Haticecik,
Dün çizelge yayınlanmıştı. Onu bir incele. Kim ne kadar zamanda kaç kilodan kaça dşmüş. İnan acayip motive olacaksın.
Kızlar bu arada ben ramazan dolayısıylşa sabah 7 de mesaiye başladım. Site sayesinde 1,5 saat geçti bile. Bu arada işimide yapıyorum tabi.. Ancak maillerimi okudum ya neyse...
Sabahın köründe de çenem bi düşük ki, sormayın. Oruç beni böle yapıyor işte.
Sahurda dukan ekmeği, peynir ve çılbır yedim. Gayet protein günüme uygun bir sahurdu. Tabi bunu direk 500 gram olarak + gördüm ama o saatte yiyince ne olacak. Ramöazanda iftar öncesi tartılmayı planlıyorum. Moral bozulmasın diye....
Babama da tembih ettim pide almasın eve diye. Ama canı ister alırsa bilemem. Bakalım pideyi görünce içm nasıl acıyacakkkk
haticeciğim aramıza hoşgeldin.Bende aliye gibi düşünüyorum sen ramazanda dikkatli beslen ama dukana bayramdan sonra başla. bir ay çok fazla birşey kaybetmezsin, hatta bu şekilde bile kilo verebilirsin bir çok insan ramazanda da kilo kaybediyor,diyetsiz .atakta çok su içmen gerekir çünkü protein böbrekleri zorluyor ve sen oruçlu iken bunu yapamazsın kuzum. allah korusun böbreklerine zarar verirsin aman diyeyim. önce sağlığın
merhaba hoşbuldummm.düşüncelerinze hak verdm ramazndan snra başlyrm ve tabiki dikkt ediyorum ramazn sonuna kadrda kendmi hazlamş olurum :) çok teşekkr edermmm
ayyyy cnmmm agzından bal damlayan dudaklarını sevsinlerryanlıs anlasılmasın eşcinsel fln deilimmm heee,,sadece gaze geldim bu sözlere
Merak ettim sizin sektörüü ben
ben ona bi kodum mu yapıştığı yerden kalakmaz vallahiii,neee koydumu oturtmasıı anaaaa
sen yanlış anlamışsın kuzummm o kadar da deel yaniii ama azıcık da erkek olduğunu,ağırlığını hiseetmek lazım babında dediydimm.yani onun yanındayken ben kendimi erkek gibi hissetmemmeliyim,o bakımdan
tebrikler kuzuummm,Allah daha sık güncellemeyi nasip etsin inşallahhh
haticecim hoş geldin aramıza:) bnde 24 yaşındayım 122kiloyla başladım 27 mayısta şimdi 109 kiloyum.1 haftadır uymuyorum dukana ama gerçekten çok ciddi sorunlar yaşıyorum.sen bnm gbi yapma:) tekrardan hoş geldin...seni facebook grubumuzada ekleyelim:)
amanınnn yanlış anlaşılmışımyok canım tabii ki sana kodum mu oturtmasın öylesi kimseye olmaz yani masaya yumruğunu vurdum mu demek istedim yaa erkek gibi yani mert falan
çok teşekkürler kuzucuum amiinnn aminnn
valla bende merak ettim senin sektöre geçiş mi yapsak canım:))))
heehh bak o olur,masaya vursun hoplatsın beniiii
yok yok mankenlik ajansında falan çalışmıyorumyazılım benim sektör erkek oranı çok o bakımda :111:
bayıldımmmm nesli ellerie sağlı deneyecem valla acaba talandırıcıyı içine koysak mı yoksa medesanın dediği gibi şerbet yapıp üstüne mi döksek hangisi daha güzel olur kızlar:)))
ya bu böyle ekmek kadayıfının ultra-hafifi kıvamında oldu.. şerbet yapaılacaksa bu kadar yoğurt koymadan daha kuru bi tarşf de denenebilir sanki..
yakışıklı erkekler herhalde:)))
kızlarr nedense bugün doğru düzgün bişey yiyemedim ve hiç aç hissetmiyorum kendimi.
sabah 1 tane haşlanmış yumurta ve süt o kadar.
