kızlar yaa bende çok fena ishallik var gecede çok fena bir şekilde göğüs kafesim ağrıdı ve beni uykudan uyandırdı resmen kalbim sıkıştı nefesim tıkandı midem bulandı soyumuzda kalp var ve aklıma bir sürü şey geldi bu diyet beni gerçekten zorluo evet güzel kilo veriorum ama sağlığımdan da olursam hiç bir işe yaramaz kızlar ne derseniz devam etmelimiyim yoksa azar azar ama herşeydenmi yesem
canım 800 gramda çok iyi bi sonuç biliyorsun yaklayamadım seni ya bu tatil beni mahvetti 700 gram aldım 1 kiloda verecektim desek 1,7 zarar yanii
Ben de yaşamıştım o hayal kırıklığını
Şöyle yapalım.
Pksnmz et hotmail nokta com
Bu benim mail adresim
Bana adreslerinizi atarsanız size cd yollarım.
Bilgi işlemle sabahtır uğraşıyoruz. Maile sığmıyor dosya.
Hem göndereceğim cd de kitabınında tüm sayfaları resimleriyle mevcut.
Madem bu yola hep birlikte başvurduk koyacağız elimizi taşın altına....
Ay bildirimimide yapıp biraz çalışayım çok boşladım işi bu aralar
Başlangıç: 07/05/2012
Başlangıç kilo : 90,1
Geçen hafta : 80,9
Bugün: 80
Hedef: 62,80
Giden :10,10
Kalan: 17,20
Offf yarılasam artık şunuu
Hem psikolojik sınırıma sanırım yarın ulaşırım. 70 lerde takılmak istiyorum artıkkk.
:)
günaydın kızlarrrrr.
benım buyuk bır derdım vaarr.
ya bılıyorsunuz tatıldeyken kaçamagın alasını yaptım. ve ben kaçamaga doydum artık kacamak yapmam dıyordum ama gelın gorunkı ben artık kendımı tutamıyorum. yıne kaçamaklara basladım.
salı aksam 3-4 tane çiğköfte ,20 tane vişne ve 5 tane kırmızı ama ekşi olan erik yedim.
dünde koca bir avuç belki daha fazla fıstıklı cips ve genişliği kibritkutusu kadar ama ıncelıgı kıbrıt kadar olan çikolata yedım.
bunları tesellı edın dıye yazmıyorum. yanlıs anlamayın. yazıyorumkı dukanın yuzkarası olarak yuzume tukurursunuzde belkı utanırımda bıdaha yapmam dıye yazıyorum.
ya ben kendımı tutamıyorum artık. bana bu konuda akıl verın. yol gosterın. sızler nasıl engellıyorsunuz kendınızı..
utanmaz ben bildirimimide yapayım bari
Baslangic tarih: 19.03.2012
Baslanginc kilo: 112kg
Hedef kilo: 65kg
Gecen hafta: 96
Bu hafta: 94.7
günaydınnn bugun atak da son gunum
baslangıc kılom 68
sabah tartıda gordugum rakam ınanılmaz 3 kez ınıp cıktım tartıyaa:64.6
hedef kılom 58
gojı berry hakkında bılgı ıstıyorum sızden arkadaslar. dun aktardan aldım bugun yemıyım demı atak bıtıncemı denıyecem ne kadar yenır ve nasıl yenır ?
dıger sorum yarın ılk sp gunum ne önerirsiniz?
offf hepınızı sevıyorum sızlerı okumasam ınanmasam baslamaz ve boyle ıstekle devam edemezdım
Günaydın çıtırcanlar,
Dün akşam biraz koşturmacayla geçtiğinden baya bi yoruldum ve spor yapamadım :S Koşturmaca da hiç yoktan iyidir.. Eve gece 11'de falan gittim. Akşam yemeği yiyememiştim. Dolapta önceki günden kalma küçük bi parça tavuk budu vardı, fırında pişmiş. Aslında yemesem de olurdu, öyle de uyurdum da; aç kalmak iyi olmaz diye soğuk soğuk yiyiverdim onu.
