estagfirullah canım yaa olur mu öyle şey..
bak html olanından kopyalicaksın. hepsini değil http.. ile başlayıp png. ile bitmesi lazım dikkatli ol tımam mı
kızlaar hiç dukanın kendi sitesinden ürün sipariş eden oldu mu?
Ben ettim 5 gün falan oldu ses seda yok da acaba gitti mi paralar
yupppppppppppiiiiiiiiii
canım vardı bi kaç arkadaş siparişleride geldi diye biliyorum.
yapmışım de mi?? Saol tatlım
benimde olmuş
çok çok saol yolandacım
gözümüz aydın elettra
Herkese Selamlar....
Benimde Sorunum tabi ki kilolar...
Tüm Sayfaları 3 günde okudum, edindiğim izlenim...
10 kilodan fazla veren arkadaş sanırım yok..10 kilodan fazla verdiğini bildiğimiz kişiler foruma yazan arkadaşların tanıdıkları...
Bu diet anladığım kadarı ile kilosu 10 kilodan az kişilere yönelik..
Başarılı olan herkesi ayrı ayrı kutluyorum..Kolay değil..
Ben bugün başladım inanılmaz bir baş ağrısı var..Baş ağrısından şikayet eden oldu mu hiç dieti uygularken..??
cnm olsun sen elinden geldiği kadar dikkat etsende sınav zamanı insanın düzeni alt üst oluyo sınavlardan sonra sen halledersin o yeni gelen ufak tefecik gramlarıda sınavlarında başarılarselam millet bir kaç gündür kilomdan bahsetmiyorum farkındaysanız. çünkü sınavlar olduğu için sabah 5 te uyuyup 8de kalkıyordum. dolayısıyla sabah tartıldığımda az kilo yerine fazla görüyorum.. düzenim bozuldu bir kaç gündür... yani b sabah gördüğüm kilo 76.9 idi... yapacak bişiy yok ne yapalım
Herkese Selamlar....
10 kilodan fazla veren arkadaş sanırım yok..10 kilodan fazla verdiğini bildiğimiz kişiler foruma yazan arkadaşların tanıdıkları...
Ben bugün başladım inanılmaz bir baş ağrısı var..Baş ağrısından şikayet eden oldu mu hiç dieti uygularken..??
Herkese Selamlar....
kızlaar hiç dukanın kendi sitesinden ürün sipariş eden oldu mu?
Ben ettim 5 gün falan oldu ses seda yok da acaba gitti mi paralar
Herkese Selamlar....
çok seviniyorum ama kıskanıyorumda şenaycım ohhhh ne güzel istediğini yiyebileceksin azda olsa ya biiizzzz biz napalım
darısı bütün seyirdekilerin başına
cnm olsun sen elinden geldiği kadar dikkat etsende sınav zamanı insanın düzeni alt üst oluyo sınavlardan sonra sen halledersin o yeni gelen ufak tefecik gramlarıda sınavlarında başarılar
merhaba hoş geldın aramıza,10 kilodan fazla veren arkadaşlarımız var evet sadeca bunlardan biri ve başka arkadaşlarda var ve bence fazla kilosu olanlar için bi çok yöntemden daha ideal bi diyet diye düşünüyorum.ilk gunler bas agrısı halsızlık cok normal,su tüketimini elinden geldiğince bol tut atakta 2 lt den asagı düşme sakın.içebilirsen şekersiz bitki çayları özellikle yeşil çay tüketmeye çalış şimdiden başarılar
bu diyet hamileyken yapılabilir mi?? sağlığa zararı olmadığını okuduğum için soruyorum. var mı bilgisi olan ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?