Çıtır dukaniçeler buluşmanız nasıl geçti :)
günaydın güzellerim:)
kızlar ben sıze bişi danısıcam ya kac gundur soram dıyorum soramıyorum...
sımdı mösyo dukan bana 67,5 ol dedı...
ben gecen persembe 73,9dum bahsettıgı kıloya 6 kılo var... 6 kılo versem cok zayıf olurum gıbıme gelıyor... ırı kıyım bı hatunum ben .. bı de 1 ekımde spor kursuna baslıyorum... acaba 69 da guclendırmeye gecsem de sporla fılan da 155 gunde 2 kg verırım gıbı gelıyor... dıetten sıkıldıgımdan degıl ınanın ama boyle daha ıyı olacakmıs gıbı gelıyor ne dıyorsunuz?
kizlar!
D vitamini sentezi icin OGLE SAATLERINDE gunes kremsiz 15 dk - yarim saat guneslenmek gerekiyormus. Dizden ve dirsekten asagisi acik olsa yeterliymis.
Ayrica omega-3 u ve multivitamin destegini ihmal etmeyin.
Pahali vitaminlere de gerek yok bence, ben supradyn kullaniyorum.
Omega 3 cabuk bozuldugu icin buzdolabina koymaniz lazim.
pek çok yöntem var aslında. bir kere bol su içmek lazım. özellikle sabah aç karnına 1 bardak ılık su işe yarayabilir. bitki çayları var, aktarlarda satılan tilaks ve a-101 de satılan mest form çayı. diğer form çayları da işe yarıyor. bir de acı biber var tabi. hem biberiye turşuları hem de pul biber işe yarar. ayrıca herkes kendi bünyesini en iyi kendisi tanır. kendine göre bir yöntem geliştirebilir ya da bunları deneyebilirsin.Hakikaten, kabızlık problemi yaşayanlar muhakkak vardır aramızda. Nasıl başa çıkıyorsunuz? Üstesinden gelmek için yaptıklarınzı paylaşır mısınız? Ben yeşilçay diye okumuştum kitapta. Ancak pek yararını görmedim kendi açımdan. Sizler ne önerirsiniz?
gayet güzeldi. herkes pek bi hoş pek bi çıtırdı. kendi adıma bütün arkadaşları tahmin ettiğim gibi buldum ve hepsini tanıdığıma çok memnun oldum
kızlar dün internetten bir elbise spariş ettim. hem de 42 beden.aslında büyük bedenleri de vardı ama özellikle böyle yaptım. biraaz şevk olsun dedim. ben şuan 46 bedenim ve bayramda o elbiseyi giymek istiyorum. sizce bayrama kadar 2 beden küçülür müyüm. ? kaç kilo verirsek bir beden küçülüyoruz acaba :18::18:
Ben de çok memnun oldum
Da ben dünden beri süt mevsuzuna gülmekteyim, dün ağrı kesicilerin etkisinde olduğumdan kafam bi dünyaydı jetonlarım geç geç düştü hepdün bana sütün tadına nasıl baktın diye soran kimdi ki yaaa nasıl bakcam kıııızz ahahahahahahah Allam yareppim nasıl bir hayal gücü bu
ayyyyyyy hangi konu oooooo süt konusunu kacirmisim bak görüyormusun
ayyyyyyy hangi konu oooooo süt konusunu kacirmisim bak görüyormusun
yavru kuş, o bizim aramızda. yüzyüze görüşmek lazım, öyle nete düşecek mevzu değil))))))
düştü bile galiba, sanırsam ehehehehe
sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. bir dahaki toplantıya beni de bilgilendirir misiniz?
Aliyecim ne taraflarda buluştunuz? senin oralarda mı benim buralarda mı:)))
konunuzla ilğili değil belki ama arayada girmiş gibide olucak amaözür dileyerek şu çizelgeyi nasıl kabul ettirdiniz forma bana hep formata uygun değil diyor bu arada çizelgede gördüğüm kadarıyla baya kilo vermişsiniz tebrikler
teşekkür ederiz, inşallah sen de katılırsın kilo verenler kervanına. çizelge için yaptıklarını bir daha gözden geçir, mutlaka bir yerde hata vardır. eğer herşeyi doğru yaptığından eminsen, yeniden yapmayı dene. benim de aynısı olmuştu ilk yaptığımda. tamamen doğruydu ama formata uygun değil demişti. aynısını tekrar yaptım , kabul etti.
sağol teşekkür ederim kaç gündür uğraqşıyorum ama olmadı olsa hemen bi guruba girecem o bende takıntı oldu çizelgesiz sanki guruba girilmezmiş gibi neyse kaç ayda verdin bu kiloyu birde sadece dukan diyetiylemi
1 yıl oldu başlayalı. arada aksamalar ve uzun duraklamalar da yaşadım. sadece dukanla verdim. çocukluğumdan beri kiloluyum ve hiç bir yöntemle başarıya ulaşamamıştım. dukan çok güzel şekilde işe yaradı. çizelgeyi boşver. kitabı okuduysan, aramıza katıl hemen. bu forum motivasyonun açısından çok iyi olacaktır eminim. en azından bizler için öyle oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?