Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dermaroller siparişi verdim az önce lütfen bakınız. İnce selülit ve çatlaklara iyi geldiği iddea ediliyor.
Cuma günü kefir mayam geliyor
Ama hala kombucha bulamadım. Çok faydalı olduğuna inandırdı beni araştırmalarım. Ben içmem sanırım malum içinde şeker oluyor o çayın ama , harici de sürülüyormuş.
Bunları da bir araştırın derim.

Bana kim yollayacaktı ay unuttum ne ayıp dimii??

İpekim, ben senden önce bu geyiği başlatmış oldum, ben de 3 defa yaptım bu akşam 4. olacak ama tabi ki bunu anlatırken seni anmamak olmazdı

Dublaja gelince çooooooook haklısın ama size gülmekten çok dikkat etmiyorum artık. Nesli nin ölen kadına bakmış suratını hatırlıyorum, seni kırmızılar içinde, medesanın sünger bob u derken valla geçip gidiyor

bnde verdm sipariş...acca söyledi çatlaklara iyi geliyo diye...kaç mm verdn sen?

bendim o kuzum bendim.. kefiri nerden buldun onu da ben şeetcektim güya :))
o dublajı KK dan biri mi yapmıştı ne... öyle hatırlıyom :)) ay hala lokma dağıtasım var callan neneye :S

slm kızlar yaa ben çok fenayım bugün kendimi çok yorgun, halsiz, mutsuz hissediyorum cnm çikolatalı şeyler yemek istio dokunsalar ağlayacam benim gibi olan varmı ya da bir önerisi olan daha atakta 4. günüm ben erken mi başladım kendimi böyle hissetmeye oooffff oooffff şimdi o kadar çok pişmanlıklarım varki anlatamam

Son düzenleme:

ayy bana minik diyene bakk yahuuu,kız ben seni baya çocukmuşsun gibi omuzlarıma alıp gezdiririm deli şey seniii

canım çok çok teşekkür ederim,hemen netten telefonlarını bulup soracağım.eğer varsa öğrenmem çok iyi oldu
gerçi sağolsunnn kanatsız melek,iyilik timsali biricik arkadaşım ekim34 çoktan siparişi verdi de neredeyse yollayacak bilee
yaaa ben buradaki herkesi çok seviyorum.geçen gün de yasenanın kestane şekerine yolladıklarını görünce çok duygulanmıştım.birbirini tanımayan herkes birbirine çıkarsız nasıl yardım etmeye,destek olmaya çalışıyor
ben böyle bir dayanışmayı hiç biryerde görmedimm,hepinizi içime sokasım geliyor,o derece yahuuu

dermarollerın etkisini nereden öğrendin. güvenilir kaynak mı? kombuchanın etkilerini nesliden bekliyorz.

atakta oluyor öyle depresif haller. muhtemelen reglin de yakındır. ondandır bu sıkıntılar.

seyire geçince kendine bi dukanella yap hemen:))

taylak kümeliyi dinliyorum şimdi.pek ciddiye almam kendisini ama neyse... yazın şişersiniz, kuraldır bu diyor. ödem sökücü bişeyler için gitsin diyor özetle. ödemzede arkadaşlar, ben de dahil dert etmeyelim yani...

neyseki aralıklı aralıklı yazmışın da bişey yemişin gibi duruyoo
daha fazla protein metabolizma için daha fazla iş demek.. yi yavrum yiii

aayyy sen çok yaşa güneyli beni güldürdün allahta seni güldürsün.kızlar aslında canım hiç yemek istemiyor ama zorla yemeye çalışıyorum.başka şeyler olsa hemencecik yiyiverirdim haaa

kızlar gırmenetten siparişlerim geldii,çikolata aromam,petit beurre aromam,rom,vanilyaa
akşama güzel kekler yapiciiiimmmm
bu arada ben bugün 14:00'te aranızdan ayrılacağım,dişçiye gideceğim
çok yazmayın heee,okuyamıyorum sonra öpüldünüzzz

