bu arada oruç olan herkesin orucu kabul olsun inşşş.dün ayrıca civanzehirini içmeme gerek kalmadan regl oldum ama yine sancılar beni mahwetti acile gitmek zorunda kaldım gecehiç böle olmazdım,,ameliyattan sonra dengemde düzenimde şaştı kadın olmak ne zor sey benım protein gunum bugun yarın tartılıcam bakalım ama karnımdaki bu kütle ile hiç iç acıcı bi rakam görecegımı sanmıorum
kuzucanlarr hedefime geçen c.tesi sabah ulaşmıştım.demekkiii cumartesiden bugüneee 1.1 kilo vermişim
ekimim ticker'ımı da güncelledimmm
delyyyyy canım şimdiden iyi tatillerr,seni çook özleyeceğizzz arada yaz bize durumunu
heyoooooooooooooo sınavdan 351 puan almışım 100 küsür puanlık keslmem olmasına rağmen :/ ispanyol dili ve edebiyatı bölümünü kaçırdımama kütahyadan kurtulacağımiçin mutluyumm hoppidiiiii hoppidiii hop hop hopppppppppppp
Allah kabul etsin canım, ama dizim acıdı demişsin ya, :44:senin uyarı öyle mi oluyor, anlamadım ben.
:
ne diyodum işte!? hah! ondan sonra ben bi şımarr bi şımarrrrAma lutfen kararlı ol ve ne olursa olsun kaçamak yapma. Hepimiz yaptık neredeyse kaçamak ama yapmayanlar sonuca daha çabuk ulaştı. Yapınca zaman zaman duraklamalar oluyor bu can sıkıyor. Gerçi kaçamak yapmayanlar da duraklama gördü ama yaşın ve kilon hızla zayıflamaya çok müsait. Önemli kısmını atlat hepsini yiyeceğin günler gelecek. Kaçamak başladımı durdurulması çok zor bir evre :)
Dolu tarif var. Birde Neslii var kiii. O bizden biri. Örneğin canın makarnamı istedi. Söylüyorsun Neslii ye hemen sınırsız malzemelerle yapıveriyor. Yani alternatifin o kadar çok ki. Aç kalmak mümkün değil. hele sınırsızları istediğin zaman yiyebiliyorsun. Kitabı okuyunca bu diyetin ne kadar uygun olduğunu göreceksin.
Cümlemizin hayırlı olsun canooo. ALLAH yenisine de kavuştursun...
vayy zıpa tebrik ederünheyoooooooooooooo sınavdan 351 puan almışım 100 küsür puanlık keslmem olmasına rağmen :/ ispanyol dili ve edebiyatı bölümünü kaçırdımama kütahyadan kurtulacağımiçin mutluyumm hoppidiiiii hoppidiii hop hop hopppppppppppp
bu konuyu ayrıca görüşelim papatyam..afiyettt balll şeker olsunnn cnmmm..
bizim Adanada her daim salcaları aldıgımız bayan.bizde hiç dışardan salça kullanılmaz.herzmn ev yapımı kullanılır.hatta ben küçükken hatırlıorum annemler bikaç yüz kilo kırmızı biber alır,günlerce temizler,kurutur salçayı kendileri yapardı.ama tabi artk yas faktörü nedeni ile mümkün deil o kdr ugrasmak.biz aslen Hataylıyız,,o bayanda oralı.o yüzden hakiki nar ekşisinide,toz biberide,zeytinyagını vs hep ondan alıoruz.tamamen hakiki şeyler.ben hiç yiyemem o yüzden marketten aldıgım bi salça veya nar ekşisi ile yaptıgım bişiyi mesela..şuan diyette katkısız salca ve saf zeytınyagına izin olması,,bu acıdan benim çok işimi görüor..isterseniz ben kendime 10-15 gun içinde kargo isticem,sizinkileride onun içine ekletirim cnm.