Bugün sonunda, 3 hafta önce gördüğüm kiloyu gördüm tartıdaBi 300 gr da eksik gördüm 58,2'yim bugün. 57'lere varaydım, iyiydi Takılmazsam eğer yine, haftaya artık görürüm belkim.. Buna da şükür :)) artık soranlara 58 kiloyum diyebilirim Regl de bitti tabi, şişlik de yok Saf kilom bu
Canımcım Ekim sana göndermiş galiba linki :44: Alabildin mi? Çözüldü mü sorun?
Duraklama ne alemdeKırabildin mi bacağınııı!! Ben de 300 gr vermişim işte. hiç yoktan iyidir diyorum. İnşallah sen de verebilmişsindir..
canım benim ekim göndermiş akşam evde indirmeyi deneyim bi çünkü işyerinde indiremiyorumdely denemediğim yol kalmadı ya 4 sp+beyaz gün 3 gün yeşil çay kürü yok ya bi gariplik var bende öle üzüldüm ki h.sonu saldım zaten meyve falan yedim canım istedi yedim ama pazartesi tekrar başladım sp günü olarak bikaç yüz gr gitmişti ama bu sabah geri gelmiş onlar anlamıyorum ki bigün gidiyosa ertesi gün geliyo (((
dely çoook sevindim en sonunda _ görmene,hadi bakalım ramazan gelmeden bitirirsin inşallah seyiri
nesrincim yaaaaa,bak dely de ben de aynı durumdayız,hoş dely'nin eline su dökülmüyor bu konuda gerçi ama yine de lütfen pes etme yaaa.geçen hafta ben de çok kötüydüm,bir de regl öncesiydi.fena melankoliktim,takıldı kaldı kilom,hayyy diyetine de sana da diyee ne bulursam dalayım istedim.ama işte hatırlarsan asıl bu nokta çok önemli,kitapta ne diyor müstakbel eşimm,amannn haaa bu duraksamalar en tehlikeli noktalardır.hastalarımın yaptığı en büyük hata bu aşamada pes etmeleri ve verdikleri bütün kiloları fazlasıyla geri almalarıdır.bu noktada önemli olan sizin direnmeniz ve bu duraksamayı kırmanız diyor.yemişin artık meyve falan ohhh afiyet olsun ama salma kuzum,inadına asıl başka türlü bu savaştan hiç birimiz galip çıkamayız ama başarmak zorundayız
atakta mıydın sen, yoksa seyirde mi? kaç gün oldu? bir hasalığın v.b. var mı?
Ah canıımmm!! Üzmene değmez kendini.. Herkes başardı. Az ya da çok.. Sen de başarırsın.. Kimi 10 kilo veriyo kimi 20.. Kar kardır :)) Sonuçta veremeyen yok.. Hiiiiçç sıkıntı yapmadan, hazırlıklarını yap ve en kısa zamanda başla..! Çok memnun kalacaksın hihibende yaptım 1 ay dukan sonra bıraktım falan filan hala şişkoyum sırtımdaki yağlar offff ben ne yapiyim 10 aylık kızım çok mutsuzum hergün ağlıyorum elimde çikolata tam komedi halim
günaydın kızlarrrrr.
ya bılıyorsunuz tatıldeyken kaçamagın alasını yaptım. ve ben kaçamaga doydum artık kacamak yapmam dıyordum ama gelın gorunkı ben artık kendımı tutamıyorum. yıne kaçamaklara basladım.
........
Hoşgeldin tekrar. 700 gr bir şey değil. 2 günde gider, merak etmeselam kızlar bu hafta izinliyim o nedenle hiç giremiyorum sizleri çok özledim ancak tatil bana yaramamış 700 gram almışım
............
