Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hergün bir parça kaçamak yapıyorum.çok olmasada suçluyuuuuuum.sıcakta buuuuuuz gibi karpuz diyom negüzel olur diyom.başkada bişey demiyom.

kızlar ben ilaç içtiğimden oruç tutamıyorum ama adamım oruç gelmek üzere onun iftar yemeğini hazırlayım.garibim su içmekten yemek yiyemiyor.o nerdeyse ramazanda 3 kg verdi.adam eridi ben öylee duruyom.

hadi göreyim seni çekirge

teşekkür ederim ekimim. inşallah bir an önce hepimiz olmamız gereken kilolara ulaşırız.

Hahahhaha "Bak şimdi gaza geldim.. Demek öyleee..." demem gerekir belki ama hahah Yok.. O da boşa olur Sen önden buyur kıdemli olarak 3 vakte kadar gelmezsem polise haber ver ya da en iyisi yeri başkasına ver hahaha

sakin ol, sakin ol... benim de bir yere gittiğim yok. bak demin tartıldım. dün giden 500 gr dan 200 ü geri gelmiş doğal olarak. 1 günde 500 gr veririsem ve bunun sadece 200 ü suysa şanslıyım demektir. pek polyanna gördüm kendimi...

yap tabi üretmek gibisi var mı?
yeterki sıkılma yaparken
işin bittiği ve senin tanıtım yaptığın günleri hayal et onları hedefle
bu arada projen nedir

kitap yazacaktım aslında niyetim oydu. ama birisi benden önce davrandı. şimdi yine kitap ama biraz farklı birşeyler düşünüyorum. şekillenince paylaşırım zaten sizlerle de.

olacak olacak dert etme. ben de 48 giyiyordum, likralı 46 lara girip seviniyordum kız ))

çoğumuzun başına geldi duraklamalar. atakta çok fazla kilo vermişsin, vücut onu telafi etmeye çalışır. ama diyetin uzun soluklu bir süreç olduğunu unutma. hevesin kırırlmasın. aksatmadan devam et diyetine. mutlaka bir süre sonra kırarsın vücudunun direncini. destekleyici birşeyler yap. mesela yeşilçayını aksatma. yiyebiliyorsan bol bol acı ye. metabolizmayı canlandıran şeyler bunlar. duraklamlarda faydası olur.

tartı benle alay ediyor resmen yaa, sabah kalktığımda 63.1 şimdi ise 63.5 orucum üstelik iftardan önce daha az çıkması gerekmiyor mu yaa

kızlar ya ben sanırım dolgun kalça istiyom.dümdüz popom bnm ya( şimdi silikon yaptrsam tuhaf olur dmi? yanlardanda küçülcek ya gitgide

Son düzenleme:
An itibarı ile çok mutluyum :) İftar masasında ilk defa iki kaşık bir şey yedim ve doyduğumu hissettim. İştahım kapanmış lan benimmmm zuhahahaha

İftardan önce markete gittim ne kadar ot çayı varsa aldım kabızlığı çözmek için bir de pastırma aldım eve geldim yeme planları içerisindeyim iftarda anaaa sonra bi düşündüm ben yarışmadayım onu yersem su tutarım, yemedim ben onu yemedimmmm aştım aştımmmm :)

Son olarak kilo çizelgeme bakmanızı istiyorummm Hem dijitalde tartıldım hem de normal baskülde süper süperr

Harikasın bulaşık suyum. O pastırmayı koy kenara ben yerim. Pastırma da yerim kilo da veririm. Çocuk da yapmam kariyer de

Aliyecim sen arkadaşa acı ye deyince farkettim ki ben bayağı fazla acı tüketiyorum.
Ve seyirde 9.günüm bugün ama geçen haftadan bu yana 1 kg vermişim.
Atakta da fazla vermeme rağmen ki, 6 gün atak yaptım bana önerilen 2 gündü dukan testinde, duraklama falan olmadı seyire geçince. Ya da az vermedim gayet normal ve beklenen kiloyu verdim.
Her tavuk yapışımda pul biber, sumak kullanıyorum ben.
Çoğu zaman 3-4 tane küçük sivri biber turşularından da yiyiyorum hatta.

Pul biberin çok etkili olduğunu biliyorum ben de. Yoğurdun da zayıflatıcı etkisi biliniyor. Hatta sporcuların ara öğünlerde bol pul biberli yoğurt yediklerini okumuştum bi yerde. Aynen uyguluyorum. Küçük sivri biber turşularına şüpheyle bakıyorum. Dukan izin verse de tuzlu oldukları için tüketmedim hiç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…