Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

.....

Asyam, bu neee, şaka yapıyorsun değil mi :) 79 la 65 arasında 3 yaşında bir çocuk var kuzum

......

ya ne bilim işte herkes verince nolcakki 65 e inerim diye dusundum. Ama hiç gerek yokmuş. Bende 75 e ıncem..

.............ben dün sana demedim mi su o su, su seviyesi deniz gibi alçalıp yükseliyor

Hahaha, sorma kuzum, sevin sevin, ben hem katil, hem azmettiriciyim, güneyliye de söyledim.

falla dedıklerın aynen cıkıyor ha.. Bana fal bakarmısııııınnn:125:

....

ilahi yaaa 79 ve 65 :d:d süpersin

...

süperim dimi

Son düzenleme:
Amann canım, neyse yemişsin afiyet olsun ama devamı olmasın, daha bugünle 2 gün var sayılır tehlike devam ediyor demektir, aman dikkat

ekimcim sağol canım. inşallah devamı gelmeyecek.. bugün olası kaçamaklara karşı dukatellamı bile aldım geldim yanımda

Ya kedicik, bu hibiscus da ne oluyor, hiç duymamıştım daha önce :44:

HİBİSKUS - Milliyet.com.tr

kızlar ben ameliyatlı elim için kontrole gidiyorum doktora. öğleden sonra görüşürüz. çok yazmayın yetişemiyorum hehe

geçmiş olsun canım bir kez daha. iyi haberlerini bekliyoruz

dukanın kitabını okuduysan orada öneriler var. benim önerim nacizane multivitamin oluyüürr
sabahları canının bir şey istememesi normal ama zamanla alışacaksın. proteinlerin tok tutma özelliği var benim regl dönemi öncesi içime canavar kaçtığı zamanlar hariç benim de iştahım pek olmuyor

huaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa

Canım önce bir dene, eğer seyiri yapamıyorsan güçlendirme gibi yap, ben öyle deneyeceğim. Ama sen diyeti bırakır her şeyi salarsan moralin hep bozuk olacak, yanılıyor muyum? bu kadar uğraştın, direndin bence bu bir ayı da kolayca atlatabilirsin, sonuçta arada kaçamak yapma şansın yok, sahurda çok yenmiyor burada hava çok sıcak, akşam da sıcaklardan dolayı öyle çok yiyebileceğini sanmıyorum açıkcası, belki dondurma yiyebilirsin, onu da light yersin olur biter. Ben ramazan da kola zeronun benim kurtarıcım olacağını düşünüyorum çünkü yemekle içtiğimde gerçekten iştahımı baskılıyor, iftardan sonrası içinde sütlü tatlılar yapmayı düşünüyorum, bu şekilde atlatırız ramazanı ve bayram bizim için gerçek bir bayram olur

Son düzenleme:

yahuu kuzuuum sen istediğin tarihte gel Türkiyeye bence.hem neden diyetimi bozarım diye düşünüyorsun ki.Sonuçta o kadar da yasaklı değiliz,en azından dışarda bile olsak dilediğimiz yiyecekleri bulabiliyoruz.bence de yap ekmeğini,kekini ,poğaçanı falan at buzluğa.gelirken onları soğuk tutan poşetlere koyarsın,koruyarak getirirsin.burda zaten almanyadakinden daha rahat bulabilirsin dukan mamalarını ailenin yanına mı nereye geliyorsun nerde kalacaksın bilmiyorum ama gittiğin yerde mutlaka tavuk,balık gibi şeyler bulabilirsin ne de olsa.ton balıklı salata,piliç ızgara falan yersin mis gibi.bu kadar da kahretme kendini kuzum,sonuçta ben de her h.sonu tatile gidiyorum biyerlere,ooooo bakıyorum mis gibi açık büfe.bakıyorum kendime uygun olanlara.örneğin güzelce piliç ızgaraları alıyorum,yanına da yoğurtlu semizotu falan gibi meze oldu da bitti.haaa öbür teklikeli olanları resmen gçrmezden geliyorum.sanki sevmediğim eski bir dostumu görmüşüm gibi kafamı çeviriyorum,onlar yokmuş gibi davranıyorum.tatlılara uzaktan bile bakmıyorum.sen bu kadar kararlı olduktan sonra gayet başarabilirsin bence.hemmmm kuzuuuum sen bana da uğrayacak mısın ?
ben sana Dukan yemeklerinin kralını yedirir,üstüne de Dukan dondurması ısmarlarım söz bak

Canım, bu aslında tamamen senin vereceğin bir karar.