........
sevgiler güzeller pazartesi full time rejime ve size dönüyorum
Ah medesaaammm!! ama ne güzel vermişsin işte 800 gr. Hem de takıldım diyordun.. Hem reglin bitti miydi senin..? Hedefine de az kalmış ya ondan da oluyoo.. Çok az kalmış hem deeegünaydın kuzularrrrr,
dün gördüğüm 76.1 gibi mucizeviii rakam tartının pilinin bitmesiyle ilgiliymiş sanırımbildirirmimi yapayım :
Baslanginc kilo: 92.7kg
Hedef kilo: 75.7kg
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.00
Kolay gelsiiinn!! Sen de öpüldüünn...ben bugun cok yogun olucam kızlar umarım takip edebilirim aksam yazdıklarınızı...öpüldünüzzz
Hahahha!!gel valla, 70'ler çok güzel))
Yok yoookk!! Kibritle kutuyla işimiz yok bizim. Gördüklerin belki güçlendirmede olan arkadaşların yazdıklarıdır :44: Sen loru ye yiyebildiğin kadar.. Yağlı olmasın yeter..çok sağol arkadaşım.. birde kızlar peyniri 1 kibrit kutusu falan yazmışlar ben baya lor yiyorum kahvaltıda, yanlışmı yapıyorum? yumurtadam midem bulandı bugün atakta 3.günüm sadece 800 r gitmişbişeyleri yanlışmı yapıyorum?
ataktayım bugün 5. günüm cnm herhangi bir hastalığım yok sadece kansızlık vardı kalbim sıkışmaya başladı 2 gündür
Hahahha!!Böyle söylenince hep içimden şu benzetme geçiyor "Gel gel.. 70'ler çok güzel.. Önce biraz soğuk ama, girince alışıyosun" hahaah
günaydın bebeklerimmmm
ben dün akşam regl oldum, çok karnım ağrıyo yaaaamaaaa sabah bi tartıldım ki ne göreyim ben 75 falan beklerkeeenn 73,8 olmuşum, regl den kaynaklanan ödem vs yi çıkarırsaaam sanırım 73 oldum beeeen hamilelik ve doğum sonrası yani yaklaşık 2 senedir gördüğüm en düşün rakam bu, sizin de çok katkınız var bebeklerim, seviyoreeeee sizi
yani ilk ay tabi tatlı krizleri daha yogun oluor ama zmnla azalıor..seninde kendini frenlemen lazım malesef
ben tavugun gogsunu haslıorum.sonra dıdıklıorum.hasladıgım suyuna 1 yemek kasıgı yada fazla yaptıysam 2 gunde tuketeceksem 2 yemek kasıgı ew yapımı domates salcası koyuorum.tavuklarıda atıorum bu arada içine birazda öle kaynatıorum.sonra biraz limon ve bol nane.ohh ekşili ekşili cok güsel oluor..
günaydın kızlarrrrr.
salı aksam 3-4 tane çiğköfte ,20 tane vişne ve 5 tane kırmızı ama ekşi olan erik yedim.
dünde koca bir avuç belki daha fazla fıstıklı cips ve genişliği kibritkutusu kadar ama ıncelıgı kıbrıt kadar olan çikolata yedım.
bunları tesellı edın dıye yazmıyorum. yanlıs anlamayın. yazıyorumkı dukanın yuzkarası olarak yuzume tukurursunuzde belkı utanırımda bıdaha yapmam dıye yazıyorum.
ya ben kendımı tutamıyorum artık. bana bu konuda akıl verın. yol gosterın. sızler nasıl engellıyorsunuz kendınızı..
utanmaz ben bildirimimide yapayım bari
Baslanginc kilo: 112kg
Hedef kilo: 65kg
Gecen hafta: 96
Bu hafta: 94.7
canim benim olsun o da yakindir o da yakindir o günlerin gelmesigünaydın kuzularrrrr,
dün gördüğüm 76.1 gibi mucizeviii rakam tartının pilinin bitmesiyle ilgiliymiş sanırımbildirirmimi yapayım :
Baslanginc kilo: 92.7kg
Hedef kilo: 75.7kg
Gecen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.00
günaydınnn bugun atak da son gunum
baslangıc kılom 68
sabah tartıda gordugum rakam ınanılmaz 3 kez ınıp cıktım tartıyaa:64.6
hedef kılom 58
gojı berry hakkında bılgı ıstıyorum sızden arkadaslar. dun aktardan aldım bugun yemıyım demı atak bıtıncemı denıyecem ne kadar yenır ve nasıl yenır ?
