Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar sınavsız 2. ünversite ile FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK veya LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK* okusam diyorum:26:

belki iş hayatım yön değiştirir...

Fotoğrafçılık ve kameramanlııkkkk ben onu seçiyorum Sen ne seçiyosun bilmem hihiih İnşallah istediğin yönde döner canım..

Ah canıımm.. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.. Ben de bebeklere ölürüm biterim yanii.. Henüz zamanı değil, ama zamanı gelir de olmazsa diye düşünüp bile üzülüyorum kimi zaman.. Kimbilir sen nasılsın.. İnşallah tez vakitte Allah yavrunuza kavuşturur sizi.. Sorun da yokmuş hem.. Böyle çok örnekler var.. Stres çok etkiliyor sen benden iyi biliyorsundur. Bi rahatlasanız şöyleee... Minik bi aşk kuşunuz olacak inşallaaahhhh!!!!

İyi akşamlar kızlar... Sevgili patronum beni uyuz etti.. Ben artık böyle uyuz uyuz geçiririm bi kaç zaman.. sizlere mutlu akşamlar, mutlu günler olsuunnn...

herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
alıntı yapmazsanız sevinirim silcem cunkum

pffff silemedim fotoyu neysem
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..

alıntılardakiler de dahil gidecektir

Son düzenleme:
ayyyyyyy bak daha bi motive oldum şimdi gelişmeleri paylaşıcam zaten çok sağol canım desteğin için

canım şu durumda bile seni motive edebildiysem çok sevindim,başarılar :)

alıcaz artık başka yolu yok

zaten kitabı okumazsan sana burda kimse cevap vermez
önce kitabı okuyacaksın anlamadığın yer olursa soracaksın ok

şalgam suyu hakkında düşünceleriniz nedir ben içiyorum acılı macılı mis

ben severek içiyorum,içeriğine baktım sakıncasız geldi,bağırsakları da çalıştıryor :)

baya araştırdım nette ama kitap şart sanırım sağolasın
kitapsız olmaz bu iş alıp alıp okuyoruz sürekli takıldığımız yerleri yoksa başedemezsin canım
Kursa gidiyorum canım. Hani okulunu okursam hobiden öteye gidip meslek olurmu benım ıcın acaba dedim:26:

hımmmm yetenek varsa okulada gerek yok bence canım :) ama tabiki araştır şansını bir dene içinde kalmasın

aliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..

aliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..

bu olay açıköğretim muhabbetiyse 2. üniversite şeysi bugün aöfden kayıt yaptırma son günüymüş kızlar birde mazeret bildirirsen 3 gün daha hakkın varmış araştırdım merak ettim bende ne die ama tren kaçmış :)

aöf'lerin önü kuponlu ekmek kuyruğu gibi olduğundan uzatılmış (güncel bilgi )

merhaba arkadaşlar,

bütün mesajları okudum. alıntı yapmadığımdan aklımda kalanları sıralayayım:

dergiye bittim. harika olmuş.

36 beden giyenlere tebrikler. ben hayatımda hiç 36 beden giymedim.

Medesa gel canım İstanbula gel de buluşalım.

fotoğrafçılık özellikle düğün ve doğum fotoğrafçılığı çok arttı. meslek olarak düşünülebilir.

ben cmt günü gördüğüm 97.7yi kaybettim, gören var mı? bu sabah ancak 97.9u görebildim.

mrb kızlar üniversiteye başladım perişanım.okuldaki hiçbir şey uygun değil.tavuk döner de yok evden kepekten yaptığım bir şeyler götürüyorum.öğlen et türü bir şey yiyemiyorum.duraklamaya sebep olur mu?

bende çoook zayıf olmak istiyorummm çoookkk :))))

anlatsam roman olur :) 14 aylık evliliğimin ilk 7,5 ayı ilişki problemleri yüzünden burnumdan geldi. sonra birde bebek kimse bilmiyorki ne acılar yaşadığımı herkes soruyorr eee ne zaman yapacaksın? korunuyorum diyorum ama olmuyor diyemiyorum.

uzulme ben annemler evlendikten 12 sene sonra olmusum. allah cok isteyince bir sekilde veriyor. sen sabirla bekle. kendini cok harap etmeden. cunku annemlere senin bebegin olmaz falan demisler. bir de eski zaman herkesin ustunde daha bir baski var.

