Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağol cevabın için, dukanın sayfasındaki testi yaptım 53 küsür çıktı, 160 cm boyum 72 kiloyum şuan, 5,5 ay önce doğum yaptım..
tabi insan evlenince kilo alıp, daha veremeden hamile kalıp artı üstünede hamilelikte 25 kilo alınca böyle oluyor

ishalsen muhtemelen gaz sancısıdır, sıkışma yapmış ve göğsünü sıkıştırmıştır ama dr a gitmen şart bence.
bu arada atakta ne içtin ki ishal oldun merak ettim

yaa var yaaa aferin size

ahahah sen bi de güçlendirmeyi gör 2,5 kaşık ama ben ekmek olarak çok seviyorum, bazen yetmiyor bana :26:
verilen ölçüler mutlaka alınması gereken ölçüdür

ahahah deyym
evet de nedense benim sadece bacaklar güçleniyor gibime geliyor huF puF yani

heyyy maşallaahhhh fıstık gibi olmuşsun arkadaşım,vallahi ciddi fark görünüyor züpppeerrrrrrr tebriklerrrr
bana da o suratlardan yapıştırırsanız ben de önce/sonra resmi eklerim buraya yoksa eklemem

tatlım teşekkür ederim ayrıca baş yerine olmasını istediğin şeyi söyle ben yaparım ya ne ki photoshop alttarafı.

Bebeğin ek gıdaya geçti mi canım? mama mı alıyor seni mi emiyor?

bu kürle ilgiliçok iyi referanslarım var, ben de yapmayı düşünüyorum.
vucuttaki tüm iltahaplanmaları söküyor. yengemler yapmıştı ve çok memnun kalmışlardı.

sen bize bakma o güçlendirmede yağlı peynir hakkıyla yendiğinden belirtmek için yazıyoruz (ben öyle yazıyorum en azından) yoksa yiyebildiğin kadar yiyebilirsin 8tabii abartının hepsi zarar)

atakta çok farklı kilo kayıpları oluyor genelde su atıldığı için değişken yani, belki sende fazla ödem oluşmamıştır ya da çok su içmediysen atamamışsındır vs vs.
ben 4 günde 1.200-1.500 arası birşey vermiştim galiba (1,200 olabilir).

bu arada kule olmasın diye diğer arkadaşlardan alıntı yapmadım fakat gördüğüm kadarıyla genelde başarılı bir hafta olmuş, tüm eksiltenleri kutluyorum
aferin size

Canım hormonal bişey olabilir, bi muayene olsan? hiç gecikme olmuyorsa normal değil böyle olması çünkü

ishalsen muhtemelen gaz sancısıdır, sıkışma yapmış ve göğsünü sıkıştırmıştır ama dr a gitmen şart bence.
bu arada atakta ne içtin ki ishal oldun merak ettim

Süt içmiştir beni de ishal yapıyor ama zehirlenmiş de olabilir, süt ürünleri tehlikeli biraz bu sıcakta amannn dikkat

Yerinde olsam koşar doktora giderdim, niye bekliyorsun anlamadım ki beeeeeen

Canım hormonal bişey olabilir, bi muayene olsan? hiç gecikme olmuyorsa normal değil böyle olması çünkü

ama arkadaslarimiz da diyor ya diyetten dolayi belkide hani 3 haftadir vücudum degisti metabolizma yani ondandir belki:26: hic olmazdi yazdim ama ara sira oluyordu tabi mesela türkiyeye gittigimde hava degisikligi iklim degisikligi falan bi bekleyeyim p.tesine kadar gelmezse doktora giderim:26:

Gelir inşallah o zamana kadar ama ne bilim ben korkuyorum bu sağlık şeylerinden, bi de adet gecikmesi zaten stres yapıyor insanda, üstüne bi de kilo verme stresi, valla benim kulaklarımdan ateş çıkıyor kaç gündür :18::18::18::18: bi de karnım ağrıyor ki sorma gitsin, geçen ay çok rahat olmuştum halbuki

ayyy benimkide gelir insallah yarin birgün cünkü gaz var karnimda :26: öyle basliyor bende regl cok garip insanim vesselam