Türkiye ye gelince ramazan haricinde çok kaçamak yaparım ama ramazanda daha az olur diyorsan öyle gel. Ama zaten burada bir sürü light ürün var, eğer onları çantanda hazır bulundurursan kaçamak yapmazsın. Bir de nereye geleceksin burada, yöresel hayır diyemeyeceğin yiyeceklerle karşılaşacak mısın? +/- hesabı yap bence tatlım ona göre ver kararını.

ya ne bilim işte herkes verince nolcakki 65 e inerim diye dusundum. Ama hiç gerek yokmuş. Bende 75 e ıncem..

falla dedıklerın aynen cıkıyor ha.. Bana fal bakarmısııııınnn:125:

süperim dimi

Fıstığım sen dukan amcamın yapma dediğini alasıyla yapmışsın falda öyle çıktı bak, bir de fal diyor ki 75 e kadar çok rahat ve çabucak vereceksin.

ekimcim sağol canım. inşallah devamı gelmeyecek.. bugün olası kaçamaklara karşı dukatellamı bile aldım geldim yanımda

HİBİSKUS - Milliyet.com.tr

Aferin canım benim, tedbirini almışsın Hibis için de teşekkür ederim, bakıcam şimdi.

Yaaaaa kızlar siz bana iyice deli damgası vurduracaksınız, medesam ın söylediklerinden sonra kedicik in yüzü geldi görümün önüne, ama burada yerde tepinerek ağlayan ikonları aradım bak

alıntıları cevaplarken basılıyordum,hepsi birbirne girmiş.düzelteyim hemencicik
sadece prenssevgilisine yazmışım :)

tatlıss : çok teşekkür ederim canım,sen de böyle iradeli olduktan sonra en kısa zamanda başaracaksın inşallah
bu arada benim saçlarım oldum olası çok dökülür.anneme ayıp olmasa hangi hayvanla çiftleştin de ben oldum dicem o derece yani,hayvamların tüy dökme mevsimi olur ya işte öyle durmadan dökülür benimkiler.neyseki gür,yoksa tamamen kel kalacakmışım.
bu vitaminler bize kilo aldırmaz mı arkadaşlar acaba ??

kedicik : ağlama bakalım,seninle bu konuşmayı sen diyete başladıktan birkaç gün sonra da yapmıştık diye hatırlıyorum ki üstünden epey de zaman geçti.vallahhiiii ben de bi kaçamak yapıp seni yemek istiyorum kedicik

ayy yalnız şunu tekrar okudum da koptum kendime resmen
nasıl da ağır oturaklı sakin bir şekilde yazmaya başlamışım,sonra birden nasıl coşmuşum hırrrr olmuşum

Medesa, alemsin yaaa,

Annene sormak için bunu düşünme aşamasını geçtin demektir. Bu hayalgücü konusunda güneyli ile yarıştırıyorum sizi

ben bunu yaptım ıkı kere gayet güsel oluor..

Ya kedicik, bu hibiscus da ne oluyor, hiç duymamıştım daha önce :44:

cnm facede meshur olan bişi nar şerbeti.yeşil çay içemeyenler için dior özellikle..bende denedim ama bende herhangi bi fayda etmedi.ben sana yollarım denemk istersen..haftada 1 kere yapılabiliormus.bende haftada 1 yeşilcay yerine onu yapıp içiorum,,bu sıcakta soguk soguk ii gidior.

kızlar ben ameliyatlı elim için kontrole gidiyorum doktora. öğleden sonra görüşürüz. çok yazmayın yetişemiyorum hehe

geçmiş olsun cnm..

hehehehehe deli şey seniiiiiii aslında var bikinili pozlarım ama onu da burdan paylaşmayayım artık dimi yaa

faceden paylas medesam

nasılsınız kızlar
ben geçen hafta epey yoğundum gerçi bu haftada öyle gibi
özellikle yarından cumaya kadar
epilasyon sebebiyle içtiğim prımolut-n kestim ve regli oldum
kilomdaki sabitlik umuyorum o yüzdendir
size güzel düşüş haberleri yazamıyorum stabil haldeyim
umuyorum değişir
protein günleri devam
pozitif enerjinizi beklerim
öpüyorum herkesi

