- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Merhaba canım :) Hoşgeldin.. Ben hala seyrediyom :) Takıldım kaldım ya hani ben ne zamandır. Sonra tatile gittim hüplettim falan. Ramazanda kaçamaklar falan :) Bünye de inatçı zaten. Ben de inat ettim. Anca gram gram gidiyo gibi şimdi ama bakalım hihihSelam kızlar,
Çook uzun aradan sonra geldim. Hatırlayanlarınız varsa el kaldırsınlar.
Oğlanın okulu, eşimin işi derken giremedim kızlar.
Ben eşimle yapıyordum hatırlarsanız dukan ı, benim güçlendirme 2. yarı da 1 ay sonra bitecek. Şu an 58,5 kiloyum sorun yok. Eşim 23 kilo verdi, güçlendirmeye geçip geçmemek arasında kararsız :)) Alırım diye korkuyor.
Nasılsınız? Kilocuklar verildi mi? Tanıdıklardan dely, aliye sizi görüyorum. Diğer arkadaşlarım da iyidir umarım. Bir sürü de yeni dukancan gelmiş, ne güzel. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır ve bir daha hiiiç almaz.
Seyirdeyim seyirdeeeDely cimmmm,
Güneylim alıntı yapmasa görmeyecektim. Çoooook tebrik ederim canım. Mutlaka oyunlarına da geliriz inşallah.
Kız sen daha seyirde misin? Valla erşeyde bi hayır varmış bak, bir gün ünlü olunca özgeçmişini yazarken dukan ın en inatçı, vazgeçmeyen iradeli dukancanıydı deriz :))
Çok yüksektir3 güne kilomun 8'le başlama ihtimali nedir
muahh yavrukuş valla foruma geldim iyi oldum şimdi ben:)
ohh yani
artniyetsiz insanlarla olmayı seviyorum ben
...
Ayyy! Amin canım amiinnnn.......
........
tatlımmmmm çoşkulu çoşkulu alkışlıyorum seni
kısmetse oyunlarına da geliriz inşallah
sen kendine inan göreceksin hayat da inanacak
........
...........
Hihiihihtebrikler arkadasımm.. e şimdi bizimde bi ünlü tanıdığımız mı olacaaaaaaaaakkkk... imzalı resmini yolla bana ünlüden önce ünlüden sonra yapayım
Teşekkürler canımmCanım benim de hayallerimden biridir bu ama benim bir sürüüü hayalim varen çok istediğim ise bir fotoğrafçı olabilmek, oğlum biraz büyüsün bu konuda ciddi bir eğitim almak istiyorum, çocukluğumdan beri hayalimdir bu benim
Senin adına da çooooooooooook mutlu oldum bunu da ekleyeyim
Çok teşekkür ederim canımdelycim çok sevindim. kaç gündür oyunculuk eğitimi alsam nasıl olur diye hayal krurp duruyorum. sen bunu anlattın ya kendim yapmış kadar sevindim. benimki gel geç bi heves sadece. senden böyle bi haber almak daha heyecan verici oldu. kutluyorum seni...
Aynen canımDely! tebrikler. Çok güzel haberler vermişsin. Yerinde olsaydım o 2 yıllık eğitim için çoktan yola çıkmıştım bile. Çocuk mocuk yapılır yaa. Nedir yani...Anne olanlar kızmasın bana. Bu sadece benim düşüncem. Önce kendi durduğun yeri keyifli hale getireceksin ki hayatta, yanına bir çocuğu daha ekleyebilesin.
Çok teşekkür ederimTebrikler, çok harika bir duygu olmalı sahne üstünde olabilmek. İlk adımı attın, belki bir gün seyretme şerefine erişiriz buradan duyurursun artık? :)
Tiyatroyu çok seviyorum ama hiç sahnede olmayı hayal edecek kadar cesaretim bile olmadı, fazla içime kapanık bir insanım. :) Seyretmekle yetiniyorum, iki bilet aldım bile şehir tiyatrolarından. İnsan bir oyun seyredince içten içe bir yenilendiğini hissediyor, saçma birşey belki ama bana öyle tazelenmiş bir his geliyor işte.
Sen de kapanma bakiimm
Son düzenleme: