Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eee işin raconu böyle şekerim iyiler önde durmalı ayrıca aliyeciğime de burdan sesleniyorum 5-6 yaşın lafı olmaz bee, fotodaki arkadaşımız 77 li temsil

çalışcam da bunlar üst sınıfın konuları ben daha seyirdeyim, hem dün akşam elektrikler kesikti çalışamadım

başaracaksın kuzuum,ben sana çok güveniyorum ve bu güvenimi boşa çıkarmayacağını da biliyorum

senin bobin var ya kız

ayyyy kızzz vallahi senin de dely'nin de gözünden kaçmamış,unutmuyorsunuz afferim vallahi
evet valla biz bob'la biraz barıştık artık yada neyse cümleten size basın açıklaması yapiiim baya bi barıştık artık
yaklaşık 5-6 aylık ayrılık ve sürüncemede kalan saçma sapan süreçlerin neticesinde yeniden mutlu günlerimize döndük.
aslında vallahi benim hiç niyetim yoktu ve tamamen vazgeçmiştim ama aylardır ciddi çaba sarfetti ve en sonunda oturup gördük ki biz aslında içimizde pek de bitirmemişiz birbirimizi
haaa çok da kaptırmak yada hiç bişeyi sorgulamak istemiyorum.şu an herşey keyifli,tadını çıkartıyoruz.
evlenir miyim bob'la pek sanmıyorum ama yine de büyük konuşmak istemiyorum.
ama tenarr'ın önderdiği gibi bir yakışıklı karşıma çıkarsa aynı anda satarım bob mob tanımam valla

bendeeeee bendeeee

kuzum şans yok bizde valla yine takozlar çıkar,sen yine de önce memlekete dikkat et de gerçi kimin de ne çıkacağı belli olmuyor
yaa sen var ya fıstık gibi hatunsun,bence biraz gözünü aç eminim çevrende bir sürü insan var ama sen görmüyorsun
şans ver kuzum

yaw tickerımı güncellicem hazır medesam da 100 gr mımı silmişken size laf yetiştirmekten güncelleyemedim bi de benim işler vardı bi ara onlar noldu sahi

..
delycim gitmeden göreydik seni iyiydi amaaaa:)))

Hazır çekilmişi de var ama.. evde :S
Ben tatilden sonra size güzel bi önce sonra yapiyim buraya koyulabilecek fotolar çekeyim :) Tabi tatilden sonra kilo almamış olursam heee Yoksa koymaaamm :)

2.soruna cvp weremicem zira bunu hiç denemedim ama ben olsam sahsen içim raaht etmezdi gider tam bugday ekmegımı alır marketten onu tuketırdım.1.sorun ise 40 gram peynir bi kibrit kutusundan cok az buyuk oluor cnm.

tmm işte ben olgun erkek istiorum.35 olan,,iyisiinden banada ayırsana bitane

bu sözleri bende üstüme alınıorum güneylimm

,

yaaaa ipeğimmmm vazoyla nasıl bir anın olabilir anlamadıım yaaa,duvarlar falan desen anlıcam da vazo ne yaaa

aY SEN ÇOK YAŞA
Güldürdün beniii yineee.

Vazoyla callen yapıyordum canımm

Kütahyada şehrin ortasında kocaman bir vazo var. Malum seramik şehri. Şehirde tüm tarifler vazoya göre yapılır. Vazonun yanı arkası ordan sağa vazoda buluşalım vs...
Etrafında çok dönmüşlüğüm var zmaanındaa. Ondan öle dedim sanırım açıklığa kavuştu.. :)

Paylaş gülüm daha çok sevapp ki paylaşamışssın zatenn

gidecek gülüm hepsi gidecek hiç merak etme, çok fıstıksın sen ben sana ne cillop çocuklar bulurum beee

Bende isterimmmm yaaa. Lafta kalmasınnn. 78 ekim doğumluyum. Yüksek lisans mezunuyum. Denizcilik sektöründe yüksek uzman olarak çalışıyorum. Yalova da yaşıyorumm. Ankara ve İzmir civarına bile gidebilirim.
Bak kendimi de tanıttım. Yılbaşına kadar da fıstık olurum zaten kendimi inanılmaz severimmm.
Dedim ya lafta kalmasınnn :)

yaa hakkaten vazo ne yaa

Sanırım açıklamalarım yeterli olmuştur :)
Vazoda buluşacak adam istiyorum ben

ben de isterim:))))