öğlen yemek falan yemedim,onun yerine 1 dilim dukan ekmeğimi yaptım.
sonra da arada havuçlu tarçınlı kekimden yedim 1 dilim.
suyumu da içemiyorum yaa,şu saaatee kadar daha 1 litre içmişim,oysaki çoktan 3 litre falan olmalıydı
ayrıca karnımda da garip bir sancı var,sanki mest çayı içmişim gibi anlamadım niçün bugün böyle oldum ki,üstelik de sebze günüm ama canım hiç bişey istemiyor,karnım da hiç acıkmıyor.cins miyim ben :26:
tatlım, bence o duraklama döneminden sonra vücut yeniden atak moduna girdi, kilo verimin de ataktaki kadar hızlı neredeyse.. iştahsızlık o dönemi hatırlatıyo diye didim eğer böyleyse bence normalkızlarr nedense bugün doğru düzgün bişey yiyemedim ve hiç aç hissetmiyorum kendimi.
sabah 1 tane haşlanmış yumurta ve süt o kadar.
öğlen yemek falan yemedim,onun yerine 1 dilim dukan ekmeğimi yaptım.
sonra da arada havuçlu tarçınlı kekimden yedim 1 dilim.
suyumu da içemiyorum yaa,şu saaatee kadar daha 1 litre içmişim,oysaki çoktan 3 litre falan olmalıydı
ayrıca karnımda da garip bir sancı var,sanki mest çayı içmişim gibi anlamadım niçün bugün böyle oldum ki,üstelik de sebze günüm ama canım hiç bişey istemiyor,karnım da hiç acıkmıyor.cins miyim ben :26:
oyy ben çekirgelerimi de master'larımı da hepiciğiniziii zaten tutkulu bir şekilde seviyorummmm
ekiimmmm bu arada bak yoga'daki şey master'dı işte dimiiiii ????
----------------------------------------
teşekkür ederim kedim ammaa artık sizin şu tebrik fışkırtmalarınıza ramazan münasebetiyle yorum yapamayacağım
Olmuyorsa da olmaz ama ne yapacaksın.. İnsanın içinin temizliği önemli.. Allah biliyor ya hissettiklerini, olsun.. ! kere bi dene.. Allah güç verir inşallah.. Hem tutamazan da kötü hissetme kendini.. Sen de eşine yemekler yapıp bir oruçluyu doyurarak sevap kazanırsın canımBenim de migren başladı yine mesela :S Ara ara tutucam heralde ben de mecbur..
Notlarını da al
yıllar yıllar önce ...yazılım canım benim sektör.
merhaba hoşbuldummm.düşüncelerinze hak verdm ramazndan snra başlyrm ve tabiki dikkt ediyorum ramazn sonuna kadrda kendmi hazlamş olurum :) çok teşekkr edermmm
yıllar yıllar önce ...
evvel zaman içinde...öhüm .. tamam ya
bende de vardı bi yazılımcı erkek arkadaş. yakışıklıydı hoştu nazikti ama anam çok ana kuzusuydu yahuu..
şimdiki eşimle evlendim bir sene sonra gördüm ki faceda anasının bulduğu bi kızlar evlenmiş, amaaan valla iyi ki de olmamış onunla...
cevap verdiğim veremediğim ilgilenen yardımcı olmak isteyen bütün herkese teşekkr ediyorum henüz 24 saat olmadı aranıza katılalı ama hepinizi ayrı bi sevdim şimdiden çok samimisiniz her şeyden önce :)sizden öğreneceğim daha çok şey.biraz acemiyim ama eminim hoş görürsünüz zamanla alışırım bende artık :) bu arada çekirgesi oldğm pksnmz yani ipek öğretmenim diyeym ben en iyisi :) onun söylediği şu profilimdeki çizelge alanını bulamadm nasıl yapablrm acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?