Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bir de o acı biber kavurmasını tulumla dene. tabi tulum seviyorsan ))) çok gıcığım değil mi

:))) ahaha yok ole demıyımde ızmırlıyım sevılmezmı tulumm :)) bu arada tatlandırıcı caay kahve kullaanmıyorum bakalım tatlı krızlerımde ne yapacam zero cola demıs bır kac arkadas :26:

:))) ahaha yok ole demıyımde ızmırlıyım sevılmezmı tulumm :)) bu arada tatlandırıcı caay kahve kullaanmıyorum bakalım tatlı krızlerımde ne yapacam zero cola demıs bır kac arkadas :26:

valla ben çok ender içtim kola. süt de kesiyor benim tatlı krizlerimi. 2-3 defasında da diabetik çikolata yedim bir parç. bir süre sonra azalıyor zaten...

bu arada yenı dıkkatımı cektı profılındekı cızelge harıkasınnnn ya tebrık edıyorum senıı :) ne kadar suredır yapıyorsun dukan beslenme şeklini?

karpal tünel sendromu

iyi de hatunlar sizce de garip değilmi? en yağlı bölgeden verirmiş vücut önce ..yada en çok ordan gidermiş üst gittikten sonra alt tophane ,üst şişane zaten üstte bişiy yok ki üst bacaklar bildiğin kalas asıl ordan gitmesi lazım ama haksızlık buuu

hosgeldin canimmm bol bol kilo vermeler insallah

insallah yarar tatlim bende zeroyu rafa kaldirdim artik

ben de aynını düşünüyorum, perşembeye kadar tartılmayacağım ama benimkisi güçlendirme ilk hafta, sters yaşamamak adına iyi bir fikir gibi geldi.
inşallah beklediğimiz olur ve + almayız
)

insallah olmaz canim benim ya

cok sagol tatlim benim.,...bende philadelphia nin %5 frischkäselerini aliyorum ama yarin nettoya ugrarim bi ara

Günaydın kızlar, dukanın kitapta bahsettiği ilk egzersiz varya, yatakta minder ve yastık desteği ile yapılan onu ben tam anlayamadım ya, ben kendi egzersizlerimi yapıyorum ama bunları da bir denemek istiyorum, diğerlerini anladım ama bunu anlamadım, yapan varsa bi anlatsın hayrına

ben daha hiç inceleyemdim ama o bildiğimiz mekik gibi bir şey sanırım yani okuduğumda öyle anlamıştım

Günaydın Kızlar,

Nasılsınız? Ben bugün de 56,2 çıktım tartıda ya, inanılmaz, :26: günün birinde kilo veriyorum diye endişeleneceğimi söyleseler asla inanmazdım. bu kiloyu da hayatım boyunca görmedim diyebilirim.

Acaba bu hafta 2 ödül öğünü mü yapsam? :44: Ya da ne yapmalıyım sizce?

Hadi kızlar, görüşlerinizi bekliyorum. Çoğunluğa göre karar vericem.

Günaydın canım,

Ben kitabı ilk okuduğumda baktım o hareketlere. Belinin altına yastık koyup dizler bükülü şekilde yatıyorsun, ellerini de dizlerine koyuyorsun. O hareket iki aşamalı, ilk aşamasında ellerinden güç almadan karın kaslarınla 15 defa yatıp kalkıyorsun (sayısını yanlış hatırlıyor olabilirim) ikinci sette de bu defa ellerinin gücüyle kalkmaya çalışıyorsun. Belinin altında yastık olduğu için de zaten tam olarak yatmıyorsun. Sana görselini de eklerim ben araştırmıştım.

Günaydın arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta salı günü 59.1 ile başlamış olduğum atak evresini bugün 56.2 ile bitiriyorum. Çok mutluyum sabah bir ara 55 gibi gördüm tartıda (sabah mahmurluğu ile ) gözlerim doldu :::)))

Yarından itibaren seyir evresine geçeceğim. Kitabını aldım okumaya çalışıyorum tam da seyir evresi kısmındayım.
Bana birkaç menu orneği verirseniz memnun olurum.

günaydın kızlar.

bugunku raporumu hemen sızlere takdım edeyım. - 500 eveeeet bugunde -500 gittiiiiiiiiii....Allahım Şükürler Olsun Sana...

ekiiinnn harıkasın yaa. boşver gıdıyor dıye uzulmıyceksın herlade gıden gıtsın kuzum. gıdenler bızden degıl. sen yap ödülünü neyim valla ooooooohhhh süper..:125::125::125:

ekim aynı şeyi bende düşündüm son bir haftadır hızlı kg veriyorum açıkcası bende endişelendim bu hızla gitmez herhalde sürekli , ilk başlarda aldım sonra korudum şimdi kg veriyorum normal mi acaba hani güçlendirmede veriliyor diyorlardı ama hızı nasıl onu bilmek lazım

kuzuuularrrr günaydıııın,
bu sabah tartıya çıktım 76.1 gösterdi,sanırım kafayı yedi.bunun gerçek olabileceğini zannetmiyorum.çünkü reglimin 2.günü ve davul gibi şiş durumdayım kesin pili bitiyor.yani regl halimle 1 günde 1.5 kilo veremeyeceğime göre kesin pili bitiyor amaa keşke gerçek olsaydı.o zaman güçlendirmeme 400 gr kalmış olurdu.bugün yeni pil alacağım,yarın doğru düzgün bildirim yapiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…