Onda öyle bir sınır hatırlamıyorum ben :44: Sadece, çok tatlandırıcı şişkinlik falan yapıyor, o kadar.. Onun sınırını bilmiyoruumm :101:

.............
dely,regl 3.günüm bugün off ama 800 gr gibi dursa da 1 bardak su içip çıkıyorum hooppp 400 gr geri geliyor falan sıkıldım.76 hatta 75 olayım gariii,bu nasıl bir takılma yahuuuu
Seninki yine az canım. Üzülme bence.. Sonuçta vermişsin. Hem de reglsin hala. Reglden sonra benim bile azalıyor kilom senin mutlaka düşecektir :129: Dediğin gibi gram gram gidince moral bozuluyor ama; hiç yoktan iyidir napalım.. Ben 3 haftada 300 gr eksi görünüyorum :S Belki de yarın geri gelmiş olacak, ama tartılmıcam o ayrı Yine de öyle geri alacaklarını falan düşünme ve ileriye bak canım Senin vücudun yapmaz öyle şeeeyy

Ben de evlenince 10 kilo aldım :S Sigarayı bırakmanın da hediyesiyle beraber ama şimdi gittiii... Karar vermişsin artık; başlamışsın. 20 kilonun 10'unu gitmiş gibi düşün Hem bebeğini emziriyor musun bakalım..? Kitabı okudun mu? Emziriyorsan farklı bir yol izlemen gerekiyor çünkü.. Dikkat Ve de Allah bağışlasııınnn

.......
ahahah deyym
evet de nedense benim sadece bacaklar güçleniyor gibime geliyor huF puF yani
...........
Hahah olur mu canım öyle şey..!? Çok güzel zayıflamışsın, çok güzel fark etmiş.. E yani 12 kilo.. Farketmemek ayıp :)) Maşallah!! Bravo canım Hep beraber güçlendiricez inşallaaahhhhh!!!!

............
bu arada kule olmasın diye diğer arkadaşlardan alıntı yapmadım fakat gördüğüm kadarıyla genelde başarılı bir hafta olmuş, tüm eksiltenleri kutluyorum
aferin size
Ben senin kulenin tepesne çıkarııımmm Olursa olsun be yaaa Dert değil

:94:Geçmiş olsuuunnnn :94: İnşallah bir şey yoktur da, bir an önce kurtulursun..

protein katkılı yulaf kepeği yapmışlar canım yeni çıkmış
sanalmarkette yeni bi marka gördüm yarım kiloluk 15 tl civarıydı galiba.. odur herhal:26:
ayrıca bu da protein katkılı kiii hem de taze tazeee
kızlar kahve dünyasının yoğurtlu şeysini dedilerdi.. ben çok beğenmedim sonra evde yaptım.. bi kere yap at dolaba uzun süre yetecektir zaten dışarılarda uğraşma bence..
güçlendirmenin perileri cevaplayacaktır ama 3. evrede yağlılara alıştırılıyo vücut ufaktan ufaktan.. zaten 4. evrede haftanın 6 günü serbestsin ) yulaf kepeğini ise kafana takma.. bence bittiğinde zaten bağımlılık yapmış olacaktır
tebrikss
evet aliş ben de öyle düşündüm ve almaya da devam edicem özellikle de fiyattan kelli... ama bildiklerimi bilmeniz iyi oldu.. hele de gramaj meselesi var ki ahh ablalar atölyede elle mi dolduruyolar acepp
gece geç yatmayı bunun için de kötülüyo herhal

merhaba kızlarrr:))) bugun 58.80 kg geldim.hedef 57.az kaldi. peki ramazanda güclendirme yapicaz .bazi arkadaslar guclendırmedede kio veriyorlar. kg alan varmı bilmiyorum.bırde su dukan testini bir ben yapamadımya. duakn amcam acaba benim için hangi kiloyu uygun görürdüü. suan ki kilomu en son 4 sene önce görmüşütm. önceden aynaya bakmak istemiyordum . ama sımdı baktıkca bakıyorum. sölemesi ayiptir popom küçüldü yahu:))))birde su bacaklar. birde su regl gelse.

