Fotoğraftaki yakışıklıdan bahsettimTam benim tipim de.. Evli olduğum için de tehlike arz ediyor canım hehehehe :76:
Tamam fıstığım.. Tatil dönüşü ekliyorumEski hallerim de çok yok. Şişkoyken çok foto çekinmemişim de haliyle :)) Ayıklayıp en dobişinden bulcam.. Yenilerden de en incesinden.. hihhi :) En çok dobiş suratımın küçüldüğü, bol yağlı kollarımın ve bacaklarımın inceldiği farkediliyor sanki.. Ben de şöyle bi yanyana koyup bakmadım kii.. Ben de bakmış olurum böylece :)
kim evli kim???ulen adam faceden kandırıyo mu bizi
Canlarım ciğerlerim...
Ben çıkıyorum.. İftardan sonra Bursa'ya gidiyorum. Yarın sabahınan 5-6 gibi de Antalya yolcusuyuz.. Gece pek uyuyamıcam ama, yolda arabada uyurum artıkınZaten sonra da dinlencem kısmetse bol bol..
Hepinizi çok özlücem canlarımİyi ki tanışmışız gııııı!!! hihih Dukanla ilgili güçlendirme notlarından da çıktı alıcam birazdan Elimde bulunsun.. Kilo almadan dönmeyi diliyoruumm :18: İnşallah yanlış bir şeyler yapmam.. Haftaya bildirimlerinizi yapın siz yine; ben epiciğini öbür hafta hallederim mereklanmayın E zaten her gün bildiriyoz :) biraz ara olsun bişey olmaz :))
Güzel bir hafta geçirin.. Üzülenler ağlayanlar bu hafta artık yeni bi hayata başlayın yahuuu..!! Sizden önemli ne varSeviyorum hepiniziii... Kararıp gelmek ve kilo almamak dileğiyle.. Tatilden gelince de çalışmak baya zor olacak ama :S :) Keyfini çıkarmalı..
Sizleri takip etmeye çalışıcam ama çok zor olacak. Ara ara yazarım canlar... ama face'deyimMuuccckk!! Hepinizzeeee
kız allah seni napmasın
adam feyk feysine josh duhamel'in resmini koymuşta sen de yedin mi..
oyyhhkarnıma ağrılar girdi
ayy msj fln yok.bida ayrlmcm burdan
isveç güftede %4 karbonhidrat mı vardı ne vardı.. ben de iki sefer açlık nöbetinde yanında brokoliynen yemiştim.. onu yediğimde de yulaf kipeğemi yemeyip dengeledim diye avunmuştum.. ama gerçekten sıkıntısız gibi geliyo bana oevet evet meydan ikea.. bana da epey yakın sayılır.. ne zaman olur bilmem ama facedan haber uçururum yada gidersen sende yaz valla bende çok sevinirim görüşürsek.. hem kalıpların yerini direkt gösterirsin deli dana gibi aramamış olurum
ama ben somon seemem. isveç köftesi olur ama
Canlarım ciğerlerim...
Ben çıkıyorum.. İftardan sonra Bursa'ya gidiyorum. Yarın sabahınan 5-6 gibi de Antalya yolcusuyuz.. Gece pek uyuyamıcam ama, yolda arabada uyurum artıkınZaten sonra da dinlencem kısmetse bol bol..
Hepinizi çok özlücem canlarımİyi ki tanışmışız gııııı!!! hihih Dukanla ilgili güçlendirme notlarından da çıktı alıcam birazdan Elimde bulunsun.. Kilo almadan dönmeyi diliyoruumm :18: İnşallah yanlış bir şeyler yapmam.. Haftaya bildirimlerinizi yapın siz yine; ben epiciğini öbür hafta hallederim mereklanmayın E zaten her gün bildiriyoz :) biraz ara olsun bişey olmaz :))
Güzel bir hafta geçirin.. Üzülenler ağlayanlar bu hafta artık yeni bi hayata başlayın yahuuu..!! Sizden önemli ne varSeviyorum hepiniziii... Kararıp gelmek ve kilo almamak dileğiyle.. Tatilden gelince de çalışmak baya zor olacak ama :S :) Keyfini çıkarmalı..
Sizleri takip etmeye çalışıcam ama çok zor olacak. Ara ara yazarım canlar... ama face'deyimMuuccckk!! Hepinizzeeee
kız ben bunu artist falan sandım.bu sizin iş yerindemi çalışıyo
ah pisicik beder ha!! çok güldüm zayıfcalardan yok muydu örnek verilcek kimse aşkolsun matruşka gibi kadına benzettin benii.. onun içindekiler de tontik anam ne edem ben şimdi
he ya yetenek var amma makine yok şu ara, cep telefonusu o kadar oluyo
kalıplar ikea'nın.. yeni aldım iyi ki de almışımm, yapışma derdi sıfırlandı, tavsiye edenzii
Bu arada vanilya aroması ve biraz da sınrılı izinli olmak kaydıyla hindistan cevizi diyorum... ilk kim yapacaksa ve bunları da seviyorsa dener mi lütfen.. benim yarınki hakkım da yapılmış durumda şeedemedim haliyle
vay alçak adam josh duhamel kim beee cehalet olunca kandırılıyosun işteee
ayyyyy bu kaknem karıyla mı evlenmiş o güzel adam yazıııııık. boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye
kız aliye fotodaki tam istediğin gibiymiş haa 72 li ama ben tanımıyomuşum. tanığım olan yemiş beni
kız valla çok hoşsun. ben bilerek koydun o resmi sanmıştım.
ilahi tenar
haydi mesai biter kedi kaçar. allaha emanet olun sizi seviyorum .. iyi haftasonları herkese
Canlarım ciğerlerim...
isveç güftede %4 karbonhidrat mı vardı ne vardı.. ben de iki sefer açlık nöbetinde yanında brokoliynen yemiştim.. onu yediğimde de yulaf kipeğemi yemeyip dengeledim diye avunmuştum.. ama gerçekten sıkıntısız gibi geliyo bana oben sana uyayım.. vaktim var önümüzdeki hafta orastına kadar.. konuşuruz yine
susuzluk başıma vurdu. sahurda kıymalı yumurta ve light peynir yedim. iftara da tavuk hazırlıyom. bugün protein günüm.kilo:79 ticker imı bi güncelleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?