Selam kızlar,
Ben gelene kadar bu saat oldu, günaydınlık bişey kalmadı :)) Sabah erkenden toplantıya girdim, başım nedense bugün beyin kanaması geçirecekmiş gibi çoook ağrıyor, yanınızda biraz nefes almak için geldim.
Ramazan ımız mübarek olsun, Allah oruç tutanların oruçlarını gani gani kabul etsin, kolaylık versin.
kuzum benim ya senin tatsızlıklar zincirin bitsin artık, yoğun/yorucu geçti ya son dönem, belki ondan ağrın sancın artmıştır :44:bu arada oruç olan herkesin orucu kabul olsun inşşş.dün ayrıca civanzehirini içmeme gerek kalmadan regl oldum ama yine sancılar beni mahwetti acile gitmek zorunda kaldım gecehiç böle olmazdım,,ameliyattan sonra dengemde düzenimde şaştı kadın olmak ne zor sey benım protein gunum bugun yarın tartılıcam bakalım ama karnımdaki bu kütle ile hiç iç acıcı bi rakam görecegımı sanmıorum
kızlar merhabaa ben yeni arkadaşınız.aranıza daha bugün katıldım artık bişeylerin değişmesi gerekiyorben 21 yaşındayım ve kilom 102.kendmi çok kötü hissediyorum.dün bir arkadaşım bana dukan diyetini tavsiye etti ve bende mesjlarınızı genel olarak okudum.başarı öyküleriniz beni gururlandı ve kendime inancım güçlendi sizlerin sayesinde.yalnız bu işe nasıl başlayacağımı ve neler yapabileceğimi tam olark bilmiyorum.üstelik yarın ramazan başlıyor ne yapabilirm lütfen bana yardımcı olun yol gösterin tecrübeleriniz doğrultusunda
haticecim hoş geldin aramıza:) bnde 24 yaşındayım 122kiloyla başladım 27 mayısta şimdi 109 kiloyum.1 haftadır uymuyorum dukana ama gerçekten çok ciddi sorunlar yaşıyorum.sen bnm gbi yapma:) tekrardan hoş geldin...seni facebook grubumuzada ekleyelim:)
,yaaa cok hiycanlandim bende ulasmak istiyorum hedefime (29 günlük cekirgenin feryadi) banane banane banane yaa bende istiyorum bende bende bende
madem işe yarıo diosun bende alayım aksam o zmn cnm migrosta görmustum..saolll..
benim mesajlarim hep yukari kayiyior neden acaba yaa:18:
Kütahyadan kurtulmakmıı
Ben lisansı orada okudum. 97-2002 yılları arası.
Hayatımın en güzel yıllarıydı. Şimdi hadi deseler tekrar gider tekrar okurum.
İlk yurt, ilk ev, ilk büyük aşkkk..
Ahhh Kütahya ahhh.
O vazonun dili olsa da konuşsa....
Evet dizime 2 saniyelik bi sancı girer bilirim ki2-3 saate kadar hastalanacağım...
Akıllı benimki ve çok dakik...
