Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çizelgeye çoktan göz attımmm.hepinizle gurur duydum size imrenmemek elde değil :))

amanınnn yanlış anlaşılmışım yok canım tabii ki sana kodum mu oturtmasın öylesi kimseye olmaz yani masaya yumruğunu vurdum mu demek istedim yaa erkek gibi yani mert falan

çok teşekkürler kuzucuum amiinnn aminnn

ne kadar çok kilo vermişsiniz harikasınıızzz çok mutlu ediyo beni bunları okumak benmle paylaşmanz.motive oluyorum her defasnda daha fazla heyecnlanıyorum demekki oluyormş yapnca bunu görüyorum sizlerde :)) muhteşemsinizz.. çok çok hoşbuldum ben sizleri de forumu da :) olur tabi facete de görmk isterm hepinizi :)

heehh bak o olur,masaya vursun hoplatsın beniiii

kızlarr nedense bugün doğru düzgün bişey yiyemedim ve hiç aç hissetmiyorum kendimi.
sabah 1 tane haşlanmış yumurta ve süt o kadar.
öğlen yemek falan yemedim,onun yerine 1 dilim dukan ekmeğimi yaptım.
sonra da arada havuçlu tarçınlı kekimden yedim 1 dilim.
suyumu da içemiyorum yaa,şu saaatee kadar daha 1 litre içmişim,oysaki çoktan 3 litre falan olmalıydı
ayrıca karnımda da garip bir sancı var,sanki mest çayı içmişim gibi anlamadım niçün bugün böyle oldum ki,üstelik de sebze günüm ama canım hiç bişey istemiyor,karnım da hiç acıkmıyor.cins miyim ben :26:

çenesi düşükler :) seçmece mi yapıyonuzz

aaaaaa hasta mı oluyosun yoksa allah korusun salgın varmış bizim de ofisten biri senin gibiydi dün, dikkat et cınım yaa

tatlım, bence o duraklama döneminden sonra vücut yeniden atak moduna girdi, kilo verimin de ataktaki kadar hızlı neredeyse.. iştahsızlık o dönemi hatırlatıyo diye didim eğer böyleyse bence normal umarım öyledir.. çiftdikiş medesa!

bizde seni seviyorus...
ayrıcana bu fışkırttırma olayını çok sevdim kız prenses duy sesimi hep yapcım hıh
60:

canım benim ya ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi olur. denicem ama hiç sanmıyorum tutabileceğimi yine de eşimi doyurarak belki ucundan kenarından bende sebeplenirim o sevapların

yazılım canım benim sektör.
yıllar yıllar önce ...
evvel zaman içinde... öhüm .. tamam ya
bende de vardı bi yazılımcı erkek arkadaş. yakışıklıydı hoştu nazikti ama anam çok ana kuzusuydu yahuu..
şimdiki eşimle evlendim bir sene sonra gördüm ki faceda anasının bulduğu bi kızlar evlenmiş, amaaan valla iyi ki de olmamış onunla...

merhaba hoşbuldummm.düşüncelerinze hak verdm ramazndan snra başlyrm ve tabiki dikkt ediyorum ramazn sonuna kadrda kendmi hazlamş olurum :) çok teşekkr edermmm

yeniden hoşgeldin. buradan ayrılma olur mu. tonlarca kilo verildi bu KK da yaa

Son düzenleme:
cevap verdiğim veremediğim ilgilenen yardımcı olmak isteyen bütün herkese teşekkr ediyorum henüz 24 saat olmadı aranıza katılalı ama hepinizi ayrı bi sevdim şimdiden çok samimisiniz her şeyden önce :)sizden öğreneceğim daha çok şey.biraz acemiyim ama eminim hoş görürsünüz zamanla alışırım bende artık :) bu arada çekirgesi oldğm pksnmz yani ipek öğretmenim diyeym ben en iyisi :) onun söylediği şu profilimdeki çizelge alanını bulamadm nasıl yapablrm acaba :/

heh işte tam ben de bunu demek istemiştim medesaya accık sümsük oluyolar yaniii yaw benim koca da yazılım sektöründen ama ben öyle seviyorum hep benim dediğim oluyo

yeniden hoşgeldin. buradan ayrılma olur mu. tonlarca kilo verildi bu KK da yaa
[/QUOTE]

ayrılmaaammm artık bende ailenizden biriyim :)))

delyciim öretmişti bunu da bana kulakları ya da gözleri çınlasın sol üst köşeden "kullanıcı kontrol paneline" tıkla sağdaki ayarlarım menüsünden "profili düzenleye bas" orda kişisel bilgilerim alanındaki "çizelge" alanına url i yapıştır ve değişiklikleri kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…