kızlar bugünkü menümü paylaşayım istedim nedense
sabah 2 adet poğaça ( çok lezzetsiz oldu ama yulaf kepeği tüketmek için mecburen yedim )
öğlen fırında tavuk
akşam da azcık kavrulmuş kıyma ve yoğurt yicem.
aralarda da bol bol su,kahve belki bi de yeşil çay içerim
bu arada yine neden bilmem ama ben bu ara sebze günlerimi bile protein günü gibi geçiriyorum.iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama sebze günlerimde bazen hiç sebze yemiyorum,bazense mesela haydari yada kuru cacık gibi içinde neredeyse hiç sebze olmayan şeyi yiyiyorum o kadar.neyse bugünü de p geçirip yarın düzgün bir ps günü yapiim vücuda vitamin girsin azcık
güneylicim işte bahsettiğim makale bu ;umarım haklı çıkarsın, kendim için de aynını diliyorum, pazardan bu yana yine regli bekleme dönemine girdim, üff püff yani, ama iştahım açıldı hem de çok fena, gözüm heran dönebilir sanki, şu anda ben de size söylediklerimi yememek için yemiyorum
en basitinden dondurma ve simit çekiyor canım bugün, niyeyse pasta istemedi hala
ama bilmem artıkın valla ne kadar geç gelirse o kadar zarar ziyan bana
merhaba kızlar, 1 haftalık bir gecikmeden sonra bende regl oldum sonunda ve canım inanılmaz tatlı istiyor(( iş yerindeyim oda arkadaşımın şu koca paket biskremlerden vardı o kadar gözüm döndü ki dedim kahvenin yanında bi tane yiyim dedim aç kapa kilitli paketse alırım bi tane ama değilmiş açamadım da yiyemedim de hem iyi oldu hem kötü törpülenmedi isteğim öğlen dışarı çıkıp markete uğrasam da tatlı namına ne alsam diye düşünüyorum...regl dönemimde acayip tatlı istiyo canım yaaaa
kızlar bugünkü menümü paylaşayım istedim nedense
Bu arada yine neden bilmem ama ben bu ara sebze günlerimi bile protein günü gibi geçiriyorum.iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama sebze günlerimde bazen hiç sebze yemiyorum,bazense mesela haydari yada kuru cacık gibi içinde neredeyse hiç sebze olmayan şeyi yiyiyorum o kadar.neyse bugünü de p geçirip yarın düzgün bir ps günü yapiim vücuda vitamin girsin azcık
benim reglim başlayınca o arzu kalmıyor. ama öncesinde deliriyorum.
bende de öyle. başlayana kadar deliriyorum. başlayınca da taze aşık gibi yemeden içmeden kesiliyorum. ama aynı zamanda davul gibi şiş dolaşıyorum.
HihihihiEvet pudra şekeri ile kendine çekip, karbonat ile imha edeceksin
Hoşgeldin ama geri gittinn.. Kolay gelsin.. Kıracaksın inşallah o stabilliğinasılsınız kızlar
ben geçen hafta epey yoğundum gerçi bu haftada öyle gibi
özellikle yarından cumaya kadar
epilasyon sebebiyle içtiğim prımolut-n kestim ve regli oldum
kilomdaki sabitlik umuyorum o yüzdendir
size güzel düşüş haberleri yazamıyorum stabil haldeyim
umuyorum değişir
protein günleri devam
pozitif enerjinizi beklerim
öpüyorum herkesi
Hahahahha:86:
evet tedbirimi aldım ama tehlike devam ediyor. allahtan bakkal uzak bizim fabrikaya
:18::18::18: ama uzun zamandır kaçamak yapmadım işte o yüzden uzun zaman önce yaptın o konuşmayı
ayrıca her kedinin eti yinmez
...........
Hayırlı olsuuunnnselam arkadaşlar.
10 gündür 100gr + 200 gr - 2 ileri 1 geri yürüyorum. haftasonu da piknikti misafirlikti diyet falan kalmadı. öyleydi böyleydi derken, 800 gr'ı nihayet verdim. bugün çizelgemi yeniledim.
Saol caanıımmmm.........
yok kuzum "benim artımı gör" dedim, kıyarsan bana kıy barim
bu arada şu moralin çabuk bozulmasıyla ilgli şey var ya cıx cıx cıx
evham yapmak, kafaya takmak, moral bozmak... kötü şeyler bunlar, ömrü yer bitirir kiloları değil
en çok ben yapamam , öyle rahat , geniş davranamam , derdim.
1 musibet bin nasihatten EVLAYMIIIIŞ
ha geniş, rahat olamıyorsun tabi de batması, acıtması gerekenleri ayırabiliyorsun.
yapma bunu kendine bebeğim
ehuehuehue yeşl çay küründe ise bol bol başarılar diliyorum, elimden fazlası da gelmez zaten
..........