duraklamaya sebep olur mu bilemiyorum ama şöyle bi önerim olsun benim :)
dukanyemektariflerimde çok güzel bi mikrodalga ekmeği tarifi var. ismine aldırış etmeyin normal fırında da pişebiliyor ki ben bugün yaptım tadı beklediğimden iyiydi. borcama falan da yapışmıyor hiç gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz hatta foto koyiim de bakın :)

işte bu ekmeği yaptıktan sonra arasına hamburger köftesi büyüklüğünde ister kırmızı etten ister tavuk etinden köfte yapıp arasına koyabilirsiniz. ben böyle üçgenimsi kestim ama hamburger büyüklüğünde bi kaseyle kalıp çıkarır gibi yapabilrsiniz pişirdikten sonra, hem hamburgerimsi olur böylece görenler de hamburger yiyosunuz zanneder hangi evredesiniz bilmiyorum ama arasına domates marul falan da koyarsanız enfes olucaktır tadı ama yulaf kepeğinie göre ayarlayın dilimleri yaparsanız, kaş yaparken göz çıkarmayalım di mi
tabi arkadaşlardan duraklama olmaz diyen olursa hiç uğraşmayın ders bitip de eve gelince yersiniz bol bol protein derim ben

teşekkür ederim deneyeceğim bu tarifide fikri de.seyir evresindeyim ayın 24 üne 1.ayımı bitiriyorum inş

amin canım.çok duygusal çok stresli çok evhamlı ...bi insanım.bende sebebini buna bağlıyorum.kafaya takmayayım diyorum ama engelleyemiyorum.önceden kk yı açınca gebelik bölümünde dolaşırdım moralim bozulurdu, şimdi girmiyorum bile.direk diyet ve spora giriyorum.sizler bana iyi geldiniz.

ah ah sorma herkes üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokmayı çok seviyor.oysa bizi nekadar yaraladıklarını bilmiyorlar.

Bugün resmen 30. günümü tamamlıyorum, şaka maka 1 ay olmuş. İnişli çıkışlı küsüratları göz ardı edersem eğer, yaklaşık 6 kiloluk bir kaybım olmuş. Aynen devam... Eve geldim, geldiğim gibi mutfağa dalıp ertesi gün için kreplerimi hazırladım. Güveç kaplarım da fırında, ıspanak, patlıcan, domates, peyniri karıştırıp fırınladım. Az önce de üstlerine yoğurt-yumurta ile kabuk kondurdum. Fırında kendilerine geliyorlar.

Hem de tiroidi de mi vardı, geçmiş olsun ve iki kat helal olsun ona. Ben de kendimden utanayım tiroit yok birşey yok, yemiş yemiş almışım resmen.

Beslenme çantası hazırlayıp götürüyorum ben. Plastik saklama kaplarından aldım, bazen normal kaseye koyup üstünü streçle vb. kapatıyorum. Sonra kantinde açıp yiyorum.
Yulaf hakkımla krepçikler pişirip arasında light peynir, yağı uygun hindi füme koyup yiyebiliyorum. Gene yulafı lor, maydonoz, sütle falan karıştırıp ufak kekçikler yapıyorum onları alabiliyorum. Yağı uygun tavuk döner buldum onu götüreceğim ileriki günlerde. Tonbalık her zaman kurtarıcı. Marketlerde et-süt reyonlarında gariban kediler gibi dört dönüyorum kafamda "nerede indirim varmış, yağı kaçmış, gramajı uygun mu, kazık mı yiyorum, bunu neyle nasıl yerim??" gibi sorularla...
Light ayran, maden suyu, kola zero (veya pepsi max sanırım şekersiz yazıyordu üstünde) doymadığım zamanlar kurtarıcım oluyor.
Sebze günlerinde sebzeli ciğer sote, fırında patlıcan, salata gibi şeyleri kasede veya kapta götürüyorum. Üstlerine peynir döküp götürdüğüm oluyor. Ufak kutu light yoğurtlardan da alabilirsin. Güveç kabına karışık birşeyler atıp pişirip gene kapta götürüyorum.
Şu an için aklıma gelenler bunlar... :) Evet kantinde açıp yemek belki komik gelebilir bazı insanlara veya götürmeye üşenilebilir. Ama bunun işe yaradığını görüyorum, o yüzden umursamadan kabımı da taşıyorum orda burda açıp yiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…