slm.bulaşıksuyu ve tüm dukancılar uzun süredir giremediğim foruma bugün dahil olabildim nihaYET ramazan nasıl gidiyor oruç tutan var mı?
yaw sorma şeker ben bugün +500 olarak güncelledim maalesef. yapmıcam artık kaçamak
Selam canım, hoşgeldinnn :) Dukan ve oruç benim açımdan gayet güzel gidiyor :)
Atak evresinden sonra hiç protein günü yapmadınız mı? Peki atakta sonra bugün kaçıncı gününüz ve kaç kilo verdiniz?valla ben de bes gün ps yaptım canım ama kilo vermeyi engellemediğini farkettim ,böyle mi devam etsem bilemiyorum ,p günleri şimdi işkence gibi oluyor ,sebzeler su tuttuyor filan deniyor ama ben de tutmadı ,gayet iyi gidiyor ama 1+1 daha mı hızlı gidiyor kilo onu da bilemiyecem ,hayatımda ilk kez 30 günü kaçamaksız bir diyet yapmış oldum.
Kolay gelsin size. Benim bugün 4. günüm ve günde iki kez birer adet yediğim kirazdan başka atak evresinde kaçamağım olmadı.Evet herkese merhabalar.....
yarın sbah iibari ile dukana başlıyorum, bugün alışveriş yapmam gerekiyor. Bildiğiniz üzere pahalı bir diyet :)
Bu sabah itibari ile 67.4 kiloyum hedefim 60 kilo, 7.4 kilomu 45 günde verebilceğimi gösteriyor dukan.co.uk :) umaarım dediği gibi olur.
haydi başlayalım o zaman :))
ben ramazan başından beri ipin ucunu kaçırdım fakat sadece 1 kg aldım.yulaf kepeğini ihmal etmedim.sen nasıl yapıyorsun neler yiyorsun bulaşıksuyu ben ifta ile sahur arası 2 lt.su içemiyorum mesela.yeşil çayda içemiyorum.:44:
Sahurda yaptığım ekmeklerimi yiyorum. Yanında lor bazen yumurta sebze günümde de domates salatalık falan oluyor. Sahurda yediklerim hep daha hafif şeyler oluyor. Mesela bugün sadece yoğurt ve ekmeğimi yedim. Sahur ve iftarda birer tane olmak üzere hep soda içerim, suyu asla ihmal etmem. Yatana kadar elimdedir hep şişem.
İftarda ise sıkılmamak için hep farklı tarifler deniyorum. Çorbam, ana yemeğim ayranım hep olur. Sıvı ihtiyacımı ayran, su, soda ile gideriyorum. Yeşil çay içmeyi bıraktım ama içsem çok iyi olacak çünkü normal dönemde hep içerdim.
ben çok aradım bulamadım callen egzersizleri ile ilgili bişi.imkan varsa yardım riCA ederim.
bende bugün buldum ve indirdim.diyet center callanetics.den buldum.google da arayınca çıkıyor.türkçeye çevirisi var eski ama idare eder
Atak evresinden sonra hiç protein günü yapmadınız mı? Peki atakta sonra bugün kaçıncı gününüz ve kaç kilo verdiniz?
Bende kendimce bir yöntem bulmaya çalışacağım. Atağı 7 gün yapıp 7 günde 5 kilo vermeyi istiyorum. Kalan 5 kiloyu da seyirde protein ağırlıklı protein +sebze diye uygulamayı düşünüyorum. Öylesi bana daha kolay gelecektir.
Kolay gelsin size. Benim bugün 4. günüm ve günde iki kez birer adet yediğim kirazdan başka atak evresinde kaçamağım olmadı.
kızlar oruçtan dolayı şuan of oldum.diyet alışverişinden sonra kendime tatlı yaptım.döner dürüm yapacağım için kreplerimi pişirdim.diyet colamıda buzluğa gömdüm.ev halkının içliköftesi,mantısı ve işkembe çorbası var.benimde yemeğim var.kendimi sofrada garip hissetmeyeceğim.çatalım elimde garip bakmayacağım
önceki günkü insandışı yemek serüvenim tartıya + olarak yansımış tabiki de :/ iki ileri bi geri devam ediorum güçlendirmeye bakalım sonum ne olcak :44: allahtan ramazan ayındayız da kaçamak yapmaya çok vaktimiz olmuyo bi yere iftara gidiosanız zaten eve gelene kadar sahur oluoinşallah daha fazla almadan aksine vererek tamamlayabiliriz şu mübarek ramazan ayını
Canım arkadaşlarım nasılsınız ben geldim bakiimmm
ama gelin görün neler ettim ben dün 2 dilime yakın normal yani dukan olmayan cevizli incirli pudinkli kek yedim ve hala vicdan azabından ölüyorummm
regl oluyorum ondan gözüm döndü kendime geldiğimde kekler midemdeydi bile
nese bu kek yeme olayı benim rejim konsantremi bozdu adapte olamıyorum kendimi dürtüyorum ama olmuyor napıcam bilmiyorum ne görsem azıma atmak istiyorum dukanın balon hikayesi vız geliyo yani benim bolan patladı kızlar
kurtarın beniiiiiii:2::2::2::2::2::2:
ama gelin görün neler ettim ben dün 2 dilime yakın normal yani dukan olmayan cevizli incirli pudinkli kek yedim ve hala vicdan azabından ölüyorummm
nese bu kek yeme olayı benim rejim konsantremi bozdu adapte olamıyorum kendimi dürtüyorum ama olmuyor napıcam bilmiyorum ne görsem azıma atmak istiyorum dukanın balon hikayesi vız geliyo yani benim bolan patladı kızlar
ah tunacım, haftasonu ben de canına okudum diyetin. neler yediğimi söylemek bile istemiyorum. tabi bunlar bana bu akşam tartıda + olarak göründü. gördüğüm rakamın fazlca üstünde durmadan, salıya kadar tickerdaki rakamıma dönmeye gayret edeceğim.
ya benim motivasyonumda sorun yok çok şükür tenarcım. sadece haftasonu bir arkadaşıma gittim. uzun zamandır yemek yapmıyorum. yani diyet yemekleri haricinde birşey yapmıyorum. yemek yapmayı da çok severim. arkadşım bana şunu pişir bana bunu pişir diye gazı verdi bana. ben de döktürdüm. eh ramazanlık günde o kadar yemeği yapınca ister istemez yedim. hadi ortamı bozmayayım, keyfi kaçırmayayım dedim. +2 kg oldu tartıda. gerçi epeyce bir kısmı ödemdir. 2 günde o kadar kilo alınmaz. doğru düzgün ne su ne yeşil çay içtim. tuvalete de çıkamadım iyice şiştim.ayyy kızlaarr neler oluyo bizeeenazar mı değdi ne benim de motivasyonum çok düştü off off hemen +1000 olarak yansıdı yediklerim. yok itiraf edicem yediklerimi yoksa rahat edemicem. dün çoruma gitmiştik orda gözleme yedim, kola zero olmadığı için normal kola içtim ve uno sandviç ekmeklerinden yapılmış 1 adet sandviç yedim. bugun de o sandviçlerden 1 tane yedimm oyyy oyyy artık durmalıyııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?