mrb kızlar bişey sorcam ben bi ara dukana başladım 1 hafta kadar yaptım sonra kabızlık adet düzensizliği oldu 1 ay adet olmadım korktum bıraktım. şimdi size bakıyorum da çok güzel kilo wermişsiniz başlarda böyle sorunlarınız oldu mu eğer başlarda oluyorsa tekrar dukana başlamak istiyorum. bu arada 1 haftada 3 kilo werdim 5 kilo geri aldım yeme düzenim değişmediği halde. kafam karışık

ahahah yarın boş tabağın resmini koy öyle inanacağım sana deli kız ya:)
bu arada çok haklısın bundan sonra başına güçlendirme menü filan bir şey yazmalı

valla bazen kadın milleti diye atıp tutanlara hak veresim geliyor
alıyoruz inanamıyoruz
veriyoruz gene inanamıyoruz
tebrikler çok da güzel vermişsin işte

gözün aydın asyacım. ben de bugün +1000. 2 gündür çok yürüdüm, çok geç yattım yoruldum v.b. ödem yaptım herhalde. bugün atarım ben
onu bi şekil...
dolunaydanmış hep
perşembe + çıkarsa diye şimdiden söylüyorum:))))
oyy kuzum bence de olmalı, yiycem inşallah
dely hee ödül ödül

görürsün inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhh

canımcım umut yok diye bir şey yok ki
hepimiz birbirimizden çok güzel enerjiler alıyoruz ve oluyor işte
senin de olacak
o gaddaar
hayırdır yahuuu neymiş güzel haberlerin bakiiim merak ettimmmm,yaaaaa buluşup durmayın ben çok kıskanıyorum valla baaaak
sizin içintur otobüsü kaldırtcam istanbul'dan izmire hepiciğiniz gelin diye
biz popomuzu pelvis için kaldırabilseydik senin otobüs tutmana gerek kalmazdı zaten ya da tutardın da bizi geri yollamak için

adres şimdi bende yok ama ben bunu indirip usb ye attım, anam dün gn.md usb istedi ben unutmuşum tabii kaç aydır orda verdim.
bi açtı
bu neydi ki dedi, şirket tanıtım filmi mi?
güneyli=

BodyRock.TV - YouTube bunun 4.48de yaptığını yaparsam ben ayrılır valla bacaklarım
şştt dikkat e yavrukuş
Atakta 3.günüm ve bgn itibariyle 68.8 görmüş bulunmaktayımm
ama ben yürüyemiyorum onun yerine yüzmeye gidiyorum 2 saat kadar yüzüyorum hergün bgn akşamda dansa gidicem yarında gidicem olur dimi kızlar??
ee yüzme daha iyi işte, ve tebrikler

Tamam canım gönderirim sahiden merak ediyorum çünkü, ama neden sileyim yaw ben de başladım ya bakıp bakıp feyzalırım hem. Ama sil dersen silerim.
sil sil ama silmeden biz de mail adreslerimizi verelim de paslaşmış oluruz, silen diğerine gönderir

umarım zorlamazlar ama senin de bölünmüş yoğunluğun çokmuş canım yaa
Allah kolaylık versin.

valla herşeye yetişiyorsunuz bunun da bir çözümü bulursunuz gibime geliyo ipekim

[Q
dayanmaya çalış lütfen, süt, tatlandırıcı ve kakaodan kendine dukan çikolatası yaparsın ,
kek de var
hiç olmadı tarçınlı süt iç şmdilik, isteğini kıracaktır

dayanışcaz tabii,hepimizin verdiği kiloyu toplasak kimbilir ne yapar alışkın değiliz onca hafifliğe kuzum yanyana duralım ki düşmeyelim sonra

Son düzenleme:

ayyy kızlarrr yaaa valla ben de şu callen'a başlamak istiyorum ama bu kadar geyiğin üstüne başka yere yorcanız diye diyemiyorum size
ama bağlatıcam eve neti ve hemen başlayacağım.herkes çok etkili olduğunu söylüyor.verdiğim kiloların üstüne bir de çatıyı iyice daraltırsam daha da nolsun valla,ondan sonra gelsin pelvisler gitsin anüslerr uleen atacaklar beni sitedenn

ewt cogumuzda oldu bu sorunlar.bendede oldu.kabızlık ıcın tilaks cay war aktarda onu kullanabilirsin.adet duzensızlıgıde ilk ay oluor sonra düzene girior..korkacak bişi yok yanii

Hepinize bir sürü cevap yazdım ama gerizekalı bilgisayarım adı üstünde gerizekalı olduğundan kendini kapattı!!!! Az sonra onu fırlatıp atacağım için uzun bi süre foruma giremeyebilirim :117::95::95::95::95::95::95::95: Ya da, hayattan nefret etmekle çok meşgul olacağım için..

bodyrock.tvye baktmda videolar nerde
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wlvcHGr4W6I Isınma videosu burda. Youtube da Zuzana'nın kanalı var, bulursun canım..

