Güçlendirmeye geçiyorum artık
Daha fazla kilo vermenin anlamı yok
Eski kıyafetlerime sığıyorum o yeter :)
Güçlendirmede de vermeye devam ederim diye düşünüyorum, bakalım ne olacak
Dukan 52 küsur demişti 50 oldum hatta 49'u da gördüm uzatmaya gerek yok
Uzattıkça güçlendirme sürem de uzayacak
Bilmiyorum kiii :44: Ben de öyle arada gidenler oluyo, sonra yine takılıyorum ve hatta alıyorum falan... İnşallah kırılmıştır.. Bu hafta da yeşil çay kürü yapcam. Artık son haftam.........
gözün aydın delyyyy,,kırdın artk duraklamayı geriside gelecek inşşşşşş
............
Regl olursun inşallah :)merhaba kızlarrr:))) bugun 58.80 kg geldim.hedef 57.az kaldi. peki ramazanda güclendirme yapicaz .bazi arkadaslar guclendırmedede kio veriyorlar. kg alan varmı bilmiyorum.bırde su dukan testini bir ben yapamadımya. duakn amcam acaba benim için hangi kiloyu uygun görürdüü. suan ki kilomu en son 4 sene önce görmüşütm. önceden aynaya bakmak istemiyordum . ama sımdı baktıkca bakıyorum. sölemesi ayiptir popom küçüldü yahu:))))birde su bacaklar. birde su regl gelse.
GEEEELLLLLL REGGLLLLLLERRRRR GELLLLLLLLLLLLLLgerci birde gec olmasini pek umursamıyorum ramazanı tam gun tutarım diye. gecengunlerde asırı bir sinir vardi bende o gecti.
bugun dukanella yaptim.miikemmel bişi. evde ligh süt tozum yoktu. cok az carrefourun kendi ürünü olanını kullanıp az bişi dukanella yaptim ve azda olsa denemek için buzluga attim.oldumu bana dondurma süper..
şimdi bu dukanellayı hergun yiyobulumuyuz süt tozunun kakonun sınırı varmı süt tozununda light varmı bideee :)))))))))))))
bendeki bu sorular hiç bitmicek sanıırm. ama ne yapayım siz tecrübeli olunca meyveli agaci taslıyorum bende:)))))))))))))))
Bilmiyorum kiii :44: Ben de öyle arada gidenler oluyo, sonra yine takılıyorum ve hatta alıyorum falan... İnşallah kırılmıştır.. Bu hafta da yeşil çay kürü yapcam. Artık son haftamson kozum o kaldı :)) Elde başka bişey yok :101: Haftaya Perşembe'ye kadar 57'li bişeyler görsem iyiydi :))
Bi de siz buluşuyosunuuzzzAma biiizzz....?
Çok mağdurum mağduruumm!! Mağdurum da mağduruumm :S
Canıııımmmm
başlangıç : 22/06/2012
başlangıç kilo :78
geçen hafta :74
Bugüüün :73.9 ama regl oldum dün, kesin 73 olmuşumdur diyorum.
bi de ben geçen cumadan beri tam olarak uymuyorum diyete, oğluşun sünneti ve iyileşme sürecini hafife almışım çok zorladı beni, bu haftayı saymıyorum ama dün ve bugün protein yaptım, yarın kesin 73 görürüm tartıda :)) yani sen beni 73 olarak al bebemmmm
Başlangıç: 3 haziran 2012 57 kg
Geçen hafta: 51,8
Bu hafta: 50
Hedef: 48
teşekkür ederim kuzucumHahaholur mu canım öyle şey..!? Çok güzel zayıflamışsın, çok güzel fark etmiş.. E yani 12 kilo.. Farketmemek ayıp :)) Maşallah!! Bravo canım Hep beraber güçlendiricez inşallaaahhhhh!!!!
Ben senin kulenin tepesne çıkarııımmmOlursa olsun be yaaa Dert değil
cnm cidden cok güsel olmussun ama ztn eskı halındede ben kilo göremiorum..ayrıca yüzün için buldugun çözümlere koptum koptummm..özellikle yüzden o kdr kilo wermişsinki,,çökmüşsün,,dişlerin sayılıor,,hohoohoh
kule olmasın die alıntı yapmadımki sözle kafama taş geldi galibaaaaaa güneylimmmm
Ben deeee...!!cnm walla ben burdaki herkesle ortak bi bulusma cok istiorum,,hatta fikri bile sundum..ama kimseden bişi çıkmadı,,napalım:2: yoksa söyle dukan güselleri olarak toplassak süper olurdu..
Eeee.. O halde sorun yok.. Devam devamm :)) Yeni başlamışsın zaten.. Başla yani başlaemzirmiyorum kızlar, mama alıyor sadece 24 saatte göğsümde biriken bir çaybardağı kadar süt oluyor, onu muhallebisine katıyorum..
kitabıda elimde okuyorum..
Tariiifffff
ben varım ki zaten şu kıytırık müstakbel kayınpederden bi haber gelmedicnm walla ben burdaki herkesle ortak bi bulusma cok istiorum,,hatta fikri bile sundum..ama kimseden bişi çıkmadı,,napalım:2: yoksa söyle dukan güselleri olarak toplassak süper olurdu..