Canoo bende Ankaraya gelmek istiyorum artık bi el atarsınnnn

Budurrr.
Ellerin dert görmesin

Bende künefe isterim oz amannnn :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Tamam artık iftar öncesi tartılıyoruz sabah tartılıp moral bozmuyoruzz

Ay ayyay ayyy
Ben,m mesaim bitmek üzere. Çok iyiyimiş böleee sevdim bu tarzıı. Şimdi annemle buluşup çarşı gezeceğim. DÜnya vakit var daha.
Tekrar hayırlı olsun Ramazan ayı. ALLAH seneye de yetiştirsin. Aİlelerimizle, olmayanlara eşlerle bebelerle İNŞALLAHHHHHH

maşallah maşallah çok sevindim allah mesut etsin. yaa medesacım yakışıklı olur da bizim sektörde öyle pek kodum mu oturtan tip yok be cınım sen öyle seviyosun diye sölüyorum

Hayırlısı olsun canişko Sevgi aşka varsaaa.. Oh ne alaaa.. :103: Bize pis bişi yemek düşer hiihihih
Sen üzülme yeter kii.. ama yazık tabi, o da üzülmesiiinn... Aşık çocuk aşık, napsın yaaww

Bi de ne dicem... Böyle biri benim karşıma çıkmasın bence, tehlikeli hahahaha

Hep bi bahane hep bi bahaneee

Patron iş bekliyo ben geyikteyim.. Biraz iş yapiyim hatrı kalmasın çaaavv :122:

sen zaten fıstıksın yaw tamam seni de aldım listeme, arkadaş çevremi biraz genişletmem gerekecek hehe

dely ciiiiiim iyi tatiller kuzummmmmm bikinili resimlerini bekliyorum

medesammm bobla barismana sevindim canim hayirlisi olur insallah

medesammmm bu ispanakli suflenin yarisi artti derin dondurucuya atsammii birsey olurmu:26::26::26:

bugün oruc tutamadim yarin niyetliyim insallah biterse regl yani bi kac gün kalmali orada:26::26:

Bende künefe isterim oz amannnn :)

söylemesi ayıp annem cok güsel künefe yapar,,ama bunun sogugu gelmez o yüzden bigün bizde gelip yemen lazım cnm Annemler İstanbula geldiğinde dawet ederim seni,Yalova dedigin surası ztn atlar gelirsin

lovecım çıtırsın fıstıksın walla. olgunu da çıtırı da sana kurban olsun

ayyyy cnmmm agzından bal damlayan dudaklarını sevsinlerr yanlıs anlasılmasın eşcinsel fln deilimmm heee,,sadece gaze geldim bu sözlere

ahan da güncelledim tickerımı

güncelle güncelle,,moral olsun

vazoyla callen mıı ahahahaha yok artııkkkk
kuzu sana izmirden bulalım birini,gel yamacıma

maşallah maşallah çok sevindim allah mesut etsin. yaa medesacım yakışıklı olur da bizim sektörde öyle pek kodum mu oturtan tip yok be cınım sen öyle seviyosun diye sölüyorum

ben ona bi kodum mu yapıştığı yerden kalakmaz vallahiii,neee koydumu oturtmasıı anaaaa
sen yanlış anlamışsın kuzummm o kadar da deel yaniii ama azıcık da erkek olduğunu,ağırlığını hiseetmek lazım babında dediydimm.yani onun yanındayken ben kendimi erkek gibi hissetmemmeliyim,o bakımdan

bakalım kuzum yaaa hayırlısı gerçekten,off ama zor bu işler yaaa
yani böyle sevgililik durumu iyi hoş da evlilik gibi ciddi bir durumda zor olur gibi,aman düşünmeyeceğim şimdilik bu detayları
niçüün teklikeli anlayamadım kuzucannn
yaaa ayrıcaaa artık en geç tatil dönüşü ekle şu resimlerini bebemm

sağol kuzum benim
yaa sebzeler buzluğa girip çıktı mı böylee bii gevşeyip yumuşuyorlar,bi garip oluyorlar ama yenmez diye bişey yok olur tabiii.
ben neyi bulsam atıyorum buzluğa,sonra çıkarırı ısıtır yersin.bak canım çekti h.sonu ben de yapiim bi ıspanak sufleciği

ahan da güncelledim tickerımı

tebrikler kuzuummm,Allah daha sık güncellemeyi nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…