Amin amiinnn!!!ben de dedim, dolunaydan oluyor hep, dolunay gitti su da gitti. ramazanın 1'inde yeni ayla beraber hepimiz incecik oluciiz zaten))
Ay çok tatlıben manyak oldum. mağazalara girip girip kıyafet deniyorum. öyle bir parça denemek falan değil, çantasına kemerine varana kadar kombin yapıyorum.yakında kovacaklar beni. geçen gün kırmızı pantolon üzrine desenli bir bluz kırmızı sivri burun ayakkabılar... aynanın karşısından ayrılamadım. sonra pek güldüm kendime. naparsın heves işte ))))))
İyi olmuş iyiii.. Bence sen eve gidince yumurtayla tatlandırıcıya sütle falan bir şeyler yap.. Olmadı, yoğurda kat ye, falan.. .. ama o cıslara dayaaannn!! Yeme onlardaann..merhaba kızlar, 1 haftalık bir gecikmeden sonra bende regl oldum sonunda ve canım inanılmaz tatlı istiyor(( iş yerindeyim oda arkadaşımın şu koca paket biskremlerden vardı o kadar gözüm döndü ki dedim kahvenin yanında bi tane yiyim dedim aç kapa kilitli paketse alırım bi tane ama değilmiş açamadım da yiyemedim de hem iyi oldu hem kötü törpülenmedi isteğim öğlen dışarı çıkıp markete uğrasam da tatlı namına ne alsam diye düşünüyorum...regl dönemimde acayip tatlı istiyo canım yaaaa
Canım 400 gr ne yapsın sanaa... Sen ne artılar görmüş de ne kadar fazlasını vermiş insansınbu arada kızlar ben bu sabah 76.00 çıktım yaaa
güçlendirmeye geçicez derken nedir bu +400 anlamadım doğrusuu
neyse ben sanırım daha geçmeyeyim,iyice bir dibi göreyim de sonra geçerim artık
Bence sebze protein günlerinde sebzeni ihmal etme canım.. Kepek gibi düşün, mutlaka ye.. Vitamin lazım dediğin gibi.. Vücuduna yazık; protein protein.. Ben de ihmal ediyordum kimi zaman senin gibi, şimdi yemeye çalışıyorum..kızlar bugünkü menümü paylaşayım istedim nedense
sabah 2 adet poğaça ( çok lezzetsiz oldu ama yulaf kepeği tüketmek için mecburen yedim )
öğlen fırında tavuk
akşam da azcık kavrulmuş kıyma ve yoğurt yicem.
aralarda da bol bol su,kahve belki bi de yeşil çay içerim
bu arada yine neden bilmem ama ben bu ara sebze günlerimi bile protein günü gibi geçiriyorum.iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama sebze günlerimde bazen hiç sebze yemiyorum,bazense mesela haydari yada kuru cacık gibi içinde neredeyse hiç sebze olmayan şeyi yiyiyorum o kadar.neyse bugünü de p geçirip yarın düzgün bir ps günü yapiim vücuda vitamin girsin azcık
Benimkiler de yağ dolmuşlar heralde kilo alınca :S Silikon gibi :) Verince sönüverdileeerrr... Yani çok büyük sevmem de zaten.. Sündüler accık :S Napalım.. Kilo uğruna fedaaBikini dedin de aklıma geldi, geçen sene bir mayo almıştım pentiden, daha önce hiiiç mayo giymedim hiç sevmem, sonacıma onu giydiiğimde kendimden tiksinmiştim böyle, ne iğrenç bir görüntüydü Allahımmmsiyahtı ve kalçaları örtmesi için etek gibi bi uzantısı vardı artık eski bikinilerimin içine girebilirim sanırım ama bu memişler ne olur onu bilemiyorum, onlar küçülmüyor, küçülmüyor, küçülmüyor, sütten kesince giderler inşallah, çok sinir bozucuymuş büyük panpişler
kızlar ben dün Alinazik yaptım süper oldu.seyirdekilerde sebze günlerinde deneyebilirler.közmatik almıştım ama aksam o saatten sorna ugrasmak zor geldiği için,Simlanın sayfasında gördüğüm Sera marka patlıcan közlemesi ile yaptım.Ev yapımı imiş.tadıda gayet güsel.pratik ve lezzetli bişi yemek isteyenler için ideal bi yemek oldu :))
Benimkiler de yağ dolmuşlar heralde kilo alınca :S Silikon gibi :) Verince sönüverdileeerrr... Yani çok büyük sevmem de zaten.. Sündüler accık :S Napalım.. Kilo uğruna fedaaE emziriyormuşsun zaten.. Sütten kesince tabi giderler canım Bozma moralini
tenarcım valla yakın olsan dondurmayı sana hibe ederdimUzuyo uzuyo meret. milkşeyk yapar içerim ben onu anca..
tarifine baktımda sanırım benim istediğim gibi nişasta salep kombinasyonlu. yalnız benim dondurma makinemin kapasitesi düşük 1 lt ye yakın ama bir litre bile değil. 400 ml süttten yapsam o zaman bile taşıyo..
birde tam dolduramıyorsun karıştıkça havayla beraber kabarıyor. 1 lt süt çok.en azından benim makine için..
ayrıca o marketteki sahlep tozları içecek sahlep. hani bardağa koyup sıcak süt yada su ilave ettiklerinden.muhtemelen bol bol süt tozu kıvam için guar gamı ve sahlep aroması var onda kendisi yok.. bardaktaki koyumu ki tenceredeki koyulsun a güzelim
aktardan alman lazım. 100 gr ben 20 Telee verdim..
