Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben ilk dukan yaptığımda testlerimi yaptırmıştım her şey gayet iyiydi doktor her ne yapıyorsan devam et dedi hatta şu zayıflama haplarından falan konuştuk, sakın bulaşma dedi dukan için safra kesesinde taş oluşur diyorlar benim annemin safra kesesinde taş var ama hayatında dukan yapmış biri değil bir beş kilo verdiğimde tekrar test yaptırıcam o zaman da umarım her şey düzgün çıkar. Tabiki uzun süreli sonuçlarını bir 2-3 yıl sonrasında görücez hep beraber...

Bu arada yarışmacı arkadaşlar baya hızlılar ohh - 500 ler falan allah artırsın ben bugün tartılmadım yarın iftar öncesinde umarım eksileri görürüm

SELAM KUZUCUKLARIIIMMM

nassınız bakalım ben gene evden ofise baglı şekilde çalışmaktayım efemmmm

kızlar bugün kendime 5 yıl aradan sonra 40 beden ama bu rahat kesim bi pantolondu aldım bir haftadır güydüğüm 5 yıl önceki 42 beden pantolumda bol geliyiiiiii

müjde kızlar vallah inşallah ramazan sonrası daha hızlı verip bi daha da almıcam

ben bugün tartıldım ve bildirimi yapım dedim malum yarın oruç sabah tok olucam

baslangıc:83,3
geçen hafta:77 )aslında 75,8 dim regl nedei ile almıştım
bu hafta:74,8
giden 2,2

75 gormek benim için adak sebebi idi arkadaşlar bilir ama ben ramazan sonrası bu kiloları göreyim hemen geröekleştircem adağımı kızlar malum ben 75 görmeyeli bi 6 sene oluyo heralde 2 kilo daha verince evlilik kilomda olcam ama eşim şimdi daha zayıf göründüğümü söylüyo heralde dukan etkisi diyorum

öpüldünüz güzeller

BU ARADA benim endokrinci bana devam et ama dikkatli bol suyuna dikkat et demişti :;=

5 günlük atağımda et ve süt ürünlerini sınırsız yemiştim ve günde 2 kaşık yulaf kepegini krep olarak tüketmiştim. Yumurtayı ise sarısıyla birlikte bazen günde 3 adet tükettim ve sonuçta 5 günde çok iyi sonuç aldım. ÇÜNKÜ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMIŞTIM. SADECE İZİNLİ OLDUĞUM YİYECEKLERİ YEMİŞTİM.

Şimdi ise 5 günlük protein günlerindeyim ve kaçamak yapıyorum. Bu da kilo vermeme engeldi. Bunu bizzat yaşadım. Dukan'ın atağında kaçamağa yer yok.
Bence yumurta yenilebilinir.

Limona atakta izin var.
Hatta yapabiliyorsak suyunuza limon damlatın. Ben ilk günlerde suyuma hep limon damlatıyordum ve çok faydasını gördüm. Sonra mideme dokununca limon suyunu bırakmak zorunda kaldım.

a-101 de satılan mest form çaydan bir poşet iç. sabaha sorun kalmaz. diyeti bırak diyen doktor sebebini de söyledi mi?
Kızlar dün A-101 e özellikle bu çay için gittim ve bulamadım.
Şu an 3 gündür kabızlık çekiyorum. Yeşil çay ve doğadan 5'i 1 yerde yi aynı bardağa koyup içiyorum bana mısın demedi. Tık yok.

Kızlar bugün vanilya aroması ve limon aroması aldım. Ve elimden vanilya aroması düştü, parçalandı. Mutfak şimdi vanilya kokuyor. Denemeden halletmiş oldum.

güzellik safra kesesinde taş oluşumu hızlı kilo vermekten oluyor aslında hangi diyeti yaparsan yap ortalamada ayda 4-5 kilodan fazla verirsen bu risk hep olacak

Son düzenleme:
melisende aromalar da sınırlı tüketebileceklerimizden dimi? Ben hep görüyorum tariflerde ama kararsız kalmıstım kullanıp kullanmamakta.

evet öyle birşey var da, onun kaynağı neresi bilemiyorum. birirsi kitaptan yorumlayıp hazırlamış sanırım. kitapta sınırlı izinlilerin listesi var. sınırsızların listesi de var. bence o listeler yeterli.
yumurta konusunda daha önce söylediğim şeyi tekrar edeceğim. kitapta kolesterol problemi olanlar günde 1 yumurta sarısını geçmesin diyor. onun dışındakiler için bir sınırlama yok. ben hergün kahvaltıda 2 yumurta yiyorum diyete başladığımdan beri. bazen akşam yemeğinde de yemek zorunda klaıyorum. günde 4 yumurta yediğim çok oldu yani. hiçbir sıkıntı yaşamadım.

5+5 de kaçamak olma ihtimali yüksek. aslında 5+ 5 yapmaya hiç gerek yok. ay sonunda aynı sonucu alacaksın nasıl olsa. 1+1 en sağlıklı ve en kolay olanı.

melisende aromalar da sınırlı tüketebileceklerimizden dimi? Ben hep görüyorum tariflerde ama kararsız kalmıstım kullanıp kullanmamakta.
Aliyenin yazdığı gibi 3-4 damla bişey kullanılıyor. bence zararı olmaz.

