Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba canım, hosgeldin diyelim o halde:)

Burada olmak gercekten faydalı, kaçamak yapmayı engelliyor:)

Umarim kısa sürede istediğin kiloları verirsin.

Hu hu bir şey soracağım , kabızlık sorunu çeken var mı?, Seyire geçtiğimden beridir bir kurtulamadım bu beladan ya

Ellerinize saglık canım, iyi günlerde yemek kısmet olsun inşallah.

Kizlar bisey merak ediyorum ben guclendirmeye geciyorum da hedef kiloma 1kg falan kaldi guclendirmede kilo kaybi oluyor mu ? Bu arada bildirim yapim baslangic 66,3 kg 13 agustosta baslamistim hedef59kg suan 60,8kg :) :) :)

Canim, ben guclendirmede 4 kiloya yakin verdim ama hedef kilona ulaşmadan güçlendirmeye geçmemeni öneririm.

hosgeldin canım, hayırlı olsun cocukların okulları, onlar düzene girince diyete de spor a da başlarsın inşallah.

Kolay gelsin canım, prova yapmış olursun sen de.
Kek i hangi tarifi yaptın bakalım? Afiyet bal olsun

Hu hu bir şey soracağım , kabızlık sorunu çeken var mı?, Seyire geçtiğimden beridir bir kurtulamadım bu beladan ya
Çekmeyen var mı desek hehehehe. form çayları işe yarıyor, acı biber ile halledenler var. Eczaneden ilaçlarla da halledilebilir, bol su, sabak ılık su ile de kontrol altına almak mümkün.

Merhaba canım, hosgeldin diyelim o halde:)

Burada olmak gercekten faydalı, kaçamak yapmayı engelliyor:)

Umarim kısa sürede istediğin kiloları verirsin.

cok tesekkurler. inanin siz olmasaniz coktan birakmistim.
bir ay once ABD ye tasindim. cevreyi pek bilmiyorum. esim disinda kimsem yok.
o da sagolsun diet konusunda bana destek olmuyor. malum burada faat food cok ve porsiyonlar buyuk.
eger kendimi bu ulkenin sacma yemek duzenine kaptirirsam: kizlar ben 100 kg olurum.
o yuzden basarmaliyim :)
ben 33 yasindayim ve 50 li kilolalarda oldugumu hic hatirlamiyorum.
istedigim kadar spor yapayim, diyet yapayim kg vermeyi simdiye kadar beceremedim.
ama simdi cok umutluyum.

tickeri mi da en kisa zamanda ekliyorum.

Zaman zaman oldu canım, bitki çayları ile çözdük genelde. Ben doğadan form kayısili ile çözdüm, bazı arkadaslar A101 de satılan mest form cayı, bazı arkadaslar da aktarlarda satılan tilaks diye bir çay var onunla çözdüler.

Kızlarr bende yarın haftanın ilk günü olması ve yulaf kepeğini nihayet bulabilmem hasebiyle dukan dıyetıne başlamak istiyorumm :).. Yalnız sormak istediğim bir şey var..

Yağsız ve az yağlı peynir - süt bulunamadığı takdirde peyniri bır gece onceden suda bekletmek veya sütü 1/2 oranında sulandırarak tüketmek aynı işlevi görür mü?

Hani ne bileyim annem tuzu alınsın dıye peyniri suda bekletiyordu belkı yağı da gidiyordur diye şeettim

Sıra sıra hepsini deneyeceğim bu gidişle :), O kadar su iç gördüğüm muameleye bak ya :)

Bağırsaklar çok hayırsız onlar için yapmadığım şey yok ama kendileri yiyeceklerin yerleşik hayata geçmeleri için ellerinden geleni yapıyor, çok misafirperverler çoooook

Kiyamam sana, alisirsin inşallah en kısa zamanda oraya. Bu kadar engele rağmen kararlılığın için kutlarım, en iyisini yapmışsın.
Ben tiroid hastasiyim ayni zamanda, bu yüzden de dukan a kadar hiç kilo verememiştim su an 15 kg verdim 55 kiloyum, bu kiloyu belki 20 yıldır ilk defa görüyorum. Sen de mutlaka vereceksin. :))

Bağırsaklar çok hayırsız onlar için yapmadığım şey yok ama kendileri yiyeceklerin yerleşik hayata geçmeleri için ellerinden geleni yapıyor, çok misafirperverler çoooook

Cok tatlısın cimcime:)) yerleşik hayat ha, kilolar da yerleşik sekilde gidecekler ama sonunda:)

Ne güzel bir sorun yok diyordum bu çıktı, sürekli su içen bir insanımdır, şaşırdım :). Bunları bir not edeyim de kurtulayım bu beladan

merhaba güzellerim tam tamina 18 gün ayri kaldiktan sonra iste geldim buradayim...istedigim gibi olmadi tatil facete olan arkadaslarda bilir gittim gün halami kaybettik bi haftam orada gecti cenaze evindede dukana uygun hic birsey bulamadim acikcasi aklimada pek gelmedi

son 10 günüde normal gecirdim cok yedim vicdan azabi cekerek yedim maalesef ama yok evde olmadim sürekli disarida sürekli bir yerlerdeydim teyzemin oglunun da sünnet töreni vardi 3 günde orada ugras dur....neyse velhasil gelmis bulunuyorum evime tekrardan... tartiya ciktigimda arti 1500 gr. gördüm 18 gün dukandan uzak yasadigim icinde sifirdan basliyorum yarin itibariyle 3 veya 4 gün atakla yeniden start veriyorum bu sefer spor salonuna da gidecegim ama daha cabuk erisin kilocuklar:26:

sizlerde ne var ne yok??

bi özet alaym kimler güclendirmeye gecis yapti dely ve medesa gecmistir artik diye düsünüyorum:13:

sizleri cooook özledim coooook

merhaba arkadaşlar,biliyorum sorulardan bıktınız...ama bana bir kıyak yapsanız da soruma cevap verseniz olur mu, lütfennnnnnnnnnnnn.ben atak evremin ilk günündeyim.yumurtanın sarısı yağ deposu diyor ya dukan amca kitapta,isterseniz 2 yumurta yiyebilirsiniz de diyor,sarısı ile birlikte 2 tane yesem çok olur mu,bir de bir öğünde yediğinizi başka öğünde yemeyin diyor sanırım,yani ara öğün olarak 2 defa yoğurt yesem,olmaz mı,verdiği örnek menüde o kadar çok ya da ya da varki anlamadım,öğle akşam tavuk gögsü yenebilir mi....

Benimkilerde çok misafirperver ya :) Sürekli su içiyorum halbuki, kırılıyorum bağırsaklarıma ama beni tınlamıyorlar bile

Hoşgeldiiiiiinnnn öncelikle başın sağolsun, Allah rahmet eylesin

Böyle zamanlarda diyet düşünmek normal olmaz zaten, +1800 hiç bir şey değil canım sen 1 haftaya verirsin onu, zaten çoğu da sudur eminim bol su iç

Prensesim, hosgeldin ben de cok özledim seni, merak ettim iyiden iyiye:))

Basın sagolsun canım, sünnetiniz de hayırlı olsun. Hayat iste devam ediyor.
1,5 kilo + hicbisey canım kısa sürede halledersin.

canim bizde bir yaramazlık yok cok şükür, biraz yoğunluk var ama yine de buradan ayrılmıyorum.

Dely hala devam yavrum hala uğraşıyor, medesam da hedefi 69 a düşürdü şimdi ona da düşmek üzere, eli kulağında.

Başın sağolsun canım...
takılma kilocuklara, geldikleri gibi giderler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…