Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Şu ideal kilolarımızı bi görelim parti sözüm var burda heheheheheh Ankaraya beklerim dukan usulü yapabildiğim ne varsa hepiciiini yapıp yirizzz
vuuuu bu cok güzel bir haber isteee
oy kiyamam ben sana tatlimmmm e sey yapsanaaa pizza mizii peynir salam koy üzerine mis
Dukan Grup: Kıymalı Börek

böyle bi tarif buldum ben dukan tariflerini tutturamayan biri olarak cesaret edemedim foto falanda yok dukanın kitabından uyarlanan tariflermiş sizce nası?
kiiiiz cok leziz geliyor kulaga...

maaalesef ben basladim basalyayli kiyma yiyemedim yagsizini bulamadigim icin

2 saattir bu tarifi arıyom akşam yapcam ama bnm çikolata aromam yok vanilya var olur heralde genede

Bugüüüün en son şubatta gördüğüm arkadaşımla iftara gitceeem. Giydim elbisemi şok etkisi yaratmak için bekliyorummmmm

Abim de dünnn anneme bu kız iyice eridiii, hasta mı ne dedi ahahahahahaha çok güldümm çokkkk

bulasiksuyummm canim benim resim isteriz hakikaten ve o arkadasinin yüz ifadesini bir bir istiyorum burayaa

kestanem sekerim söyleseydiny azardim yahuuu kopyali bende hepsi

glshk canm bende hep sahurda yiyorum ama bi kasik bi kasiga belki iftara tatlli yaparim diye

hafta sonu.amaliyat olduğumdan oruç tutamıyorum.kafam kadar büyük hap kullanıyorum.vücudum şiş.evden 5 dk firar ettim gittiğim markette beni buldu sevgili kocam.oda sitreste ev almak için arabayı satıyoruz.dolanıp duruyor.arabasız ne yapacağım diye.onun motoru var yaya kalacak benim .neyse aslında sıkıntının hepsi güzel nedenlerden dolayı.bugün aktivya yedim.2 tanede kaysı bağırsaklarımın sertleşmesini istemiyorum.geçen deneyimim acıydı.2-3 parçada karpuz yemiştim gece,içim yanıyor.korse sıkıyor birde alerji oldum.neyse bu ufak şeyleri bagırsaklarım için.birgün önce dukan kurabiye poğaça ve kek yaptım sabah onlardan diyet peynirle yedim.öğleden sonra diyet peynir ve 2 yumurtayla omlet yaptım bir kutu diyet kolayla tükettim.halada karnım tok.topluca yemeklerimi ypıp kutulara koyup dolapta muhafaza ediyorum.ekmeğimide yaptıydım.buzlukta pizzam bilem var kızlar.ama iştah yok ancak ödem bol.canımmmmm sıkılıyooor.:18:

tickerıma bakarsan bnmde vermem gereken kilo miktarının çok olduğunu görürsün...başlayınca gerisi geliyo inan bana

İnşallah öyle olur. Ben sorun yaşamıyorum pek devam edebileceğime inanıyorum ama sürekli bırak baskısı olduğu için üzerimde sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…