şşşşt arif! ver bize lazım bu tarif
Sen nesin yaaa!! "Yuh!" dicem de demiyim, ayıp olmasın şimdik :)) Ama napiyim yaa.. Kusura bakma valla :) "Pes!!" diyim o zaman Maşallah maşallah maşallah Geç bacım geeeeççç! Sen direk korumaya bile geçebilirsin :)) Sen kesin 48'lere düşcen heee :)) Hatta daha aşağı bile olabilir :)
Tamam o zaman bi dene sen, ben de yardıme derim
Canım napıcaz işte.. Yapacak bişey kalmadı artık.. Aynıları ben de denedim, bir şey farketmedi.. İşte 300 gr. Ona da seviniyorum ama; yarın öbür gün yine alabilirim fazlasıyla.. Çok belirsiizzzBenim 1-1,5 kilom kaldığı için hedefime, Ramazan'da güçlendirmeye geçip, artık öyle devam edicem.. Oysaki hedefimi 55'e düşürmek vardı aklımda bir zamanlar, herkesein verdiğini görünce.. Ben de veririm sandım.. ama bünye meselesi demek Sen de 3 kilo falan daha verebilseydin keşke.. Yanlış bir şey yapıyor musun acaba? Çünkü kilon da bana göre fbiraz daha fazla ya, daha çabuk verebilmen gerekirdi aslında. Boyun kaç? Ticker'daki BMI doğru mu? Yeşil çay kürünü de denedin demek Ben de bu hafta onu denicem.. bi o kaldı benim.. spor da yapıyordun di mii? Ödem yapabilecek şeyler mi yiyorsun içiyorsun acaba kii :44: Offf
Ama işte.. Belki de sebebi yoktur
canım bende 68-69 arasında gidip geliyorum niyetim 65e düşüp güçlendirmeye hatta ramazanla beraber geçmekti ama olmadı zaten 1 hafta kaldı daha da olmaz sanırım yok be canım atıştırmıyorum dediğim gibi h.sonu artık can sıkıntısından meyve yedim başka bişi yok tatlandırıcı ile yaptığım şetyleri hergün tüketmiyorum duraklamasın diye zero zaten içmiyorum daha napaayıom bilmiyorum alternatifleri tükettim ben ramazana kadar 1+1 sonrada güçlendirme ha bu arada haftada 4 gün 2 saat spora yapıyorum ve hergün ev-iş(5km) yürüyerek gelip gidiyorum
Evet evet 73'sündürrrr, ama şike yok hihihi Haftaya gel gülüm, haftaya gel. Bana varsayımlarla gelme hahahah Belki de 72,5 olcan
teşekkür ederim kuzucum
ahahaha bembeyaz dişer ya göz alıyordur, yüzüm çökmüş ama di mi
muCks teşekkür ederim güzel bakışlarınız için
canım benim yok asla taş değil, haklıydın, ben de şahsen çooook uzun olunca atlangaçlık yapıyorum demek kiii kendim için istediğimi başkası için de isteyecekmişim. kırmadım seni inşallah :18:
ben varım ki zaten şu kıytırık müstakbel kayınpederden bi haber gelmedi
ama c.tesim 3'e kadar dolu onun dışında uyarım size kızlar (Ramazana kalırsak iftardan önce hariç olmak üzere olur)
Ellerinize sağlık kızlar. Süper görünüyor. Bunun üstüne sarımsaklı yoğurt ve kıyma koyacaksınn. Allahhh yemede yanında yat.
Bu arada bana kimse adresini yollamadı. CALLEN cd lerim elimde kaldı. Adreslerinizi atsanıza kızlar.
Love cım sen atıyorum demişsin ama ne gelen var ne giden. Medesama yolladım bileee. Üşengeç gacılar siziii...
TariiifffffSüper buuuu!! Seni yiceeemmm!! Seni yiceeeemm!!! Krep gibi mi yaptınız kızlaaaarrr?
şşşşt arif! ver bize lazım bu tarif
üzerine direk mantarlı domates sos koydum hayalimde üstelik makarna da pek sevmemçok güzel görünüyor
elceğinize sağlık kızlar yürekceğizleriniz de dert görmesin gayri ama tarif lazım cidden
kuzular, 50 gr yulaf kepeği (ince elekten geçirdim)Ellerinize sağlık kızlar. Süper görünüyor. Bunun üstüne sarımsaklı yoğurt ve kıyma koyacaksınn. Allahhh yemede yanında yat.
ya toplanalım işteeeeee, niye toplanmıyoruz ki
Ellerinize sağlık kızlar. Süper görünüyor. Bunun üstüne sarımsaklı yoğurt ve kıyma koyacaksınn. Allahhh yemede yanında yat.
Bu arada bana kimse adresini yollamadı. CALLEN cd lerim elimde kaldı. Adreslerinizi atsanıza kızlar.
Love cım sen atıyorum demişsin ama ne gelen var ne giden. Medesama yolladım bileee. Üşengeç gacılar siziii...[/QU[/B]
hemen mail atıyorum canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?