta 58,5 olmuştum ahh ahhh!! İstediğimiz kiloları görürüz inşallah yaaa :97:

Menü derken... Başlangıç tabağı mı bu hahahaha Yemek yesene taze Dukanist, yemeeekk :)) Şurda toplasan 1000 kalori yok :S Ne 1000'i yaa 500 var mı ki :S Kalori diyeti değil ki buu!!
Ne kadar protein, o kadar giden yağğ Beslenmiyorsun sen hiç.. güçsüz düşeceksin bak hee..

Puhahahaha Ay koptum

Ah caanııımmm!! Gerçek mi diyon beee Ağzından bal damlıyoorrrr... İnşallah inşallah... ama işte bende umut yok.. Bari sizdei umutlarla idare ediyim Saol canımcım

gözünaydın şekerim sen sabah 76 çıkaacaksın bak gör

Son düzenleme:

hayırdır yahuuu neymiş güzel haberlerin bakiiim merak ettimmmm,yaaaaa buluşup durmayın ben çok kıskanıyorum valla baaaak
sizin içintur otobüsü kaldırtcam istanbul'dan izmire hepiciğiniz gelin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…