Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım akşama ben de deneyeceğim bu tarifi. Gerçi akşam oldu da daha sonra yani.
Gündüz yapacaktım ama yeşilliğim yoktu, yeşilliği tedarik ettim artık yapabilirim.
Geçen sefer yeşillik falan koymadım sadece peynir koymuştum ve yuvarlak şekilde yapmıştım ama pek te hoş olmamıştı.
Bu kez kalıba dökeceğim umarım güzel olur.

Yulaf kepeği başka türlü gitmiyor bende.
Krep güzel oluyor hoşuma gidiyor ama kısık ateşte onu beklemek ve istediğim sonucu alamadığımdan artık onu da yapmıyorum.
En iyisi poğaça ya da ekmek.

Kızlar bugün diasa'da dilimli jambon gördüm.
Yanlış hatırlamıyorsam yağ oranı 1,5 falandı. Sırf jambon yasak diye elime aldığım şeyi bıraktım tekrar.
Diasa'nın kendi ürünüydü sanırım.

ben pınar delight hindi etlisalam almıştım içindeki patates nişastası direk etkiledi kilo vermemi...

dukanda en büyük yasak karbonhidratlarda. yağlar 2. derece yasak. o tür et ürünlerinin (hindi-tavuk) yağ oranı genelde yüksek değildir. ama karbonhidrat içerdiği için sakıncalı onlar.

Oyyyy bugün odamın tüm eşyalarının yerini değiştirdim, üstüne bir de yürüyüş yaptım sanırım yere yapışacağım

Heyoo heyooo
Ramazan hedefim olan 5000 gramdan 100 gram daha eksiğim iftar öncesi itibariyle. Pazartesi yarışması için işlem de tamam. 76.4 den 74.9 a.....
Ohh oh daha ne olsun. Şİmdi biraz daha versem 1 haftada. Bayramda malum tatilde olacağım. Azıcık orda cozutsam alkol falan. Ayda 5 kilo hedefimde olacağım. Ve sonuca yarım adım daha yaklaşmış olacağım.
Brawo banaaa

kızlarrrr uçuyorum şu an havalara ama kilo verdiğimden değil kpss sonucum açıklandı 96

Tebrik ederim canım :) Kolay değil o sınavdan böyle bir puan almak, helal olsun valla :) Benim öğrencim de 98 almış havalarda uçuyordu :)

kiz bulasigim benim icim yanar icim kanardaaaa bu sarkiyi sana ismarladim bebek

hehehehe çok yerinde olmuş bu armağan

müthiş bişi bölüm neydi gerçi ne olsa farketmez puan cok yuksek

matematik öğretmenliği canım, valla bu puan bana +13 kiloya mal oldu ama olsunnn mutluyumm tartılmıyorum bu aralar pazartesiyi bekleyeceğim belki vücudumda pazartesi bana güzel bir sürpriz yapıp eksileri gösterir

Kızlar bugün Kahve dünyasında satılan yoğurtlu dondurmayı denedim en sonunda. Aylardır ne tatlı ne de dondurma yememiş biri olarak resmen tabağa abandım. Öyle bir güzel geldi ki. Diyet yoğurt ve tatlandırıcıyla yapıyorlarmış. Gayet güzeldi valla. Doğum günü pastası niyetine götürdüm :)

bende evde yapıyorum benzer bişey. dün limon aromasıyla yaptım. şahane oldu.

oranın insanının huyunu ben de sevmem. (eğer şehri doğru tahmin ettiysem tabi) ben de orada doğdum büyüdüm...

ozaman anlarsın.herkesmi şikayetçi olur.buraya gelen yabancıladan birini memnun görmedim.halkının genel karakteri aynı.kendileri kendilerinden memnun.biz burada geçiciyiz.yalnızca son zamanlarda fena göç almaya başladı halkının arasına farklı halk karışmaya başladı ben bir gözlemci olarak 4 yıl içinde bunu fark ettim.birileri buraya el attı diyorum ama anlayana.

kızlar buğün miydem çok kötü ne yediysem yerinde durmadı.proteyin görmek istemiyorum.proteyin bugün beni müthiş çarptı.allak bullak oldum.biraz yattım biraz kalktım.et sevmem yumurta çok sevmem.bünye akdenizli bacılar et ancak bukadar oluyor.benki pikniğe gidip mangalda sebze yiyen hatun etçil oldum.tavuk balık ve kırmızı eti sevmem.diyet dedik yedik 1 ay 41 senelik ota ve hamuura alışmış miyde isyan etti.şimdi bu bulantıylane yapacağım 2 gündür hangi proteyini tüketsem miydem bulanıyor.bulantıdan ağlıyacağım.en son artık pes edip bi parça kendiyaptığım kaysılı ekmekten yedim miyde bulantımı aldı.bugün miydemde bişey durmadı duran sadece bu bilokma ekmek.şaşırtıcı deyilmi.

kızlar kilo vermem geçen hafta yaptığım tek kaçamak sonucu tamamen durdu hatta geri saydı diyebilirim bende neredeyse hafta boyunca atak yaptım toparlamak için yeni yeni 500gr kadar tekrar fark etti diyebilirim. ya deneyimlerinize güvenerek aslında yanlış yapıp yapmadığımdan emin olamadığım bir şeyi danışmak istiyorum size. haftada 3 gün 1,5 saat kadar kardiyo+ağırlık çalışıyorum (l'carnitine takviyesiyle) bir de pasif jim. gidiyorum spor yaptığım günler. acaba bu kadarı yeterli midir yoksa yine de hergün yürüyüş yapmalı mıyım spor salonunda 3-4 gün spor yeterli dediler ama yine de diyetin işleyişini siz daha iyi biliyorsunuz o yüzden danışmadan geçmek istemedim

verdiğin tarifi yaptm fırında şu anda bakalım nası olcak

tarif süper oldu ben içine dereotu doğradm azcıkta süttozu ekledm

tarif için çok teşekkürler ben muffin kalıplarına koydum. sahiden çok lezzeetli oldu. yörsanın lorundan koydum içine.
Canım, afiyet olsun.
Sabah çayı üzerine koyup hemen bu tarifi yaptım. Öyle her hangi bir yerden aldığım tarif falan değildi. Kendimce böyle yapsam iyi olur deyip kattım. Çayım demlenip, yumurtam haşlanana kadar peynirli kekim hazır oldu. Ben çok beğendim. Dikdörtgen kalıpta pişirdiğim için çok rahat 5 eşit parçaya böldüm.
Senin muffin kalıplarında güzel olmuştur. 5 e yada 10 bölersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…