dıger sorum yarın ılk sp gunum ne önerirsiniz?
offf hepınızı sevıyorum sızlerı okumasam ınanmasam baslamaz ve boyle ıstekle devam edemezdım
günaydın güzel yüzlü güzel yürekli hatunlar
aynen, ama yemeye korkuyorum, ödül öğününü bekliyorum bu nedenle.
kahve dünyası da dibimde ama gel gör ki yoğurt ve dondurma cazip gelmedi sanırım banayine de denemek istiyorum eğer ödül yapamazsam bu hafta kesin alacağım prensesim.o vakte kadar beklemedeyim, nelere dayanmadık, buna da dayanırız bence
böğğğ
kehve dünyasının yoğurtlu dondurması varmış o oluyor bir de madonun ligthı dediler o da oluyormuş
açıkcası kendin karar vermelisin ama bana sorarasan, son günlerde diyet dışı faaliyetlerini düşün. bir kere ishal garip. atakta kabızlık sorunu yaşanıyor. ishalin başka bir sebebi olmalı. ikincisi zaten havalar sıcak. su kaybı çok fazla. protein de ekstra su ihtiyacı doğuruyor. bir de ishal varsa su kaybı iyice artmıştır. daha bol su iç hatta maden suyu iç. mineral al biraz. yoğurdu da artır. tabi tam olarak nasıl besleniyorsun bilmiyorum. yetersiz besleniyor olabilirsin. miktar olarak az yiyor olabilirsin. eğer herşeyi yağsız yiyorsan, (yağsız süt, peynir, yoğurt,et) aldığın besinlerdeki vitamin ve minerallerin çözülmesini sağlayamıyorsun. dolayısıyla yetersiz besleniyorsun.
senin kilonda 5 gün atak yeter gibi aslında. seyire geçebilirsin bence yarından itibaren. dediğim gibi sen vereceksin kararı ama ben doğrudan diyete bağlı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
çok teşekkür ederim cvp için atak evrem 6 gün çıktı testte ama ben testte çıkan kilodan fazla verdim bugün seyire geçsem olumu acaba ama 4 gün atak yapmış olurum şimdi kalbim halen çok sıkışıo anlam veremiorum neden oldu
Tamam o zaman bi dene sen, ben de yardıme derimcanım benim ekim göndermiş akşam evde indirmeyi deneyim bi çünkü işyerinde indiremiyorumdely denemediğim yol kalmadı ya 4 sp+beyaz gün 3 gün yeşil çay kürü yok ya bi gariplik var bende öle üzüldüm ki h.sonu saldım zaten meyve falan yedim canım istedi yedim ama pazartesi tekrar başladım sp günü olarak bikaç yüz gr gitmişti ama bu sabah geri gelmiş onlar anlamıyorum ki bigün gidiyosa ertesi gün geliyo (((
tekrar günaydın kızlar
kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.1
Bu hafta : 50.2
Eki Görüntüle 462908
aslında c.tesi 49.5 tim ve hemen güçlendirmeye geçtim. c.tesini baz alacak olursam bayaa almışım gibi görünüyor
güçlendimede ilk haftamdı ama doğru düzgün yapamadım galiba, henüz ödül öğünü kullanmadım, h.içi tahıllı ekmeği de es geçtim (fısrat bulup alamadığım için)
ama onun dışında yedim yani:)
neyse abartmayayım, yine de memnunum tabii 49 lu bişey olsa tadından yenmezdi o başka
Love01 seni kıramıyorum canım hemen sabah çektirdim bi resim
bu da önceki ve sonraki halim.
