Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sayenizde inancım gitgide artıyor.iyiki yanımdasınız ne kadar doğru bir şeye karar verdiğimi daha net görebiliyorum şuan :)) yalnz aklımı karştırn tek bir şey var.yarn ramazanın ilk günü ve oruç tutmyı istiyorum.bu diyeti etkiler mi yoksa iftardan snra uygulasam olur mu? siz nasıl devam etmeyi düşünüyor sunuz ? fikirlerinize ihtiyacm var..

Valla fıstığım gözüm karardı yerken, domates ve biber salçası ama nasıl yedim anlatamam, ayakta, oturmadan bitti, anla işte

nerden almış kiiiiii, ayyy tadı değilde eğer ev yapımı olduğuna eminse ben de isterim çünküm benim minik sıpam için bu sene yapmayı düşünüyordum ben ama yapamıycam malesef, bi çilek reçelini bile yapamadım vakit bulup salçayı hiç yapamam, zaten nasıl yapılacağını da bilmiyorum

Canımm, sağol, senin de Ramazan ın mübarek olsun, Allah kolaylık versin, kabul etsin inşallah.

Patlıcan salatası iyi gider canım, afiyet olsun Allah kabul etsin şimdiden.

Öpüyorum çok.

Canım, bir bayan yapıyormuş çok temiz dedi love01 im, istenirse adrese kargo ile de gönderiyormuş yapan bayan. Yarın sor istersen, kaynak o ben tadını da çok beğendim canım.

Canım, seyirdeki arkadaşlar da güçlendirme şeklinde tutacaklar oruçlarını Ramazanda. Bir kaç sayfa geride Ramazan da dukan başlıklı bir yazı vardı orayı incele istersen.

Canlarım,
Yarın sabah da direk toplantıya dalış yapacağımdan erken saatlerde aranızda olamayacağım. Bugünün boşluğunu doldurup gevezelik yaptım yine.

Bana şimdilik müsaade, herkese hayırlı Ramazanlar. Allah kabul etsin şimdiden. Hepinizi çook çoook öpüyorum. İyi geceler canlarım

teşekkürler iyi geceler size de hayırlı ramazanlar :)

size de iyi geceler ve hayırlı ramazanlar

hoşgeldin htc, ben de 101 kg ile başlamıştım. sen benden daha şanslısın. yaşın genç olduğu için daha hızlı kilo vereceksin. hadi hayırlı olsun.

aylardın diyete devam eden bizler bile ramazanda nasıl yapsak diye kara kara düşünüyoruz. kara senin elbette ama ben senin yerinde olsam ramazandan sonra başlarım. acele edip yarım bırakmaktansa. öylesi daha iyi. ama ramazan sonrasına kadar hevesimi kaybederim dersen onu bilemem.

Sen ne sandin sekerim...süper gidiyorsun motive etmek icin degil inatci olunca kilolar az az gidiyor bak ben 1 aydan fazla ayni kilodayim 90 altine düsemedim...

su ramazanda da kalan 5.7 y verse 88 olsa ooooo daha ne ister bu asya bu deniz

yooookkk ben 8 li rakamları görmeden keyif neyim alamam. hala inanamıyorum ya 18 kg verdiğime. 8 li rakam görmem şart.

Kızlaaaarr!

İşlerim vardı, aceleye geldi biraz.. Yanlışlıklar varsa kusura bakmayın.. İşte çizelgemiizzz...

Tebrikler sizeeeee

Eki Görüntüle 468229

eline sağlık bebeğimmmmmm,,,,

hmmmm öyle mi dersiinizz.aslında hevesimin kaçacağını düşünmüyorum.heves değil olması gereken bu çünkü.sizler gibi güzelleşmek istiyorum bende :) sadece geç olmasını istemiyorum.birçoğunuza göre yaşım gençtir tahmin ediyorum.sadece geciktirmek istemiyorum bunu daha fazla.ama sizin tavsiyelerinize her zaman önem veririm.eğer ramazandan snra bütün bir şeklde başlamamın daha uygun olacağını düşünüyorsanız siz benden daha iyi bildiğiniz için saygı duyarım.herkes buna katılır mı acaba?

ben geçen sene ramazandan önce başladım. ramazanda verdikelrimi geri aldım. sonra da tavsadı gitti
aralıkta tekrar başladım. benim seyirde 9. ayım. buna rağmen ramazanda zorlanacağımı biliyorum. ki ben artık eskiden yediğimin yarısını bile yiyemiyorum. diyetten dolayı değil. yemek istesem de yiyemiyorum. bir de bu diyetin su problemi var. çok su içmek lazım. özellikle de atakta. ve o suyu içecek kadar oruçsuz zaman yok bence. seyirde bile zor olacak diye düşünürken, ramazanda atak yapmak hiç mantıklı gelmiyo bana. tamam biz seyirdekiler, güçlend,rme mantığıyla hareket edeceğiz ve öyle devam edeceğiz ramazanda. ama yeni başlayan biri neden güçlendirmeden başlasın ki. hiç akıllıca değil. sen kitabı oku 1-2 gün zaten o zaman kendin de karar verebilirsin. zaten önünde uzun bir yol var, 1 ay çok büyük kayıp değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…