Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesacım böyle kuruyemişle karıştırılan kuru meyveler var onlardan yiyebilirsin ama çok azıcık, çünkü kurutulduğu için şeker oranı çooook yüksek ki dukan amcamız bize üzümü bile yasaklamış bu yüzden, diğer şekerleme gibi olan meyveler var yanına bile yaklaşma cıssss onlar ancak ödülde yiyebiliriz ki ben her ödülümde kuruyemiş yiyorum, hem keyif hem sağlık açısından, ödülde mutlaka ye azıcık ceviz badem fındık işte Çikolataları birazdan buzluktan çıkarıcağım,o zaman miktarını göstereceğim, şu peynir tatlısınıda yaptım fotolarını paylaşacağım birazdan

çok merak ettim beeen

bayram çikolatam ve tatlım hazır yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben

Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır

Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler

Harika gozukuyolarrrr :)

mmmmh yeme de yanında yat yani
nişasta mı var yani güçlendirme için mi bunlar hay Allah

Canım ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun almıştım gündüz çikolata tarifini sen yazmıştın galiba dimi? sen yine de bu tarifleri bir daha yazıver sana zahmet, ben de yapayım peynir tatlısını

mmmmh yeme de yanında yat yani
nişasta mı var yani güçlendirme için mi bunlar hay Allah

tarifte hem mısır unu hem de mısır nişastası kullanılmış, ama yapan hanım korumadaymış, öle olunca oynama yaptım bende... un yasak olduğu için, nişastayı artırdım.... mısır nişastasıda hem seyir hem güçlendirme için sınırlı izinli...1 yk koydum ben ama 22 tane çıktığı için günde 2 tane rahat yenebilir

atak evresini üç günle ve 2.5 kilo eksikle tamamlayıp bugün itibariyle seyir evresine geçmiş bulunmaktayım hadi hayırlı uğurlu olsun:))

ellerine sağlık şekercim. Afiyetle yersin inşallah. Görünce canım çekti, tariflere baktım ama çok fazla süttozu var. Beni korkuttu biraz. Ben de kendi tarifimi uydurdum az önce mutfakta.
1 küçük çay bardağı süt
2 yk süttozu
1 yk kakao
1tk nescafe
2,5 yk splenda
limon ve vanilya aroması
bolca hindistancevizi (tepeleme 3 yk oldu sanırım)
hepsini karıştırıp minik silikon kalıplara koydum
buzluğa attım. Silikon kalıpların içine kağıt kalıplardan da yerleştirdim ki fazla nemini alsın diye. Donmadan önce tadı gayet iyiydi.bakalım nasıl olacak.

Güçlendirmede olduğum için süttozu miktarına çok takılmıyorum ben ama tabi hakkımız günde 3 yk kaşığı... ama dediğin gibi aliyecim seyirde olanlar hele ki sınırlı izinliler duraklama yapıyorsa dikkatli olsunlar....yanlız bişi soracağım...hindistancevizi izinli mi bize :44:

iyi geceler

ben sizi görünce kıskanıyorum galiba. ben bayram için hiç hazırlık yapmadım. protein dışında birşey yemey düşünmüyorum. geçen bayram olduğu gibi bu bayram da herşeye hayır diyeceğim. Allahım sen bana yardım et.

sabahları evde kahvaltımı yaparım. gittiğim yerde de et varsa yerim yoksa ziyaret çıkışı dışarıda yerim diye düşünüyorum. umarım dediğim gibi olur.

kurusu izinli. Tabi benim gibi bonkörce kullanılır mı bilmiyorum ama neyse... zaten 40 yıla bir yapıyorum böyle şeyler. Süttozu çok etkiliyor beni. Ekmeğe bile katmıyorum artık. Anca böyle tatlı bişeyler yaparsam kullanıyorum.

Kızlar sizinle bişey paylascam az önce canım çok sikkindi bi de dolmusum hüngür hüngür bi aglama başladı bende bu sıkan sinirlerini gevşetti galiba salya sümük en az yarım saat ağladım..sonra aglamam bitince tartiya çıktım 900 gramim daha gitmiş :))
Sonrasıni tahmin edersiniz yüzümde güller acti )yaa 900 gr göz yaşi dökmüş olamam di miiii :)))

medesam saatler olsun bakım iyi gelmiştir umarım kuaförlerin saç kesimine hep hayran kalmışımdır seninde başına gelmiş gitti güzelim saçlar ben olsam oturur ağlardım zaten uzatamıyoum bir türlü ama sen uzatabilion demekki zaten uzunmuş iyi olmuş değişiklik iyi gelr canım :))))))

slm kızlar ne çok yazmıışsınız okuyamadım bile hepsini herkes nasıl bayrama az kaldı temizlik yapa yapa ölcez yorgunluktan sonrada bayramlaşma telaşı hiç sevmiyorum bayramda gezmeyi yawww poffffffffffffffff

slm kızlar bende dukan yapanlardanım bu güne kadar çok diyet denedim ama hiç biri faydalı olmadı üstelik ben 2 yılda 20 kilo aldım malesef bu kadar çabuk aldığım için de psikolojim alt üst oldu evlendim yaşadığım yer değişti sonuç 2 yılda 20 kilo ilk başlarda bi kaç kiloyu umursamamıştım sonra bi baktım almış başını gitmiş haziran ayında da bi boş gebelik yaşadım bu da 2 kilo almama sebep olunca artık karar verdim bi arkadaşım 1 ayda 8 kilo vermişti o bahsetti hemen ertesi gün dukan kitabını ve yulaf kepeğini aldım sonuç 40 günde 7 kilo ve daha hedef çok ama her gün tartıya çıktığımda 100 gram bile gitmiş olsa o kadar mutlu oluyorum ki hele bi de çocuk düşünüyorum o yüzden bir an önce vermem lazım ve süper bişe hele benim gibi yemek yemeyi sevenler için mükemmel kilo verdikce sizinle paylaşacam bu arada internetten dukanyemektariflerim sitesi çok güzel alternatifleri çok işe yarıyor her gün aynı şeyi yemekten kurtarıyor sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…