Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süper 4lüm: Fırın torbası, fırın kağıdı, güveç kabı ve silikon kalıplar :))) Fırın torbasında muhteşem oluyor balıklar, hem de ortalık fazla pislenmemiş-kokmamış oluyor.

Muhteşemsin! Ben de 70 gibi başladım işte, ah cidden 55 olunca 36 beden oluyor mu insan o pantolonlara girebiliyor mu O günleri bir görebilsem...

ben balik yedigim günler ertesi gün mutlaka -400 görüyorum

canım eksilerine çok sevindim bebek içinde ağlama nolur doktorlar genelde 1 sene bekle diyorlar bende kilo verince bebek istiyorum inşallah.bir de folik asit kullanıyomusun hatırlatmat istedim bebeğin gelişimi için hamilelik öncesi 2-3 ay kullanımını tavsiye ediyorlar ben güçlendirmeye ki geçebilirsem :) o zaman kullanmayı düşünüyorum

youknow süpersin gerçekten bariz bir incelme var yahu 10 kilo vermişsin az değil ben 4,5 kgda farkediyorum 10 kgda nasıl farkedilmez hemen sabah kalktım giyemediğim 2-3 şeyi denedim moralim yerime geldi o gazla misafir hazırlığına başladım yaptıklarımı yazmayım ama evin içi mis kokuyor yahuuuuu ben yeşil çay ve su ile idare ediyorum pofffffffffffffffff

bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)

canim her balik cesitinde firin poseti kullan hic kokmuyor ben almanyadayim taze balik degilde dondurucudan aliyorum ve sadece som baligi tüketebiliyorum burada

canim her balik cesitinde firin poseti kullan hic kokmuyor ben almanyadayim taze balik degilde dondurucudan aliyorum ve sadece som baligi tüketebiliyorum burada

anladım canım teşekkür ederim bende balık olayına dalayım bakayım araştırayım biraz işi sıkmak lazım artık :)

çok teşekkür ederim canım,darısı başınıza

ben farkettimmmmm cok güzel oldu cok yakisti ayagini sürterek gectigini farzediyorum güclendirmeye hepimiz pesine gelicez bakalim

hadi bakalım inşallah öyle olmuştur da bir an önce sizde gelirsiniz,acele et de istanbula geldiğimde hep beraber ödül mamaları yiyelim

bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)

canım şu sıralar uskumru,palamut mevsimi.
palamutun tanesi 5-6 tl,eti de çok sıkı lezzetli.bana yarısı yetiyor bile

saol medesacım palamut bakayım bende bare tavuktan sıkıldım ton balığı alıyorum arada değişiklik olsun diye kırmızı eti pek sevmediğim için :)))) balıkla haşır neşir olayım lakin temizlemekten hazetmem temizletip alırsam süper olcak :)))))

temizlerler kuzum.ben 4-5 tane alıp temizletip,birerli ikişerli buzluğa atıyorum çok iyi oluyor

Farketmezmiyiz. Minik filcik çökmüş resmennn :)

sorma valla kuzum fil gibi başladım şimdi çöktüm resmen ama şu bayramı da atlatayım yeniden fıstık gibi olucam
en kötü kasımda siz toparlarsınız beni

23.000 kez tebrikler şekerimmmm

yok öleeeee sonra toparlancam falan gelir kontrol ederim bakkkkkk ona göreeeeee hemen ilk işin oturduğun yerde doğrulmak olsun sonra şöle bir silkin topla kendini
öyle saldım kendimi sora toplucam falan hiç yakışmıyor sana bak sölimmmmmmmmmm

çoooooooooooook teşekkürler çok aydınlatıcı oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…