Saol canım =) Hmm. Onu bilmiyom. Sizden duymuştum ama.. Nar çiçeği değil di mi o? Ben bi de nar çiçeği almıştım, hani öyle de bi kür var demişlerdi duraklamayı kırmak için ya. Kuşburnu, nar çiçeği, yeşil çay karışımı çayı :) Nar çiçeği de güzel bi tat veriyodu.. Duraklama kırıcı her yolu denedim yaa ahhaha Şimdi sadece yeşil çay yaptım ki, hani Dukan'ın dediği tam olsun. Duraklama kırılmazsa "aman onu eklediydim içine ondan mı oldu acaba" falan demiyim :)) Tatlandırıcı koymuştum içine, güzel olmuş böyle baya.. İçilable Ama diyorum tatlandırıcı da ters etki yapmasın şimdi :S O da ödem yapar falan, etkiler birbirini nötürlemez di mi :S :26::44: Ay bilmiyorum

Saol ciciiimmm Daha iyiyim ama hala yapılacak bin tane iş var, beynimde dolanıyo :S Düşün düşün... Sonra da diyorum ki "neden başım ağrıyo" E ağrır tabi beynim o kadar düşünceyi kaldırmıyo, bi yerden çıkıyo haliyle :S
Ani bir şişlik olmazsa karnımda falan, paylaşırım canım :) Diyete başladıktan bi kaç gün sonra çekilmiş dobi göbikli hallerim falan da vardı ve daha öncesinden de bi kaç foto bulurum.. Gerçi çok şevk yaratacak kadar kilo veremedim ama :) Görünüşe bakarak sanki 8 kilo değil de 10-12 kilo vermişim gibi duruyorum sanki :26: :) Bakalım ben de yanyana bi daha inceleyim de fotoları Son halimi de çekerim taze taze

Geçmiş olsuunn!! :94:

Aktardan aliyim o zaman dicem de :)) O ne yaa öylee 100 gr'ı 20 lira mı didiiinnnn Yok ben vazgeçtim hihihihi O zaman ay başı olsun da hahah

......
dely tatlim bak gecen persembe gazi verdin korkumdan persembeden bu güne -600 gr gördüm sagolasin varolasin
.........
Evet canım yaaa Hep böyle devam et inşallah
Benim de arkadaşlarım "sen son zamanlarda iyice eridin dediler" ama ben fark etmiyorum pek.. İşin kötüsü tartı da fark etmiyo Uyuyakalmış tartı

Aferin sanaaa Dinleme kimsecikleriiii Ama Medesa duymasın bak Dukan'a böyle sadık madık şeyler dediğini. Onla evlenecek Medesa
* Saç dökülmesi bende de var "kelin ilacı olsa.." dicem 'cuk' oturacak ahhahaha
* Face de grup var ama top secret Kurucusu Nesli. O seni dahil edebilir sanırsam. Aramalarda falan görünmüyor galiba öünkü.. tam bilmiyorum :44:
* Bana diyetin etkisi olmadı pek o konuda. Sabahları pek bişi istemez zaten canım hemen kalkınca. Sonra da çok şey ister Hala aynıyım heheheh

Ben Ramazan'da güçlendirme yapcam. Sonra baktım zayıflamadım ya da kilo aldım, dönücem seyire :44: Kendine güveniyosan, devam edebilirsin bence seyire.. ama ben tatlısız duramayabilirim bari bi kaç ödül yapiyim dedim :S

canim ya yapabilirimmmm insallah ya seyiri de cünkü dedigin gibi oructan dolayi da kacamak sansi 0 olacak:26:

medesammm sana ekimde gelicem bebeimmmm bekle beni efil efil alsancakta salinicammmm seninle fistikmmmm

acikcasi ben simdiye kadar memlekette hep diyet yaptim naz poz hepsi bir iki kilo vermek icindi alistilar yani belki o yüzden hic sorun olmaz:44:

medesam buarada haklisin sen her haftasonu gittin ve yinede kilo verdin....dogru diyorsun kurabiyelerimi, ekmeklerimi pogacalarimi yapip götüreyim ben orada yapamam belki zaten topu topu 7 gün iki günü yolda geciyor ucak icinde light yemek siparis veririm oh kebap sirada patronu ikna etmek var cok rahatladim kizlaaaaar sagolun varolun

Sağol canım benim, ışıl ışıl aydınlandım.

Göndermiş kadar oldun canım benim, çok sağol.