Eki Görüntüle 462906Eki Görüntüle 462907
Ben de düşündüm ama :44: aklıma bişey gelmedi. Bence başka bir sorun var.. Hele ishal.. olmamalı. Bence de sen en iyisi seyire geç.. ve bir an önce de bir doktora git.. Mutlaka.. Herkesin bünyesi bir değil.. dikkatli olmalıyız..kızlar yaa bende çok fena ishallik var gecede çok fena bir şekilde göğüs kafesim ağrıdı ve beni uykudan uyandırdı resmen kalbim sıkıştı nefesim tıkandı midem bulandı soyumuzda kalp var ve aklıma bir sürü şey geldi bu diyet beni gerçekten zorluo evet güzel kilo veriorum ama sağlığımdan da olursam hiç bir işe yaramaz kızlar ne derseniz devam etmelimiyim yoksa azar azar ama herşeydenmi yesem
tekrar günaydın kızlar
kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Geçen hafta : 50.1
Bu hafta : 50.2
Eki Görüntüle 462908
aslında c.tesi 49.5 tim ve hemen güçlendirmeye geçtim. c.tesini baz alacak olursam bayaa almışım gibi görünüyor
güçlendimede ilk haftamdı ama doğru düzgün yapamadım galiba, henüz ödül öğünü kullanmadım, h.içi tahıllı ekmeği de es geçtim (fısrat bulup alamadığım için)
ama onun dışında yedim yani:)
neyse abartmayayım, yine de memnunum tabii 49 lu bişey olsa tadından yenmezdi o başka
Love01 seni kıramıyorum canım hemen sabah çektirdim bi resim
bu da önceki ve sonraki halim.
Eki Görüntüle 462906Eki Görüntüle 462907
Eki Görüntüle 462659 İçinde böcekler var!! İlk aldığım paketlerden birinde de başıma gelmişti tekrar karşılaşınca önce ADANA'daki merkezlerini aradım, bu sorun hakkında bilgilendirme yapıp açıklama istedim.. Yetkilileri dışarıdaymış, telefonumu aldılar.. kimse aramadı.. Bugün tekrar aradım, siz biraz fazla geniş değil misiniz diye sordum.. Yine telefonlarım alındı ama hala aranmadım... Yani ürününe bu kadar sahip çıktıkları için buradan paylaşmam şart oldu.. Siz lütfen kutusundan çıkarıp şeffaf paketi incelemeden (böyle lif lif bağlı oluyor böceklendiğinde) ki ben bulgur tanesi kadar böcekler görüyorum açılmamış pakette.. Bir de kıllandım ya iyice dün ekinsu ile de konuştum marketteyken.. ben rastgele 4-5 paketi alıp oradaki balık reyonunun tartısında tarttım.. sadece biri 600 küsür gr geldi.. (fazla konmuş ona) ikisi 520-540 arası bir tanesi ise 460 gram geldi.. Yani dukan zengini bu kıytırık firmadan alıon ama çok dikkatli olun.... (mesai vakti telefona güvenlik çıkıyo, alalade bi sekreter bile yok) Diğeri pahalı geliyordu ama şimdi sinirlerim hoplamış durumda kararsız kaldım.. Hep alamam belki ama mümkün oldukça diğer markalardan alıcam..
Not: bunları yazarken, bi daha aradım yetkili şahsın telefonunu istedim ve ben aradım. yolda yolakta bi yerdeydi sanırım neyse anlattım durumu ve bu umursamaz hallere kızgınlığımı da belirttim.. kargo yapıp adana'ya yollayabilir misiniz dedi beyefendi, ben de buraya koymak için çektiğim fotoğrafı yollayayım dedim.. yolladım da .. yolladığımla kaldım.. ben müşteri hizmetleri mantığıyla yalandan da olsa bi ürünü sahiplenme, öyle ya da böyle bi durum izahı vs.. bekliyordum ama olmadı.. olursa onu da paylaşırım ama bu benim size olan kardeşlik borcum.. Tekrar söylüyorum dikkat edin açıp kontrol edin paketlerinizi..hatta bi de tartın ..
