Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peksemizim seviyom seni

medosssssh bendce bilmiyorum neler demisim öyle kusura bakmayinnn...
eveeet yetisiceeeeem ödül mamasi yiceeeeem ama daha karar veremedik nereye gidecegimize farkindamisiniz bilemedmmm yok mecazi anlamda askim diyorum enistemiz o estapiti piti

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen

hah bak şimdi biraz daha iyi cümleler kurdun
amannn nereye gideceğimiz ne farkeeder kii,beraber olalım yeter.tarihe karar verdik ya gerisi sorun değil
ama ben daha işyerime söyleyemedim ist planımı,umarım sıkıntı çıkarmazlar

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen

Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..

Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek

Günaydın canlar :)

-1 kilo ile hemi de hihih 60,3 Kaçamak yapma, mükafatını al Sen önce tıkıınnn!! Sonra da o artılar gidince sevin, olacak şey değil haha Pek sevinmiyorum o halde hiho Yemeğe o kadar alışmışım ki akşam ağzım boş kaldıkça dellendim Dolaptaki yeşşil elmaya bile niyetlendim, ama vazgeçtim Keşke önceki gün yiyeydim ya ben meyveleri Ağzım boş kaldıkça kola içtim. Yanımda kolamla yaşadım bütün akşam Yarım kilo içmişimdir heee

Bir sürü bir sürüüü alıntı şeyettim. Ama dediğiniz gibi dün akşamdan beri yazılanları okumam bile 1 saat alınca Öğlen oldu Aklınızdaki bütün alıntıların cevabı, öğleden sonra

Görüşürüz canlaarr

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek

ee hani bende kalıodunuz,nolduuu askolsunnnnnnnnnnnnnn

sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm

kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de

Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee (((

askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış ( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))

şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))

hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((

iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...

şimdi bayıllazaaaaaaaaaaaaaaam

neden yenı gelene boyle dedınız dıye cıkısacagınıza

her yenı gelen boyle yapılıyor mu dıye bı baksaydınız daha objektıf olurdu..

cunkı bırsuru yenı gelen var benım de mazım 3 aylık..

sorun teskıl edenın uslubuna bakılmalı...

kımse burada eskı yenı muhabbetı yapmıyor

kıtap bı sekılde okunsun yoksa saglık problemlerı olabılır denıyor

yoooooooooo ılla okumıcam dıyorsa ölelım mı ya

kıtabı anlatmak zorunda mıyız bız?

öyle zehirli şeylerin tadına bakılmaz. bak 1 ısırık browni en az 2-3 hafta duraklama demek.
pastane paketiyle hazırlanmış browniyi kendi yaptığına nasıl ikna edecen sevgilini? enları sen evde bir saklama kabı (dondurma kabı, yoğurt kabı... uygun ne varsa) güzelcene paket yap. dışını kağıt havluyla sar. en son da alüminyum folyoyla. hem daha bir ev yapımı olur hem de sağlam. o haliyle kargoya ver. oh missss

alıyem ben dukan para kazansın da ıstıyorum yalan yok...
cunkı dıyetısyene ayda 100 tle bayıldım hıc bı ıse yaramadı hayatımda hıc bu kadar zayıf olmadım bu bı mucıze
boylesıne uzun surelı bı calısma yapmıs adam hakkı da verılse ölunmez
kıtaba para verme degıl bence mesele kıtabı okumaya usenme yoksa adam nıyetlı degılse pdf de okumaz kendısını de okumaz ... özet ıstıyor bızden

Son düzenleme:

canım ya yapmayı denedim denedim beceremedim..böyle sahtekarlık yapmak istemezdim ama çok ısrar etti..çok duygu sömürüsü yaptı desem daha doğru olcak..:))bu paketi yeniden hazırlayıp göndermeye karar verdim...ve aslaaa o zehirli şeyi koklamıycam bile...:)) buraya yazınca rahatladım..:)
huhhh...:)

tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.

bu kilo derdine çare bulunacak bi gün diye bekliyodum ben..bence asrın en büyük buluşu oldu..adam müthiş ya...bildiğin ömrümüzün sonuna kadar zayıf kalalım diye uğraşmış...sen çok yaşa dukan amca :)seni seviyoruz :)

ya ona bı laf soylendıkce ben üzülüyorum.. gercekten ıcıme bı acı cokuyor... meger benım kılomdan dolayı ne kadar moralım bozukmus ,ne kadar guvensızmısım, ya cok mutluyum abla ben artık nasıl sevmım nasıl dusunmıyım adamı neler cektım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…