GEEEELLLLLL REGGLLLLLLERRRRR GELLLLLLLLLLLLLL gerci birde gec olmasini pek umursamıyorum ramazanı tam gun tutarım diye. gecengunlerde asırı bir sinir vardi bende o gecti.

bugun dukanella yaptim.miikemmel bişi. evde ligh süt tozum yoktu. cok az carrefourun kendi ürünü olanını kullanıp az bişi dukanella yaptim ve azda olsa denemek için buzluga attim.oldumu bana dondurma süper..

şimdi bu dukanellayı hergun yiyobulumuyuz süt tozunun kakonun sınırı varmı süt tozununda light varmı bideee :)))))))))))))

bendeki bu sorular hiç bitmicek sanıırm. ama ne yapayım siz tecrübeli olunca meyveli agaci taslıyorum bende:)))))))))))))))

bende isterem bendeee,,atıorum mail adresimi :)

günaydınn kısslarr

LOVE1 ben face çok kullanmıorumm o yüzden girmeyi unuttumm ama az önce seni ekledimmmm...

tmm demek o sendin,,bende tanıyamadım die msj atmıstım

Eki Görüntüle 462908

Love01 seni kıramıyorum canım hemen sabah çektirdim bi resim
bu da önceki ve sonraki halim.
Eki Görüntüle 462906 Eki Görüntüle 462907

cnm cidden cok güsel olmussun ama ztn eskı halındede ben kilo göremiorum..ayrıca yüzün için buldugun çözümlere koptum koptummm..özellikle yüzden o kdr kilo wermişsinki,,çökmüşsün,,dişlerin sayılıor,,hohoohoh

gözün aydın delyyyy,,kırdın artk duraklamayı geriside gelecek inşşşşşş

kızlar bu yulaf kepeği ile çok okumustum buzdolabı dısında saklayanlarda bu sorunu..benim elımde hala 1 pkt yulaf,2 pkt bugday kepegı war.4 ay once almıstım kampanyadan.aldıgım günden beri hep kepekleri dolapta sakladım.sımdı gıttım kontrol ettim,,sapasağlamlar bi sorun yok.bence bu sorun buzdolabı dısında saklanmasından kaynaklanıor die dusunuorum.

aferin size

kule olmasın die alıntı yapmadımki sözle kafama taş geldi galibaaaaaa güneylimmmm

Rachelfine sen bildirim yaptın mııı:44: Bugün baya eksik vaar.. Tatilde mi herkescikleeerr :)) Ohh ne güzzell :)):131:
Aeryn
dukanka
hum
ienmmr
melisadusleri
Sally84
sempatika
sirkencubin
ZAMBAK 3

Nerelerdesiniiiizzz?

Son düzenleme:
Rachelfine sen bildirim yaptın mııı:44: Bugün baya eksik vaar.. Tatilde mi herkescikleeerr :)) Ohh ne güzzell :)):131:
Aeryn
dukanka
hum
ienmmr
melisadusleri
Sally84
sempatika
sirkencubin
ZAMBAK 3

Nerelerdesiniiiizzz?

Canıııımmmm

başlangıç : 22/06/2012
başlangıç kilo :78
geçen hafta :74
Bugüüün :73.9 ama regl oldum dün, kesin 73 olmuşumdur diyorum.

bi de ben geçen cumadan beri tam olarak uymuyorum diyete, oğluşun sünneti ve iyileşme sürecini hafife almışım çok zorladı beni, bu haftayı saymıyorum ama dün ve bugün protein yaptım, yarın kesin 73 görürüm tartıda :)) yani sen beni 73 olarak al bebemmmm

Güçlendirmeye geçiyorum artık
Daha fazla kilo vermenin anlamı yok
Eski kıyafetlerime sığıyorum o yeter :)

Güçlendirmede de vermeye devam ederim diye düşünüyorum, bakalım ne olacak
Dukan 52 küsur demişti 50 oldum hatta 49'u da gördüm uzatmaya gerek yok
Uzattıkça güçlendirme sürem de uzayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…