haticecim hoş geldin aramıza:) bnde 24 yaşındayım 122kiloyla başladım 27 mayısta şimdi 109 kiloyum.1 haftadır uymuyorum dukana ama gerçekten çok ciddi sorunlar yaşıyorum.sen bnm gbi yapma:) tekrardan hoş geldin...seni facebook grubumuzada ekleyelim:)
kuzuuuummm çok afedersin yaaaaa,akşam nöbette bir misafirim geldi ve nöbet bitene kadar oturdu
ben de mecburen tabiki iş bağlantıları sebebiyetiyle ilgilenmek zorunda kaldım müşteriyle ve bilgisayarımın başına geçemedim hiç ama söz telafi ederiz
yok kuzu karbonhidratı proteinden fazla demek istemedim,yanlış anladın.bak şöyle ki :
mantar denen sevdiğimiz yiyeceğimiz sebze grubuna giriyor.diğer sebzeleri tükettiğimiz gibi yanında daha fazla protein ile afiyetle yiyiyoruz,bende çok severim kendisini hayya bayılırım ama hiç çiğ kemirmemiştim kuzum,sen acıkınca gözün mü dönüyor kız
oyyyy tenarrr var yaa kahkahalarla güldürdün beni,Allah da seni güldürsün arkadaşımmm,Allah iyiliğini versin e miii deli şeyy,gitmiş şarkı bulmuş bana yaaaa
aman kuzuuu attım ben senin 100 gramı gitti,bunun için mi üzüyonn kendiniiiii
,
feryat etme çekirgem,bak ben 120 gün koşmuşum bu yoluuu,olacak bitanem hem de çok daha kısa sürede ulaşacaksın sen hedefinee,azimli çekirgem benim
sen de gençliğimi,çekirgelik günlerimi görüyorummm ahahahaha
bana da bir arkadaşım önermişti,benim gerçi öyle çok ağrılı sancılı olmaz ama aldım denedim.kuvvetli söktürmesi işe yarıyor hem daha çok ödem attırıyordur belki bu şekilde
benimde öyle oldu bir ara F5 yaptım geçti kuzum
yaaaa ipeğimmmm vazoyla nasıl bir anın olabilir anlamadıım yaaa,duvarlar falan desen anlıcam da vazo ne yaaa
şekerim nerelerdeydin sen bakiiiim,sen öyle bunalınca niye bizden de uzaklaşıyosunnn,herkesten kaçabilirsin ama bizden uzaklaşma,merak ediyoruz seniii.sıkmayaya çalış canını artık bakeeem heem ne o 1 haftadır niye saldın.yemekleri yiyince sorunlarımız geçmiyor kiii.ne anlaştık biz senle kilocukları verip yeni aşklara yelken açmayacak mıydık
evet ama yapamadım işte...o kdr kötüyümki anlatamam...halamlar falan yanımdaydı hiç uymadım diyete...regl oldum ağrım var.pzt 5 gün atakla başlıycam tkrar.bidada bırakmıcam.bu kilolar gtmeden bnm psikolojim düzelmicek
,
yaaaa ipeğimmmm vazoyla nasıl bir anın olabilir anlamadıım yaaa,duvarlar falan desen anlıcam da vazo ne yaaa
bizim Adanada her daim salcaları aldıgımız bayan.bizde hiç dışardan salça kullanılmaz.herzmn ev yapımı kullanılır.hatta ben küçükken hatırlıorum annemler bikaç yüz kilo kırmızı biber alır,günlerce temizler,kurutur salçayı kendileri yapardı.ama tabi artk yas faktörü nedeni ile mümkün deil o kdr ugrasmak.biz aslen Hataylıyız,,o bayanda oralı.o yüzden hakiki nar ekşisinide,toz biberide,zeytinyagını vs hep ondan alıoruz.tamamen hakiki şeyler.ben hiç yiyemem o yüzden marketten aldıgım bi salça veya nar ekşisi ile yaptıgım bişiyi mesela..şuan diyette katkısız salca ve saf zeytınyagına izin olması,,bu acıdan benim çok işimi görüor..isterseniz ben kendime 10-15 gun içinde kargo isticem,sizinkileride onun içine ekletirim cnm.
bu arada niyetli olanları da etkilemeden bişeyi paylaşmak istiyorum.. ne olduğundan ya da neye yakın olduğundan emi olamadığım bi ramazan tatlımız daha var sanırımresim paylaşın derseniz az kemirilmiş halini de paylaşırım.. ama yek başıma karar veremedim paylaşmaya?? iftarı mı bekleyeyim??
gidecek gülüm hepsi gidecek hiç merak etme, çok fıstıksın sen ben sana ne cillop çocuklar bulurum beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?