Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

isveç güftede %4 karbonhidrat mı vardı ne vardı.. ben de iki sefer açlık nöbetinde yanında brokoliynen yemiştim.. onu yediğimde de yulaf kipeğemi yemeyip dengeledim diye avunmuştum.. ama gerçekten sıkıntısız gibi geliyo bana o ben sana uyayım.. vaktim var önümüzdeki hafta orastına kadar.. konuşuruz yine

İyi yolculuklar dely. Tatilin umarım gönlünce geçer.

İyi yolculuklar dely. Tatilin umarım gönlünce geçer.

işte eski bir eteğimin içine yeniden girebildim

Eklentiler

• $2012-07-20 18.53.13.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $2012-07-20 18.53.25.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $2012-07-20 18.53.32.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkr ederim çok mutluyum. Ben atak evresini 7 gün yapıcam fazla kilosu 20nin üzerinde olanlar yapabiliyomuş en fazla 10 güne kadar atak evresi :) tickerde bi hata yaptım 4 deil 3kilo 600 gram olucak
Allahım inşallah 13 ve 23 kilo verdiğimi görmeyi nasip etsin ... Hepinize kolay gelsinn .

Aaaah ah Herkesin ramazanı mubarek olsun hepimize sabır diliyorum
Öncesi sonrası yapçamm bide resimleri yüklerim sizde yapın :13:

benim bünye nasıl bir yağ yakma moduna girdiyse artık, sp yapmama ve hatta tam buday unu da yemem rağmen, dünden bugüne -400. tamam dün sabahtan bu akşama tartı süresi 1 değil 1,5 gün oldu ama 1,5 günde de 400 gr mükemmel bence. ödem gitmiştir falan da diyemiyorum. çünkü ayaklarımı ayakkabıya sokamadım bugün.
ben şimdi bu dönemi kaçırmamak için hayatta kaçamak yapmam. isterse güllaçlar, baklavalar, dondurmalar havada uçuşsun))) valla arkadaşlar pek bi sevinçliyim yaaaaaaa

kızlar şimdi ben atak yapıp tekrar başlıcam ya dukana...kilo verirmiyim yoksa bu yediklerimden dolayı bi süre yerimde mi sayarım:S

kuzum sen önce bi sakin ol. kilo verirsin tabi. zaten bu kaç gündür yediklerin öyle yerleşip kalmaz hemencecik. sen bir an önce başla. pazartesiyi neden bekliyorsun, yarın başla.

Kıyamammm inşallah böyle devam eder ah o şeytan yokmu kaçamaklarlar hep onun yüzünden

iyi aksamlar dukancanlar..

Allah tuttugunuz oruclari kabul etsin insallah...Bu sabah cok fena midem agridi uyudum anlamadim pek ama halen devam ediyor..

Sahurda da fazla bisey yemedim iki yumurta 4 kasik yogurt ve iki ince ekmek (protein ekmegi) 1 tane zeytin 1 bardak ayran..is yerinde basim agriyor diye hap almistim sanirim o dokundu mideme..

Cok sükür son 1 saatimiz iftarda izgarada yapilmis tavuk gögsü esim yapacak getircek yaninda bilmiyorum ne yerim 1 dilim ekmek yogurt ve alabas..Birde yemek ten sonra latte icersem süt doyuruyor zaten..Simdiden oruclu olan dukancanlara hayirli iftarlar..

isteyim ara ara bakiyorum ama helen gecmisi okuyamadim izine kadar full calisiyorum en son 31 temmuz izinliyim 1 de ucuyorum siz tahmin edin artik...

Son düzenleme:
DUKANCILARI BEKLEYEN SİNSİ TEHLİKELER

Sadece kilo vermek için bunca kısıtlı besini yemek metabolik sonuçları açısından bakıldığında diyabet, kalp hastalığı, dislipidemi ve hipertansiyona zemin hazırladığı, sağlıklı bireyde ise ketosize neden olup, kanda ürik asit düzeyini anlamlı olarak yükselttiği görülmektedir. Sağlıklı ve kronik hastalığı olan bireylerde vücutta keton birikimi böbrek, karaciğer fonksiyonlarını bozmakta, insülin metabolizmasında olumsuz etki yaratmaktadır. Sodyum ve su kaybı ile hipotansiyon, kabızlık ve nefroliasiz görülebilmektedir. Buna ek olarak yüksek miktarda hayvansal protein alarak böbrek fonksiyonları bozulmakta, yüksek yağ alımına bağlı olarak ise hiperlipidemi, insülin reistansı ve glikoz intoleransı oluşmaktadır.

VERİLEN KİLOLAR HIZLA GERİ ALINIR

Sağlıklı yaşamak ve kilo vermek adına gerekli tüm vitamin ve minaralleri yeterli oranda almak çok önemli. Karbonhidrat, protein gibi bahsettiğimiz besinlerden herhangi biri tüketilmediğinde ya da olması gerekenden az ya da çok tüketildiğinde birtakım sorunlar yaşandığı ve sağlığın bozulduğu tıbbi olarak kanıtlanmış bir gerçek. İnsanın hastalıklara karşı korunabilmesi için dengeli beslenme ayrı bir öneme sahip. Bu nedenle Dukan gibi protein ağırlıklı bir diyet hızlı kilo vermeye yardımcı olurken, akabinde verilen kiloyu hızla geri almanızı ne yazık ki engelleyemiyor ve beraberinde uzun süre uygulandığı takdirde beraberinde çeşitli rahatsızlıkları da getiriyor. Gelin görün ki zayıflamak adına birçok hataya düştüğümüz de bir gerçek!

Sabah gazetesinin internet sitesinde okudum ve tedirgin oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…