- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Günaydın canlaaar,
Bugün sizden 1 haftalığına ayrılıcam.. Datil içün Arada tel.den bağlanmaya çalışırım Face'e iyi bağlanılıyo da KK'ya zor oluyo yazmak tel.'den..
Bu arada foto paylaşırım demiştim ya ben size Cuma günü Yine benim bunaklığıma geldi.. Hem de salaklığıma... Sırf size paylaşıcam dedim diye, sabah fotolar çektim aynadan.. İşe geleceğim kıyafetle de değil hem, hususi sizin için giyindim.. Bi de bavul hazırlama falan dün gece bitiremeiştim, bir sürü şeylerle uğraştım.. Onca işin arasında ona da fırsat yarattım ve hatta işe geç kaldım... Fotoğraf makinesi evde kaldı kiiii Böhüühühühü Böyle salaklıklarımda çok çoookkkk kızıyorum kendimeee Hep de böyle şeyler yapıyorum yaaa Öffff!!!! Bakıcam bakalım bilgisayarda varmı bişiler.. bulursam şimdilik onu paylaşırım.. Sonra haftaya paylaşıcam artık, napalım.. :100:
Herkese hayırlı Ramazanlar, tekrar.. Tatile götürmek için ekmek yaptım dün. Bi de tost ekmeği yaptım ayrıca. Tost ekmeğinden sahurda tost yaptım. Yani işte sahur değil de yatarken diyim.. Light kaşarlı tost.. Yanında da soğuk yeşil çay içtim.. Çok acıkacağımı sanmam da.. Ağzım kurudu.. Allah hepimize güç versin..
:87:
Ben de aliye'ye katılıyorum. Bence de ramazandan sonra başla.. Diyete başlamadın diye de yemeni abartma.. Kontrollü ye Ramazan'da.. Ama esas atağa Ramazan'dan sonra başla bence.. Bayramdan sonra yani.. İradene o kadar çok çok güveniyor musun..? Şahsen ben cesaret edemezdim.. Şimdi güçlendirmeye geçtim.. Yine de pideye ve tatlılara nasıl dayanıcam bilmiyorum.. Ve dedikleri gibi su içme olayı da çok önemli bu diyette. Hemen başlıcam diyosan, kendine baya bi dikkat etmen lazım.. Tabi fikir sormuşsun ondan dedim yani. Ben olsam başlamazdım..
Bugün sizden 1 haftalığına ayrılıcam.. Datil içün
Bu arada foto paylaşırım demiştim ya ben size Cuma günü
Herkese hayırlı Ramazanlar, tekrar.. Tatile götürmek için ekmek yaptım dün. Bi de tost ekmeği yaptım ayrıca. Tost ekmeğinden sahurda tost yaptım. Yani işte sahur değil de yatarken diyim.. Light kaşarlı tost.. Yanında da soğuk yeşil çay içtim.. Çok acıkacağımı sanmam da.. Ağzım kurudu.. Allah hepimize güç versin..
Eveeettt.......
kuzuum ellerine sağlık iyi akşamlar
bu arada haftanın şampiyonu olmuşummmm,o kadar duraklamadan ve çizelgede haftada _100 gibi bir rakam bile görmüşlükten sonra of yeniden kendimi müthişş hissediyorummm
hepinizin enerjisi,sinerjisi efeemm interaktivitesii,motivasyonu falan fıstık için cümleteeen teşekkür ediyorummm
dely ciiiim ellerine saglik tatlisimmm yaaaa:21......
Rica ederim canikolareline sağlık bebeğimmmmmm,,,,
kızlar merhabaa ben yeni arkadaşınız.aranıza daha bugün katıldım artık bişeylerin değişmesi gerekiyorben 21 yaşındayım ve kilom 102.kendmi çok kötü hissediyorum.dün bir arkadaşım bana dukan diyetini tavsiye etti ve bende mesjlarınızı genel olarak okudum.başarı öyküleriniz beni gururlandı ve kendime inancım güçlendi sizlerin sayesinde.yalnız bu işe nasıl başlayacağımı ve neler yapabileceğimi tam olark bilmiyorum.üstelik yarın ramazan başlıyor ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun yol gösterin tecrübeleriniz doğrultusunda
Hoşgeldin htc.. Haydı hayırlı olsun.. bol eksilerle inşallah....!!!aylardın diyete devam eden bizler bile ramazanda nasıl yapsak diye kara kara düşünüyoruz. kara senin elbette ama ben senin yerinde olsam ramazandan sonra başlarım. acele edip yarım bırakmaktansa. öylesi daha iyi. ama ramazan sonrasına kadar hevesimi kaybederim dersen onu bilemem.