çok tşklr ekim mutlaka alcam o şampuanı durdursun dökülmeyi yeter zaten..
yok yaaa canım nerrdeeee 1,83 boyum 1.60 yanlış dolduruyorum sanırım tickerimi hem ne ööle tahta kurusu gibiii
söze nasıl başlanır bilmiorum..şu an çok kötüyüm içime içime akıtıyorum bütün gözyaşlarımı evdeki annem babam duyup endişelenmesin die. sevgilimden ayrıldım az önce...bitsin dedik karşılıklı...1.5 seneden sonra o kadar koyduki o son sözler...fotoğraflar silindi, ilişki durumu değiştirildi...nasıl bi kader yazmışsa allah bana, ilk ve son aşkım olacağına inandığım adam özgürlüğünü tercih etti ve gitti...çok şey söylemek istiyorum ama susuyorum yazmaya devam edersem ağlıcam çünküü...
ayyy cınım kedicim sağol yemiş kadar oldum walla, sana zahmet bana koyduğun malzemeleri bi listeler misin? simanın tarifi demişsin ben bulamadım onu. bi de kaynatırken kıvamı nasıl oluyo? kaç dk kaynatıyosun onları da bi deyiversen.
söze nasıl başlanır bilmiorum..şu an çok kötüyüm içime içime akıtıyorum bütün gözyaşlarımı evdeki annem babam duyup endişelenmesin die. sevgilimden ayrıldım az önce...bitsin dedik karşılıklı...1.5 seneden sonra o kadar koyduki o son sözler...fotoğraflar silindi, ilişki durumu değiştirildi...nasıl bi kader yazmışsa allah bana, ilk ve son aşkım olacağına inandığım adam özgürlüğünü tercih etti ve gitti...çok şey söylemek istiyorum ama susuyorum yazmaya devam edersem ağlıcam çünküü...
Hadi bakalım canım, hayırlı haberlerle çabuk dön inşallah.
DUKANNN GÜZELLERİİİ GÜNAYDINNNNNNNN
canlarımmmm ne cok konusmussunuzzoku oku bıtmedıı
şimdi yine ben yine sorularım
1. sac dökulmesi denmiş henüz baslamadı cuma gunu 1sp 1 p basladım 3 gün atak yapmıştım 68 ıle baslayan yolculugumda 63.6 yim sabah itibariya vitamin önerilerinizi söleyın ne olurrr
2. face de bir grup falan var mı? benide alın yanınızaaa:2:
3.sabahları hıc bır sey canım ıstemıoo bu normalmı? bı kucuk bardak yagsız sutu zor ıcıyorum:2: yanı aslında gun boyunca zorluyorum kendımı yemek yemek ıcınn
bu aradaaa onceliklle medesa tebrik ediyorum canım yaa masallahhh sanaaa
bırsey soylımmı bu dukan sevgılım olsa bu kadar sadık olurdum durmadan bısıler uzatan haın arkadaslarıma karsı duruyorum ve aslaa yemem dıyo dınlemıyorum onları
Canııımm... Bütün aşklar sonmuş gibi gelir insana.. ama sadece 1 tanesi öyle oluyor işte.. Onu bulana kadar böyle şeyler yaşarız ki, onun değerini bilelim.. Seninki şimdilik o değilmiş demek.. Ama inan o günler de gelecek.. Sonradan iyi ki ayrılmışız diceksin bak.. Ne demek 'özgürlüğü tercih etmek..' Öyle biri girecek ki hayatına, 2 kişi olacaksınız ama; tek kişi gibi özgür yaşayacaksınız.. Böyle biri zaten seni hak etmiyormuş.. Biraz üzüleceksin, dertleneceksin ama sonra düşündüğünde bunu sen de fark edeceksin.. Hepimizin başından geçti bunlar.. Ölüyorum diye az ağlamadık.. Üzüleceğin kadar üzül.. Sonra kapat o kapıyı.. Kapat ki yenisi açılsın karşında..söze nasıl başlanır bilmiorum..şu an çok kötüyüm içime içime akıtıyorum bütün gözyaşlarımı evdeki annem babam duyup endişelenmesin die. sevgilimden ayrıldım az önce...bitsin dedik karşılıklı...1.5 seneden sonra o kadar koyduki o son sözler...fotoğraflar silindi, ilişki durumu değiştirildi...nasıl bi kader yazmışsa allah bana, ilk ve son aşkım olacağına inandığım adam özgürlüğünü tercih etti ve gitti...çok şey söylemek istiyorum ama susuyorum yazmaya devam edersem ağlıcam çünküü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?