Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ataktan sonra sadece protein günü yapmamışsın öyle mi? Sizin kilonuz fazla değil, Hatta bana göre hiç değil. Kendi vücudunuza göre bir yöntemde gidiyorsunuz. İyi yapıyorsunuz.
Bazı uzmanlar ayda 4 kilo vermeyi bile çok buluyorlar. En sağlıklısı her ay verilen bir kilodur diyen çok ama biz ne yapıyoruz her günde bir kilo vermeyi istiyoruz.:44:

Bu aromaların özelliği nedir? Dukan öneriyor mu?
Bu aromalarla nasıl tatlar yapıyorsunuz? Zamanınız varsa yazabilir misiniz?

ben acıbadem velimonunu aldım.keklere tatlılara limon ve acıbadem tadı veriyor.limonlu kurabiye acıbademli kurabiye yap.yani şeker tadı az olduğu için bu tatlar destekliyor.tatlı kırizlerinde iyi oluyor.ben az çeşit buldum.vanilya,kakao ve tereyağ aroması varmış.vanilya çubuğu aldım.pazarda incecik bir çubuk 4 liraya satılıyor.bunlara aşırı daldınmı çok pahalıya geliyor.buaramaların küçük tüpte 4 tane var 2 lira .2 damla kullanırsan yetiyor.keskin tat ve kokulu.tatlılardan daha çok yemeklere yönel.tatlıda bir süre sonra tıkanıp canın istemiyor.çünkü alıştığımız şeker tadı olmuyor.ama yemeklerde ben pizza bile yaptım.iskender yaptım.yemek sitelerine girersen bulursun.

Peki bu aromaları baharatçılarda veya büyük Migros gibi gross marketlerde bulamaz mıyız?

arkadaşlar bu kilo çizelgesini oluşturamadım.seçimleri yapıyorum.kk da imza yapıştırmayı beceremedim teknoloji özürlüsüyüm.yardımcı olabilecek biri varmıııııı

aslında medesamın tarifini denemeyi çok istiyodum amaa tarifin olduğu sayfa yok olmuş 23.07 akşamından 24.07 akşamına atlıyo sayfalar heralde tarif 24.07 gündüzdeydi. ben de simlanın tarifini deneyim dedim dukan diyeti tarifleri: ÇİKOLATALI KEK ama aroma olarak vanilya yerine kakao, çikolata, fındık ve pöti bör ekledim. üzerine de çikolata sos hazırladım. bu sos ise tamamen doğaçlama oldu önce bir bardak süte 1 tatlı kaşığı sahlep, 1 yk süt tozu ve 1 yk kakao ekledim kaynayana kadar pişirdim ama baktım ki çok koyu oldu içine 1 bardak daha süt ekledim kaynattım baktım bu sefer de rengi çok açık oldu eh ben de 1 yk daha kakao ekledim sonra tadına baka baka splenda eklemeye başladım 4-5 tatlı kaşığı yetti. sonra da çikolata, kakao, fındık ve pötibör aromalarından kattım. fotolardan da görebileceğiniz gibi mutfak her zamanki halini aldı

Eklentiler

• $2012-07-27 22.10.39.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $2012-07-27 22.42.45.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $2012-07-27 22.17.31.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $2012-07-27 22.11.21.webp
    4 KB · Görüntüleme: 51
  • $2012-07-27 22.13.26.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 49
Peki bu aromaları baharatçılarda veya büyük Migros gibi gross marketlerde bulamaz mıyız?

bulunduğum memlekette büyük yok küçük var orada rom,acıbadem,limon var.ne diyet dondurma ,kakao bulamıyorum.kendim yapıyorum.hatta kitabı bile bulamadım.bir arkadaştan alıp okudum iyade ettim.bazen doğru sandığım yanlış oluyor.neyse yuvarlanıp gidiyorum.73,5 le başladım en son 69,5 di.ama regli dönemi atlattım.27 günde ortalama 4 kg gitti.yani ayda 4 kg dersek 58 kg ye 11,5 kg var yani ortalama 3 ay ekimde bitmesi lazım.korumayla herhalde 2013 nisanı bulacak.uzun soluklu bir diyet olduğu için kaçamak olması normal.doktor balona iyne sokmak diyor ama insanız ve önceki zamandan alıştığımız damak tadını kaybetmek kolay olmuyor.doktorda kesin cizgisini çizmiş .ama biz çizemiyoruz.benim kabızlık sorunum var mesela kaysı yemem gerekiyor.4-5 taneden aşağısı olmuyor.yeşil çay onda içtim ,ilaç kullandım.ama en sağlıklısı kaysı.e şimdi ne yapaym.yemezsem ilaç yersem diyette kaçamak.:26:

arkadaşlar bu kilo çizelgesini oluşturamadım.seçimleri yapıyorum.kk da imza yapıştırmayı beceremedim teknoloji özürlüsüyüm.yardımcı olabilecek biri varmıııııı

cınım 6433 v3 6434. sayfalarda resimli olarak açıklamıştım. ordan bakabilirsin

Sabahları aç karnına 3 kayısı ve üzerine bol su iç. Bence öyle daha etkili olur. Yeşil çay ve de form pluslardan da içebilirsin. Ben fprm plus içiyorum, kayısı yememeye inat ediyorum ve hala atağa başladığımdan beri tuvalete çıkamadım. Bende de sorun var.:95:
migroslarda falan sadece dr oetkerinkileri bulabildim ben o da 4 çeşit maalesef daha çok çeşit için internetten sipariş vermek gerekiyo sanırım
İnternetten değilde ben Migrostan almayı deneyeyim.

slm.bulaşıksuyu ve tüm dukancılar uzun süredir giremediğim foruma bugün dahil olabildim nihaYET ramazan nasıl gidiyor oruç tutan var mı?

valla ben de bes gün ps yaptım canım ama kilo vermeyi engellemediğini farkettim ,böyle mi devam etsem bilemiyorum ,p günleri şimdi işkence gibi oluyor ,sebzeler su tuttuyor filan deniyor ama ben de tutmadı ,gayet iyi gidiyor ama 1+1 daha mı hızlı gidiyor kilo onu da bilemiyecem ,hayatımda ilk kez 30 günü kaçamaksız bir diyet yapmış oldum.

Evet herkese merhabalar.....

yarın sbah iibari ile dukana başlıyorum, bugün alışveriş yapmam gerekiyor. Bildiğiniz üzere pahalı bir diyet :)

Bu sabah itibari ile 67.4 kiloyum hedefim 60 kilo, 7.4 kilomu 45 günde verebilceğimi gösteriyor dukan.co.uk :) umaarım dediği gibi olur.

haydi başlayalım o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…