Günaydın canlar.
Hiç hak etmediğim cezam bitti.
Şimdiki mesajımda yeni ceza için.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Çok zor çünkü başka isim alıp siteye girmekk.
Daha çok şey yazardım ama buradaki dostlarıma ayıp olacak diye yazmıyorum.
Mail adresimi biliyorsunuz. Nickim@ho...
Oradan haberleşiriz isteyen olursa.
Herkese mutlu Dukanlar.
Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...
medosssssh bendce bilmiyorum neler demisim öylekusura bakmayinnn...
eveeet yetisiceeeeem ödül mamasi yiceeeeem ama daha karar veremedik nereye gidecegimize farkindamisiniz bilemedmmm yok mecazi anlamda askim diyorum enistemiz o estapiti piti
kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????
hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen
hah bak şimdi biraz daha iyi cümleler kurdun
amannn nereye gideceğimiz ne farkeeder kii,beraber olalım yeter.tarihe karar verdik ya gerisi sorun değil
ama ben daha işyerime söyleyemedim ist planımı,umarım sıkıntı çıkarmazlar
Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..
Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...
Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..
Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...
otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek
kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de
Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee(((
askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))
şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))
hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((
iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...
öyle zehirli şeylerin tadına bakılmaz. bak 1 ısırık browni en az 2-3 hafta duraklama demek.
pastane paketiyle hazırlanmış browniyi kendi yaptığına nasıl ikna edecen sevgilini? enları sen evde bir saklama kabı (dondurma kabı, yoğurt kabı... uygun ne varsa) güzelcene paket yap. dışını kağıt havluyla sar. en son da alüminyum folyoyla. hem daha bir ev yapımı olur hem de sağlam. o haliyle kargoya ver. oh missss
alıyem ben dukan para kazansın da ıstıyorum yalan yok...
cunkı dıyetısyene ayda 100 tle bayıldım hıc bı ıse yaramadı hayatımda hıc bu kadar zayıf olmadım bu bı mucıze
boylesıne uzun surelı bı calısma yapmıs adam hakkı da verılse ölunmez
kıtaba para verme degıl bence mesele kıtabı okumaya usenmeyoksa adam nıyetlı degılse pdf de okumaz kendısını de okumaz ... özet ıstıyor bızden
tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.
tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?