oh afiyet olsun canim...medesa discideyken ben sana birsey itiraf edeyim iki üc gün oluyor derin dondurucuda hurma buldum gecen yildan kalma Allahim ne güzeller öyle dayanamadim 3 tane yedim:26:
bu aksam bende corba yapayim diyorum ya söyle yogurtlu tavuklu bi bakayim ne tür alternatifler var
Ah canıımmm!! Üzmene değmez kendini.. Herkes başardı. Az ya da çok.. Sen de başarırsın.. Kimi 10 kilo veriyo kimi 20.. Kar kardır :)) Sonuçta veremeyen yok.. Hiiiiçç sıkıntı yapmadan, hazırlıklarını yap ve en kısa zamanda başla..! Çok memnun kalacaksın hihiKendini de seeevv.. boşuna çektirme onaaa Ne güzel kızın da vaaarr ooyyyy!!! Yerim ben onuuu!!! Allah bağışlasııınnn!!! Bak ben o kadar uğraşıyorum, daha çocuğum yok, Allah kısmet ederse 2 sene içinde bi minnoş da bende olursa (hemi de kız istiyooommm ) bi de bu verdiklerimin hepsini fazlasıyla geri alcam :S :) Ama feda olsun be, napalım.. Bak sen o işleri de halletmişsin Miss gibi... Şimdi bi başladın mı, kim tutar seniii
Canım yaaa!! Haksızlık yapma böyle kendineeeÜzülüyoruz biz deee.. O kadar yol kat ettin, şimdi bişeylerin tadını alınca, tekrar aynı zorlukları çekmek zor geliyor tabi sana.. Bir de herkesin iştahı, isteği bir değil ki.. Dayanma sınırı da bir değil.. Mesela benim tatlı isteğimi tarçınlı süt gidermiyooo, kola gidermiyo :101: Hani en basit bu aklıma geldi :)) Ama arakdaşların dediği gibi en güzeli düşünmek... Şimdi sen onları yedin ve pişman oldun.. "Ben iradesiz bi insan mıyım ki" diyeceksin.. Kimler neler başarıyor benim ne eksiğim var diyeceksin!! Bunca yıl çektiğim dertlerin çaresi var, bense hiç bir şey yapmadan nasıl duruyorum diyeceksin. Eski verdiğin kiloları unut.. Sadece başarısı kalsın aklında.. Herşeye yeniden başlaa.. en kilolu halini bu halin gibi düşün.. "Dukan'a başliyim ben" de kendi kendine.. Kimsenin zayıflamışsın iltifatlarına kulak asma.. Hayır, henüz zayıflamadım, de.. Bi 3 ay daha dayansan, 15 kilo daha gider.. Düşünsenee.. 2-3 beden daha ince olduğunu düşün.. Asıl o zaman duyacağın iltifatları düşün.. Sağlıklı olduğunu düşün.. Lütfeeeennn.... :109: Başarabilirsin canım yaaa
bir de hiç ama hiç bir kaçamak yapmayacağını düşünme bence.. Onu düşündükçe insanın canı daha çok istiyor.. Bi 8-10 kilo daha ver mesela, sonra küçük bi ödül ver kendine, çok yemek istediğin bi şeyden küçük bi parça.. sonra yine devaaamm... Yaparsın seeeennnn!!!
Hoşgeldin tekrar. 700 gr bir şey değil. 2 günde gider, merak etmeHadi bakalım devam
Ah medesaaammm!! ama ne güzel vermişsin işte 800 gr. Hem de takıldım diyordun.. Hem reglin bitti miydi senin..? Hedefine de az kalmış ya ondan da oluyoo.. Çok az kalmış hem deeeçok heyecanlıı :)) Sen vereceksin bak ben eminim Fıstık seniii!!
Kolay gelsiiinn!! Sen de öpüldüünn...
Hahahha!!Böyle söylenince hep içimden şu benzetme geçiyor "Gel gel.. 70'ler çok güzel.. Önce biraz soğuk ama, girince alışıyosun" hahaah
Yok yoookk!! Kibritle kutuyla işimiz yok bizim. Gördüklerin belki güçlendirmede olan arkadaşların yazdıklarıdır :44: Sen loru ye yiyebildiğin kadar.. Yağlı olmasın yeter..
Boyun kaş? Kaç gün atak yapacaksın? Dukan'ın sayfasındaki testi yaptın mı? Orda kaç vereceksin diyordu :)) falan filanBisürü etken var 800 gr'da. Herkesin verme hızı farklı olduğundan.. Ben de 1 kilo vermiştim mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?