Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuzum bozma moralini ,motivasyonunu bakalım
az çorba,2 dolmadan bişey olmaz neler gördü senin vücudun,bunların kaçamak olduğunu bile farketmemiştir
kuzu olsun yaaa son kilolar böyle işte 2 ileri, 1 geri gidip gelecez anlaşılan.
sanırım ben güçlendirmeye falan da geçmeyeceğim.
müstakbel kocacım demiş yaaa inmek istediğiniz kiloya inene kadar seyreyleyin diyeee,ben iyiyim buralarda yaaa,seyirde takılayımm 69'lara kadar falan.ne de olsa sen de buralardasın fosilleşiriz artık burda
ekimciğimin iş yoğunluğu söz konusu bu aralar,telaşı çok ondan uğrayamıyodur ama fırsat bulunca uğrar diye umuyorum
dişini de çektir kurtul,kaçışın yok en sonunda çektirceksin zaten.çektirmeyimce yandaki dişlerini çürütme ihtimali var

yaa evet pisim benim de et yiyesim gelmiyo diyemem de yağsız et yiyesim gelmiyo diyebilirim adanayı falan hop hop yutarım yani sana da inanıyorum bu kez bildirim gününde rekor bekliyorum senden

anaaaaa medesam üzülmeeee bu sefer sana söz 2 hafta sonra 65 olcam walla senden iyi antrenör olur fatih terim gibisin acayip gaza getiriyosun. özellikle çokoprens hikayesinden çok etkilendim. söz ülen en sevdiğim şeyleri koysalar önüme bi çimdik bile yemicem en az 2 hafta. yalnız 2 haftalık söz veriyorum bakar mısın hihoho bu kadar güveniyo tenar kendine bu arada bob da acımış yaa çok güldüm ona

yaa evet pisim benim de et yiyesim gelmiyo diyemem de yağsız et yiyesim gelmiyo diyebilirim adanayı falan hop hop yutarım yani sana da inanıyorum bu kez bildirim gününde rekor bekliyorum senden

ben hiç yağsız yiyemedim ki ilk günden. mümkün değil geçmez boğazımdan o yagsız gögüs etleri. but yiyorum genelde. ama derisini sıyırarak.
desteğin içinde teşekkürler. bitsin artık bu diyet çilesi yaaa huuu

yok delycim yaa ben 4 unu de aldırdım hem dee benimkiler gömülüydü, ameliyatla aldılar yani çekim diil. ucu çıkmış olan vardı bi tane çok kolay çıktı o. asıl içerde çürürse kötü oluyo, çekerken kırılıyo bu sefer kesip almak zorunda kalıyolar kalan parçayı, bu dişlerin hiç işlevi yok bir an önce aldır gitsin bence

oyyy kuzummmm anlaştık,sen 2 haftalık sözünü tut,2 hafta sonra ben seni yeniden gaza getiririm

love cuuuuummm canim benim hic korkma bende cektirdim hepiciiiini hic acimadi ki benim dis etimi de kestiler cünkü cikmamisti daha hic ama dis agrisi kötü tatlim gecmis olsun

medesammmm regl den sonra neler neler olacak olaylar olaylar

tenarrrrr hadi yarisalim kapisalim tatlim

vuhuuuu buarada kizlar bugün kesin 71 li rakam görücem

kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime gerçekten yapmak istediğim iş haber yazmak ama beden böyle mutsuzum

Evet canlar.. Haklısınız tabi. Acımıyor da diyorsunuz.. Ben işlevinden falan değil zaten korkumdan gidemiyom. Ama bir kaç kişiye daha sordum onlar da acımıyor dedi. Çektircem zaman bulursam artık hemen.. Şimdi de parasızlıktan gidemicem gerçi sanırım :S Eylül ayına bir diş parası bütçe planı yapiyim :76:

Ya bu akşam da yemeğe davetliydik biizz :S Unutmuşum ben onu, spor falan diyorum bir de:18: Hem de eşimin amcasıgile. İlle bi çorba olcak bi kepçe de olsa içmek gerekecek. Neyse salatayı falan bol yerim. Şöyle normal bir mevsim salatası vardır umarım.. Yoksa hani mayonezli falan salatalar yapıyolar ya :S Onlardan yiyemem. Ekmek yemiyorum zaten orda sorun yok. Heralde etli bişiler olur.. Olmadı sebze yemeği olur.. Yemekte öyle böyle idare ederim de tatlı olayını napcam Çok canım çektiğinden değil, çekse de yemem ama; ayıp olacak iştee.. Rejimdeyim falan demek istemiyorum. Kayınvalidem biliyo zaten gerçi, o söyleyebilir. Saolsun pek ısrar etmiyo, beni anlıyo da.. Diğerleri "Aaa artık gerek yok, yeter" dicekler "1 günden bişi omaz dicekler" "Ay bi lokmadan bişey olmaz" dicekler.. Dicekler de dicekler.. Ben de öyle çok ısrar edilince bi de sinirleniyorum "Yemicceeem!" diye böyle bağırasım geliyo.. 50 kere "Yok yemicem" diyorum, sinirim sesime yansıyo bu sefer de. Benimkiler olsa neyse, onlara her şeyi söylerim de.. Bunlarla kırk yılda bir, bir araya geliyoruz, ayıp olur.. Ucundan kıyısından alıcam kızlar mecbur.. Şimdiden söyliyim Pufff!! Sonra yine bana protein günleri... Perşembeye biraz zor 58

kızlar kararımı verdim,dukana başlayacağım tekrar.diyetisyen falan boş anladım.ama bir yandan da gano excel diye bir hap var,çayı kahvesi falan ek ürünleri var,kardeşimin kayınvalidesi içiyor,sağlık için de içiyorlarmış,işe yaramışta,tansiyonunu falan düzeltmiş.ama tabi ki,asıl güvenipde yapmak istediğim dukan diyeti.inşallah vericem kurtulucam bu kilolardan.

kızlar adamı yedirip yolladım.çocukları yedirdim.oğlan oynamaya kaçtı küçük kızım banyomu temizlemeye çalışıyor.malum dinlenmedeyim.çok eğilip kalkamıyorum.onların yaptığıyla idare ediyorum.derken ekmek yapma makinamda yeni bişi deniyordum malum biz diyetteyiz ama benim 3 spam diyette deyiller.taşmış yanmış.tam bir çin işkencesiydi temizlemek.2 saatimi ve bütün nefesimi aldı.bende sabah bişey yemedim öğletavuk göğsü ve biraz yoğurt yedim.miydem pek mutlu olmadı.oruç tutabilsem bundan iyi hiç olmasa akşamı bekliyon.ama malum mecburiyetten tutamıyom.kiloya fazla bakamıyorum.yani bu ay pek bildirimde bulunamıya bilirim.malum ödem.üstelik diyetide uyguluyorum.halsizliğimde ondan.ama kızlar pes etmek yak gaz vermeye devam

anaaaaamm iyice gaza geliyorum kapışalım beaaa

Heeyyy!! Diş benim dişiiiimmm Saol :) Korkuyom ama acımıcak inşallah :)) Ucu görünüyo.. Tutabilir inşallah

kızlar ben bu iş yerine hiç alışamadım çok mutsuzum herkes çok soğuk ay şu an ağlıyorum inanamıyorum kendime gerçekten yapmak istediğim iş haber yazmak ama beden böyle mutsuzum
Ah canıımmm Ama daha çok yeniii.. Alışamaman normaaalll.. Ne olur hemen üzme kendini.. Yapmak istediğin işi yapıyorsan ne güzle işte. İş yerindekilere de alışırsın zamanla, onlar da sana alışırlar. Biraz sabretmeye çalış minik şekeeerrrr..! Oyyyy!! Sabret lütfeeenn İşyerine bişiler götürdün mü bari bugün? Aç kalma bi daha öylee..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…