:86:
Aferin canım benim, tedbirini almışsın Hibis için de teşekkür ederim, bakıcam şimdi.

evet tedbirimi aldım ama tehlike devam ediyor. allahtan bakkal uzak bizim fabrikaya

:18::18::18: ama uzun zamandır kaçamak yapmadım işte o yüzden uzun zaman önce yaptın o konuşmayı
ayrıca her kedinin eti yinmez

evet canım atlamışım bence facede görmüştüm ilk. sonradan modifiye ettim.. önceden evdeki başka renkli sallama çayları filanda koyuyordum böörtlen filan sonra bu çayı alınca hep ondan koydum çok güsel oluyo gerçekten. şimdide bi bardak hüpletiyorum

evet nar çiçeği diyorlar ama nar çiceği değil. ben mısır çarşısında nar çiceği olarak bulamadım sonra baktım hibiscus yazıyo orada. dedim ki adama bunun çayı kırmızı mı oluyo evet dedi. tamam dedim içimden renk versin yeter. az bişi aldım gittim evde demledim. sonra öğrendim ki o çay bu çaymış. tümüyle tesadüf

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.
10 gündür 100gr + 200 gr - 2 ileri 1 geri yürüyorum. haftasonu da piknikti misafirlikti diyet falan kalmadı. öyleydi böyleydi derken, 800 gr'ı nihayet verdim. bugün çizelgemi yeniledim.

heyecanla bekliyorum bebeğimmm senii,muhtemelen ekimde artık birlikte bir ödül öğünü bile yiyebilirizzzzz

evet dukan benim,onla ben evleneceğim.ama kuzu cümleyi devrik kurmuş da ondan yoksa ben anladım doğrusunu.dukana değil dukan diyetine sadığım demek istemiş,onun için pençelerimi sakladım şimdilik

evet kuzum işte bu kadar.ben de yanıma alıyorum tatillerde ekmeğimi falan.yolda falan acıktıkça yiyiyorum hakkım kadar olanı.
gittiğim yerlerde de tavuk,balık,yoğurtlu mezeler,zero e gayet iyi yani.
hatta şöyle düşünüyorum,zaten serbest olsa ne yicektim ki ? yine balık meze falan pek de bir fark yok yani
tabu gibi yememeliyim,yasak falan diye düşünürsen inadına yiyesin gelir.ama rahat ol,zaten diyette olmasam da yiceğim yine bunlardı,haaa belki birkaç ekstra bişey daha olabilirdi ama onları da birkaç ay sonra yerim nolcakki de,omuz silk geç git yawru kulum benim

Günaydın kızlar ben sonbaharda 1.5 ay dukan diyeti yapmıştım ve 9 kilo vermistim.ama son haftalarda 4 kiloyu geri aldım dün tekrar başladım ve aksama regl oldum offf moralim bozuldu
boşver daha iyi regl olunca sonrasında daha çok kilo vermiş oluyorsun üstelik regl öncesi iştah açılması, gerginlik, kaçamaklar, vs de yok ohh ne light kebap

umarım haklı çıkarsın, kendim için de aynını diliyorum, pazardan bu yana yine regli bekleme dönemine girdim, üff püff yani, ama iştahım açıldı hem de çok fena, gözüm heran dönebilir sanki, şu anda ben de size söylediklerimi yememek için yemiyorum
en basitinden dondurma ve simit çekiyor canım bugün, niyeyse pasta istemedi hala
ama bilmem artıkın valla ne kadar geç gelirse o kadar zarar ziyan bana

aahhahah canım benim ya siyah elbiseli normal kilolu kocaman kalpli süper azimli ve daha biisürüü güzel özellikli ekimim bahtın da sana gülsün inşallah:)
dua edecek artık zira sabah sabah terasta nerden baksan 100 tane karıncayı filan sulara verdim

yok kuzum "benim artımı gör" dedim, kıyarsan bana kıy barim
bu arada şu moralin çabuk bozulmasıyla ilgli şey var ya cıx cıx cıx
evham yapmak, kafaya takmak, moral bozmak... kötü şeyler bunlar, ömrü yer bitirir kiloları değil
en çok ben yapamam , öyle rahat , geniş davranamam , derdim.
1 musibet bin nasihatten EVLAYMIIIIŞ
ha geniş, rahat olamıyorsun tabi de batması, acıtması gerekenleri ayırabiliyorsun.
yapma bunu kendine bebeğim

ehuehuehue yeşl çay küründe ise bol bol başarılar diliyorum, elimden fazlası da gelmez zaten
şu güneylide hee

canım orucunu tutmayı düşünüyorsan güçlendirme gibi tutabilirsin ben hepimizin öyle ya da böyle bir yolunu bulacağımızı düşünüyorum, yani çok düşünme üstünde , arkadaşlar haklı programı değiştirmene neden olmamalı,cidden burada herşeye daha kolay ulaşırsın , daha az taviz veririsin.
gerçi ben ramazan pidesine ölürümmmmm ama bakıcaz görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…