Seninle aynı düşüncedeyim. Benimde atak evresinde iken bazen 4 yumurta yediğim olurdu. Yeme sebebim ise et yemekten bıktığım için ağırlık süt ürünlerine ve yumurtaya vermemden kaynaklıydı. Hiç bir sakıncasını görmedim.
5+5 de kaçamak olma ihtimali yüksek. aslında 5+ 5 yapmaya hiç gerek yok. ay sonunda aynı sonucu alacaksın nasıl olsa. 1+1 en sağlıklı ve en kolay olanı.
Evet canım. Ben yanlış yaptım. Aslında Dukan ne diyorsa o gerçerli ve doğru yöntem. Sıkılmayın size 1+1 i öneririm diye yazmış. Bence de 1+1 daha doğrusu olan.
Bugün protein günümdeyim ve ben 1 kuru kayısı, bir incir yedim. Tüüüü bana.:84:Bunlarda yetmedi 1 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı yedim. Allah beni kahretmesin.

günaydınlar efendim.. malum bebek var, uğrayamıyorum :)
dely'm kuzum kilom 73,6 kaldığım yerden devam inişee :))

Günaydın herkese..

Bugün -200 ile uyandım, 64.8 olduğumu gördüm. Dün akşam iki parça küçük çikolata yiyerek ilk kaçamağımı yaptım. Bi daha yapmıcam söz. En azından bayrama kadar.

Tenarrcığım, tartı sabah 71,3 ü gösterdi.
Ne olacak şimdi? yarışma başladığından beri 1,2 kilo vermişim. Ama sana ben beni katma istersen ben şu an sadece protein yapıyorum demiştim.

günaydın,
-0 gr

ee her gün başarı olacak değil ya. devam

Günaydın Millet!!!

valla ne oldu anlamadım ama iftar öncesi tartıda ben de -500 çıktım. dün 70.3 idim. bugün 69.8. mocize gibi birşey.hala şaşkınım...

aliyecim tebriklerrr,,az kaldı az güçlendirmeye

Aktarda Tilaks adlı bi çay war,onu alıp deneyebilirsiniz.ben başladıgımdan beri onu kullanıorum,kesin çözüm.Medesam,,Dely.im hakikaten buda copy paste oldu kızlar

Ne olacak şimdi? yarışma başladığından beri 1,2 kilo vermişim. Ama sana ben beni katma istersen ben şu an sadece protein yapıyorum demiştim.

bende protein yapıyorum pzartesiden beri sadece 500 gr gitti dolayısı ile seni de katabiliriz neden olmasın?
ben şu wc sorumu bir an önce çözmeliyim. çay içtim olmadı ilaç aldım artık

Aktarda Tilaks adlı bi çay war,onu alıp deneyebilirsiniz.ben başladıgımdan beri onu kullanıorum,kesin çözüm.Medesam,,Dely.im hakikaten buda copy paste oldu kızlar
O çayı halamlarda çok önce içmiştim. Wc den çıkamamıştım.

Kızlar Dukan'ın hayatınızdan yulaf kepeğini çıkarmayacaksınız. Ömür boyu günde 1 kaşık yiyeceksiniz dediği için bende az önce yulaf kepeği hakkında genel bilgileri okudum.
Vaaaaayyy beee. İnanılmaz faydalıymış.
İçerisinde beta glukan adlı lif içeriyormuş. bu madde kalp, şeker ve kolesterole çok iyiymiş.

Okuyunuz.

Beta-glukan, yulaf veya ekmek mayasından elde edilen bir liftir.
Yulaf beta-glukanı, suda çözünür bir liftir, yulaf hücrelerin iç kısmındakı duvarlarından elde edilir. LDL kolesterolünü düşürerek koroner kalp yetmezliği riskini ayrıca şeker atağını ve yüksek tansiyonu azaltır. Hücrelerde bağışıklığı olumlu yönde tetikler.
Ekmek mayasından elde edilen beta-glukan ise bağışıklık sistemini güçlendirdiğini işaret eden bir çok araştırmalar mevcuttur.
Tahıl temelli beta-glukanlar suda çözülme özelliklerinden dolayı insan beslenmesinde çözünür lif desteği olarak önemli rol oynarlar. Tahıllar arasında en yoğun miktarada beta-glukanı yulaf içermektedir. Yulaf beta-glukanının, insan sağlığına üç ayrı olumlu etkisi bulunmaktadır: kolesterolü düşürme, kan şekerini dengeleme ve mide ve bağırsak çalışmasını düzenlemeye yardımcı olur.
Suda çözünmeyen, ekmek mayası veya mantardan elde edilen beta-glukanların molekül yapıları suda çözünenlerden farklıdır. Bu nedenle suda çözülen ve çözülmeyen beta-glukanların kullanım alanları, etki mekanizmaları ve genel biyolojik aktiviteleri arasında büyük farklılık vardır. Suda çözünmeyen beta-glukanların bağışıklık sistemi üzerindeki etkisinden faydalanılırken, suda çözünenler, sindirim sisteminde oluşturdukları bal kıvamındaki jel yapısından dolayı kolesterol ve kan şekerini olumlu yönde etkileyerek kalp damar hastalıkları riskini azaltırlar.
Yulaf beta-glukanının kolesterol ve glisemik indeks düşürücü etkisi ile sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileri yüzün üzerinde yayınlanmış bilimsel çalışmada gösterilmiştir.
Beta-glukan'ın sağlık üzerindeki olumlu etkileri ABD'de FDA (Food Drug Administration) ve Avrupa'da EFSA (European Food Safety Administration) gibi gıda denetim kuruluşları tarafından onay almıştır

Son düzenleme:

olsun p, ps farketmez önemli olan kiloları vermek. bravo yarışmamızın en iddalı ismi melis bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…