Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaar hiç dukanın kendi sitesinden ürün sipariş eden oldu mu?

Ben ettim 5 gün falan oldu ses seda yok da acaba gitti mi paralar

Herkese Selamlar....
Benimde Sorunum tabi ki kilolar...
Tüm Sayfaları 3 günde okudum, edindiğim izlenim...
10 kilodan fazla veren arkadaş sanırım yok..10 kilodan fazla verdiğini bildiğimiz kişiler foruma yazan arkadaşların tanıdıkları...
Bu diet anladığım kadarı ile kilosu 10 kilodan az kişilere yönelik..
Başarılı olan herkesi ayrı ayrı kutluyorum..Kolay değil..
Ben bugün başladım inanılmaz bir baş ağrısı var..Baş ağrısından şikayet eden oldu mu hiç dieti uygularken..??

hayır 10 kilodan fazla veren var. 21 kilo veren bi arkadaş vardı sadeca mıydı yanlış olmasın ama var onu biliyorum

cnm olsun sen elinden geldiği kadar dikkat etsende sınav zamanı insanın düzeni alt üst oluyo sınavlardan sonra sen halledersin o yeni gelen ufak tefecik gramlarıda sınavlarında başarılar

merhaba hoş geldın aramıza,10 kilodan fazla veren arkadaşlarımız var evet sadeca bunlardan biri ve başka arkadaşlarda var ve bence fazla kilosu olanlar için bi çok yöntemden daha ideal bi diyet diye düşünüyorum.ilk gunler bas agrısı halsızlık cok normal,su tüketimini elinden geldiğince bol tut atakta 2 lt den asagı düşme sakın.içebilirsen şekersiz bitki çayları özellikle yeşil çay tüketmeye çalış şimdiden başarılar

evet ilk 2-3 gün bende başağrısı çektim sonrasında geçiyor.

hepinizi kocamaaaan öpüyorum birazdan mesai bitiyor hazırlanmam lazım yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

ben ettim diyete ilk başladığım zamanlar 20 gün falan sürdü türkiyeye gelmesi umarım aroma sipariş etmememişsindir o zaman gümrüğe takılıyor sadece kepekse sorun yok benden sonra kuzenim sipariş verdi onunki daha kısa sürede geldi
o sadece kepek söylemişti takılmadı direk geldi

kızlaar hiç dukanın kendi sitesinden ürün sipariş eden oldu mu?

Ben ettim 5 gün falan oldu ses seda yok da acaba gitti mi paralar

eşim 14 kilo verdi foruma yazmayı sevmez ilk 9 kilosu 1 ayda
dukanın sitesine göz atarsan yada facebookda menu dukan diye bir grup oralarda resimlerini eklemiş çok fazla kilo verenler var

Son düzenleme:

evet ya. durmadan yeme halindeyim aç aç basmıyor insanın kafası. :)

bu diyet hamileyken yapılabilir mi?? sağlığa zararı olmadığını okuduğum için soruyorum. var mı bilgisi olan ???

bu diyet hamileyken yapılabilir mi?? sağlığa zararı olmadığını okuduğum için soruyorum. var mı bilgisi olan ???

Tabiki hamilelikte bu diyet yapilmaz hatta hicbi diyet yapılmaz.bu protein ağırlıklı bı diyet hamilelikte senin ve bebeğin bütün besin gruplarına ihtiyacınız var. Hamilelikte diyet yapilirmi keyfini çıkarmak lazım herseyden yiyerek tabi abartmadan azar azar. Ben hamileyken ilk 4,5 ayımda hiç kilo almadım hatta mide bulantilarim yuzunden verdim ama son bes ay 20 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…