Geldim ben ama sağ bileğim sanırım benimle gelmedi
güyaaa domates alıp evde kendim konserve, melemenlik ve salça yapacaktımayyy ne salaaaaam ben ya, nasıl yapacaktım çok merak ediyorum
annem gel burda beraber yapalım dedi, daha doğrusu yengem demiş çocukla yalnız nasıl yapacak gelsin burda yaparız diye kalktım gittim ben de, ordan aldık annemin manavından domates 30 kgsonacıma saat 2 gibi başladık 3 koldan rendelemeye amanın eve daha yeni geldim, bir de trafik vardı gecenin bu saati, 3 saat trafikte kaldık
toplamda büyüklü küçüklü 49 kavanoz domates konservem ve melemenliğim olmuş oldu, ayy çok sevindirik oldum yaaasalça yapmaktan da vazgeçtim bunlar bana bayaaaaa bir gider
Neyseeeebugün de protein yaptım, sabah evde kahvaltı yapmıştım hindi fümeye yımırta kırmıştım yanında da peynir yediydim, akşam 5 gibi tekrar yiyebildim, 1 tane tavuk göğüs yedim yoğurtlu (3 gündür tavuk yiyorum kola içmeyeyim diye, et yiyince kola istiyor canım ) başka da bişey yiyemedim ama çok az su içebildim şimdi krep yaptım kendime onu yedim çayla, karnım davul çalıyordu resmen, eşim ne oluyor bu ses ne diyordu
inşallah güzel geçmiştir cumartesiniz
tam 49 kavanozzzzzz:) ben de domates konservesı + acı bıberlı domates konservesı yaptım ama benım 12 kavanoz oldu hepsı :) yalnız yasıyorum bana da yeter heralde:)toplamda büyüklü küçüklü 49 kavanoz domates konservem ve melemenliğim olmuş oldu, ayy çok sevindirik oldum yaaasalça yapmaktan da vazgeçtim bunlar bana bayaaaaa bir gider
merhaba guzeller...
dukan amca light pudıngle ılgılı bısı dememıs..
içindekiler : mısır nısastası,kakao tozu, fruktoz,tatlandırıcılar (aspartam) kıvam artırıcı, aroma dıyor
mısır nısastası sınırlı ızınlıydı bazen yesem dıyorum yemesem de dıyorum sız ne dıyorsunuz?
rachelfinecim, elinize kolunuza sağlık afiyetle yiyin inşallah.Mis gibi olmuştur onlar.
Kızlar ben dün 2 öğünde de domates yedim. Siz dikkat ediyor musunuz bu duruma?
Gerçi ben de dikkat etmiyor değilim. Dün sabah kahvaltıda yemiştim 1 tane, akşam canım melemen isteyince onda da yemiş oldum. Sonradan gelişti yani. :44:
Kizlar bisey merak ediyorum ben guclendirmeye geciyorum da hedef kiloma 1kg falan kaldi guclendirmede kilo kaybi oluyor mu ? Bu arada bildirim yapim baslangic 66,3 kg 13 agustosta baslamistim hedef59kg suan 60,8kg :) :) :)
kimsecikler yok bu arada bugün migrosa gittim kitab yoktu internetten de alamıyorum kredi kartı olmadan
Kizlar valla kimsecikler cevap vermemis oksuz kaldim buralarda.....
kitapyurdu.com kitap, kitaba ve kültüre ulaşmanın en kolay yolu kapıda ödeme seçeneği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?