ah bulaşığım ah. ben demiştim dicem şimdi olmayacak. poposuna terlikle vurulasıca seni.
hehh şimdi oldu,ben de anlamadım dedim ekimin bir bildiği vardır.demekki tüplerin içi 12 kilo darası da bir o kadar falan diye hesap yaptım kendi kendime ihihihihi
kuzummm yarın hemen git sonra da bize sınuçları bildir.hatta ben de cuma sabahı artık hastaneye gidip tahlil yaptırayım diyorum.ne diyetten önce ne sonra hiç yaptırmadım
bir ara niyetlendim ama işten fırsat kalmıyor ki,izin de alamıyorum
eczaneyi aradım az önce ace selenyum için.o da dedi ki eğer bu vitaminlerin eksikliğinden dökülüyorsa saçlar o zaman etkili olur yoksa olmaz dedi.ben de düşündüm işte cuma günü doktora gideyim,o ne kullan derse onu kullanayım en iyisi dedim.hem de kan tahlillerimi yaptırırım
kuzu supradyn 15 tl civarı,bu ace de 11 tl gibi bişeymiş.saç için farklı bişey önerdi eczacı ama 79 tl deyince gerek yok ben saç ektiririm daha iyi diyecektim
dur bakalım,cuma günü inşallah gidebilirim doktora da onun tavsiytesine göre hem de indirimli alırım bari
aslında sen de yarın hazır gitmişken cildiyeye görünsene.dr yazarsa ilacını sen de sigortadan alırsın
mesai biteeerrrr....eve gelinir....çanta bi kenara atılır...picamalar giyiliiiirrr veee callene başlanırrr :))))
yemek mi hııı o da ne :))
Kızlar ben aynadakini tanıyamıyorum..selülitlerim artık yok...inanılır gibi değil yaa..her gün bir mucizeyle karşılaşıyorum...gün gelecek vee popo basen sorunu da kalmayacak...inanıyorummmm inanıyorum inanıyorummmmmmmmmmm :))
bu sabah itibari ile alttaki çizelgeye göre -2.1 deyim...
evet tebrikleri alayım. çiçekler eve gelsin.
kızmayın yaaa azıcık şımarayım dedim.
şımarık dukancan azra
Ben bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)
Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)
Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam
Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)
yaaa herkes nerde? ben gelince herkes gidiyor.
iyi o zaman ben de gideyim. zaten servis de eve yaklaşıyor. inicem şimdi.
azra eve kaçar...
bu sabah itibari ile alttaki çizelgeye göre -2.1 deyim...
evet tebrikleri alayım. çiçekler eve gelsin.
kızmayın yaaa azıcık şımarayım dedim.
şımarık dukancan azra
Ben bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)
Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)
Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam
Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)
yaaa herkes nerde? ben gelince herkes gidiyor.
iyi o zaman ben de gideyim. zaten servis de eve yaklaşıyor. inicem şimdi.
azra eve kaçar...
merhabalar...
ben de dukan niyetlilerindenim.30 yaşındayım boyum 164cm. 63 kilo ile evlendim, 68 ile hamile kaldım, abartıp 94 ile doğurdum. 6 buçuk aylık bir kızım var. doğum sonrası 45 günde falan 78 kiloya düşmüştüm kendiliğinden ama süt azalınca yedim de yedim şuan 84 kg yum ve kilomdan çok mutsuzum ama müthiş bir iştah patlaması yaşıyorum doymak nedir bilmiyorum tatlının dibine vuruyorum ama kesmiyor. regl olamadım bir türlü ondan galiba. sütüm bitti bitecek artık. henüz kitabını alıp okumadım ama nette epey araştırdım aklıma yattı bu iş. dukanın sitesine girip testi yaptım ideal kilom 63 müş zaten olmak istediğim kilo yani. ama ben henüz başlayamadım çünkü iyi kötü emziriyorum. şimdi ben bu testi yaptım ya onu güncelleme durumum olur mu yani tarih konusunda. hani yönlendiriyo ya şugüne kadar atak şu güne kadar seyir diye... hepinize bol eksili günler diliyorum...
callenee ne demek?[/QUOT
Callanatics bir spor türü canım, spor görsel de topik i de var. Bazı arkadaşlar dukanla birlikte onu da yapıyoruz:)
bravo canım, hiç kaçamak yapmayıp eksi görünce şımarmak hakkın zaten. Bravo azra ya:)
azra ya yetişemeyen ekim den sevgiler
mesai biteeerrrr....eve gelinir....çanta bi kenara atılır...picamalar giyiliiiirrr veee callene başlanırrr :))))
yemek mi hııı o da ne :))
Kızlar ben aynadakini tanıyamıyorum..selülitlerim artık yok...inanılır gibi değil yaa..her gün bir mucizeyle karşılaşıyorum...gün gelecek vee popo basen sorunu da kalmayacak...inanıyorummmm inanıyorum inanıyorummmmmmmmmmm :))
ayyy mutlu oldum
sevgileri de topladım ohhh yaşasın...
böyle şımardığıma bakmayın canım çok sıkıldı. oğlum ingden 35 almış. deliricem. acil öğretmen tutmam lazım.
çocuk da anasına çekmiş, ing konusunda iş yok.
Ayyyyyyyyyyyyy Aliye ablam yaaaaaa bıye sımdı strec dedın nıye cok az kısıye yakısıyor dedın.. bak sımdı 29 ekım etkınlıgı ıcın ben sarkı solıcem son bır saat fılan sahne almama... ve strecımın bana yakıstıgını sanıyodum... onu gıyınce bı star olcam sanıyodum ağlarıııııııııııııııııım vöhöööööööööööööööööööööööööööööğ
Canım benim, çok tatlısın:)
oğlun kaça gidiyor canım?
Çekirgem, ben de yaptım ben de:)
çdaha ne mucizeler yaşayacaksın, sabret hele:) dadından yenmeyecek:)
Canlarım, başım çok şiddetli ağrıyor, sabahı edebilsem de doktora gitsem. Gözlerimi çevirdikçe ağrıyor.
Sizlere iyi sohbetler, iyi geceler.
Kızlar,
başım hala çok ağrıyor ama sözverdiğim callan ımı yapıp yatışa geçeyim dedîm ama oğlum yerlere yatırdı gülmekten:))
Telefondan girdim uzun uzun yaşayarak anlatmak isterdim ama kısa özet geçeyim:)))
yapan arkadaşlar bilîrler, hani şu ayak topuklarını birleştirip tutunarak 3 aşamada pelvisi kaldırıp indirdiğimîz hareket var ya onu yaparken oğlum girdî salona, beni face ya da youtube a koyup tıklanma rekoru kıracakmış:))
sonra yetmedi, pelvis döngüsünde geldi, bakışlarını görmeliydiniz, ben gülmekten yapamadım. Sonunda şuna karar verdi bu sporda yaptığım tek normal hareket bacaklarımızı birleştirip esnediğimiz hareketmiş:))
rezil olma pahasına 3. Callanımı yaptım işte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?