İnşallah canım.
İnşallah hepimiz için herşey güzel ve umduğumuz gibi olur.
Canım ilk insanlar tamamen et ile besleniyorlardı, tahıl dolayısıyla yüklü karbonhidrat insan hayatına çok sonra girdi, özümüzde hepimiz avcıyız, hepimiz et oburuz, bunun aksini iddea edeni mağmaya doğru uğurluyorum, ben hiç ama hiç etkilenmiyorum bu tip söylemlerden, bu açıklamalar tamamen duygusal ve bu adam bana hiç samimi gelmiyor tamamen reklam, bi şarlatan tipi var adamda bir gün katıldığı bir programı arayıp şarlayasım var
aynı şeyi bazen bende düşünüyom ilerde belki öyle bi teknoloji geliştirirler ne güzel olur dmi
geçen gün, maç önce futbol yorumu yapıyordu stadyumda.
snn gene aylar varmış bnm bi sene var
geçen gün, maç önce futbol yorumu yapıyordu stadyumda.
bakacak olursan 2013 mayısında son buluyor.güçlendirme koruma derken.birde doktor beklenenden liposeşsında 1 kg olacak derken benden 2,5 yakın almış.alına bilecek en iyi miktarı aldık dedi.ancak girdiğimde70 dim dün70.5 bugün 72 amaliyattan çıktığımdada 70.2 dim.acaba doktor alacağım derken gerimi koydu.benim 68 lerde olmam gerekiyordu.neyse ödemdir.dukan amcayı bırakmadım ama 4 gün yememem gereken birkaç şeyi yedim.mecburdum.suçluluk duydum.yani anlayacagın bacım benimde nerdeyse senem var.ikimizede kolay gelsin.daha başlayalı 1 ay oldu benim.
bnmde 2.5 ay olmak üzere...normalde çoktan bırakmış olmam gerekirdi diyeti...ama bırakmadım bu sefer
bırakma bacım bak nekadar vermişsin.amaç manken olmak deyil kendimizin mutlu olacagı görüntüye sahip olmak.bak ben üst sırt kenarda südyen bölgesinde kocaman yağ topagı vardı zayıflasamda gitmiyordu.beni rahatsız ediyordu.cesaret ettim gittim aldırdım.bu arada doktor karnınıda hafif düzelteyim dedi.bende yap gitsin dedim.korseyi çıkrıp duş aldığımda göbek çıkıntımın gittiğini gördüm.sırtımdaki eskisinden büyük ama ödemden.yani güzellik kadın için her dönem önemli ben 41 yaşındayım.ama neden hoş bir görüntüde olmayayım.şişmanlık kaderimi benim.deyil.onun için güzeli devam et sakın bırakma.kimsenin azmini bozmasına izin verme.
İnşallah öyle olur. Ben sorun yaşamıyorum pek devam edebileceğime inanıyorum ama sürekli bırak baskısı olduğu için üzerimde sinirlerim bozuluyor
kız tenarrr tickerim nasıl olmuş afilli deyilmi.
Ben bunu almıştım iki gündür de sabahları yiyordum. Yemeyeyim mi?
çok güzel olmuş...bnmkinide ekimle tenar yapıo hep saolsunlar
ben daha hiç jambon yemedim:Sbunda 4 gr karbonhidrat var, jambon yesen sevmez misin? onda 2 gr karbonhidrat var
kız tenarrr tickerim nasıl olmuş afilli deyilmi.
pek afilli olmuş canııımm artık bol bol aşağı doğru güncellemeni diliyoruz
kuzucum sağlık açısından endişeleniyosan, multivitamin kullanabilirsin. seyire geçince de 1+1 yerine hergün ps uygularsan hem daha yavaş kilo verirsin (böylece hızlı kilo vermenin zararlı etkilerinden korunmuş olursun) hem de için rahat eder
eneeee bida aramam valla hemen sana sorarım
hafta sonu.amaliyat olduğumdan oruç tutamıyorum.kafam kadar büyük hap kullanıyorum.vücudum şiş.evden 5 dk firar ettim gittiğim markette beni buldu sevgili kocam.oda sitreste ev almak için arabayı satıyoruz.dolanıp duruyor.arabasız ne yapacağım diye.onun motoru var yaya kalacak benim .neyse aslında sıkıntının hepsi güzel nedenlerden dolayı.bugün aktivya yedim.2 tanede kaysı bağırsaklarımın sertleşmesini istemiyorum.geçen deneyimim acıydı.2-3 parçada karpuz yemiştim gece,içim yanıyor.korse sıkıyor birde alerji oldum.neyse bu ufak şeyleri bagırsaklarım için.birgün önce dukan kurabiye poğaça ve kek yaptım sabah onlardan diyet peynirle yedim.öğleden sonra diyet peynir ve 2 yumurtayla omlet yaptım bir kutu diyet kolayla tükettim.halada karnım tok.topluca yemeklerimi ypıp kutulara koyup dolapta muhafaza ediyorum.ekmeğimide yaptıydım.buzlukta pizzam bilem var kızlar.ama iştah yok ancak ödem bol.canımmmmm sıkılıyooor.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?