Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aynı şekilde hem dışarıda hem de başkalarıyla yapmak zor oluyor. Neyse ki okul açılmasına az kaldı ben yalnız yaşıyorum okul zamanı,kendi düzenim olunca eve caydırıcı şeyler almadan uyması daha kolay olur diyorum bakalım.

Beyti yaptım bu akşam kendime fazla geldi yaaa. ne hallere düşürdü dukan amca b,zii

Yoğurtun ve de altını özellikle çiziyorum yumurtanın içinde zayıflamaya yardımcı etkin maddeler varmış. Bu iki besin yağ yakmada çok iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyormuş.

Ben yoğurdun içine tarçın serpip yiyordum. Tarçın metabolizmayı hızlandırıyor ve şekerinizi ayarlıyor. Acınında zayıflatıcı özelliklerini biliyordum ama hiç yoğurda acı biber katılıp yenildiğini duymamıştım. Gerçekten güzel oluyor mu?

Canım, Dukan amcanın dediği gibi bu diyette kaçamağa yer yok. Diğer diyetler ufak kaçamakları hoş görebilir ama dukan anında bozuluyor.kaçamak yapınca küstürüyoruz. Kolay kolayda barışmıyor.

Çantamızda bir şeyler bulundurmalıyız. Birde dışarıda bol bol su içmekte açıkmamızı önlüyor.

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaar süper bırsey okudum suan dukanın sıtesınde ıtalyada bır otel var oooh mıs gıbı ada otelı ve dukan konseptı Bıldıgın dukan menülerı ve tatıl ınanılır gıbı degıl cok süpermısssss sok oldum yarın ıs yerıdnen fıyatını kontrol edıcem bu otelın türkıyedede olaydı ne vardı yaaaaa

sporumu yaptım geldimmdüşünüyorum şimdi sahurda kendime ne hazırlasam diye, kepeğim de çok az kaldı,mgrosta da kalmamış maşallah buradaki hatunlar hemen bitiriyor kepeği,bulamassam internetten getireceğim artık başka yolu yok

Kızlar şu can simidi dediğimiz ( ya da yabancıların deyimiyle love handle ) bel çevresindeki yağlara en etkili egzersiz hangisi sizce?

O bölgede sorunu olupta halledebilen var mı?

Gerçi zayıfladığımdan beri orası da bayağı azaldı eski pörtleyen hali yok ama yinede rahatsız ediyor beni.

jillianla 6w6p derim canım gerçi ben 30 day shared yapıyorum ama inanılmaz derecede göbeğim düzleşti ki başlayalı 4 gün oldu ama baştan söyleyeyim hareketler biraz zor daha hafif bir şeyler yapayım diyorsan pilates yap derim

http://www.billpearl.com/programs/images/exc193c.gif

Resimdeki gibi sırta düz bir çubuk alıp beli 10-12 dakika çevirmek beli sıkılaştırır.

Günaydın canlar,

İtina ile IT ci kandırılır :). Bişey yapmadım aslında. adam halime acımış olacakki kk yı kullanıma açmış bilgisayarımda. Sağolsun. Sayesinde evde internet oldu. Taşındığımdan beri üşen,iyordum bağlatmaya. Her şeyde vardır bir hayır...

Dün gece yaptığım bildirim yarım kalmıştı. Onu tamamlayayım

BAşlangıç tarihi: 07/05/2012
Başlangıç Kilo: 90,1
19/ 07 : 80
26/07 : 79,3
02/08 : 78,5
09/08 : 76,5

Hedef 19 kasımda 60 civarı olmak. Ay düşünemiyorum nasıl olur ki. Artık ayağımı oturduğum sandalyeye koyup dizime sarılabiliyorum. Rahat rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum. Ayyy bu dieti seviyorummm.

Bu arada 3 gün önce 76 yı gördüm fakat sonra şaştı. Kaçamakda yapmadım halbuki. Yani bu son 500 yarına gider :)

Ramazan hedefim 5 kiloydu. 3,5 gitti kaldı 1,5. Bayram öncesi bunu verirsem bayram da azıcığını alırsam hedefe süper yakın olacağım. Sonra ver elini yeni hedefler.

Birde 1000 gr yarışması var. Ona başladığımda 76,4 dü. Elimizde ne var? + 100. AMa bunlar bu hafta sonu gidecek ben biliyorum.

Bugün çok çok yazışalım. Bizim sistemde bakım var çok sıkılıyorummm boş boş oturuyorummm...

Kızlar....
Callen cd si isteyen varsa bana adresini yazsın. Bugün kargo günüüü duyurulurrrrrrrrrrrrrr :)

günaydın kızlar,
sadece -100 gr, toplamda -600 gr
regle 5 gün var.
sanırım ben baştan kaybettim bu yarışı. olsun bazı kadınlar kaybettiklerine sevinirler. bende kaybettiğim gramlara sevineceğim bu kez

günaydın kızlar
güçlendirmenin 1. yarısını bitirdim
55 günde kilo kaybım ortalama 1 kg
şimdi 2. yarıya geçiyorum tüm haklarım 2 katına çıktı

Bende ise simit yok ama bacaklarım çok kalın ve basenlerim çıkık. Öfffffff onları halletmiş olsam zaten kilo derdim olmayacak.
Bunlar için en etkili spor nedir?. Yürüyüş diye biliyorum ama...:44:

Bende selülitte çok. Yürüyüşü düzenli yapınca azaldığını gördüm.

Kısacası hepimizin derdi ayrı ayrı.

ne güzel artık seni rahatsız etmiyor.
beni ise eskisinden daha çok rahatsız ediyor.. belden gittikçe kalçamın yanları ve basenlerim ortaya çıkıyor.hayal edin, iki yanda fil kulağı gibi iki çıkıntım var, insan nefret ediyor, resmen şişe gibi oldum. üstten aşağıya doğru kalınlaşıyorum. birde bıngıl bıngılım

günaydın kızlar
güçlendirmenin 1. yarısını bitirdim
55 günde kilo kaybım ortalama 1 kg
şimdi 2. yarıya geçiyorum tüm haklarım 2 katına çıktı

bravo, gerçekten bravo.
biz seyide zar zor verirken sen güçlendirmede kilo vermişisn. gerçekten çok disiplinli olmalısın. tekrar tebrikler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…