Son düzenleme:
herkeze slmlar. güçlendirmede kilo alanda verende var. ama olması gereken sabitlemekti. 55 ti hedef kilom benim 500 grm daha vererek geçtim güçlendirmeye 2 hafta bitmedi henüz 52.5 gösterdi tartı yani 10 küsür günde güçlendirmede 2 kilo gitti. tamam seyirin disiplinini çok ciddiye almış biri olarak güçlendirmeyi hakkıyla yapamıyorum. yani ödül mödül yiyemedim henüz ama seyirde veremediğim hızla gitti. gerçi ben hiç duraklamada yaşamadım dukan usulü afrika diyeti oldu benimki.aylar önce bu foruma girdiğimde eski dukancılardan biri vücudun şaşırmaya ihtiyacı var demişti. sanırım haklıymış hoş seyirden farklı olarak güçlendirme adına tek yaptığım avuç kadar kızarmış patates ve tavuk yemek oldu heeee birde afiyetle yediğim magnum. zavallı vücudumu o kadar aç bırakmışımki bunlanda şaşırdı demek garibim yazıııkkk
şaka bi tarafa güçlendirmede benim gibi bocalayan arkadaşlarım var glşhk ve love01 insan hakikaten sudan çıkmış balığa dönüyor. ama ben şöyle bi çözüm buldum kendimce hesap yapmıyorum yani peynir yağlı yada az yağlı ödül nişastalı yada diil pirinç yada patates şu gün bugün yok. sadece ve sadece 2 kuralı uyguluyorum katiii bir şekilde. günde 2.5 yulaf kepeği (hala tam tahılıyada geçemedim bu arada) ve her perşmbe sp. oturacak eninde sonunda hepimizinki. seyire nasıl alıştıysak bunada eli mahkum vücudumuzun alışacak.

ayy kızlar sizinlede paylasayım sevincimiii,,sabahtan beri yazıcam yogundum yazamadım ben İstanbul.a gelmeden önce Adanada iken 4 sene latin dansları yapmıstım,,o zmnlara ait dansa giderken giymeyi çok sevdiğim (ucları fırfırlı oldugun ) bi elbisem wrdı..onu senelerdir giyemedim hiç kilo alınca..Allaha sukur İstanbula gel işe şehire alış,şu bu derken bi 2 sene öle geçti bide bi 2 senede bende Medesa gibi Konyalı bi Sünger Ötesi Bob ile ilişki yaşama hatasına girince,,dans fln yalan oldu tabi.oturarak flnda calısınca hiç aktiwite yok nolcakk hopp geldi kilolar..ne demişler "Ana gibi diyar,Kıskanc Konyalı Sevgiliden yar olmaz" gecen haftada terziye kıyafetlerimi werdim daralttırmaya,,dun onları almam lazımdı ama sıcaktan sanırım tansiyonum düştü ewe zor attım kendimi..bugunde yurt dısından musterı gelecek benim elbiseler hep terzide napıcammm derken,,bu elbisemi denedim we üstümde eskisi gibi durdugunu görünceeee ayyy ne mutlu oldumm ne mutluuu oldummmmm..walla kiloluyken kendime oz guwen falan hepsi gitmiştiii..neysekiiii tanımısım bu diyetiiiii..kk.nın giris sayfasındaki yazı ile bu diyeti duyup yapmaya basladım ben..o yazıyı orya ekleyen saygıdeger Kazen.e bikere daha sonsuz tşklerrrrr

Son düzenleme:

walla benim cumrtesı gordugum 53,9.u baz alırsak ben sadece 500 gram wermıs oluorum 20 gunde..o da protein agırlıklı beslenmeye dewam ettigim halde..sanırım bende war bi sorun ama almayalımda şuanki kilomada razıyım napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…